December 30, 2012

grey faux fur coat



Už jste si něco koupili v letošních slevách? Já tenhle šedý kožíšek. Určitě si někdo z vás řekne "proč sakra další kožich?" ale já si nemůžu pomoct, kožichy zbožňuju a zimu si bez nich nedokážu představit.  Tenhle je z Manga a byl zlevněný téměř o polovinu a za tu cenu jsem ho tam prostě nemohla nechat :). Je to také náhrada za bílý kožich z asosu, který mi už přišel, ale bohužel ve skutečnosti není takový, jak jsem si ho představovala, takže ho nejspíš budu posílat zpět. K novému kožichu se skvěle hodí tenhle fuchsiový rolák, kupovaný v pánské Zaře někdy před rokem. A také biker boots a Balenciaga.

Tohle je poslední článek roku 2012 tady na blogu, tak vám všem do toho nového přeji jen to nejlepší!  Děkuji za přízeň a budu doufat, že mi jí zachováte i v roce 2013. Stále se budu snažit, aby se vám tu u mě na blogu líbilo a mé články vás bavily i nadále :). Užijte si zítřejší oslavy a dejte vědět do komentářů, jak letos plánujete trávit Silvestra.





ZARA boots and top. MANGO faux fur coat. TOPSHOP jeans. BALENCIAGA bag. CASIO watch via hodinky-365.cz


photos by Martin Ducai

83 comments:

  1. Na té poslední fotce ti to opravdu sluší.. Ten lehký úsměv.. Dokonalost..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jak jinak

      Delete
    2. ježiš :D vy se vidíte osobně,tak si to řeknete tam ne?:D

      Delete
  • zase skvelé!

    ReplyDelete
  • bílý kožich z asosu ktorý sa volal že grey? prečo sa nečudujem :-)
    nemyslím to v zlom samozrejme.

    na poslednej ti pristane ten úsmev, prajem aj ja super štart do nového roku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nejde ale vůbec o barvu, ta se mi na něm líbí ještě nejvíc. je takový špinavě bílý, šedý určitě ne, to je tenhle z dnešních fotek :). nejsem spokojená s celkovým provedením, ve skutečnosti nevypadá kvalitně, má divné ty chlupy a vůbec nehřeje. proto ho chci vrátit ;)

      Delete
    2. no pekne teda. ja pátram po podobnom tak preto som sa na to chytila :-)

      Delete
    3. šedý určite nie ! :D :D :D nie toto je v podstate broskyňová s ružovými bodkami, ty sa nám za chvíli budeš snažiť vnútiť i mačku bez hlavy a budeš si tvrdiť , že hlavu má.

      Delete
    4. anonym: komentář, který jsi napsala by se dal pochopit v případě, že ti je 6 let, pokud ti je víc, nauč se číst. mam pocit, že i ve slovenských školách se na základní škole děti učí číst a porozumět psanému textu.

      Delete
  • nemůžu si pomoct, ale mě to vymetání slev nebaví, všude lidí jak nasr... a velikosti přebraný, to radši míň věcí za plnou cenu, ale v klídku.

    ReplyDelete
  • Mně se kožichy moc líbí, ale žádný nevlastním, neboť mi přijde, že mi žádný nesluší. Ale úplně jsem si na tvém outfitu zamilovala kombinaci biker boots a Balenciagy, super ;)

    Přeju ti, ať se ti v novém roce daří a ať máš dnes veselého Silvestra! ;)

    ReplyDelete
  • S tou fialovou je to perfektní !! A taky ti přeji krásný Nový rok, ať je minimálně tak povedený jako byl tenhle :) užij si Silevestr!! ♥

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • Chlupy vypadají nekvalitní i na tomhle :-(

    ReplyDelete
  • kabátik a taška ... wow! :)

    http://katyswardrobe.tumblr.com/

    ReplyDelete
  • Achjo, u nás v Brně nikde žádnej kožich není:( Jeden jsem si koupila v C AND A a to je vše...:/ Silvestra moc neslavím, ale ty si ho užij!!!:)

    ReplyDelete
  • Já jsem bohužel nemocná, tak Silvestra neoslavím, ale tobě přeju, ať si to skvěle užiješ a do roku 2013 vkročíš pravou nohou :))!
    Jinak ty kožichy na tobě vypadají skvěle. Trochu lituji, že jsem si zatím žádný nepořídila..

    ReplyDelete
  • líbí se mi barva kožíšku ale ne ta délka rukávů - tohle není záměrně, to by byla délka ještě kratší....škoda ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to záměrně, stačí kouknout na stránky manga, kde to nejden uvidíš, ale můžeš si i přečíst ;)

      Delete
    2. proste ty mas vyhovorku este aj na pocasie cokolvek co ti clovek povie ty mas na to vyhovorku

      Delete
    3. ano na stránkách manga píšou, že to jsou 3/4 rukávy ale to přece neznamená, že opravdu jsou .... 3/4 rukávy vypadají jinak, jsou mnohem kratší ... tohle je přesně ta délka, která vypadá jak když jsi z něho loni vyrostla a nehodláš se ho vzdát ... a nejen ty ale i ta modelka na které je to focené ... ale nosíš ho ty a když to nevadí tobě :)

      Delete
    4. řekla bych, že výrobci asi líp věděli, jak kožich zamýšlí a jestli má mít nebo nemá mít 3/4 rukávy.

      Delete
    5. aha, takže soudruzi z manga nemohli udělat chybu :)ušít věc co není slušivá :) :) tak to jo....

      Delete
  • Krasny kozisek, taky si chci ve slevach nejaky koupit :) a delka rukavu mi prijde super, mam ji na kabatu a libi se mi, ze jsou videt hezke manzety na kozenych rukavicich..

    ReplyDelete
  • Ten tvoj úžasný ksichtík :D

    ReplyDelete
  • So pretty!

    xo Jennifer

    http://seekingstyleblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  • nádhera Pavlí :))

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • tento kožich je pěkný,viděla jsem ho
    i na ROCKDRESS BLOGU

    ReplyDelete
  • Alice in Wondeland CZJanuary 2, 2013 at 10:32 PM

    moc krásné :) neřeště délku rukávů, jsou i horší věci, co někteří nosí.

    ReplyDelete
  • Ahoj Pavlíno, včera jsem narazila na článek v Reflexu a dost mě zajímalo, co nosí a jaký má vkus nejpopolárnější módní bloggerka. Musím říct, že po projetí asi 5 stran tvých outlooku jsem se hrozně znudila. Neber tohle jako rýpání nebo cokoliv, každý má právo na svůj názor, a jelikož to veřejně prezentuješ, dovolila jsem si ti napsat svůj.
    Tak tedy, trochu mě mrzí, že tvůj výběr obchodů začíná a končí konfekcí (H&M, Zara, Mango), tvý outlooky jsou jako vyšitý z katalogu nebo eshopu zníměných značek. Barvy, střihy, materiály a hlavně doplňky (až na pár vyjímek) - všehno jen z letošní kolekce a nic nadčasového a opravdu originálního. Máš supr postavu a obličej, takže víceméně ti sluší všechno, myslím, že by stálo za to zainvestovat do dražšího kabátu od návrháře nebo méně známé značky (protože v zimě na ulici hlavně vidíš kabát, co je pod tím zůstává skryto a vidět na všech slečnách kabát ze Zary za 1999 mě teda moc nebaví), najít si barvy, co ti opravdu sluší a postavit šatník na nadčasových věcech, doplněných o konfekční kousky. Píšeš, že nemáš čas chodit po sekáčích, souhlasím s tebou, že výběr v Praze je oopravdu zoufalý, nicméně od člověka, co se modním blogerstvím živí nebo tím aspoň vyplňuje svůj čas, by se očekávalo trochu víc invence (např. jezdit pravidelně na shopping do Londýna, propagovat český začínající návrháře znám jich dost a věci od nich nejenže nikdo nemá ale jsou stálou součástí mýho šatníku dlouho let, nebo aspoň se insiprovat známými návrháři).
    Třeba je to tvým věkem, že musíš mít všechno co je "in" (pamatuju si, že jsem tímhle obdobím taky prošla) a náctiletým slečnám, které nemají tolik peněz aby si to sami koupily, to připadá cool a anebo jen tím, že nedokážeš vytvořit něco nového a pak mě míjí smysl tvého blogu.

    ReplyDelete
  • rukávy, nerukávy, stejně to vypadá, že jsi v tom kožíšku nějak celkově napraná...ale tak co, stejně ho za chvíli hodíš do kouta, protože se absolutně zamiluješ do jiného, uplně perfektního ne?

    ReplyDelete
  • Škoda, že zvířata, ze kterých Tvé kožichy jsou, už tak nadšená nejsou. Co trochu používat mozek, při oblékání?

    http://www.ukaztetovlade.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. všechny mé kožichy jsou nepravé, ani jediný nemám ze zvířete. takže co trochu používat mozek a přečíst si aspoň nadpis, před napsáním takového komentáře? :)

      Delete