December 30, 2012

grey faux fur coat



Už jste si něco koupili v letošních slevách? Já tenhle šedý kožíšek. Určitě si někdo z vás řekne "proč sakra další kožich?" ale já si nemůžu pomoct, kožichy zbožňuju a zimu si bez nich nedokážu představit.  Tenhle je z Manga a byl zlevněný téměř o polovinu a za tu cenu jsem ho tam prostě nemohla nechat :). Je to také náhrada za bílý kožich z asosu, který mi už přišel, ale bohužel ve skutečnosti není takový, jak jsem si ho představovala, takže ho nejspíš budu posílat zpět. K novému kožichu se skvěle hodí tenhle fuchsiový rolák, kupovaný v pánské Zaře někdy před rokem. A také biker boots a Balenciaga.

Tohle je poslední článek roku 2012 tady na blogu, tak vám všem do toho nového přeji jen to nejlepší!  Děkuji za přízeň a budu doufat, že mi jí zachováte i v roce 2013. Stále se budu snažit, aby se vám tu u mě na blogu líbilo a mé články vás bavily i nadále :). Užijte si zítřejší oslavy a dejte vědět do komentářů, jak letos plánujete trávit Silvestra.





ZARA boots and top. MANGO faux fur coat. TOPSHOP jeans. BALENCIAGA bag. CASIO watch via hodinky-365.cz


photos by Martin Ducai

81 comments:

  1. Na té poslední fotce ti to opravdu sluší.. Ten lehký úsměv.. Dokonalost..

    ReplyDelete
  2. prajem všetko dobre do noveho roka :) aby sa darilo, na tvoj blog sa vraciam pravidelne a som rada ze som ho obajavila :* xoxo
    p.s aj ja chcem kožuch :))

    ReplyDelete
  3. tento outfit je skvelý a podľa mňa takých kožúškov nie je nikdy dosť :)

    ReplyDelete
  4. Pavli krásny outfit, prajem ti krásny rok 2013 a veľa úspechov vo všetkom a hlavne v blogovaní :)

    ReplyDelete
  5. Něco podobného mě napadlo, další kožich? :)) Ale chápu to, já mám jiné obsese, třeba laky na nehty nebo kalhoty.. takže ti plně rozumím :) Silvestr hodlám strávit v kruhu přátel a o půlnci si připít na náměstí s ostatními, pro mě = ideál. Btw. nemáš na vlasech nějaký toner? Zdají se mít zrz nádech, vypadají dobře ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky mi přijdou tmavší :)

      Delete
    2. nemám a nejsou :). při focení hodně záleží na světle, takže někdy se vlasy můžou zdát tmavší, jindy světlejší. ale nic jsem s nima nedělala, nebarvila, neztmavovala :). je to jen fotkou.

      Delete
  • zase skvelé!

    ReplyDelete
  • bílý kožich z asosu ktorý sa volal že grey? prečo sa nečudujem :-)
    nemyslím to v zlom samozrejme.

    na poslednej ti pristane ten úsmev, prajem aj ja super štart do nového roku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nejde ale vůbec o barvu, ta se mi na něm líbí ještě nejvíc. je takový špinavě bílý, šedý určitě ne, to je tenhle z dnešních fotek :). nejsem spokojená s celkovým provedením, ve skutečnosti nevypadá kvalitně, má divné ty chlupy a vůbec nehřeje. proto ho chci vrátit ;)

      Delete
    2. no pekne teda. ja pátram po podobnom tak preto som sa na to chytila :-)

      Delete
    3. šedý určite nie ! :D :D :D nie toto je v podstate broskyňová s ružovými bodkami, ty sa nám za chvíli budeš snažiť vnútiť i mačku bez hlavy a budeš si tvrdiť , že hlavu má.

      Delete
    4. anonym: komentář, který jsi napsala by se dal pochopit v případě, že ti je 6 let, pokud ti je víc, nauč se číst. mam pocit, že i ve slovenských školách se na základní škole děti učí číst a porozumět psanému textu.

      Delete
  • Krasny kozisek, taky si chci ve slevach nejaky koupit :) a delka rukavu mi prijde super, mam ji na kabatu a libi se mi, ze jsou videt hezke manzety na kozenych rukavicich..

    ReplyDelete
  • Ten tvoj úžasný ksichtík :D

    ReplyDelete
  • nádhera Pavlí :))

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • tento kožich je pěkný,viděla jsem ho
    i na ROCKDRESS BLOGU

    ReplyDelete
  • Alice in Wondeland CZJanuary 2, 2013 at 10:32 PM

    moc krásné :) neřeště délku rukávů, jsou i horší věci, co někteří nosí.

    ReplyDelete
  • Ahoj Pavlíno, včera jsem narazila na článek v Reflexu a dost mě zajímalo, co nosí a jaký má vkus nejpopolárnější módní bloggerka. Musím říct, že po projetí asi 5 stran tvých outlooku jsem se hrozně znudila. Neber tohle jako rýpání nebo cokoliv, každý má právo na svůj názor, a jelikož to veřejně prezentuješ, dovolila jsem si ti napsat svůj.
    Tak tedy, trochu mě mrzí, že tvůj výběr obchodů začíná a končí konfekcí (H&M, Zara, Mango), tvý outlooky jsou jako vyšitý z katalogu nebo eshopu zníměných značek. Barvy, střihy, materiály a hlavně doplňky (až na pár vyjímek) - všehno jen z letošní kolekce a nic nadčasového a opravdu originálního. Máš supr postavu a obličej, takže víceméně ti sluší všechno, myslím, že by stálo za to zainvestovat do dražšího kabátu od návrháře nebo méně známé značky (protože v zimě na ulici hlavně vidíš kabát, co je pod tím zůstává skryto a vidět na všech slečnách kabát ze Zary za 1999 mě teda moc nebaví), najít si barvy, co ti opravdu sluší a postavit šatník na nadčasových věcech, doplněných o konfekční kousky. Píšeš, že nemáš čas chodit po sekáčích, souhlasím s tebou, že výběr v Praze je oopravdu zoufalý, nicméně od člověka, co se modním blogerstvím živí nebo tím aspoň vyplňuje svůj čas, by se očekávalo trochu víc invence (např. jezdit pravidelně na shopping do Londýna, propagovat český začínající návrháře znám jich dost a věci od nich nejenže nikdo nemá ale jsou stálou součástí mýho šatníku dlouho let, nebo aspoň se insiprovat známými návrháři).
    Třeba je to tvým věkem, že musíš mít všechno co je "in" (pamatuju si, že jsem tímhle obdobím taky prošla) a náctiletým slečnám, které nemají tolik peněz aby si to sami koupily, to připadá cool a anebo jen tím, že nedokážeš vytvořit něco nového a pak mě míjí smysl tvého blogu.

    ReplyDelete
  • rukávy, nerukávy, stejně to vypadá, že jsi v tom kožíšku nějak celkově napraná...ale tak co, stejně ho za chvíli hodíš do kouta, protože se absolutně zamiluješ do jiného, uplně perfektního ne?

    ReplyDelete
  • Škoda, že zvířata, ze kterých Tvé kožichy jsou, už tak nadšená nejsou. Co trochu používat mozek, při oblékání?

    http://www.ukaztetovlade.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. všechny mé kožichy jsou nepravé, ani jediný nemám ze zvířete. takže co trochu používat mozek a přečíst si aspoň nadpis, před napsáním takového komentáře? :)

      Delete