November 14, 2012

beauty tips 4



Dlouho jsem vám slibovala nějaké další beauty tipy a dneska se konečně dostala k jejich sepsání. Důvodem, proč na mém blogu nejsou takové kosmetické články moc často je, že stále používám své oblíbené produkty a opravdu málokdy si koupím nebo zkouším něco nového. Tak tady je po delší době zase několik tipů na kosmetické výrobky, které se mi osvědčily.




Makeup MAC Matchmaster
O jednom makeupu od MAC jsem na blogu už psala (tady). Když jsem si ho chtěla koupit znovu v Berlíně, měli ho bohužel vyprodaný, tak jsem si řekla, že vyzkouším od MAC nějaký jiný. Nakonec jsem zjistila, že mi tenhle Matchmaster vyhovuje ještě mnohem víc než Studio Sculpt. Je takový lehčí, že mi ani nepřijde jako bych na obličeji nějaký makeup měla, lépe se roztírá a opravdu dobře kryje. Kromě toho mi na makeupech od této značky vyhovuje, že mají opravdu bohatou škálu odstínů. Já si kupuji ten nejsvětlejší, který mi perfektně sedí.

Pudr MAC Studio Fix
U pudru je pro mě důležité, aby perfektně zmatňoval a stejně jako makeup vydržel celý den. Vyzkoušela jsem jich už celkem hodně od různých značek. Studio Fix od MAC je rozhodně jeden z nejlepších, stále mi ale nejvíce vyhovuje ten od Clinique Superpowder double face, který jsem používala několik let a příště si znovu koupím právě ten.



Hydratační krém Clinique Moisture Surge
Mít kvalitní hydratační krém je podle mě opravdu důležité. Já jsem vždy byla nejvíc spokojená s těmi od Estée Lauder a Clinique. Právě teď používám právě tenhle s názvem Moisture Surge. Je to spíš takový gel, který se rychle vstřebá a pleť je hydratovaná po celý den. Občas si s ním mažu obličej i večer po čištění pleti, pokud na něm mám nějaká vysušená místa, jinak žádný noční krém nepoužívám. Seženete v prodejnách Clinique a také v parfumeriích, kde tuhle značku prodávají. Stojí přibližně 900 Kč.



Lak na nehty Loreal Color Riche
Asi úplně nejlepší černý lak, jaký jsem si kdy koupila, skvěle se nanáší, poměrně rychle zasychá, ale hlavně vydrží déle než jiné laky, které jsem měla. Určitě si ho pořídim ještě i v dalších barvách. Kupovala jsem ho v DM za asi 100 Kč.



Korektor YSL Touche Eclat
Tenhle korektor YSL jsem se rozhodla vyzkoušet po té spoustě pozitivních recenzí, které jsem si na něj přečetla a i já musím říct, že mi naprosto vyhovuje. Funguje nejen jako korektor, ale také jako rozjasňovač. Používám ho po nanesení makeupu hlavně na kruhy pod očima, na které bohužel trpím i přesto, že spánku mám dostatek. Nedokáže mi je sice zakrýt úplně dokonale, ale mám pocit, že rozhodně lépe než jakýkoliv jiný korektor, který jsem vyzkoušela. Koupíte přibližně za 900 Kč.



Tvářenka Chanel Joues contraste
Tvářenku Chanel používám už několik let a jsem s ní naprosto spokojená. Trochu obtížněji se nanáší, ale to mi na ní přesně vyhovuje. I několik vrstev vypadá přirozeně, vykouzlí na tvářích takový jemný barevný nádech a celkově obličej rozjasní. Já ji mám v odstínu 99 Rose pétale.


A co vy, máte s některým z těchto produktů také zkušenosti? Budu ráda, když se o ně podělíte v komentářích :)

61 comments:

  1. krásný, hlavně surge haha! korektor je fajn a s tím lakem si to ještě vyříkáme! :D kožešinka z ikey taky super :*

    ReplyDelete
  2. Ten korektor od YSL je vážně skvělý, také jsem ho měla :)

    ReplyDelete
  3. vypadá to zajímavě, jen si budu muset pár let počkat, až si na to vydělám:D:/

    ReplyDelete
  4. Tvářenku, korektor, krém... Ach, kdybych si mohla dovolit takhle dražší kosmetiku běžně používat, volila bych stejně :)

    ReplyDelete
  5. kdybych měla možnosti, hned si takový makeup od MAC a radostí koupím :)

    ReplyDelete
  6. ja som uvažovala nad tým make upom od Mc, lebo zohnať niečo v mojom odtieni je naozaj zázrak, som veľmi bledá a ako píšeš vyhovuje aj tebe.
    A laky Loreal mám i ja, i v modrej, sú úžasné, tiež ma teší, že je to málo ml, že ho rýchlo použijem a nemusím s abať, že mi niekde zostanú zostatky.

    ReplyDelete
  7. THE ADORABLE DREAMNovember 15, 2012 at 8:38 AM

    Skvělé kosmetické tipy Pájo. Já osobně si kupuji zatím levnější kosmetické produkty, i když bych ráda vyzkoušela něco kvalitnějšího, vždy mě odradí ta cena - teda spíš to, že si nejsem jistá jejich větší kvalitou. Díky různým recenzím na blozích si začínám uvědomovat, že bych mohla jednou pořádně zainvestovat do kvality a být mile překvapena:)

    ReplyDelete
  8. Kačí (Kass.enka)November 15, 2012 at 9:05 AM

    Make-up od macu bych si asi nekoupila, prý kryjí až moc. Jinak co bych si chtěla časem pořídit až vypotřebuji tu haldu věcí co mám je tvářenka od chanelu . A nějaký krém od clinique.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Když se dívám na blogu na tvou pleť, tak ty bys zrovna potřebovala ten extra krycí :-D

      Delete
  • No jistě, tohle je běžně dostupná kosmetika pro všechny, že.
    Z toho jasně plyne, v jak úplně jiném světě žiješ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pavlína se nikde ani slovem nezmínila, že se jedná o běžně dostupnou kosmetiku pro všechny, pouze ukázala, jakou kosmetiku používá ona. Nechápu takto negativní a útočný komentář. Myslím, že každý má právo se svobodně rozhodnout (chápu, že někdy je toto rozhodnutí ovlivněno volnými financemi), zda bude používat kosmetiku za pár korun nebo několik tisíc a nevidím žádný důvod, proč to nějakým způsobem komentovat.

      Delete
    2. Čo sa týka kozmetiky, vždy sa oplatí investovať, lebo vaša pleť si to zapamätá a nie písať tieto opovrhnutiahodné anonymné komenty. Radšej mať jeden kvalitný rúž, makeup, púder ako mať z každého po 5 kusov z drogérie.

      Delete
    3. Souhlasím s posledním komentářem - já také nemám peníze na rozhazování, ale přesto používám drahé make upy a kosmetiku, protože se do toho vyplatí investovat. Takže příště si takové komenty laskavě odpusť..

      Delete
    4. Ne všechno co je drahé, je dobré vy chytračky. Ověřeno.

      Delete
    5. Možna ne vsechno, ale zrovna tato kosmetika, kterou Pavlina uvedla v članku a o ktere je vlastne rec, kvalitni je, overeno.

      Delete
    6. mám jeden pudr z drogerie a vyhovuje mi, divný co?

      Delete
    7. o to nejde ci mas puder z drogerie...
      ja by som si nekupovala tie lacne make upy uz iba kvoli tomu ze rychlo oxiduju na tvari a rychlo zozltnem a nemienim chodit jak blbec po svete dalsia vec je to ze mam problematicku plet a nemienim si ju kazit este viac nejakym nekvalitnym vyrobkom...

      radsej si kupim jeden make-up, puder, maskaru, par ruzov, lakov ocne tiene co mi vyhovouju nez by som mala nakupovat vsrtko a potom chodit rapava!

      Delete
    8. Já taky nejsem zrovna bohatá, ale do dražšího make-upu nebo tvářenky investuju (nebo si to přeju k Vánocůmú. Navíc vydrží (alespoň ty, co mám já) dýl, takže mi stačí třeba jedna tvářenka za rok. Ty třeba zase dáváš peníze za něco jinýho a myslim, že to je každýho věc..

      Delete
  • Krém od Clinique používám také a musím, říct, že lepší jsem doposud nevyzkoušela. Doporučuji i oční krém ze stejné série. Co se týká make-up nejvíce se mi v poslední době osvědčil Fluid od Kanebo + výše zmiňovaný pudr od Clinique. Místo tvářenky používám bronzer od Clinique, jen je trochu problém ho sehnat v zimě :-)

    ReplyDelete
  • Tvářenka i lak se mi velmi líbí.Už dlouho se chystám na černé nehty,ale pořád jaksi nebyl ten správný lak-vždy se oloupal za dva dny nebo jeho odstín nebyl čistě černý ale se třpytkami..
    Děkuji za tipy,skvělý článek!:-)
    http://fashionorlife.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • Mám podobný korektor akorát od L´ORÉALu a miluju ho. Mám ráda korektory s timhle štětečkem. :)
    A ten lak teď také mám, akorát v růžovém a musím říct, že je super. Už ho mám 5 den na nehtech a furt drží. Jsem z něj nadšená.

    ReplyDelete
  • Tak kdyby si si přečetla recenze lidí, kteří se kosmetice opravdu věnují, pozitivní recenzi na YSL bys hledala marně... Vůbec nekryje a navíc je ho tak málo v balení, že za 900 Kč je to fakt výsměch!! Takže od tohohle tvého tipu odrazuju všechny, kdo nemají příliš na rozhazování a koupili by si tenhle křáp z těžce ušetřených peněz. Jsou daleko lepší produkty, tohle je lákadlo na ty, kteří vybírají podle značek atd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, a práve preto najradšej čítam kozmetické recenzie od Rendy na Ordinary Life:)

      Delete
    2. mě bohužel tenhle korektor taky moc nevyhovoval, ale na kruhy pod očima můžu jen doporučit MAC, nevím jak přesně se to jmenuje, je to v malém kalíšku-jako třeba monostíny a je opravdu perfektní na zakrytí všeho!

      Delete
    3. hlavně Pavlina nema pořádné kruhy, pokud vím, že blogerka má miniaturni kruhy, ani recnezi na korektor nectu

      Delete
    4. Eve: ty jsi mě snad někdy viděla bez makeupu a korektoru? :)

      Delete
  • Krém od Clinique by se mi líbil. V zimních měsících mám sušší pleť. Černý lak od Loreal jsem kdysi měla a byl super! Teď mam od O.P.I a řekla bych, že je lepší než ten Loreal. Děkuji za typy! :)

    ReplyDelete
  • ten korektor vypadá krásně, jen mě zaráží, že je v něm opravdu maličké množství, takže se podle mě do něj ani nevyplatí investovat :-/
    ale třeba ten pudr od Mac nebo tvářenka od Chanel mě lákají hodně! a pokud jsem to správně pochopila - tuhle samou tvářenku co máš na fotce používáš několik let? jestli jo tak to teda koukám, že vydrží tak dlouho! :)

    ReplyDelete
  • tak na ten černý lak si zajdu! :)

    ReplyDelete
  • tenhle hydratační krém vypadá skvěle, asi ho vyzkouším :)
    a ten černý lak od Loreal mám a taky ho miluji :D

    ReplyDelete
  • na mňa veľmi drahé ale určite by som všetko brala ;)

    ReplyDelete
  • Ja taky pouzivam ten korektor od YSL a mam pocit, ze kruhy moc nezakryje. Docela bych uvitala tipy na neco lepsiho.

    ReplyDelete
  • já si asi zřejmě nikdy většinu věcí nepořídím, ale mám ráda tyhle beauty tipy a recenze baví mě :)
    jediné co jsem už viděla je právě ten lak a slyšela jsem an něj jen pozitiva, tak snad ten vyzkouším :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mary Kay má korektor, ktorý zakryje všetko. Nič ostatné od MK, ale nedoporučujem, no korektor je naozaj skvelý a za 11€ nepostrádateľný. Doporučujem vyskúšať!

      Delete
  • Hydratační krém vypadá moc slibně :)

    ReplyDelete
  • Chcela by som všetkých pozvať na giveaway :)
    lucyslifegallery.blogspot.sk/2012/11/giveaway-n2.html

    ReplyDelete
  • - angellovely-things -November 15, 2012 at 5:21 PM

    Nevím proč, ale hrozně moc mě lákají make-upy od MAC, ale vzhledem k tomu, že jsem četla zatím většinou jen negativní recenze se mi ty peníze za něj nechtějí dávat :/ s mým štěstím a pletí, které jen tak něco nesedne se bojím, že by to pro mne nebylo to praví :( Co se týče, ale pudrů MAC tak ty mám moc ráda :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • Láká mi ten lak, a jestli byl jen za stovku tak se po něm zítra mrknu ;)

    ReplyDelete
  • paráda! chci vyzkoušet Clinique :-)



    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  • ysl korektor mám, ale nevím jestli si ho pořídím znovu, chtěla bych nějaký který víc kryje:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak si kup concealers od MAC, ten studio sculpt je dobry :)
      a ysl touche eclat neni na zakryvani ale na vyjasnovani.. je to takovy photoshop v makeup verzi. dava se nejvic primo na kruhy pod ocima nebo dolicky kdyz se smejes a nanasi se to tam kde se tvori nejvic stinu. kdyz te nekdo vyfoti, tak na fotce uz nejsou videt.

      Delete
  • Moc pěkná výbavička, o Chanel tvářence začínám silně uvažovat :)

    ReplyDelete
  • pěkný článek :-) já miluju líčení, make-upy a vše kolem toho.

    jestli můžu doporučit z vlastní zkušenosti, tak nejlepší make-upy, jaké jsem kdy zkoušela jsou od kosmetiky Artdeco http://artdeco.bg.cz/

    kupuju je už dlouho a neměnila bych ani za nic :-) používají je i vizážisti, protože jsou super kvalitní a líčí se s tim miss a přehlídky :-)

    ReplyDelete
  • Make up od Macu je super,kryje a přitom nezahcuje pleť, tvářenka taky,jemná a hlavně ten odstín<3 a korektor YSL je nejlepší,odstín mám o něco světlejší než make up,protože ten ho pak krásně zakryje,super!

    ReplyDelete
  • Baví mě, jak většina lidí kritizuje cenu a to, že si to nemohou dovolit. Ono kdyby raději investovali do kvalitní kosmetiky, kterou si koupí jednou, místo toho, aby si nakoupili milion věcí za pár korun a pak zjistili, že jim to ani nevyhovuje, tak zjistí, že se tahle investice vyplatila. Naopak, jěště ušetří. Ale tak česká tradice - kup to nejlevnější, co jde - evidentně neumřela. A pak je tu spousta kritiky na Pavlínu, která se rozhodla jinak.

    ReplyDelete
  • skechers shoes
    nike blazer pas cher
    michael kors
    cheap jordan shoes
    michael kors outlet
    miami dolphins jerseys
    titans jersey
    vikings jerseys
    ed hardy outlet
    converse shoes

    ReplyDelete