February 13, 2012

beauty tips 2


Dneska tu pro vás mám po nějaké době pokračování beauty tipů, o těch prvních si můžete přečíst TADY. Tentokrát tu najdete také produkty, které mi nevyhovovaly. Budu ráda, když se i vy podělíte o své zkušenosti do komentářů, pokud jste některý z vyjmenovaných výrobků vyzkoušely :).




micelární odličovací voda Vichy


Moje úplně nejoblíbenější voda na odličování pleti. Používám jí už několik let a zatím žádná jiná mi tolik nevyhovovala. Používám jí každý večer na odlíčení makeupu a hlavně očí a rtů. Je vhodná i na citlivou pleť a příjemně voní. Dá se koupit v lékárně, menší balení (200 ml) okolo 220 Kč a větší balení (400 ml) stojí kolem 400 Kč.


make-up MAC Studio sculpt



Makeup od MAC je druhým makeupem, který jsem vyzkoušela na doporučení jedné vizážistky. Doteď jsem několik let používala Clinique. Každý je jiný, ale vyhovují mi oba dva stejně a vydrží celý den. Na tomhle od MAC mi o něco víc vyhovuje, že lépe kryje, naopak oproti tomu od Clinique se hůř roztírá, má takovou tužší konzistenci. Vidět jste ho na mně mohli v posledních třech outfit postech.
Kupovala jsem ho v MAC na Václavském náměstí, 40 ml za 850 Kč.
P.S.: obaly od makeupů MAC nevyhazovat! pokud jich přinesete zpět tuším 5 nebo 6, dostanete zdarma rtěnku :).


řasenka Max Factor False lash effect



Před nedávnem tu byla recenze o řasence F&F, o které jsem psala, že mi z těch levnějších řasenek vyhovuje nejvíc. Řasenkám z drogerie jsem se vyhýbala, protože nikdy jsem s nimi v minulosti nebyla spokojená. Před pár dny jsem dostala tuhle Max Factor a původně jsem ani nezamýšlela jí otevřít a vyzkoušet, myslela jsem, že je to jen další špatná řasenka z drogerie. Nakonec mi nic jiného nezbylo, protože mi došla má F&F a jinou jsem po ruce neměla, o to víc jsem byla příjemně překvapena a troufla bych si říct, že mi možná vyhovuje ještě o něco víc než F&F. Tuším, že stojí kolem 260 Kč.
Co by některým z vás nemuselo vyhovovat, je takový gumový kartáček, kterým se nanáší, ale já jsem s ním spokojená. Nebudu tu psát, že opravdu vykouzlí efekt umělých řas, to nedokáže žádná řasenka, ale je skvělá a můžu vám jí jedině doporučit.


hydratační krém Lancome Hydra Zen



Podle mého názoru úplný top mezi hydratačními krémy. Bavila jsem se o něm i s několika odborníky a ti jsou stejného názoru. Mám ho už asi potřetí a jsem s ním nejspokojenější. Je podle mě ideální jak pod makeup, tak i pokud trpíte na suchou nebo máte citlivou pleť. Dá se koupit v Sephoře a dalších parfumeriích, kde se prodává Lancome a nebo přímo v Lancome beauty institutu, který najdete na Jungmannově náměstí v Praze. 50 ml stojí kolem 1200 Kč.


rozjasňující korektor Lancome Teint Miracle



Hodně trpím na kruhy pod očima, vyzkoušela jsem spousty korektorů a tenhle od Lancome mi vyhovuje nejvíce. Je sice o něco dražší, ale naprosto perfektně kryje nejen kruhy pod očima, ale i jiné nedostatky na pleti a začervenalá místa. Koupit se dá na stejných místech jako Hydra Zen, stojí okolo 700 Kč.


rtěnka Kate Moss for Rimmel 



Dlouho jsem nad touhle rtěnkou uvažovala, viděla jsem spousty recenzí na různých blozích, až jsem nakonec neodolala a koupila si ji v odstínu 03. Je to taková nude barva možná s lehkým nádechem do oranžova. Vidět jste jí na mně mohli TADY. Líbí se mi, že zvýrazní přirozenou barvu rtů, ale moc dlouho nevydrží, takže si jí musím přes den častěji nanášet. Zkoušela jsem si v drogerii dát na rty i nějaký z tmavších odstínů, ty mi ale vůbec nevyhovovaly, takže z téhle řady od Rimmel zůstanu jen u nude barvy. Stojí 129 Kč.


kompaktní pudr Lancome Color Ideal



Vždy jsem používala kompaktní pudr jen od Clinique a v poslední době mi přišlo, že je na mě i nejsvětlejší odstín trochu tmavý, rozhodla jsem se tedy vyzkoušet nějaký od jiné značky. Tenhle od Lancome mám v odstínu číslo 02, snesla bych i světlejší, ale vyhovuje mi. Pleť vydrží matná téměř celý den, přizpůsobí se pleti a vypadá přirozeně. Vidět jste ho na mě mohli také v několika posledních outfit postech. Koupit se dá okolo 1200 Kč.


Produkty, které mi NEvyhovovaly

Tentokrát tu mám i odstavec ke kosmetice, kterou jsem za poslední dobu vyzkoušela a zklamala mě. Bude to bez fotek, jen s popisem, protože produktů jsem se už dávno zbavila. 

Lush Mask of Magnaminty
Na tuhle masku od Lush jsem slyšela tolik chvály, až jsem si jí taky koupila. Použila jsem jí asi 5x, ze začátku mi přišla skvělá, měla jsem pocit krásně vyčištěné pleti, ale po tom posledním použití se mi na obličeji objevilo několik pupínků a to na akne ani nic podobného opravdu netrpím.

RYOR acnestop 
Tyčinka, která má zastavit akné už při jeho prvních příznacích. Já problematickou pleť vůbec nemám, ale asi před měsícem se mi právě kvůli Mask of Magnaminty pár pupínků udělalo. Řekla jsem si, že tedy vyzkouším Acne stop, když ho všichni tolik chválí, mazala jsem si pupínky od prvních příznaků až než zase samy asi po deseti dnech zmizely a absolutně žádný účinek.

Lush Big shampoo
Šampon, který má údajně vyčarovat nějaký objem, mi spíš přičaroval splihlé vlasy na několik dní. Naštěstí jsem si v Lush vzala jen vzoreček na vyzkoušení, takže jsem nemusela litovat vyhozených asi 500 Kč za celé balení. Kromě těch splihlých vlasů se mi ještě jako bonus strašně špatně rozčesávaly a šampon vůbec nevoní hezky. Fanoušek Lush tedy ze mě asi nebude.

Šampon pro objem vlasů Yves Rocher
Úplně stejný případ jako Big, žádný objem a naopak splihlé vlasy. Zrovna na šampony jsem dost náročná a jentak mi nějaký nevyhovuje. Takže asi raději nebudu zkoušet další podobné a zůstanu u svého, zatím nejoblíbenějšího a osvědčeného, Sebastian Volupt.

61 comments:

  1. Taky nejsem fanouškem lush, příde mi že je přechválen a účinky mnohokrát nepozoruji. Pořád voní, to se mu vzít nemůže, ale poměr cena/kvalita opravdu tak slavná není

    ReplyDelete
  2. začínám hodně uvažovat o rtěnce:)

    ReplyDelete
  3. jéé děkuju za recenzi.. opravdu bych chtěla něco vyzkoušet(krém,pudr,korektor atd..) ale na ty věci fakt peníze nemám:( ale tak třeba někdy se naskytne příležitost.:)

    ReplyDelete
  4. Souhlasím s tebou ve všech věcech, se kterýma mám zkušenost. Vichy je naprosto skvělá, zrovna včera jsem o ní psala recenzi. Mask of magnaminty mě strašně zklamala, já teda fanouškem lushe docela jsem, ale tohle byla hrůza. Navíc mě po utracení velkých peněz naštvala krátká doba trvanlivosti. A Ryor? Vůbec žádná změna, kdybych ho nepoužila, pupínky se hojily stejně rychle, možná i pomaleji. Brrr.

    a o Kate nude přemýšlím, vypadá fajn a cena není tak hrozná :)

    ReplyDelete
  5. Mask of magnatity mi vyhovuje, pleť mám pro ni krásně čistou, ale třeba po té brusinkové štolu z vánoční kolekce se mi také udělaly na začátku pupínky a pleť se mi po ni opravdu zhoršila. Teď jem ji dala ještě šanci a zkusila a pleť jsem po ni měla krásnou, tak nevím.
    S Lushem mám spíš pocity 50 na 50.

    Ten Make up od MAC chci vyzkoušet, tak jsem zvědavá. :)

    ReplyDelete
  6. Odličovací vodu jsem dostala k vánocům, ještě jsem jí nevyzkoušela, ale jak vidím, mám se nač těšit!

    ReplyDelete
  7. Vichy má výborné odličováky, i já jsem s nimi maximálně spokojená, jen je občas střídam s Niveou určenou pro citlivou pleť. Na Mask of Magnaminty se chystám co nejdříve napsat recenzi, zatím můžu říct, že má vesměs kladné zkušenosti, ale děsím se toho, až se i umně objeví opačný efekt.. Roll-on od Ryoru jsem si taky pořídila a doufala jsem, že na sem-tam nějaký pupínek pomůže, ale omyl, téměř vůbec ho nevysušila a naopak pleť okolo ano, takže i za mě - nepovedené - i když jsem na něj zatím četla samou chválu.

    ReplyDelete
  8. Mě naopak Acnestop tyčinka vyhovuje, opravdu stačí ráno a večer natřít pupínek a zmizí :) Ale to je hrozně individuální :)

    ReplyDelete
  9. lancome bych teda pro citlivou pleť moc nedporučovala, je hodně parfemovaný a tak. nejlepší je v tom případě zůstat například u LRP a mít jistotu, že se neosypu. (a nejhůř mi obličej zmršil biotherm!)

    ReplyDelete
  10. Vichy hsem dostala zdarma k nákupu makeupu a nemužu si ji vynachvalit.az ji dopoužívám, určitě si ji koupím. nude rtěnka od Kate je pěkná, ale jak říkáš, taky mi moc dlouho nevydrží. za tu cenu ale proč ne ;)

    L.

    ReplyDelete
  11. K Lush asi jen tolik - kdykoli kolem jejich obchodu projdu málem omdlím z těch výparů, co se odtamtud linou...a z toho důvodu mě nikdy nelákalo jít dovnitř...

    ReplyDelete
  12. Jinak mám teď makeup od Clinique Anti - blemish solutions - je perfektní, používám ho jen lokálně a pupínky mi léčí do druhého-třetího dne...

    ReplyDelete
  13. Tu řasenku jsem taky měla a byla výborná,koupila jsem si ji po hádce v drogerii,kde mě obvnili, že jsem otevřela produkt, který nebyl tester, tak mi nic jiného nezbývalo:D ale nakonec jsem vůbec nelitovala.. když nad tím tak přemýšlím, asi zatím nej řasenka, co jsem měla :) ale teď jsem pro změnu koupila tu F&F i na tvé doporučení:) .. Lush mi na pleť také absolutně nevyhovuje, Mask Magnaminty jsem dostala vzoreček a osypala jsem se hned po prvním použití, z Lush mám ráda jen tuhá mýdla.

    ReplyDelete
  14. Ja bych v prvni rade chtela rict, ze Mask of Magnaminty je cistici maska na problematickou plet. Takze pokud mas plet suchou a na pupinky netrpis, nechapu, proc sis ji kupovala. Nejdulezitejsi je vybrat si vyrobek pro svuj typ pleti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No přesně tohle mě napadlo při čtení článku, když vidím z fotek na blogu, jakou má Pavlína pěknou pleť, přijde mi, že to byla opravdu blbost si ji kupovat a pleť se možná bránila nevhodně zvolenýmu přípravku.

      Neříkám, že to znamená, že je nějak ultra super a musí vyhovovat každýmu, ale každá holka by si hlavně měla kupovat výrobky určené svému typu pleti, mnohdy samotný výrobek není neúčinný, jen je nevhodně zvolený :)

      Delete
  • Na Vichy odličovací vodu nedám dopustit! Používám ji minimálně 4 roky a je prostě fantastická.. Super článek, taky mám podobný rozepsaný.

    Jinak, u mě na blogu probíhá giveaway právě o tuto rtěnku kate moss :)

    monikahoffova.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Há, jsem ráda, že má někdo na magnaminty a na acnestop stejný názor ;).

    ReplyDelete
  • Mě teda šampon od Lush Big vyhovuje, vlasy po něm měly větší objem a hezky mi i voněl, ale tak je jasný že každýmu to nesedne. S Vichy odličovačem musím souhlasit, taky mi hodně vyhovuje a spolu s Biodermou je to asi nejlepší odličovač jaky jsem kdy měla :)

    ReplyDelete
  • rovnaku Vichy vodu pouzivam aj ja, nemozem povedat na nu krive slovo :)

    ReplyDelete
  • Taky nepatřím mezi fanoušky Lush, na mě je to až moc parfemované. Nejraději mám kosmetiku z lékárny, jako právě Vichy apod. nebo Clinique, Na ten nedám dopustit. Je super, že jsi uvedla produkty, které ti NEvyhovovaly. :)

    ReplyDelete
  • No jak to tak čtu, tak asi budu muset koupit ten šampon Sebastian, jina budu mít splihlé vlasy až do smrti :D

    ReplyDelete
  • Acnestop mi taky přišel k ničemu, ale Clinique Acne Solutions gel je bezkonkurenční, stačí ho natřít a pupínek je pryč a rychleji se hojí :)

    ReplyDelete
  • produkty vichy som dávnejšie používala, ale tento konkrétne produkt nie, možno po ňom siahnem, lebo pleť mám citlivú a z väčšiny odličovačiek ma pleť štípe, alebo trochu začervená.
    Rúž som veľmi chcela, no a potom som ho vyskúšala a už som ho nechcela, odtiene mi neprídu moc extra a vôbec nevydrží.
    štve ma že u nás nikde nie je MAC, rada by som niečo vyskúšala :)

    ReplyDelete
  • Teint miracle korektor určitě vyzkouším :)

    ReplyDelete
  • Používám tuto micelárku od Vichy a jsem s ní spokojená. Na Lancome jsem slyšela jen samou chválu a plánuji pořídit si sérum Genifique. :) Jinak rtěnka má pěknou barvu, ale u nás tento odstín neměli.

    ReplyDelete
  • Mě teda RYOR aknestop docela pomáhá ale souhlasím s tím že je lush přechválený tedy alespoň co se týče masek :)

    ReplyDelete
  • Zkusím ten korektor, díky za tip, dlouho sháním něco na kruhy pod očima... Haha, Lush mánie ve mně taky vzbuzuje tak akorát povytažené obočí, jak někdo ty neskutečný smrady může nakupovat, nechápu

    ReplyDelete
  • Díky za tip, tu rtěnku od Rimmel určitě vyzkouším :)
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Zrovna jsem sháněla nový krém a ten od Lancomu vypadá úžasně, díky za tip! :)

    ReplyDelete
  • S Ryor acnestop mám stejnou zkušenost:koupila jsem si ho kvůli nadšeným recenzím, ale upřímně- je úplně na nic!
    Hydratační krém od Lancome bych brala, ale je na mě příliš drahý..

    ReplyDelete
  • Vice nez patnactileta zkusenost mi rika, ze na pupinky nezabira asi nic... Musi proste zmizet sami{kdyz uz se udelaji}. A na LUSH mam stejny nazor, prectu si pozitivni recenzi, tak si reknu, ze ho vyzkousim, pak vlezu do kramu, uvidim tz ceny, zkusim vzorecky a jdu jinam... Terka

    ReplyDelete
  • Na pupínky platí léto:-) Aspoň u mě. Jinak se mi pupínky rychleji hojí, když používám makeup a pudr, když se nemaluji, bojuji s nimi dlouho, zvláštní. Ale jinak platí: nemačkat, nesahat na obličej nemytýma rukama. Já pupínky dost mažu tea tree olejíčkem a oni zmizí.
    Souhlasím taky s tím, že když člověk nemá problematickou pleť, není důvod zkoušet výrobky na ni.
    Ty máš Pavli super pleť, takže to nemáš vůbec za potřebí:-)
    Jinak fajn článek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaujímavé mne sa zase rýchlejšie hoja keď som doma odlíčená, pleť len tak oslobodená od makeupu síce používam aknecolor, keď ho mám celý deň strašne sa mi pleť zhorší, tak sa zo zvyku hneď ako príidem zo školy odličujem

      Delete
  • Napsala bys prosím ještě název toho make-upu Clinique a jaký odstín jsi měla? Mám hrozně bílý obličej a sehnat odstín, který by mi vyhovoval je nadliský úkol :( Děkuji

    ReplyDelete
  • mám stejný odstín rtěnky a ten krém od Lancome mě celkem zaujal, ještě jsem nenašla krém, který by mi úplně vyhovoval.

    jinak Lush dej určitě ještě šanci, já mám třeba tuhle masku ráda. pravda, takový zázrak jako každý tvrdil to není, ale pleť mám pak hezky hebkou a jemnou. škoda té trvanlivosti. a Ryor má též dobré věci ;) každému ale sedne něco jiného :)

    ReplyDelete
  • Tomu šamponu BIG musíš dát čas. Já po prvnim použití taky nic moc, ale pak jsem po něm měla krásný vlasy. :-)

    ReplyDelete
  • i love this rimmel lipstick! xx

    ruedevogue.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Možná mě někdo ukamenuje nebo nazve křovačkou, ale nikdy jsem neměla nic z Lushe 1) nemám to zrovna 2x blízko domova 2) mi to příjde nepřiměřené drahé 3) podle recenzí kvalita neodpovídá ceně (sice většina věcí v téhle době neodpovídá) .. Dobře možná jsem některé z vás trochu vytočila, ale každý máme svůj názor :) .. Pak taky, nechci nijak narážet, ale jsem takový chudší student, který si nemůže dovolit dát 800 za 1 kosmetický výrobek a kupodivu stále žiju :) ... Nechci nikoho tím urazit nebo se nějak dotknout, ale realita je trochu krutá

    ReplyDelete
  • Já teda Big a MoM miluju :D :)

    ReplyDelete
  • Já jsem od Lush zkoušela masku válečníka a abych popravdě řekla, ani po týdnu, jsem neviděla, žádný výsledek, naštěstí jak přesně píšeš, měla jsem taky jen vzorek. Celkově mě Lush nijak neoslovil. S řasenkou nemám zkušenosti, ale s F&F ano musím si jí opravdu pochválit :)

    ReplyDelete
  • - angellovely-things -February 14, 2012 at 3:30 PM

    Ten MAC make-up se mi hodně líbí! Celkově přemýšlím už delší dobu o vyzkoušení nějakého MAC make-upu, ale stále nevím který vybrat :))
    Jinak co se týče BIG i Mask of Magnaminty tak mi vyhovují oba!! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  • skvělé produkty,od Lush moje kámoška měla Mask of magnaminty a taky jí vůbec nevyhovovala :/

    ReplyDelete
  • No všechno trochu mimo mé finanční možnosti, takže si o tom nechám alespoň zdát.. :D :) A Lush jsem taky zatím nezkoušela, nějak mě to ani neláká, akorát jsi mi potvrdila, že by to mohly být zbytečně vyhozené peníze.. :D

    ReplyDelete
  • Dobré tipy, Lancome mám ráda:) A makeup od MAC chci v nejbližší době vyzkoušet. Rtěnku od rimmel mám a je fajn :) A masku z Lush mám taky a mě osobně vyhovuje :)

    ReplyDelete
  • Tenhle článek mě příjemně překvapil, protože máme dost produktů společných - řasenku Max Factor jsem taky dostala jako dárek a vůbec jsem neplánovala ji použít, ale obstála a už má svoje místo v kosmetické taštičce :)). Rtěnku Rimmel mám taky, akorát v takovém křiklavě růžovém odstínu - sice je pravda, že dlouho nevydrží,ale za tu cenu se to dá přežít. Navíc pěkně hydratuje rty. Mask of mangaminty mě zklamala úplně nejvíc z produktů od Lush, ačkoli mám Lush ráda. Když jsem si ji nanesla na obličej, tak mě začal strašně pálit, sice se mi pupínky zahojily, ale bylo to jako kdybych si strčila obličej do sněhu. A teď k poslednímu společnému produktu - Ryor Aknestop. Tuhle věc jsem si na obličej dala asi dvakrát a udělala se mi vyrážka, takže letěl do koše.
    Jinak jestli chceš opravdu dobrý šampon, tak doporučuji z Lush vyzkoušet jiný, třeba Rehab, ten je úplně super a hlavně vlasy nezatěžuje a po umytí jsou krásně hebké. :))

    ReplyDelete
  • díky za tipy ;) ta řasenka nevypadá špatně :)

    ReplyDelete
  • Keep calm and bite MichelleFebruary 14, 2012 at 6:14 PM

    Moc pěkný článek.:)

    ReplyDelete
  • Vážně povedený článek, děkuji za něj! :)
    Já ale třeba rtěnku od Rimmel - Kate Moss mám a nemůžu is ji vynachválit :) Mám takový tmavě růžový odstín a na rtech mi vydrží, i když piji a jím :)

    ReplyDelete
  • Mám také Kate Moss rtěnku a je super, a nemám problém s tím, že by nevrdžela, ale že strašně vysušuje, jenže já mám ráda hodně matné odstíny a to 01 vcelku je, takže s vysušováním se asi nedá nic dělat... jedině si pod to dát balzám a matnost je ten tam!

    ReplyDelete
  • PROC SIS ZRUSILA FORMSPRING?? :O

    ReplyDelete
  • Vážně skvělej článek :)) Dost by mě zajímala ta micerální voda :)
    Jo a Pavli, pokoušela jsem se dostat na tvůj Formspring, ale píšemi to, že tvůj účet je zrušenej. Zrušila jsi ho, nebo je to nějaký omyl?

    ReplyDelete
  • Kate Moss ruž som nikde nestihla kupit, takže mám menšiu smolu.. :D:D
    s niektorými vyrobkami mám skusenostii a som s nimi spokojná ;)

    ReplyDelete
  • Pavlí, ne, prosím, nedělej to :( neruš formspring, neeee :'(

    ReplyDelete
  • páni, skvěle jsi to všechno popsala )) a řasenku plánuji vyzkoušet, korektor taky :D a taková rtěnka je krásná)) ten článek kde ji máš, tak se mi moc líbí))

    ReplyDelete
  • je...ďakujem za tipy :) korektor by som rada vyskúšala ...mám teď jeden Dior a som spokojná, ale rada skúšam nové produkty :) jo a ten krém, nie je moc "tuhý"?
    Inak som rada, že občas pridáš aj takýto článok na spestrenie :)
    sillyworldbynat.blogspot.com

    ReplyDelete
  • O té rtěnce slyším poprvé:) ale rozhodně po ní kouknu:)

    ReplyDelete
  • Riasenka od Max Factor patrí k najlepším v drogérii. Mám ju už xtý krát, veľmi mi vyhovuje, nedrolí sa a dlho vydrží :-) A verím, že krém-gel od Lancome je určite super, mala som z rady Hydra Zen krém na noc..krásne voňal, hydratoval..lenže sa mi po ňom začalo objavovať akné, takže som ho posunula maminke a tej sadol uplne :)

    cajova.blogspot.com

    ReplyDelete
  • S recenzí na Kate Moss for Rimmel nemohu souhlasit. Chtěla jsem zkusit nějaký vrazný červený odstín a nechtěla jsem investovat hned do drahé rtěnky. Tak jsem zkusila tuto v odstínu 1. Největší zátěž na ni byla na plese-neustálé popíjení a pojídání od 20:00 do 03:00 a rtěnka držela pořád krásně a ani nevysušovala rty. Nosím ji teď denně a vydrží od rána do večera stejně sytá. Takže teď už nevidím důvod proč investovat do dražší, tato mi plně vyhovuje...Iva

    ReplyDelete
  • Super tipy! :) Já jsem velkou milovnicí kosmetiky Lancome a všechno mi od nich zatím moc vyhovovalo. Hydratační krém určitě zkusím, teď jsem si ale koupila hydratační od Sephory a můžu říct, že za cenu 350 Kč je perfektní :) A co se týče korektoru, tak u tekutých žádný extra rozdíl nevnímám, používám jeden od MACu a jeden od Sephory, který je samozřejmě levnější a můžu říct, že ten je možná i lepší a rozhodně se lépe dávkuje :) a řasenka za mě Helena Rubinstein lash queen mascara feline blacks, je úžasná, hlavně pokud je člověk fanoušek velkých kartáčků, což já jsem :)

    ReplyDelete
  • Na pupinky JEDINĚ SKINOREN!!!!! U kozarky na nej distanete recept. Nejde zakoupit samostatne bez nej. Ale stoji to opravdu za to,))) zabira skvele.

    ReplyDelete
  • Tu řasenku zbožnuji dělá ty nejkrásnější řasy, když jsem si ji začala kupovat stále mezi 350 a 400 kč, ted je o polovinu a to je skvělé.. :)

    ReplyDelete