October 16, 2012

MK Hamilton tote



Tak dnes ještě pár detailů outfit s kabelkou, kterou jsem vám ukázala už dopoledne v jednom článku. Mám ji už od minulého týdne a musím říct, že je perfektní, od té doby jinou nenosím. Takže pokud nad touhle taškou od Michaela Korse přemýšlíte, rozhodně do ni jděte :). Poprvé jsem si k ní vzala outfit, který vidíte na fotkách - můj oblíbený svetr a vínovou sukni z Topshopu, kterou jsem kupovala loni ve slevách za pár korun. Nějak jsem na ni od té doby zapomněla a znovu objevila před pár dny. Je taková teplejší, takže ji teď na podzim určitě využiju. Mimochodem, zrovna teď v Topshopu probíhá podzimní výprodej a mají ve slevách krásné věci, takže se tam určitě zajděte podívat, pokud budete mít cestu kolem :).

So one more article today, this time outfit with my new MK bag. I have it since last week and I must say I don't wear any other now, it's just perfect. If you are thinking about buying a Michael Kors bag as well, go for it! The first time I went out wearing my new bag I chose to put on my favourite sweater, ankle boots and wine-colored skirt from Topshop (bought last year in sales for couple crowns). I forgot about the skirt until couple days ago, when I found it in my closet. The skirt is a little bit warmer, so I plan to wear it more often during autumn. By the way, there are sales in Topshop at the moment and they have actually in sale great stuff, so come take a look if you are nearby :).








[skirt, shoes - TOPSHOP / sweater - H&M Trend / bag - MICHAEL KORS / bracelets - ASOS]

photos by Elisa Line
translated by Gabriela Podgorná

86 comments:

  1. Úžasná kabelka ♥♥

    ReplyDelete
  2. odkiaľ sú tie bríle? milujem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mango: http://shop.mango.com/SK/p0/mango/accessories/sunglasses/contrasted-arms-sunglasses/?id=73634054_02&n=1&s=accesorios.gafas&ie=0&m=&ts=1350418036449

      Delete
    2. Dík! Na nete však vyzerajú masívnejšie než na tebe.

      Delete
  • Krásně se k sobě hodíte :). Nevyfotila bys prosím tě vnitřní uspořádání a zavírání? Asi si na ní začnu odkládat :D.

    ReplyDelete
  • ta kabelka vypadá skvěle, ale nemůžu si pomoct, zbytek mi moc nesedí, hlavně teda ten svetr.d

    ReplyDelete
  • Ta kabelka je úžasná a ty náramky se k ní skvěle hodí.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • pěkné! :)

    http://black-betty1.blogspot.cz/


    ReplyDelete
  • Ta kabelka je naprosto úžasná :)Taky bych chtěla kabelku od MK, tak třeba mi Ježíšek nadělí :D A jinak.. moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  • Mě se to líbí moc!:)
    Koupila jsem si v podstatě identickou sukni, tak alespoň mám další inspiraci, jak ji kombinovat, s šedou vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  • krásné...všechno!!!kabelku jsem už obdivovala na blogu u Sabiny,je opravdu nádherná!!! :)

    ReplyDelete
  • paráda, super outfit, já myslím, že "hateři" mají docela smůlu :)
    ( pro případné všetečné dotazy: nejsem nekritický obdivovatel a ani mi není třináct :) )

    ReplyDelete
  • Super! Nevidělas takovouhle sukni někde jinde? Bohužel nemám topshop nikde v okolí.

    ReplyDelete
  • Beautiful :)

    xo Jennifer

    http://seekingstyleblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  • Je to všetko zladené, to je pravda, ale veľmi obyčajné. Keby to mal niekto oblečené, kto nie je taký pekný ako Pavlína, nikto sa za ním na ulici ani neobzrie.Chcelo by to nejaký originálny nápad. Takto je to len o predvádzaní značkovej kabelky a k nej doladenému oblečeniu. Ale fashion blog predsa nemá byž o tom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. já souhlasím, ale na druhou stranu...je někde napsáno, co přesně má blogger na svém blogu prezentovat? Nějaká pravidla, meze...a neni to vlastně uplně fuk? Budu ráda, když mi na to někdo konečně odpoví!

      Delete
    2. Nie, nie je to nikde napísané, ale top blogerky sú práve preto top, že to vedia. Rozumejú móde, sú kreatívne, vedia kombinovať. Nie je to len o vkuse a dostatku financií, čo je bohužiaľ Pavlínin prípad.

      Delete
    3. tak bohužel jak je vidět, tak právě ty nejobyčejnější blogerky bez kreativity jsou u nás ty nejčtenější, nejspíš proto, že samy čtenářky té kreativity a odvahy moc nepobraly.

      Delete
    4. já vám teda nevím, ale není to právě o tom, že každá bloggerka by měla být něčím výjimečná? občas už mě nebaví ty překombinované outfity, které vypadají jako z fashion story módních časopisů, ale která z vás by se tak oblékla? naopak se mi líbí, že sice se Pavlína obléká možná pro někoho obyčejně, ale pořád si drží ten svůj elegantně jednoduchý, avšak promyšlený styl.. a proto si myslím, že je jedna z nej českých blogerek.. B.

      http://giallotulipano.blogspot.cz/

      Delete
    5. No áno, ale na 90% sa ti to páči preto, lebo je Pavlína pekná a dobre to na nej vyzerá. Keby si to obliekla nejaká baba, poviem to jemne, ktorá nie je taká pôvabná, tak si ten outfit ani nevšimneš.

      Delete
    6. půvabná??? A kde prosimte:DDDDDDDDDDDD

      Delete
    7. Ano, je pěkná a proto se mi to na ní líbí. Přesně proto by se mi v tomto oblečení nelíbila slečna, která váží 150kg a nosí minisukně. Takových potkávám denně několik. Potom už ty holky nemají soudnost. A pokud hodnotíš jen podle obličeje (a ne postavy), tak oblečení se nosí na těle.;)

      L.

      Delete