October 20, 2012

peach




Pastelové barvy, které byly jedním z hlavních trendů letošního jara a léta, jsem neopustila ani na podzim a včera si jeden takový kousek vzala na sebe. Ačkoliv se to na první pohled nezdá, tak je tahle bundička opravdu teplá, do včerejších 12°C mi úplně stačila. Nerada nosím příliš přeslazené nebo moc barevné outfity a jeden pastelový prvek je pro mě tak akorát, zbytek outfitu se tedy skládá převážně z kousků v černé barvě a topu s potiskem kapely Joy Division.






[jacket - H&M TREND / jeans - TOPSHOP / bracelet - LINDEX / shoes - NELLY.com / bag - BALENCIAGA]

photos by Elisa Line

128 comments:

  1. such a pretty coat!
    ~www.Tinacious.Me~

    ReplyDelete
  2. pekny outfit , sice viac by sa mi to lubilo bez tej bundy a napr s kozenym krivakom .. bolo by to classic, ale lepsie :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a hlavne pre 70 ľudí nudné, lebo sme to tu videli už tisíc krát. za mňa určite táto verzia je oveľa lepšia.

      Delete
    2. souhlas!
      Toto je super

      Delete
  • Ty máš uplně krásné oči !

    ReplyDelete
  • Martina NavrátilováOctober 20, 2012 at 7:51 AM

    To sako se mi uprimne vubec nelibi a myslim, ze te i hodne rozsiruje. Kdyby sis k tomu vzala ten vinovy krivak, vypadalo by to podle me lip:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. říká jeden z hlavních špeků blogový scény...co si kolikrát na sebe navlečeš,by si nevzali ani holky s krásnou postavou.

      Delete
    2. Martina NavrátilováOctober 20, 2012 at 9:11 AM

      ok, na negativni ohlas maj patent jen anonymove:D

      Delete
    3. Promiň, ale mně taky přijde, že zrovna právě ty si oblékáš kousky, které téměř vůbec nelichotí tvé postavě (viz post s angorákem). Pavlíně dle mého názoru sako sluší.

      Delete
    4. nechápu, jak můžete někdo slečnu nazvat jako ,jeden z hlavních špeků blogový scény,??? vždyť má normální postavu, rozhlídněte se občas okolo sebe na ulici.

      Delete
    5. to, že mě nějaký kousek v určité oblasti rozšiřuje, mi teda popravdě ani trochu nevadí :). kromě toho i stylingově je to v pořadku, džíny jsou skinny, takže aby byl zachován balanc, top má být oversized :)

      Delete
    6. jo jasne pavlino, my víme že jseš nejlepší

      Delete
    7. Kde ty, Pavlína, na tie rozumy chodíš...

      Delete
    8. Pavlína, nevyvážené sú tie holé nohy a velmi otvorené topánky s teplou bundičkou. To nevieš, pani stylistka?

      Delete
    9. ne, ty nevyvážené opravdu nejsou, lodičky se hodí třeba i ke kožichu :) ostatně jeden takový outfit se tu nejspíš brzy objeví :).

      Delete
    10. bože, lidi, proberte se, ne každej je vychrtlej jak pavlína nebo modelky od lagrfelda, jsou i normální lidi!!!!!!!!!!!

      Delete
    11. abych byla upřímná, mně se kombinace teplého podzimního/zimního oblečení a otevřených bot taky nelíbí a je mi jedno, jestli je to nejžhavější módní trend v ny, paříži, miláně nebo jinde, prostě to působí divně až blbě.

      Delete
    12. čo šomrete je to pekné :P že vás to tak baví stále len ošomrávať

      Delete
    13. Urážet člověka jen za to, že není vychrtlý, jako z přehlídkových mol je tak ubohé až k pláči. Móda přece není jen o vychrtlých modelkách, tak nechápu, proč někoho takhle urážíte. Navíc M.Golightly má úplně normální postavu. Aspoň někdo, kdo není nezdravě hubený má blog o módě.

      Delete
    14. kdyz se clovek zepta, jestli je potreba bojovat proti prilisne vychrtlosti ustici u nekterych v anorexii a spol., vsichni pokrytecky souhlasi. a pak tu narazim na takovyhle kecy... nevim, co je na te slecne tlusteho.
      bundicka mi tvarem prijde takova nezenska, coz je ale problem me osobni nelibosti - moda je casto velice nezenska a nekdy to vypada dobre, ale mne se to vetsinou nelibi :)

      Delete
  • neviem ci si o cislo vacsie veci kupujes naschval.. s umyslom "oversized".. ale podla mna ti to hrozne nepasuje.. velmi ta to rozsiruje a potom na mna posobis ze mas strasne malicku hlavu k obrovskemu telu.. asi koli tym kratkym vlasom, neviem preco. inac sa mi outfit velmi paci.. iba ta bundicka mi troska vadi, ze je velka (a viac si mi na tebe pacili dlhe vlasky :) - na nich by urcite dobre vyzeralo nejake farebne ombre). neber to v zlom.. tvoj blog pozeram kazdy den a bavi ma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky se mi na mně víc líbí dlouhé vlasy, bohužel přes noc mi nenarostou, takže musím nějakou chvíli počkat :). k oversized bundičce jsem se vyjádřila výše :)

      Delete
    2. A proč sis je teda stříhala? Fakt mě to zajímá a prosím kohokoliv o odpověd přijde mi to jako žes měla nějakej psychickej zkrat ne?? Takhle to oškubat...

      Delete
    3. ne neměla jsem žádnej zkrat, prostě jsem chtěla zkusit něco nového a jiného, než jsem nosila do té doby. ale to už není aktuální téma, vzhledem k tomu, že takhle krátké to mám od dubna :). teď čekám až mi vlasy dorostou, protože jsem zjistila, že se mi dlouhé líbí víc :). ale myslim, že tohle je naprosto normální a každá žena aspoň jednou v životě udělá se svými vlasy nějakou radikálnější změnu :)

      Delete
  • uuu, toto je mega super!

    ReplyDelete
  • je to hezké, musím říct, že se mi k tomu líbí lodičky např. i ke zmiňovanému kožichu, ale na druhou stranu nechápu ty co to tak nosí, protože já osobně bych zmrzla už i teď v lodičkách/balerínách ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já třeba lodičky ještě nosím a nechápu, proč někdo nosí zimní boty. Mně by v nich bylo teplo.
      Blbá věta, což?

      A teď vážně. Proč má neustále někdo pěči o dostatečnou zateplenost toho druhého? Je tak težké vyrovnat se s tím, že každý má jinou termoregulaci, nebo že někdo sedne před domem do auta a vyleze u školy, tak co by dělal pak v místnosti v kozačkách, nebo se kvůli třem minutám pobytu venku neustále přezouval?

      Delete
  • Pěkný outfit, jen se mi zda, že by te usmev opravdu nezabil , a prijde mi, že se na fotkách tvaříš "opravdu tohle musim delat,když me to tak nudi" tod jen muj nazor, vlasy,makeup,oblečeni proste super, jen by to chtelo trochu vic života do toho umiraní :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uz na spoustu takovych konentaru jsem chtela reagovat, ale asi uz ted musim :D Pavlinka je plna zivota. V 90 % casu se smeje a i fotek ma spousty nafocenych usmevavych, pri foceni outfitu se casto nasmejem, jen Pavli nechce publikovat usmevavy fotky, proste se ji nelibi. Chci tim jen rict, ze kdyz se clovek neusmiva na fotkach, neznamena to, ze se neusmiva ve skutecnosti :) a hlavne, tady jde snad o outfit a ne o usmev, ne ? :)

      Delete
    2. Tak ať slečna přesídlí na Mimibazar, pokud potřebuje více sluníčkovosti :D :D

      Delete
    3. Eliška: no jasny, ale ty fotky taky pak pusobi prijemnejc kdyz se usmiva)

      Delete

Newer Post Older Post Home