September 18, 2012

patterned



Podle předpovědi počasí to vypadá, že dnešní den byl posledním opravdu teplým v tomhle roce, takže jsem si ještě chtěla užít nějaké lehčí oblečení a otevřené boty. Vzala jsem si sandálky na podpatku Bronx, koupené přes Slevomat, a top bez rukávů s volnějšíma kalhotama s úplně stejným vzorem. Tenhle střih kalhot na mně není úplně obvyklý, je to vlastně poprvé, co jsem takové na sebe sehnala ve správné délce. Ale moc jsem si je oblíbila a rozhodně se nebráním nějakým podobným, třeba s jiným vzorem :).

According to weather forecast, today was the last warm day of the year so I wanted to enjoy less clothes and opened shoes. I wore sandals on heels from Bronx, top without sleeves and loose pants, both the same pattern. I don't wear this type of loose pants often, actually this was the first time I've found a good fitting pair in a store. I enjoy wearing it very much and I have nothing against buying another pair of the same cut, but this time different pattern :).





[pants, top, necklace - H&M TREND / shoes - BRONX via Slevomat.cz / clutch - ZARA / sunglasses - MANGO]

182 comments:

  1. tyhle kalhoty bych vyměnila za černý skinny. takhle to na mě působí trochu jako pyžamo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdyby si k tomu Pavlínka oblékla černé skinny, tak by tady zas bylo spousta komentářů typu "Už zase černé skinny, nosiš vůbec něco jiného" :D Podle mě je to takhle super :)

      Delete
    2. Ale v tomto případě by ty černé skinny nebo naopak černé tílko byli lepším řešením. A nežeňme Pavlínu, aby byla za každou cenu kreativní. Pak je to taková katastrofa.

      Delete
  • Za mna tiez nie, ozaj to vyzera ako pyzamo (ozaj si to viem lepsie predstavit s ciernymi skinny), cele je to nejake neforemne a az prilis jednoliate, topanky sa mi tiez nepacia. Mas ale krasny nahrdelnik, okuliare a ´psanicko´.

    ReplyDelete
    Replies
    1. s černými skinny by to byla nuda ;)

      Delete
    2. Takže jako obvykle...K.

      Delete
    3. Pavlína, s čiernymi skinny by to možno bola nuda, ale takto je to šliapnutie vedľa a to je ešte horšie podľa mňa. Ty asi fakt okrem svojich nudných osvedčených outfitov nevieš vymyslieť nič iné.

      Delete
    4. tak už konečně víte anonymové, že to lepší nebude a můžete se z jejího blogu přesunout zas na jinej a otravovat tam. tady to nikoho nezajímá.
      Pavlí, je to super! :)

      Delete
    5. Preco by to nikoho nezaujimalo? Ved Pavlina na to normalne s kludom odpoveda, cize ju zaujima aj kritika, nielen ochkanie o tom, aka je ´uzasna´ a ake je vsetko super a skvele. A okrem toho som v prvom commente nielen kritizovala, ale aj pochvalila to, co je podla mna pekne. 100 ludi 100 chuti, je mi jasne, ze sa neda vyhoviet kazdemu, ale aspon podla mna by to s ciernymi skinny nuda nebola, kdezto toto je v mojich ociach sliapnutie vedla.

      Delete
    6. Pavlíno, prober se, vždyt u tebe to bude nuda pořád, i když se budeš snažit dávat na rady anonymů, tak tenhle outfit je toho důkazem

      Delete
  • Super příjemná změna bych si řekla že to bude pro anonymy ...
    Hele víš že já takovéhle " volné kousky neboli pyžamo " nosím když jsem na někoho naštvaná nebo je mi blbě ... :D :)
    Ty mám ze svý hlavy tak to neřeš ;)
    To psaníčko je skvělé a ten náhrdelník jsem si chtěla koupit , už jsem byla odhodlaná , ale nakonec ... Jsem si koupila něco jinýho ... :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • Tak toto sa mi naozaj paci :) Vyborne :)

    ReplyDelete
  • super, konečně něco jiného než skinny+top, i když na mě to působí až moc pyžamově...možná by to bývala zachránila nějaká bundička(vestička) anebo jen kalhoty s jiným topem...

    ReplyDelete
  • neobvyklý outfit, ale moc ti sluší :)

    ReplyDelete
  • Velmi povedený outfit. Je to opravdu po delší době něco jiného. Přemýšlím, jak by to vypadalo, kdyby jsi měla v pase nějaký pásek?

    ReplyDelete
  • No, je to rozhodně originální a neotřelé a jednotlivé kousky se mi líbí, já bych teda nedávala černé skiny, spíš bych místo topu dala bílou halenku nebo tak něco. Boty se mi nelíbí, ale to už je jen věc vkusu.

    ReplyDelete
  • Já moc nemám ráda, když je člověk oblečen kompletně do jednoho vzoru...působí to na mě moc jednolitě. Ale kdybys vyměnila vršek za nějaké jednobarevné tričko, bylo by to skvělé! :) Ten potisk je totiž úžasný!
    saras-island.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Celkom pekne to je:)
    Ale najviac sa mi na Pavline paci, ze vsetci vieme, ze tie topanky su jej male, ale ona sa rozhodne "male mi nie su a budem ich nosit", mozno by sa mala nad tym zamysliet, nie vzdy jej chceme zle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplne s tebou súhlasím. Je až smiešne ako Pavlína urputne vždy tvrdí svoje, len aby náhodou nebola nedokonalá. Ale možno keby sa tak nesnažila, ľudia by neboli k nej až takí kritickí.

      Delete
    2. Tiez suhlasim. Nepisem to ako utok na Pavlinu, ale dobre mienenu radu - tie topanky by vyzerali onmoho lepsie ak by si mala vacsie cislo, aspon podla fotiek ti trci aj pata, aj prsty, co je nevkusne.

      Delete
    3. podľa mňa to veľmi riešite dostala ich zo zlavomatu tak ich musela asi odprezentovať, hoci sa netrafila do čísla.

      Delete
  • Já mám ráda městský pyžámka! Je to sice trochu o odvaze, ale pak to stojí za to. Konkrétně na tomhle se mi líbí jak se ta barva směrem ke straně šisuje, to je super.
    Boty se mi nelíbí. Ne proto, že ti jsou malý, ale prostě se mi nikdy nic nelíbilo od značky Bronx..

    ReplyDelete
  • mne sa to páči, vobec to nevyzerá ako pyzamo :( boze ved ked si Rumi pyzamo dala nikto jej nic okrem wow nepovedal :)
    pekná zmena :) pekný outfit, i ked tie topánky sa mi vobec nepáčia :) teším sa na dalsi :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale na Rumi to vypadalo dobře. :-)

      Delete
    2. tu nejde o to, že či má pyžamo, alebo nie, ja som za pyžamo, ale chýba mi v tom niečo viac, osobnosť do pyžama.

      Delete
  • Taky mi to bohužel přijde jako pyžamo.. mám ráda, když si na sebe vezmeš něco jiného než normálně, ale tohle je asi fakt krok vedle.
    Ale nechápu jak tady někdo může říkat, že máš malé boty :D ti všichni pisálci to ví asi nejlíp, protože je všichni měli na sobě obuté :D:D

    ReplyDelete
  • anonymovia musia mať doma perfektné pyžamá, dúfam že aspon takto pekné ako je ,,toto pyžamo"
    nevedia čo je in! mne sa to veľmi páči a tiež by som si niečo také rada zaobstarala možno sako s cigaretovými nohavicami :)

    ReplyDelete
  • Po přečtení textu jsem se konečně potěšila, že Pavlína tentokrát upustila od svých obvyklých slovních spojení: "to jsem si koupila, tamto jsem si objednala, konečně jsem našla ..." Po přečtení štítků na konci jsem zůstala zklamaná. Nenapsala, protože všechno z HM-ka dostala ze showroomu ... takže bohužel nic nového ...

    ReplyDelete
  • Only Her InspirationsSeptember 19, 2012 at 7:46 PM

    Extra!

    http://onlyherinspirations.blogspot.com/

    ReplyDelete
  • Pavli podľa mňa perfektné- niečo úplne originálne čo vzbudzuje pozornosť! Keby si si dala čierne skinny, bola by to zase nuda podľa anonymov, teraz nie sú spokojní s týmto... Je to čistá závisť SR a ČR, v iných a najmä vyspelejších krajinách sú takéto úlety na dennom poriadku a všetci sú s tým spokojní. Hold, sme dva konzervatívne národy, ktoré ťažko prijmú niečo iné... Ale mne si týmto outfitom spravila obrovskú radosť, je to super! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. choď do čerta zasa s tou závisťou!
      podla mňa to nie je až také uletené, podla mňa je to normálne akurát to, že tie topánky sú nepekné, pôsobia tak "čínsky" a vršok by bol lepší zastrčený.
      veľká originalita a výstrednosť je nohavice, converse a ryflová bunda!

      Delete
    2. Nemusíš byť nervná, nevravím o sebe, ale o Pavlíne.

      Delete
  • Ahoj, prosím co máš za rtěnku? strašně ti závidím že ty nude rtěnky ti hrozně sluší!
    Alice Johanská

    ReplyDelete
  • Pyžamo? Návrháři pro Zaru vytvořili pyžamo? Jeden nesmysl a tolikrát opakovaný! Pavlíno, oblékejte se i nadále podle svých pocitů, jde Vám to dost dobře.

    ReplyDelete
  • Líbí se mi to, jen bych k tomu přidala třeba více neonových akcentů v doplňcích. Přijde mi škoda, když je vzorek takhle barevně střídmý se více neodvázat. I rtěnku použít neonově růžovou klidně :)

    ReplyDelete
  • This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  • já myslím že ten outfit je hodně hezký:)

    ReplyDelete
  • adidas nmd
    michael kors outlet online
    michael kors outlet
    nike zoom
    nike huarache sale
    adidas nmd for sale
    adidas stan smith men
    yeezy boost 350
    nfl jerseys
    adidas tubular
    http://www.oakleystoreonline.us.org
    cheap rolex watches
    tiffany and co outlet
    cheap nfl jerseys
    michael jordan shoes
    http://www.outlettiffanyand.co
    michael kors outlet
    jordans for cheap
    michael kors handbags
    huarache shoes

    ReplyDelete
  • 20180407xiaoke
    uggs outlet
    puma outlet
    canada goose jackets
    basketball sneakers
    true religion jeans
    polo ralph lauren outlet online
    cheap ray ban sunglasses
    true religion outlet
    michael kors outlet online
    michael kors handbags

    ReplyDelete
  • 20181121lck
    coach factory outlet
    ugg boots
    nike blazer pas cher
    van cleef & arpels jewelry
    michael kors outlet
    uggs outlet
    cleveland cavaliers jersey
    michael kors outlet
    true religion jeans
    knicks jerseys

    ReplyDelete
  • Ray Ban Prescription Sunglasses toughness, but I MK Outlet always knew I was tough. You don do 12 rounds of sparring with Carl and not be tough! Ray Ban Sunglass Hut I always knew Cheap Yeezy Shoes there was a fight out there to show everyone I was mentally and physically tough. And Barker star in the Jordan Shoes For Sale Cheap second episode of Rounds and the first episode, featuring Mikey Garcia, Devin Haney and Daniel Jacobs talking about the New Black Yeezys highs and lows of boxing, can be found on Matchroom Boxing YouTube channel.

    ReplyDelete
  • bape hoodie
    air jordan
    yeezy boost 350
    off white outlet
    steph curry shoes
    yeezy 380
    kd shoes
    golden goose sneakers
    adidas yeezy
    canada goose outlet

    ReplyDelete
  • jordan sneakers
    hermes birkin
    curry 6 shoes
    hermes handbags
    jordan shoes
    supreme clothing
    kyrie shoes
    yeezy sneakers
    kd shoes
    yeezy

    ReplyDelete
  • Add comment

    Newer Post Older Post Home