September 22, 2012

autumn wishlist

Letos můj podzimní wishlist není tak obsáhlý jako jindy, možná je to tím, že jsem si věci na podzim nakupovala průběžně a také mám slušné zásoby z minulých let, pár kousků ale obsahuje. Jinak se brzy na blogu objeví i článek o trendech na letošní podzim/zimu, prozradím vám, které z nich jsou mé oblíbené a které budu nosit :).

My wishlist isn't so long as it used to be past years, I guess because I was buying autumn stuff throughout the year plus I've old things as well. Nevertheless, there are still some items on the list. By the way, soon enough will be published an article about autumn/winter trends where I'll tell you which ones I like the most and I plan to wear :).




Svetry
Svetrů není nikdy dost, takže i přesto, že jich mám ve svém šatníku už teď spousty, je mi jasné, že přibudou další. Moc se mi líbí hlavně ty od Acne, ale bohužel jsou moc drahé, takže budu hledat v obchodech nějaké, které se jim podobají.

Černý kabát
Černý jednoduchý kabát už mám z minulého roku v takové elegantnější verzi, letos, pokud v obchodech nějaký najdu, bych si ráda pořídila ležérnější, trochu oversized a v pánském stylu. Možná se podívám i po nějaké černé nebo khaki parce s kožíškem.

Výrazné naušnice
V létě jsem nosila z doplňků nejraději náramky, na podzim a v zimě to nejspíš budou naušnice. Tenhle trend výrazných naušnic je můj letošní nejoblíbenější, takže si určitě nějaké pořídím.

Kabelka Michael Kors
A nakonec bych ráda kabelku od Michaela Korse, která patří k mým vysněným a na kterou si momentálně šetřím. Zatím se rozhoduji kterou z těch dvou, které vidíte na obrázku, a také jestli ve zlatém nebo stříbrném provedení. Budu ráda, když mi napíšete svůj názor do komentářů, které vy byste dali přednost :).


Sweaters 
There is never enough sweaters. Despite the fact I do have a lot of them already, I'm sure I'll still buy some more. I like a lot the ones from Acne, but they are too expensive so I'll try to find similar sweaters in other stores.

Black coat 
I do have a simple elegant black coat already from last year, but this year I'd like to buy (if I manage to find it) more casual one, bit oversized and in man style. Maybe I'll look for a black parka with fur as well. 

Statement earrings 
In summer I wore the most bracelets, in autumn and winter it will probably be earrings. The trend of big noticeable earrings is my favourite this season so I'm sure I will buy some. 

Michael Kors bag 
Last item is a Michael Kors bag which is a dream piece of mine and which I'm currently saving on. I'm deciding between two bags you can see on the photo above and as well I don't know if I want it in silver or gold detailing. I'd like to know your opinion, so feel free to express it in comments below.


Co si na podzim plánujete koupit vy?
And what are you going to buy this autumn?

84 comments:

  1. se svetry razím stejný názor a také jsem si jich teď pár dalších přikoupila.. co se týká kabelky, tak taky sháním černou koženou a nemůžu si pořád vybrat.. z těchto dvou jsem pro tu hranatou :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. ty svetry vypadají skvěle:) a kabelku bych brala ve zlatém provedení,když máš Balenciagu se stříbrnými detaily..:)

    ReplyDelete
  3. MK kabelky su pekne obidve,ale odporucam ti radsej tu co ma Sabca. Na tej druhej sa mi moc nepacil povrch...

    ReplyDelete
  4. Sháním už asi měsíc klasickou zelenou parku, nevíš kde bych ji mohla sehnat? v zaře mají hrozně drahé a v hmku nemají :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. v háemku v metropoli na zličíně jsem včera viděla dvě zelený, visely mezi těma s aztéckym vzorem, jinak jsem je v centru v háemku taky neviděla.. nechápu, proč nikde nejsou, taky jsem ji včera sháněla...

      Delete
    2. v bershce a pull & bear :)

      Delete
  • Ta kabelka je hezčí ta více vlevo:) a se zlatym provedení. Akorát Pavlínko, můžu se zeptat? Máš 2 černé drahé kabelky, proč si nekoupíš další třeba ve vínové? Nebo v béžové? Já vim, že je černá univerzálnější a máš jí nejradši ale přeci jen, střídáš teď především balnciagu a celine, tak proč nevzít i jinou barvičku? Je to jen dotaz, nic Ti nenutím. A kolik tak stojí cca ty svetry Acne? Ten meruňkový je krásný:). A nevidim tu žádné boty:D. Žádné se Ti nelíbí?
    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi 150eur jeden acne sveter mám pocit ...

      Delete
    2. Minimálne 200 eur :)

      Delete