September 12, 2012

goodies

Čtyři věci, které mi za poslední týden udělaly největší radost..
Four things, that made me happy last week..



Tangle Teezer
Z počátku jsem mu moc nevěřila, říkala jsem si, že to nemůže být takový zázrak, jak všichni tvrdí. Pak jsem v Berlíně vyzkoušela Elišky Tangle Teezer a od té doby se už nechtěla česat ničím jiným. Takže i já musím potvrdit, že je opravdu tak dobrý, jak se o něm říká. Nejprve jsem ho sháněla po Praze, ale všude se mi zdál předražený, pak jsem ho našla na Asosu za 10 liber a už ho mám doma. (odkaz)

Tangle Teezer
I have to admit I didn't trust the product at the beginning. I thought it can't be such a miracle as everyone says, but it was in Berlin I've tried Eliška's Tangle Teezer and since then I didn't want to brush my hair with anything else - it really is as good as it`s told. I was looking for it all over the city, but it just seemed over-priced everywhere. Luckily I found it on Asos for 10 pounds and it's already with me at home. (link)





Sluneční brýle z Manga
Mnozí si možná řeknou, že začíná podzim, tak na co si teď kupovat brýle. Já je ale využívám po celý rok. Mám dost citlivé oči, takže je nosím občas i v zimě, když je venku takové to ostré světlo, a také do auta. A věřím, že ještě teď na podzim bude dost slunečních dní, tak budu mít šanci si je užít. Stály 449 Kč a líbí se mi na nich také to, že jsou svým designem trochu podobné těmto od Celine. (odkaz)

Sunglasses from Mango
I use sunglasses all year long so it should`t come to you as a surprise I`m buying them in autumn asi well. I have very sensitive eyes, so when there is a bright light or when I drive a car I wear them in winter too. But I believe that the sunny days aren`t over yet si I will use them now in autumn as well. They were 18 euros and I like that their design is similar to the Celine one. (link)



Kotníčkové boty ze Zary
Přesně takové jednoduché černé kotníčkové boty na podpatku jsem sháněla a objevila minulý týden v Zaře za skvělou cenu 999 Kč. Nejsou sice kožené, ale i s koženkovými ze Zary mám dobrou zkušenost, tak věřím, že mi nějaký čas vydrží. Už se nemůžu dočkat, až vám je ukážu v outfitu. (odkaz)

Ankle boots from Zara
I was looking for shoes exactly like these and I've found a pair in Zara for amazing price of 40 euros. They are simple black ankle boots on a heel, and although they aren't from real leather, it doesn't matter from my experience with shoes from Zara and they will last some time. I can't wait to show them to you in some outfit. (link)



Peněženka Michael Kors
Poslední věcí je peněženka od Michaela Korse. Jistě si ji pamatujete z nějakého jarního wishlistu. Nikde jsem ji po internetu nemohla sehnat, protože je už ze starší kolekce, ale Sabinka ji objevila v Tokyu, dokonce ve slevách, a v úterý mi ji přivezla. Takže po čtyřech letech můžu ukončit pátrání po peněžence, která by splňovala všechny moje požadavky a byla dostatečně kvalitní, a konečně ji mám.

Michael Kors wallet
Last item is Michaels Kors wallet. You remember it for sure from my spring wishlist. I couldn't find it anywhere online because it's an older model, but my friend Sabina found it in Tokyo for me, actually in sale, and brought it to me on Tuesday. So after four long years I can end this search for a wallet that would fit all my demands and was good quality, because I finally have it.


A co vám v poslední době udělalo radost? :)
And what made you happy last week? :)

135 comments:

  1. Peněženka vede, je nádherná!

    ReplyDelete
  2. mě bohužel nic, už jsem všechny své úspory použila na učebnice a věci do školy, prvních pár týdnů je nejhorších :)
    jinak se mi moc líbí ty boty a tangle teezer si přeju už dlouho, jen mi to přání ještě nikdo nesplnil :D

    ReplyDelete
  3. Ty boty jsou moc pěkné, tangle teezer si chválí dost lidí, tak by se mi taky líbil a ta peněženka je opravdu skvělá :)

    ReplyDelete
  4. ty boty !!! <3

    ReplyDelete
  5. všetko čierne hh :) peňaženka je woooow

    ReplyDelete
  6. všechno je skvělý <3 TT nedám z ruky a na ty boty se asi budu muset podívat, jsou naprosto nádherné.

    ReplyDelete
  7. peněženka je pěkná. Stylem velmi podobná Pradě. Mám podobnou, jen od DKNY, tu mám již rok. A zlatý kovový znak značky se ošoupává. Toto mě u peněženky z Manga nebo H&M nenaštve, ale u této určitě ano.

    Hřeben používám od Vánoc a nemůžu si ho vynachválit. To co tvrdí je pravda, ne jen reklama.

    ReplyDelete
  8. O tom tangle tweezeru přemýšlím už dlouho, jen nevím, jestli to u mě má cenu, když mám strašně jemný vlasy. A 10 liber, to vyjde tak na stejno jako tady ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. byla jsem se po něm podívat v několika kadeřnictví a obchodech po Praze a stál všude přes 500 Kč. na českých eshopech se dá sehnat levněji než v obchodech, ale pořád to bylo víc, než na asosu.

      Delete
    2. aha, já myslela že se tady sežene kolem těch 350 korun

      Delete
    3. V Profi Medu ho mají do 4OO určitě, kamarádka tam na něj nedávno koukala. Jinak v Primarku mají něco hodně podobného za libru. Efekt je úplně stejný. Ozkoušeno :-)

      Delete
    4. v Profimedu jsem se podívat nebyla, ale 10 liber je pořád méně než 400 :)

      Delete
    5. Je to méně. A bylo to do čtyř set, tj klidně i 350. Přesně to nevím. Každopádně když třeba nemáš možnost si ho obědnat z Asosu, hodí se to ;)

      Delete
    6. V Profimedu rozhodně není a nikdy nebyl :)

      Delete
    7. Nepovídej :-) Přečti si tohle http://www.jenproholky.cz/moda-krasa/4875-jaky-kartac-na-takhle-zacuchane-vlasy

      Delete
    8. http://kosmeticke-pomucky.heureka.cz/tangle-teezer-profesionalni-kartac-na-vlasy-tangle-teezer-original-ruzovy/

      hned prvních pár obchodů má osobní odběr v Praze a je to pod 300 Kč .. kdyby něco chtěl a nemohl objednat z asosu :) stačí hledat

      Delete
    9. Z Asosu je to víc cool :-D

      Delete
    10. Já ale v Profimedu pracuju, tak o tom asi vím víc, než článek na pochybném webu :D

      Delete
    11. Ten "pochybnej web" spadá pod Stratosféru, takže až tolik pochybnej nespíš není. Hádat se s tebou nebudu. Kamarádce ale věřím, takže pokud říkala, že ho tam viděla, tak tam byl. Hodně úspěchů v práci ;)

      Delete
    12. Kristýna, ty chceš naozaj byt rovnaká vlezdoprdel ako Pavlína Javůrková. Gratulujem :D

      Delete
    13. Jenže spousta těch nejlevnějších obchodů, co vyjede na Heuréce jako první, prodává jen fejky TT, proto jsou tak levné, tak bacha na to ... Vždycky je nejlepší ověřit si např. jestli se ta daná barva TT vůbec prodává (na webu výrobce), fejky se prodávají v různých barvách jako je blankytně modrá atd.

      Delete
    14. tiež rozmýšľam nad Tangle T. ale počula som, že po čase sa zoderie, cca 3 mesiace zvyčajne a treba nový, tak neviem, či sa to oplatí...

      Delete
    15. Martina NavrátilováSeptember 13, 2012 at 10:40 PM

      Na posledniho anonyma: nic se s nim nestane, neboj;) mam ho uz rok a je jako novej, plast je neznicitelny:D
      Jinak teda me se nejvic libi ta penezenka:)

      Delete
  • Taky jsem dneska byla v Mangu pro brýle, jelikož mi malý ničitel rozbil mé oblíbené. A v Zaře jsem též byla, bohužel...:)

    ReplyDelete
  • ach ta peněženka :)

    ReplyDelete
  • topanky su super

    ReplyDelete
  • ja zháňam také čierne boty, ale vždy to pokazia opätkom inej farby, tento je super potiahnutý a ešte aj super cena, musím s apo nich poobzerať.
    a TT už neviem koľko očumujem, a vždy si radšej objednám z asosu niečo iné :)
    peňaženka je super, ja som si pred časom kúpila v mangu,a le rozpadla sa behom chvíle, teraz som si kúpila v zare, i keď je biela a trochu väčšia dúfam, že dlho vydrží, tá tvoja určite :)

    ReplyDelete
  • Děláš taky něco jinýho, než vyhazuješ prachy za kraviny ty blbá nakupovací robotko? Tohle už je fakt směšný, každý týden vyhodíš několik tisíc za zbytečnosti a někomu tady pak budeš psát, že se snažíš na něco šetřit. Krávo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A co ty víš o jejím životě?
      Ty brýle jsou moc pěkné a ta peněženka <3 !!

      Delete
    2. A co o něm víš ty? Já třeba vím, že to byla odjakživa namyšlená rozmazlená kravka, co si myslela, že se z ní kvůli rodince každej zesere. A teď povídej ty.

      Delete
    3. Hovoríš mi z duše. Rozmaznaná, namyslená a hrajúca sa na niečo iné ako v skutočnosti je. Tak je to.

      Delete
    4. Presne tak, hrozně jednoduchej člověk, kterej zasvětil svůj život nakupování, vždyt ona pro nic jinýho nežije, musí mít fakt nudnej život

      Delete
    5. Každý jsme nějaký. Někdo je pokorný, další zase arogantní a je to věc každého člověka a jeho svědomí.
      V každém případě, pokud se neumíte vyjadřovat slušně, pro příště si tyhle ubohé komentáře odpustě.
      A pokud Pavlínu osobně znáte, řekněte jí do očí, co si o ní myslíte, ale k tomu nemáte zřejmě dost odvahy.

      Delete
    6. nějak nerozumím tomu proč vy sem vlastně chodíte na tenhle blog. je to fashion blog tak je snad normální že pavlína ukáže co je kde nového co se jí líbilo a co si nového koupila nevidím na tom nic špatnýho. a vy sem jen chodíte jí urážet a být sprostý...proč? tak sem nechoďte když vás tak irituje.... katka

      Delete
  • ty boty jsou nádherný. já se ale už poučila a na zimu (nejen) si kupuju výhradně bez podpatku, protože bych se na tom u nás zabila :D
    peněženka je krásná, mám tenhle styl ráda, vejde se tam všechno.

    a mimochodem.. nechápu ty hnusný komentáře jako.. psát někomu, koho znám jen z internetu "krávo" to je teda síla a nestačím zírat. drž se a kašli na ně. máš se snad stydět za to, že máš peníze na to, aby sis koupila něco lepšího??! blbost..

    ReplyDelete
  • tie boty sú bohovské!

    ReplyDelete
  • Já nechápu, co Pavlíně závidíte. Copak vy snad chcete prožít život v nákupních centrech? Fakt si myslíte, že až budete nešťastní a něco se vám v životě stane, uchlácholí vás haraburdí ve skříni za statisíce? Mnohem víc člověku dají věci, co zažil, ne co si koupil a v nákupních centrech se toho moc zažít nedá. Jako život stylem vymyslím co na sebe, oběd v drahé restauraci, kolečko po Paladiu, kolečko doma po eshopech co si ještě pořídím, no to by vás fakt bavilo? Fakt by vás bavilo mít každý den něco nového, co si na sebe můžete obléct? A jak dlouho by trvalo, než se vám to omrzí? Ze spousty úspěšných blogů dýchá bohatý život z každého outfitu, zážitky autorek, schopnost vychutnat si taky věci kolem sebe, ne jen ty na sobě... Z Pavlíny blogu dýchá věčná neukojitelná touha vlastnit a vlastnit... A když jí tady pořád píšete, že v článcích jen popisuje, co má na sobě...co jiného by tam psala? Že dneska byla v Paladiu a zamilovala si nový kousek do šatníku? Tak to už si domyslíme sami:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pavlí a jestli ty sama si teď klepeš na čelo, tak si naordinuj jeden měsíc bez nákupů, 30 dní, kdy neutratíš peníze za nic, co nepotřebuješ zcela nutně k životu. Já se obávám, že to bys ty nikdy nedokázala a pokud ano, asi bys hodně trpěla:)))

      Delete
    2. Mě osobně dráždí to, že má tolik peněz a vyhazuje to za podobné kraviny, vyloženě mě to uráží, že někdo, kdo si to nezaslouží, má podobné prostředky, a spousta lidí, co by mnohem lépe věděla, jak je využít, nemá nic (a tím nemyslím světový mír a hladovějící Afričany, ale jen neutrácení za kraviny a naopak investování do něčeho, co má smysl).

      Delete
    3. Pavlo, je to sice smutny, ale naprosta pravda! Az se jednou budes muset vyporadat s opravdovym problemem v zivote, tak Ti ty hadry a hodinky a podobny kramy nepomuzou...

      Delete
    4. shit just got serious....
      teda takhle bych to popsat nedokazala, ale sebralas mi slova :)

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. Noo tak si myslím, že původní anonym má pravdu...na ostatních blozích vídám také drahé, luxusní a značkové věci, ale žádná z těch holek si nekupuje věci pomalu každý den a jsou u nich na blogu k vidění životní zážitky, ale tady je to jen: "Chci si koupit... už dlouho si přeju... přemýšlim nad tímhle... nedávno jsem si pořídila... přibyly mi další boty.." Tenhle blog sleduju už něco přes rok a musím říct, že to tu jde od desíti k pěti a Pavlína za mně určitě není number one a stylová blogerka!

      Delete
    7. Tak prvni anonym at se jde teda "nadychat" k jinym blogum a vy ostatni mudrlanti si pustte na hlavu studenou sprchu! Je to MODNI blog, tak proc by, proboha, mela cizim lidem sdelovat svoje zazitky - zivot: kde byla, co videla, jestli je smutna, stastna atd?
      Ze ma hodne penez? Tak to je a bude. Na celem svete. Nevylivejte si vztek a zast tady.

      Delete
    8. Ale cílem prvního komentáře bylo právě upozornit, že i módní blog se dá dělat zajímavě a ne jen fotit hromadění věcí... Neviděly jste nikdy ve zprávách na Nově takové ty lidi, co si byt zanesou až po strop odpadky? A prý je to z citové deprivace:) No a takle to vypadá, když má člověk peněz dost a nemusí hromadit odpadky:)

      Delete
    9. Prvni anonym to napsal výborně, naprostý souhlas.

      Delete
    10. Já mám celkem plný zuby toho, jak když někdo hromadně neplácá každý kravině, hned má vztek, zášť a závidí. Já můžu s klidem říct, že Pavlíně nezávidim ani fň, ale s prvním anonymním komentářem plně souhlasim. Akorát je mi to úplně jedno, ať si Pavlína dělá, co chce, zřejmě je spokojená a když jí přijde normální vysolit sedm set za rtěnku, pak je to asi v pořádku, ačkoliv ve mně to evokuje případ člověka, co neví, co s penězma. A stejně tak je asi normální jet do zahraničí a většinu času tam strávit nakupováním, ale tak who am I to judge, asi tam nic jinýho zajímavýho není (:D:D:D).
      Jinak bych to s tim označením "módní blog" tolik nepřeháněla, módní blog má bejt o módě a Pavlína o ničem takovym nepíše, ona akorát píše o tom, co si koupila a co si chce koupit.

      Delete
    11. Ať si Pavlíná říká co chce, ale podle mě se z blogu prostě trošku pozná, jaký člověk vede život, i když ona tady stále píše, jak je to módní blog a tudíž sem ty ostatní věci dávat nebude. Ale to by musela asi žít ještě jeden paralelní život, aby to byla pravda. Většina lidí 6 dní v týdnu žije a jeden třeba nakupuje, ale Pavlína 6 dní v týdnu leze po obchodech a jeden den v týdnu žije, aspoň tak to na mě působí...

      Delete
    12. presne, vzdyt zbesile prispívá každý den, nic jinýho asi nedělá než že se fotí a nakupuje

      Delete
    13. tak teď jsem se opravdu pobavila, jak můžeš z příspěvků poznat, že 6 dní nakupuje? :D to si myslíš, že jde každý den do obchodů a koupí si jednu věc? nemůže to nakoupit všechno najednou za ten jeden den jako ostatní a pak z toho udělat víc příspěvků? :D zrovna když vezmeš tyhle čtyři věci, tak hřeben objednala z asosu, to je otázka 3 minut, Mango a Zara jsou naproti sobě v Praze, takže to je otázka maximálně půl hodiny, pokud ty obchody ještě procházela. a peněženku jí přivezla kamarádka.
      nechápu jak můžete soudit člověka, kterého znáte jen z internetu

      Delete
    14. No možná kdybys četla její formspring, věděla bys, co je nejčastější odpověď na to, co dělala:) Já neříkám že jí znám, říkám že to tak na mě působí! Nejčastěji odpoví, že byla na obědě, pak zašla do Paladia, na příkopy, na pankrác, to už je jedno... A co tam teda chodí dělat? To v praze nejsou lepší místa kam jít než nákupní centra? :D

      Delete
    15. no já její formspring právě čtu a takovou odpověď jsem tam ještě neviděla. jen když se jí někdo ptal, jaká jsou její oblíbená nákupní centra, napsala Palladium, Arkády, ale že nejraději nakupuje na Příkopech. ne, že tam chodí 6 dní v týdnu a nic jiného nedělá. občas mám pocit, že někteří lidé všechny její odpovědi překrucují a vybírají z nich jen to, co se jim hodí, aby ji pak mohli napadat.

      Delete
    16. A znáš ve svém okolí jednu jedinou osobu, co by za měsíc a každý měsíc nakoupila takových věcí? Už jsi slyšela o nějakém studentovi, co tohle dělá? :))) Já teda ne:) A já jsem nenapadala Pavlínu, spíš jsem řešila, co jí na jejím životě lidi závidí. Mě je to jedno, ať se do paladia třeba nastěhuje, jen by si měli lidi uvědomit, že to je spíš smutný než něco co by měli obdivovat. Podle mě by mnohem lepší bylo, kdyby měli všechny ty holčiny za vzor někoho, kdo dokázal v životě víc než rozfofrovat statisíce za hadříky a doplňky...

      Delete
    17. vám asi nedochází, že minimálně polovinu z těch nových věcí dostane zdarma.

      Delete
  • také topánky hladám, ale nie semišové :(

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Ach jo, co furt řešíte - vždyť je to Pavlíny věc jestli si kupuje nové věci každý den nebo týden. Tohle je fashion blog, má sloužit jako inspirace, jestli vás víc baví blogerky, které nakupují v sekáčích a mají originálnější oblečky a ještě k tomu píší nějaký zajímavý články, tak prosím ... co vás pak nutí chodit sem a pohoršovat se?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne tak.

      Delete
    2. Ano, je to presne tak.Ale prave za to, ze je to fashion blog by to malo byt o mode, o kreativite a o napadoch a nie len o mnozstve nakupenych veci. Nakupovat a urobit outfit z trendovych veci nie je predsa moda. Na dobry fashion blog treba mat aj trochu viac nielen peniaze. Alebo inak. Pavlina moze skupit aj vsetky veci na svete, aj tak nebude dobrou blogerkou, pretoze jej chyba kreativita, napady a zmysel pre modu.

      Delete
    3. Anonym nade mnou to vystihl naprosto přesně.

      Delete
  • Nad Tangle Teezerem taky přemýšlím, ale stejně mi nejde do hlavy, že by to mohl být až takový zázrak :D Pěněženka se mi moc líbí, ale co obdivuji nejvíc jsou ty nové boty! Jednoduché, krásné.
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • Extra Crispy Sunscreen is an actual product. KFC Extra Crispy Sunscreen is not a food product. NOT a food product. After narrowly losing the election to Blunt, Kander wrote a best selling book about lessons from war and state politics, and formed a group to combat voter suppression. This year he joined the race to succeed Kansas City Mayor Sly James, and he quickly became a strong contender in the election set for 2019. Rumors even started about an eventual run for the White House.

    Virginia State Police said minion t shirt Saturday night that three bear t shirt people had been arrested in connection to the rally. Troy Dunigan, 21, of Chattanooga, Tenn., was charged with disorderly conduct; Jacob L. Smith, 21, of Louisa, Va., was charged with misdemeanor lil pump shirt assault and battery; and James M.

    ReplyDelete
  • A beautiful purse or handbag from Coach Outlet Online can last for many years, and represent a great overall value.
    There are Michael Kors Bags Outlet in a large number of shopping malls located throughout the country.
    Cheap Michael Kors Bags is a great way to determine which models best suit your needs.
    Official Coach Factory Outlet Online all strive to provide comfort and convenience for their owners and the seams are double-stitched for maximum durability.
    Michael Kors Factory Store, has one of the most popular handbag and accessory lines on the market today.
    Coach Handbags Wholesale says a lady is classy, elegant and sophisticated.
    Coach Store Near Me trends come and go, but a Coach stands the test of time.
    The official Michael Kors Handbags On Sale Outlet regularly posts various handbags being offered for sale.
    Compare your Coach Bags On Sale Outlet to the logo provided on the website to make sure it is similar.
    All Michael Kors Outlet Online Store have serial numbers.

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home