September 11, 2012

chain

(photo: blog.nelly.com/fannylyckman)


Už asi 14 dní přemýšlím nad tímhle nádherným náhrdelníkem z nelly.com ve stříbrné barvě. A stále se nemohu rozhodnout, proto žádám o radu vás. Tak trochu váhám hlavně kvůli ceně, která je dost vysoká, i s poštovným by mě vyšel asi na 1100 Kč. Jsem zvyklá si kupovat o něco levnější bižuterii a šperky. Zase na druhou stranu si říkám, že jednou za čas bych si mohla udělat radost trochu dražším náhrdelníkem. Co myslíte vy? A jak vám se líbí? :)

It is about two weeks I'm thinking about this beautiful silver necklace from nelly.com. But I still can't decide if I should buy it, so I'm asking you for an advice. I'm hesitating because of the price, it's quite high and with shipping it would be in total about 44 euros. I'm used to buying cheaper accessories and jewellery. On the other hand, from time to time I could buy myself more expensive necklace.. So, what do you think? And how do you like it? :)

112 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. jo taky bych doporučovala ve zlatý. (bude to líp ladit k pražský ruský buržoazii.)

    ReplyDelete
  3. Ja bych do toho sla!

    ReplyDelete
  4. Až teď čtu, že rozmýšlíš pouze nad stříbrným... Já nevím, mě se ve stříbrné nelíbí :( A za tu cenu.. asi seženeš jinde mnohem levnější, třeba podobný :)

    ReplyDelete
  5. je nádherný!Určitě bych si ho koupila být tebou,určitě ho využiješ!:)

    ReplyDelete
  6. já bych byla pro stříbrnou verzi. a hodil by se spíš k celine, pač balenciaga má cvočky a je sama o sobě výraznější. jen můj názor. ale věřim že ať už si vybereš zlatý či stříbrný, zkombinuješ ho na výbornou :D

    ReplyDelete
  7. Člověk by si měl čas od času dopřát, po smrti už na to čas nebude, takže za mě jo (:

    ReplyDelete
  8. já sama o sobě miluju zlatý doplňky, takže pro mě by byl výběr jasný! :)

    ReplyDelete
  9. victoria tornegren ho ma taky takze bys ho mela mit abys neco neprosvihla .-)

    ReplyDelete
  • Já jsem při nákupech hrozně emotivní. Nedokážu se nad něčím opravdu rozmýšlet, buď to koupím okamžitě nebo nikdy. U tohohle náhrdelníku bych se tím pádem vůbec nerozmýšlela (teda já bych si ho nekoupila, je na mě moc masivní), ale k tvým jednoduchým outfitům bude sexy. Ve stříbrný určitě víc vynikne. Z nelly.com jsem si už dvakrát objednávala a pošťák vždycky přiběhl hrozně rychle. ;-) Jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš.
    Vivi

    Chanel Giveaway ;-)

    ReplyDelete
  • líbí,zlatý doplňky miluju, ale za tu cenu bych ho nebrala. teď jsou obchody plné různé zlaté bižuterie, určitě někde budou mít podobný a za čtvrtinu ceny:)

    ReplyDelete
  • http://victoriatornegren.devote.se/blogs/21511668/necklace-perfection.htm#WriteComment
    -> hlavne si nezapomen prikoupit to bily tricko nebo uz ho mas? to jen aby byla kopie dokonala jako vzdy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. si to teraz dala :-)

      Delete
  • pekný :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  • jsou věci, do kterých se vyplatí investovat a do kterých ne...za mě můžu říct, že by mi ten náhrdelník rozhodně nepřišel jako ztráta peněz :)

    ReplyDelete
  • Neskutečně moc se mi líbí ve zlaté :)

    ReplyDelete
  • No mě se líbí opravdu hodně, ale je fakt, že ve stříbrné jsem hooodně podobný viděla v Lindexu, tuším za 300? Ale jako kousek kvalitní bižuterie ještě nikoho nezabil :-D
    p.s. můžu se zpetat, jak je to se clem u sheinside.com?

    ReplyDelete
  • na mě moc drahé, ale když na to máš, proč ne :) vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  • A čo sa stalo, že zrazu riešiš či je niečo drahé alebo nie. Všetci vieme, že si ho nakoniec aj tak kúpiš. A najskôr v oboch verziách. Tak sa prosím ťa nedorábaj...

    ReplyDelete
  • proč mi už zase přijde, že jsou tvoje věci úplně identický s...

    http://connectedtofashion.creatorsofdesire.com/outfit-new-york-la/#disqus_thread

    ???

    ReplyDelete
  • http://connectedtofashion.creatorsofdesire.com/new-finds-buy-or-not/#disqus_thread

    dokonce i stejny obsah postu... eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuhle blogerku nesleduju, takže ani článek, na který jsi poslal/a odkaz jsem nečetla. holt se to občas stane, že se dvěma blogerkám líbí stejná věc nebo publikují podobný článek. ale díky za tip, její blog vypadá dobře :)

      Delete
    2. Spíš v tom odkazu je u fotky napsáno Victoria Tornegren, takze odtud myslim vitr fouka... Obe bloggerky si proste chodi pro napady k Victorii:)

      Delete
    3. já teda popravdě nevěděla ani to, že ho má Victoria. její blog sleduju, ale nijak pravidelně, její styl se mi v posledních několika měsících vůbec nelíbí. pod fotkou je napsáno, na kterém blogu jsem na náhrdelník narazila a kde se mi zalíbil, že jsem nad ním začala i já uvažovat. ale nenazývala bych to jako "chodit si pro nápady k někomu jinému". nemyslim si, že by bylo zakázané kupovat si to, co už má někdo jiný a od toho tu vlastně i blogy jsou, aby inspirovaly okolí ;)

      Delete
    4. no jasne pavlino, kecy kecy

      Delete
    5. "no jasne pavlino, kecy kecy" Napíše někdo,komu totálně došla slova :)Být tebou tak raději mlčím a jdu se klepat a děsně těšit na to,až Pavlína zveřejní další příspěvek aby sis tam později opět mohl/a zvyšovat svoje asi dost nízké ego podobnýma řečičkama(jako anonym samozřejmně,to by nebyl blog PJ aby tu negativní a občas i dost vulgární komentáře psal někdo jiný).
      Navíc stovky lidí se na tomto a i dalších jiných FB inspirují,ptají se kolik ten určitý předmět stál a kde ho blogerka koupila a hádej proč asi?Nechápu tenhle soud vedený proti Pavlíně a to jen na základě toho,že uvažuje o zakoupení náhrdelníku,který má čistě náhodou i jiná blogerka stejně jako ho mají i jiní lidé,prober se proboha..

      Jinak konečně k náhrdelníku :) Je opravdu úžasný a mnohem víc by se mi na tobě líbil ve zlatém provedení a moc děkuju za inspiraci,teď už si na něj také myslím :D

      Delete
    6. Neokecávej to, Pavlína ji prostě kopíruje a víme to všichni.

      Delete
    7. Když budu teda opravdu vycházet z toho,že jí Pavlína jen kopíruje,tak ale i v tomhle případě musím říct,co je ti sakra do toho?Když se ti nelíbí Pavlíny "okopírovaný styl" tak táhni jinam :)

      Delete
  • Je krásny :-)) určite ho kúp súhlasím s tebou raz za čas si kúp aj niečo drahšie :)

    ReplyDelete
  • Je krasny a mne sa viac paci zlata verzia :)Pokial je bizuteria kvalitna, tak sa mi tato cena nezda vysoka.

    ReplyDelete
  • mne sa moc páči a tiež už som nad ním veľa krát uvažovala v tejto zlatej, ale tá cena ma dosť odrádza, hlavne preto, že s nelly kvalitou nemám práve tú najlepšiu skúsenosť, takže by som bola dosť nerada keby sa mi začal zafarbovať do rôznych farieb.
    ale možno práve tento je kvalitnejší.fakt je to, že je naozaj krásny.

    ReplyDelete
  • Mě by hlavně zajímalo, proč lidi, kteří Pavlínu očividně rádi nemají, stále navštěvují její blog?:-D

    ReplyDelete
  • V tej striebornej farbe sa mi páči viac a je naozaj krásny. Určite si ho kúp :)

    ReplyDelete
  • 1100 kč bych za tuhle cetku fakt nedala, všechno se to falšuje a za nějakej ten pátek se to bude moct dát objednat z číny, teda pokud už číňáci neprodávaj...

    ReplyDelete
  • Dám ti svoje radičky :
    Zaprvé si mylsím že se letos bude nosti víc zlatá ,ale můlj děda má takový pravidlo , že když něco chceš a máš na to peníze , tak si to prostě musíš koupit ... ;)
    Ten stříbrnej jsem ještě neviděla ,ale mě se obecně líbí víc zlato , takže mě se líbí moc ,ale mě by to asi komplikovala hodně cena ( nevidělávám ) ale kdybych vidělávala , určitě bych se nad koupí hluboce zamyslela ! ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. já taky nevidělávám ale vYdělávám .)
      pavlina

      Delete
  • Já bych spíš takový náramek. Ta cena je vysoká, ale pokud bych ho opravdu tak moc chtěla, tak bych za něj ty peníze dala :) Žijeme jen jednou ;)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • vypadá moc hezky! já bych možná hledala levnější variantu, ale to je každého věc, kolik za co dá :) pokud se ti líbí, koupila bych ho.

    ReplyDelete
  • Já bych asi hodně přemýšlela, jestli ho dostatečně vynosím a jak se mi k čemu bude hodit. :)) A taky jestli je ten materiál kvalitní, protože za tu cenu bych asi nechtěla něco, co mi zčerná nebo se ošoupe (jako třeba lindexove naramky). Pokud to mas promysleny, kup si ho:)) Když se ti to líbí a máš to k čemu nosit, tak proč ne ? :))

    ReplyDelete
  • mne osobne sa moc nepaci,je prilis masivny...a vy co tu stale pindate,zacnite citat knihy alebo cvicit,aby ste sa tolko nenudili..toto nepochopim,ze si kliknes na pavlinin blog a jedine co dokazes je pindat a pindat...ked ta to irituje,tak to tu nesleduj!

    ReplyDelete
  • ja by som asi brala zlatý . ale ak sa ti páči ten strieborný viac, tak určite by som si na tvojom mieste vybrala ten :) ale tá cena, neviem .. asi by som skúsila nájsť nejaký podobný, ale lacnejší ;)

    ReplyDelete
  • já zlatý doplnky nenosím, ale není to špatný :)

    ReplyDelete
  • Líbí se mi, ale nekoupila bych si ho. Koupila jsem si drahou bižuterku Belle noel, a kvalita opravdu není nic extra, teda spíš nic než extra. Koupit si je za plnou cenu (taky se to pohybuje tak nějak za 1000 a víc za výraznější náhrdelník), jsem pěkně vytočená, naštěstí ve slevě vyšly na to, co běžná bižuterka v řetězcích. Takže už bych si dražší bižuterku bála koupit.

    ReplyDelete
  • Je úžasný, ale zdá sa mi až príliš masívny. Neviem si ho na tebe predstaviť. V každom prípade, ak ho kúpiš teším sa na outfit s ním :)

    ReplyDelete
  • Osobně bych si ho nekoupila :) Ale když se ti líbí :)

    ReplyDelete
  • Ono obecne mi prijde bizuterie strasne predrazena..tohle jeste je vcelku ok.A myslim ze se ti hodi k vice outfitum(takove tmavsi,jednoduche a elegantni) i k hodinkam (i kdyz ted nevim jestli to nebude moc.) Z Honkongu si nekoukala ? I kdyz tam se clovek boji kvality a zdravotni zavadnosti. Hele tak si ho kup po necem,co zvladnes jako " Darek" a mas to vyreseny :)Ale chapu ze u tohoto resis cenu .

    ReplyDelete
  • Můj styl to není, ale ke tvému stylu se určitě hodí. Já si u dražší bižuterie počkám raději na slevu nebo zkusím vyhledat někde jinou alternativu. Jednou jsem si takto koupila náramek a za týden byl o půlku levnější, což docela zamrzelo (a nebylo t v období slev).

    ReplyDelete
  • snad se dokážeš sama rozhodnout, co se ti víc líbí ne? Mě osobně připadá až moc výrazný, skoro až kolotočářsky...ale pokud se pro něj přece jen rozhodneš, jsem zvědavá jak na tobě bude vypadat...

    ReplyDelete
  • - angellovely-things -September 11, 2012 at 8:20 PM

    Je hezký, ale já bych si nejspíš nekoupila za 1, bych ho neuměla nosit za 2, cena se mi zdá dost vysoká a za 3, bych se bála jestli je kvalitní .. aby po pár nošení nezčernal :X
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Tak teda mi se náhredlník líbí a rozhodně si myslím že je lepší ve stříbrné barvě. Zlatá je takový trend, který si myslím že přejde. Kdybych ty peníze měla a nemusela převracet každou korunu, tak si ho koupím :o)

    ReplyDelete
  • no nevím za tyhle penize bych ho nekoupila, na ebay najdes o moc levneji a myslim ze kvalita bude uplne stejna ;)

    ReplyDelete
  • nádherný :)

    ReplyDelete
  • Líbí se mi a více ve zlaté barvě, ale ta cena je dost vysoká :-/

    ReplyDelete
  • Stříbrná je dost studená, myslím že by Ti více slušel ten zlatý. Ale jdi do něj určitě, vypadá skvěle. :)

    ReplyDelete
  • K tvému stylu by šel pěkně. Ale za mě přece jen říkám, že bych do něj za tu cenu nešla. Pro mě je to zkrátka za jeden doplněk poněkud hodně. Asi bych se zkusila ještě někde jinde podívat po podobném. Ale pokud do něj stejně půjdeš, tak za mě říkám stříbrný :)

    ReplyDelete
  • zlatý je krásný ale za ty peníze bych si ho asi opravdu nekoupila.

    ReplyDelete
  • Na neznačkovou bižu je to dost vysoká cena, ale rozhodně bych si vzala žluté zlato, bude vypadat o mnohem líp než stříbrná verze. Hlavně bych ale dala na svůj názor, lidem se může líbit opak a ty pak budeš neštastná, že sis měla vybrat sama.
    vacantfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  • You should buy it, it´s so fashionable!
    Im following you, i give you mi blog and you can do the same thing!
    kises from Spain

    http://www.sweetsuitcaseblog.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  • Přesně jak píšeš, jednou za čas :).
    Mně se moc líbí.

    ReplyDelete
  • Já myslím že by jsi do něj měla jít..Mě osobně se velké náhrdelníky líbí ale tak nějak nevím jak je nosit a s čím je kombinovat a jelikož si chodím pro většinu inspirace k tobě docela bych ocenila kdyby se v tvém šatníku objevil nějaký takový náhrdelník...A myslím si že šperky jsou něco do čeho by měla investovat každá žena i když jenom jednou za čas ...

    ReplyDelete
  • It's so beautiful, but I would spend 44€ on a necklace. Is it even real silver/gold? Hm. I think there will be other shops who also sell those.

    ReplyDelete
  • Za tu cenu docela děs.

    ReplyDelete
  • já bych do toho šla pokud cena alespoň trochu odpovídá kvalitě tak proč si jednou za čas neudělat radost :)

    ReplyDelete
  • čoveče ty musíš mít hodně lukrativní místo, když furt takový nákupy. já dokončila výšku a už 2 měsíce hledám práci, ty si asi našla zlatý důl. to ti teda závidím. já bych každopádně šla spíš do zlatýho a pokud máš ty peníze, tak co ti v tom brání...

    ReplyDelete
  • to skôr niečo lacnejšie, napr. http://shop.mango.com/SK/p0/mango/accessories/jewellery/xl-links-necklace/?id=73637266_94&n=1&s=accesorios.bisuteria&ie=0&m=&ts=1347606310353

    ReplyDelete
  • Ten hřeben je naprosto skvělý!! Už jsem měla možnost ho vyzkoušet a troufám si tvrdit, že je to skoro zázrak :)

    ReplyDelete
  • Kde seženu tohle tričko?

    ReplyDelete
  • 20160905meiqing
    reebok uk
    the north face
    cheap ugg boots
    air jordan uk
    hollister clothing
    levis jeans
    christian louboutin outlet
    cheap uggs
    rolex watches for sale
    ralph lauren outlet
    adidas nmd
    fitflops clearance
    babyliss pro
    cheap jordans
    moncler jackets
    coach outlet
    tiffany and co jewelry
    ugg boots
    ray ban sunglasses
    nike air max
    ray ban sunglasses
    coach outlet
    coach outlet
    ugg outlet
    cheap mlb jerseys
    adidas shoes uk
    lacoste outlet
    ugg australia
    oakley vault sunglasses
    air max 90
    ugg australia outlet
    ugg outlet
    true religion
    rolex watches
    coach outlet store online
    timberland boots

    ReplyDelete
  • Do note, there will be some limitations about Jordan Shoes For Sale Cheap which we are Ray Ban Round Sunglasses going to tell you in a bit. For those who don't know, Bluestacks 2020 Jordan Release Dates is one of the Discount Jordan Shoes Wholesale most popular Android emulators for computers. For those who don't know, Bluestacks MK Outlet is one of Michael Kors Bags Sale the most popular Android emulators for computers.

    And how can Air Jordan 1 Sale any teacher get away with telling parents they can Coach Bags On Sale Online distribute condoms and the parents have no right to interfere?It is the parents rights to teach their chldren right from wrong Agreed, many parents are not doing

    ReplyDelete