August 11, 2012

metallic bomber jacket

Bomber jacket jsem si dlouho přála a objevila tuhle metalickou v podzimní kolekci H&M Trend. Podle mě je úplně perfektní, protože udělá zajímavým i úplně jednoduchý outfit. Mám k ní ještě šortky ze stejného materiálu, ale ty uvidíte zase jindy. Tentokrát jsem si k ní vzala černé skinny, bílou, lehce průsvitnou košili, ty nejlepší boty ze Zary a celý outfit jsem doladila zlatými doplňky.





[shirt, bracelets - H&M / jacket - H&M TREND / jeans - TOPSHOP / shoes - ZARA / bag - CELINE / watch - MICHAEL KORS]

109 comments:

  1. Sluší ti to moc, ale ta bunda mi tam nejde.

    ReplyDelete
  2. úžasný outfit :) líbí se mi boty dohromady s tím lakem na nehty, moc ti to sluší :))

    ReplyDelete
  3. Práve tento typ sa mi nepáči, mne pripadá, že strašne rozširuje ramená. Inak by to bolo super ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne, keby mala lepsi strih tk je super

      Delete
  • Proč se blogerky tak často fotí u rektorátu? Je to jako fešn a zároveň intelektuální??

    ReplyDelete
    Replies
    1. vypadá to tam stylově....furt lepší než kulisy u kterých se fotí Joll Burr :D u toho se dycky dusím smíchy, když má v pozadí popelnice, flašku od Radlera nebo něco podobně vyjadřující její povahu

      Delete
    2. tak lepší, než kdyby se fotily u rektálu...ne?

      osobně by mi ale přišlo lepší, kdyby to byly i studentky uk (tim nechci říct, že nikdo jinej nemá nárok, ale tak když se tam fotěj každou chvíli...)

      Delete
  • Peknej outfit. You can pull it off. Myslim si ze kdybych si vzala tu bundu na sebe mela bych v tom hrozne velky ramena :P

    ReplyDelete
  • Moc povedený outfit :) bunda vypadá hrozně zajímavě :)

    ReplyDelete
  • tie topánky sú čím dalej tým krajšie!:D

    http://thesecretofdefamu.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  • hezké, bunda se i líbí, ale kalhoty by ti víc slušely o číslo větší :-)

    ReplyDelete
  • Moc pěkné , ale mně bytahle bunda udělala moc obrovskou , ale ty jsi malinká takže u tebe to vapadá pěkně ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • Bunda mi nie je moc po chuti, ale zlaté hodinky sú totálne úžasné.

    ReplyDelete
  • Tahle bomber je rozhodně o 100% lepší než ta druhá co máš z H&M. (Tusím že na ní byli květy a byla taková ombre do žluta).

    Mě se takový bundy střihem moc líbí, ale zdá se mi, že menší postavě jako mám já zrovna dvakrát nelichotí...

    ReplyDelete
  • Rambo

    ReplyDelete
  • je z HM! tu jsem viděla, je skvělá!! :)

    ReplyDelete
  • Inkoustová tečkaAugust 14, 2012 at 9:37 AM

    tohle je skvělý!

    ReplyDelete
  • To vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  • "Tentokrát jsem si k ní vzala černé skinny..." spis jako vzdy. mam pocit, ze uz ani jinej strih, nez skinny neexistuje.je to porad dokola...davam tomu pulrok, maximalne rok a omrzi to neskutecne.

    ReplyDelete
  • No jasně, už to mám! Konečně jsem přišla na to, co mi tady chybí... Znáš stylescrapbook? Andy Torres? Když to porovnám, oblékáš se vlastně na stejně vysoké úrovni, ale co se týče živosti fotek, emocí v obličeji, v pohybech, v textu, prostě v jakémkoli projevu lidskosti, to je obrovský rozdíl! Hrozně by ti to prospělo, blog by mi byl mnohem sympatičtější a myslím, že i anonymům by došla slova...Takhle musím uznat, že můžeš na někoho působit trochu nafoukaně, ale osobně si myslím, že je to jen otázka stylu prezentování... S.
    p.s. budu jen ráda, když se k tomu nějak dospěle vyjádříš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano, máš pravdu, jen mezi mnou a Andy je taky dost podstatnej rozdíl, že ona se tímhle živí, já ne, takže ona klidně jednomu focení může věnovat 2 hodiny. kromě toho má profesionálního fotografa. mně už teď blog zabírá hodně času, víc mu bohužel obětovat nemůžu. pokud někdy blogování v ČR dosáhne takové úrovně, že bude možné se tím živit, moc ráda to budu dělat. někdy se podívej k Andy do archivu, taky začínala podobnýma fotkama, až později začala fotit takové kvalitní a akční jako teď. třeba se jednou na její úroveň dostanu, ale nic není hned. i tak si myslim, že i muj blog se od svých začátků docela zlepšil a snažím se stále posouvat dál :)

      Delete
    2. Nepovídej. A co tak strašně důležitýho děláš? Chodííš s kamarádkama na kafíčko? Dost pochybuju, že pracuješ.

      Delete
  • Dobře, ale neříkej mi že zabere mnohem víc času se usmát, jinam kouknout, popsat vtipnou situaci co se ti ten den stala, atd... Ale na její archiv se ráda kouknu, docela jsem začala být zvědavá :D S.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama Andy přiznala, že jí focení trvá právě třeba i ty dvě hodiny, aby vzniklo co nejvíc použitelných akčních fotek. ono prostě neni tak jednoduchý, jak se asi může zdát, vyfotit fotky v pohybu, za chůze nebo smějící se. zkoušela jsem to mockrát, když jsem měla víc času a jen málokdy to dopadlo podle mých představ. fotí mě kamarádka, ne profi fotograf, a věř mi, že dost záleží i na tom, jak ten člověk s foťákem umí. my se snažíme co nejvíc to jde a doufam, že se blog bude nadále nějak zlepšovat. dělam pro to maximum. a co se týče toho textu, tak už jsem několikrát psala, že svoje soukromí na blog tahat nechci, neslouží mi jako nějaký deníček, ale je čistě fashion :).

      Delete