August 9, 2012

shopping in Berlin

Někteří z vás mě žádali o new in z Berlína, tak tady je. O všech obchodech, které jsme tam navštívily, jsem psala už v článku Berlin tips a teď vám ukážu, jaké věci jsem si v nich koupila.


Stejně jako new in z Londýna, i tenhle začínám fotkou tří svetrů. Opět jsem si přivezla dva z American Apparel, tentokrát béžový a černý. A pokud byste chtěli téměř stejné jen v levnější variantě, H&M takové teď nabízí asi za 599 Kč v několika barvách. Já si koupila modrý.

[beige sweater - AMERICAN APPAREL / black sweater - AMERICAN APPAREL / blue sweater - H&M]




Další věcí, kterou jsem si přivezla, je hnědý křivák z Manga. Nikdy jsem si nemyslela, že bych si takový koupila a chtěla jsem spíš černý, ale když jsem si tenhle vyzkoušela, bylo jasno a já ho musela mít. Je kožený, tak akorát dlouhý a byl i o něco levnější, než kdybych ho kupovala v českém Mangu.

[leather jacket - MANGO]



Něco mezi parkou a košilí s maskáčovým vzorem jsem si koupila v Zaře a je asi mým největším favoritem z celých nákupů. Líbí se mi ten kontrast, spojení dvou věcí, které k sobě na první pohled nepatří - maskáčový vzor a drahokamy. Ale ve výsledku, pokud se vhodně zkombinuje, může vypadat skvěle.

[parka/shirt - ZARA]



Vintage Levis šortky v bílé barvě jsem v ČR vůbec nemohla sehnat, proto jsem měla radost, když jsem na ně narazila v jednom sekáči v Berlíně. Tam jich měli strašnou spoustu ve všech různých barvách i provedení. A stály pár korun.

[white Levis shorts - VINTAGE]



Většinou si ze zahraničí vozím nějaké tričko s kapelou a ani teď tomu nebylo jinak. Na tohle černé Ramones jsem narazila úplnou náhodou v pánské Bershce. Už je bez rukávů, takže si je nebudu muset stříhat. Vínovou bodycon sukni jsem koupila v Gina Tricot.

[skirt - GINA TRICOT / top - BERSHKA]



Dlouho jsem je měla hodinky Michael Kors na wishlistu a konečně už je mám. Je to model 5055 ve zlaté barvě. V Berlíně je měli mnohem levnější, než za kolik je prodávají třeba Klenoty Aurum v ČR, takže se určitě vyplatí, koupit si tyhle hodinky v zahraničí.

[watch - MICHAEL KORS]



Pudr i makeup jsem už nutně potřebovala, protože mi oboje dochází. Co se týče makeupu, zvolila jsem opět MAC, jen trochu jiný, než jsem používala teď několik měsíců. Pudr MAC je pro mě novinkou, nikdy jsem od téhle značky žádný neměla, takže už se těším, až ho vyzkouším. Určitě se pak na blogu na oba produkty objeví recenze.

[powder, makeup - MAC]



Myslela jsem si, že tenhle náhrdelník z H&M už neseženu. Stále jsem se rozmýšlela, jestli si ho mám nebo nemám koupit a když jsem se konečně rozhodla, už bylo pozdě a ve všech prodejnách v Praze ho měli vyprodaný. Nakonec na mě jeden a poslední čekal v berlínském H&M.

[necklace - H&M]


Kromě věcí, které vidíte na fotkách, jsem si přivezla ještě šálu z Primarku a flatforms z COS, obě věci nejsou samostatně zrovna moc fotogenické, takže je uvidíte až přímo na mně.
Která z věcí se vám líbí nejvíc? Co jste si v poslední době koupili vy? :)

96 comments:

  1. ten pudr z MACU mám taky a je nejlepší! :))

    ReplyDelete
  2. néé, já ten náhrdelník už taky nemohla sehnat! :D

    A nejvíc se mi asi líbí ta maskáčová "košile" (je to super kombinace) a barva té bodyconky :)

    ReplyDelete
  3. Podobné svetre si potrebujem dokúpiť aj ja, vďaka za tip, určite sa na tie v H&M pôjdem pozrieť, tento modrý má skvelú farbu ;) Inak všetky veci vyzerajú skvelo, teším sa až ich uvidím na tebe :) Akurát som vážne moc zvedavá ako skombinuješ tú maskáčovú bundu, proti tomuto vzoru som nejaká zaujatá a nepáči sa mi a tie kamienky mi tam vôbec nesedia, no nechám sa prekvapiť :)

    ReplyDelete
  4. nádherné věci, ty hodinky jsou vážně moc krásné :) máš bezvadný vkus

    ReplyDelete
  5. Podzimní kolekce Manga je skvělá, také plánuju koupi koženého křiváku, ale zatím rozmýšlím, jakého. Líbily se mi celkem ty semišové, ale podle mě nejsou tak praktické na údržbu, co myslíš?

    Studio Fix používám už delší dobu a nemůžu si ho vynachválit. Snad ti bude dobře sloužit :)

    ReplyDelete
  6. Krásné úlovky, těším se na M.A.C recenzi, ten makeup vypadá dobře:)!

    ReplyDelete
  7. No jsem zvědavá na tu maskáčovou košili a na ten křivák, u toho jsem trochu na rozpacích, ale jinak skvělé věci. Hlavně hodinky se mi moc líbí a taky ten náhrdelník. Já si naposledy koupila sluneční brýle a náušnice v Orsay, které mne celkem příjemně připravilo svou podzimní kolekcí nebo spíše některými kousky :)

    ReplyDelete
  8. ty hodinky jsou k nezaplacení !

    ReplyDelete
  9. Svetry jsou skvělé :) Hlavně ten modrý se mi líbí. Hodinky od MK jsou asi nejhezčí zlaté hodinky, které jsem viděla ;)

    ReplyDelete
  10. Ani mě to nepřekvapuje že je v zahraničí někdy o řádově pár stovek levněji. :) Většinou to dělám tak že šetřím a 2x do roka vycestuju za hranice jen na nákupy a ještě se mi nestalo aby se to nevyplatilo. :) Samozřejmě že obchody jako H&M, Zara, Mango apod jsou cenově na stejné úrovni ale je tam mnohem, mnohem větší výběr a věci nebývají ani tolik zdevastované. :)

    P.S. Svetry jsou podle pletacího vzoru krásný, nějaký takový bych taky chtěla... Jenže drtivá většina z nich mi moc nesluší na postavě...

    ReplyDelete
  11. Nice visit my blog perlitalizardo.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. taky jsem ten náhrdelník nemohla sehnat, tak jsem vzala jiný, ale tento je o hodně hezčí :))

    ReplyDelete
  13. Ta maskáčová košile nemá chybu, také jsem nad ní uvažovala. Těším se na outfit s ní. Máš štěstí, že jsi našla ten náhrdelník, protože je úžasný. :)

    ReplyDelete
  14. Všechno mi přijde naprosto dokonalé... A jinak hodinky Michael Kors jsem taky kupovala v Německu ;)

    ReplyDelete
  15. ta maskáčová košile s diamantama je přesně ukázkou toho, když designéři šlápnou naprosto vedle... a obchodní řetězec vnutí zákazníkovi něco tak ohyzdnýho, co bych tipla leda na vietnamskou tržnici... todle fakt ne-e...

    ReplyDelete
    Replies
    1. prepáč Pavli, ale súhlasím :/

      Delete
    2. Ta maskáčová košile je perfektní a možná právě ona je samostatně nefotogenická, sama jsem si jí zkoušela před pár dny a chci si jí koupit, protože je skvělá!!! a na živo vypadá tak 178709x líp, takže netřeba odsoudit podle fotky ;).

      Delete
    3. maskacova kosile vypada sama o sobe divne, ale proste to tak uzasne ozivi, ze verim, ze pokud se dobre zkombinuje, bude to bozi.

      Delete
    4. Ježiš Evo Svobodová, na tebe jsme tu všichni čekali :D

      Delete
    5. Ježiš, anonymovia so závistlivými názormi, na vás sme tu čakali...

      Delete
    6. Bez nás by to byla nuda... :-*

      Delete
    7. každému čo sa niečo nepáči musí byť rovno závistliví? už je to vrcholne trapne ako sa všetci ohadzujú tým slovom. mne sa tá maskáčova vec tiež nepáči, je to podla mňa len totálny úlet dizajnérov, ktorí trávia moc času medzi prefetovanými hviezdičkami ako je rihanna, alebo rita ora, ktoré už nevedia ako zaujať tak si na seba šlahnú hnusnú veľkú vec. potom prídu milé bloggerky, ktoré chcú byť silne trendy a idú v ich šlapajách.

      Delete
    8. maximálny súhlas

      Delete
  • Maskáčová košile se mi teda nelíbí, jsem fakt zvědavá na outfit s ní, třeba to bude vypadat dobře :) no hodinky se mi z celého nákupu líbí nejvíc :)

    ReplyDelete
  • Už se těším až pojedu do Berlína!! Jak vidím nákupuje se tam skvěle! :)

    ReplyDelete
  • Jezis fakt me bavej ty anonymy a co do tebe stouraj. Nevim proc maji furt chut neco ti kritizovat, jako tu kosili treba. To si neuvedomujou ze kazdy clovek ma vlastni styl a nemusi se ridit podle trendu :D A je to tvuj blog, muzes si sem davat co chces.
    Taky me bavi jak o tobe pisou ze jsi bohata a utracis a ze jsi snobka. Opravdu trapny...vzdyt nakupujes jen v high-street obchodech, takhle nakupuje polovina Anglie, to neni jako kdybys na sobe nosila saty od Chanel atd. Trapny.. asi je nepotesis do ty doby nez nebudes nakupovat v New Yorkeru :P haha
    Kazdopadne, pekny fotky. Ty svetry jsou moc pekny a MAC ma nejlepsi makeup. A mas stesti ze jsi nasla ten nahrdelnik z h&m

    ReplyDelete
    Replies
    1. Práve tak ako si Pavlína môže dať na blog čo chce a čo sa jej páči, tak aj anonymy majú právo povedať svoj názor keď sa im niečo nepáči. Za to, že je Pavlína jedna z blogeriek, ktorá má najviac followerov, nikto predsa nemusí vychváliť každú vec, ktorá sa páči jej. A čo sa týka utrácania, mám dojem, že si Pavlína kupuje veci len kôli blogu. Veď to vidieť na tom, že má niečo raz oblečené a hneď to predáva. Ale o tom blogovanie nie je...alebo by aspoň nemalo byť.

      Delete
    2. kde si vzala to, že pavlína vše nosí jednou a pak s tím pryč? nefotí nám denně co má na sobě (nebo i několikrát denně). to že říká, že by si 2x nevzala stejný outfit neznamená, že věci nezkombinuje s něčím jiným. blog není 100% život. uvědom si to než něco takového vypustíš z pusy. tomu se lze jenom smát..

      p.s. ano, nemusí všichni všechno chválit. když někdo řekne že se mu daná věc nelíbí ok, ale řeči typu "nelíbí se mi to, nechápu jak za to můžeš vyhodit tolik peněz, je to drahý na to jak je to hnusný, jenom rozhazuješ prachy apod.", to neni normální ohodnocení..;)

      L.

      Delete
    3. Jo jasne, kazdy ma svuj vlastni nazor, kdyz jo.. ale je to jednoduchy se schovavat za anonymni ikonkou, pochybuju ze by ji lide rekli jejich 'nazory' kdyby nemohly vubec komentovat. A jen tak - vetsina tech blbych komentaru neni o jejim obleceni (napr. 'takhle bych to nenosila' nebo 'mohlas to zkombinovat...') ale vidim ty typu 'ani se nesmeje, krava, si mysli ze pred ni celej svet padne na prdel' to my prijde jako internet bullying, je to jeji vec jestli se chce smat. Potom, je to taky jeji vec jestli si kupuje hodne obleceni..kdyz ma penize, proc by je mela schovavat kdyz si chce koupit neco hezkeho?
      Souhlasim s 'L.' nademnou. Ja v Cesku cely rok neziji, Pavlinu jsem objevila az nedavno a libi se mi jeji styl, je fakt par z Cesek co se umi oblikat. Vzdycky kdyz jsem v lete v Praze me to celkem mrzi kdyz vsichni nosi veci co je prave in jako treba 'skaterky,' 'scene' atd. A ze ma nejvic followers? V Cesku mozna ano, ale tak to asi neznate treba Zoellu ktera ma skoro 24,000 a lidi ji nepisou zadny zarlivy veci. A jo, je to zavist, vzdycky kdyz takhle lidi nekoho kritizujou, vetsinu mu zavidej. Ale co, pochybuju ze to v tomhle pripade Pavlina vnima, ja bych to teda nevnimala a akorat je to k smichu jak muze nekdo byt tak posedly necim jinym zivot nez svym...

      Delete
    4. Bohužel musím souhlasit s anonymem 2:04. Znám Pavlínu osobně a vím, že je velmi chladná, vypočítavá a arogantní. Na blogu se jen stylizuje do jiné polohy. A že si kupuje stále nové věci jen kvůli blogování to vím také. Prostě jí stoupla sláva do hlavy. No co, stává se to i jiným ...

      Delete
    5. Tady je nekdo hodne naivni!!!!! Ty si myslim, ze blogerka ktera ma 24 000 followers nedostava negativni komenty? Proste je maze!!! Ja uz jsem se nekolikrat pozastavovala nad tim, jakto, ze Chiara nema negativni komenty a proste je dle myho nazoru maze!!!

      Delete
    6. Zajímalo by mě do jaký míry znáš Pavlínu osobně, protože zrovna chladná a arogantní fakt není ani trochu. Jsi ji jednou potkala na ulici? :D

      Delete
    7. Sabina,teba sa nikto nic nepyta,staraj sa o seba alebo si zajdi do ulic Tokya.

      Delete
    8. Já se můžu vyjádřit úplně stejně jako ty, drahý Anonyme. A do ulic si zajdu, to se neboj.

      Delete
    9. Tak to možná jen k některým lidem je povýšená, a sice vůči těm, kteří nedosahují její úroveň (nebo vidí v nich konkurenci). Každopádně ke mně je taková.

      Delete