February 13, 2016

red pom pom



Občas se mě lidé ptají "a když máš ten blog, to znamená, že si pořád musíš kupovat nové oblečení? v každém outfitu musí být nějaký nový kousek?" Tohle někdy slyším i od některých blogerek, že neustále musí nakupovat a pokud nemají celý nový outfit, tak nemůžou přidat post. Mně právě tenhle příštup přijde nesmyslný. Pro mě je blog naopak o tom, ukázat pár kousků v mnoha kombinacích a přesně o to se snažím v mých článcích. Jsem zastáncem toho, že člověk si nemusí denně nakupovat spousty nového oblečení k tomu, aby byl dobře oblečený. Osobně mě mnohem víc baví blogerky, které dokážou kombinovat stále stejné kousky a vždy do naprosto jiného outfitu. 
Já to mám navíc tak, že když si něco oblíbím, jsem schopná nosit to pořád dokola a objevuje se ta věc na blogu dost často. Naposledy se mi to stalo s tímhle kabátem. Je ze slev z New Yorkeru a stál 550 Kč. Skoro pokaždé, když ho mám na sobě, se mě někdo na něj ptá a vždy jsou překvapení odkud je. Já v tomhle obchodě moc nenakupuji, málokdy se mi tam něco opravdu líbí, ale tenhle kabát je podle mě důkazem, že snad všude se dá sehnat něco super, stačí jen hledat :).







NEW YORKER coat.
TOPSHOP jeans.
KIK TEXTIL sweater.
CONVERSE shoes.
CÉLINE bag.
BECHICK pom pom.
DANIEL WELLINGTON watch.

photos by Christinn Carpenter

17 comments:

  1. Já myslim, že je úplně zbytečný mít miliony věcí. Já osobně pak ve finále stejně nosím jen ty kousky, které mám nejraději a zbytek leží ve skříny. Takže jsem minimalista každým coulem :)

    ReplyDelete
  2. ten pom pom je boží! :-)

    ReplyDelete
  3. Konecne jsi napsala i neco jineho nez jen :dneska jsem si vzala na sebe.....za to thumbs up
    Ta cervena koule by tam byt nemusela, jinak super. Taky si myslim, ze nemusime mit nacpanou skrin hadrama a muzeme se oblekat hezky. Nekdy mi i vadi, ze blogerky maji v kazdem outfitu nove obleceni, ktere ve finale oblecou jen jednou.

    ReplyDelete
  4. Libi se mi tve cervene detaily, i kdyz na ty trendove chlupate koule na kabelky uplne nejsem :) A souhlas. S novym oblecenim kazdy tyden se pak delaji outfity mnohem snaz, takze si take vazim vice tech, kteri spis vic premysli nez nakupuji :)

    Poshlife

    ReplyDelete
  5. Ta červená s tuhle kombinací vypadá fakt dobře:).. Pavli, moc se mi líbí tvoje fotky a tak bych se chtěla zeptat na co fotíš,?.. .

    ReplyDelete
  6. Tá červená je tam úžasná ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. Chtelo by to vybelit si tu gumu na conversech...

    ReplyDelete
  8. Chtelo by to vybelit si tu gumu na conversech...

    ReplyDelete
  9. Úplně s stebou souhlasím! Jako začínající blogerka vím přesně, co myslíš a sama, když přemýšlím nad outfity, tak většinou chci jeden kousek zkombinovat několikrát. Mimochodem, skvělý kabát!
    www.chauml.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. málo bloggerek umí kombinovat oblečení :/

    ReplyDelete
  11. Kateřina HlaváčkováFebruary 14, 2016 at 10:03 AM

    Máš k tomu dobrý přístup, taky mi to přijde někdy dost přehnané, když má někdo pocit, že kvůli článkům na blog musí pořád nakupovat. Já se mnohem víc inspiruji, když vidím, jak kombinuješ ten stejný kousek pokaždé jinak :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  12. V tomhle s tebou naprosto souhlasím :) Nemám ráda, když si někdo kupuje stále nové a nové kousky jen kvůli tomu, aby se měl čím pochlubit na blogu, to je pak blogování úplně o ničem a ztrácí svůj smysl. Jinak outfit se mi moc líbí :)

    ReplyDelete
  13. No že to tvrdíš práve ty...

    ReplyDelete
  14. Ju, ten kabát je fakt mega supr! Hlavně bych neřekla, že je z New Yorkeru))
    Paráda!

    ReplyDelete
  15. Naprosto s tebou souhlasím. Umění je udělat novou kombinaci ze starých kousků, než si kupovat pořád něco nového, to mi navíc přijde jako naprostý nesmysl :)

    NEPLECHA NA PLECHU

    ReplyDelete
  16. Tak pod tohle bych se podepsala, taky nechápu, proč nakupovat stále nové oblečení, nedejbože ještě to, co je in a vlastně to není můj styl jen proto, abych měla o čem "psát". Mě mnohem víc baví osobitost blogerky, takže pokud uvidím desetkrát stejný kabát, vůbec mi to nevadí:) Outfit je moc fajn:)

    ReplyDelete
  17. Super kabát :) vyzerá luxusne.

    Lacies

    ReplyDelete