September 24, 2014

promoce



Jak jste si mohli všimnout na mé facebookové stránce nebo instagramu, včera jsem měla promoce. V červnu jsem úspěšně dokončila magisterské studium na vysoké škole a teď v září nám slavnostně předali diplomy v Kostele sv. Šimona a Judy na Praze 1. Tahle událost si žádala určitý dress code, takže jsem po dlouhé době oblékla šaty a lodičky. Outfit jsem měla přichystaný už delší dobu, ale na poslední chvíli se rozhodla, že si vlastně chci vzít něco jiného a obě věci jsem si nakonec šla koupit ještě den předem. V Lindexu na Smíchově jsem objevila tyhle úžasné minimalistické šaty, které se dají nosit jako mini a nebo stáhnout až pod kolena, takže působí více společensky. Venku byla celkem zima, takže přes šaty jsem si vzala tmavě šedý kardigan z Lindexu a doplnila je výrazným náhrdelníkem z H&M. Pořídila jsem si také nové lodičky. Černých mám spoustu, tak jsem se rozhodla pro tmavě červené, které jsem v tomhle outfitu sladila se svou rtěnkou. 







LINDEX dress and cardigan. 
5 INCH AND UP for NELLY clutch.  
H&M necklace and rings.
MANGO shoes. 

photos by František

128 comments:

  1. Promocie bez siloniek nieeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snad ne s tělovými silonkami???!!! Za mě super, ty lodičky jsou perfektní a vlastně bych brala každý jednotlivý kousek. A moc gratuluji k diplomu (mě čekají promoce za měsíc, tak to už asi budu muset sáhnout po něčem teplejším) :D.

      http://pragueinstyle.blogspot.cz/

      Delete
    2. uplne kedno akymi, bordovymi, ciernymi, pasikovanymi, vzdy lepsie ako hole nohy, to je foopaaa

      Delete
    3. *jedno

      Delete
    4. Není to jedno, tělovky jsou ještě větší tragédie, než žádné! Kdy už to pochopí i Češky?

      Delete
    5. Tak třeba teď chodím do tanečních a tam se silonku vyžadují, kdo je nemá - je podle nich buran :-) jinak jsem taky proti silonkám, ale myslím, že na slavnostnější události by být měly

      Delete
    6. Podle etikety silonky, podle módy holé nohy. Je to těžký :-)

      http://nikystories.blogspot.cz/

      Delete
    7. Souhlasím se Zuzanou, krásně to vystihla. Ale za mě - těžký to není - kdo sleduje tendy, má rád modu, tak už si dávno zvykl tak trochu kašlat na etiketu z minulého století.

      Delete
    8. Souhlas se Zuzanou ;-) Ale je pravda, že prostě na důležitých společenských událostech jako svatba, taneční, promoce apod... mají silonky být. A pokud ne tělové, když to je proti módě, tak k tomuto outfitu by se hodily klidně černé, které ti nevadí... Lepší než holé nohy, kde je vidět modřina.

      Jinak ti to ale slušelo a gratuluju :)

      Lena

      Delete
    9. Pavli a proc sis teda nevzala silonky, vzdyt byla docela zima..? kvuli tomu, aby outfit lepe vypadal? odpovez prosim..

      Delete
    10. sú aj telové sieťované pančuchy s malými okami, ktoré nielenže nevyzerajú tak odporne ako silonky ale vyzerajú veľmi dobre a ani moc neni vidno, že nejaké sú oblečené

      Delete
    11. Mile damy, co tu vsechny tak kritizujete hole nohy a etiketu... vsimly jste si nekdy, ze by na oskarech, ci jinych udalostech svetoveho formatu, nosily zeny silonky? To, ze v cesku je to porad jakousi "povinnosti" spis dokazuje, jak jsou tu zeny zaostale..

      Delete
  • Ach pane bože <3 Toto je absolútne bez chyby. Keď som zbadala tie bordové lodičky skoro som omdlela - sú nádherné ! Ale vyzerajú, že nenávidia nohy :D Vydržala si v nich ?

    www.michaelakovalcikova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  • strasne sa mi to paci, vyzeras super :) Ale na promocie rozhodnie nie!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  • Outfit je prekrásny a veľmi sa ti hodí, ale na promócie neviem o.O
    Inspiration Point by Paula Fleur

    ReplyDelete
  • na promoce ne úplně vhodný..ale co si budem nalhávat, málokdo tam má vhodný oblečení - viz nevkusný vietnamský korzetový šaty atd...Člověk oblečenej podle zásad etikety nakonec beztak vypadá poněkud nepatřičně, obstarožně a divně :).....ale outfit jako takovej je naprosto PERFEKTNÍ, moc se mi líbí a sluší ti :))))

    ReplyDelete
  • lovely outfit !!! Gorgeous necklace :)
    You are welcome to visit my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta -- [email protected]

    ReplyDelete
  • Toto je na promoce v Praze? Neni to spatne nebo ne elegantni, ale neni to elegance. Vy nemate predepsan dress code s urcitymi barvami a povolene delky sukni? Ani talary? Outfit se mi libi, lodicky jsou krasne a jsem rada, ze se drzis svych barev, sveho stylu nez mit touhu byt chameleon s menicim se stylem prevzatym ze zahranicnich blogu jako jine Cesky, ale predstavu ji si neco elegantnejsiho. Asi i problem VS, ktera uz tento dress kod nema, protoze jsem v cervenci byla v Praze a mam dojem, ze jsem videla skupinku promujicich VS absolventu v docela horor obleceni. Ani ne tak ve sportovnim duchu jako spise cirkusovem. Takze tvuj outfit vlastne je OK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasím. Promoce v Praze, nebo v jiném městě, co na tom? Předepsaný dress code na promocích se stal fraškou už před mnoha lety. A jsem ráda za tú první, která prolomila ledy a našla odvahu si obléct něco jiné než černé šaty s předepsanou délkou. Takže když je něco krásné, kvalitní, vkusné, elegantní, je to vhodné i na promoce. No ale jedno je ještě nutné podotknout - ne každý to umí tak originálně a elegantně, jak to umí Pavlína.

      Delete
    2. No obléct si něco naprosto nevhodného na takovou udalost rozhodně není " hodno odvahy" a " prolomení ledů" - spíše je to otazka absolutní neznalosti etikety.

      A nebude si nalhávat, že se takové oblečení neobjevuje často na promocích hlavně v posledních letech, když je přemíra vysokých škol ( pochopitelně převážně soukromých) a "úroveň" studentů tomu odpovídá.

      Obléct si minišaty bez silonek na promoci je prostě nevhodné a nevkusné..

      A co rektor měl tepláky? :-)

      Příště může třeba jít člověk v plážovém oblečení do Národního divadla na premieru.. vždy etiketa a dress code je přece fraška

      Kdyby jsi měla promoci na prestižní univerzitě v zahraničí, tak tě tam takhle oblečenou prostě nepustí, to ti garantuji a rozhodně si nepomyslí " že jsi odvážná", ale že se neumíš chovat

      Vhodné oblečení na promoci rozhodně nejsou jen černé šaty ke kolenům, ale takhle určitě ne.

      Delete
  • Wow, naprosto boží outfit!!! :O ♥

    ReplyDelete
  • - ou jé ♥
    a nevidim duvod, proc by to melo bejt ku tyto prilezitosti neadekvatni. nezijeme ve viktoriansky anglii

    ReplyDelete
  • Já nevím no, přijde mi ,že ten vytahaný svetr na promoci teda nějak nic moc, asi bych zvolila sako, nebo něco víc takového šmrncovního. Každopádně chválím lodičky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. svetr jsem mela jen na prebehnuti, pak na samotny ceremonial jsem si ho sundala ;)

      Delete
    2. I kdybys ho měla celý den, ten svetr krásný a elegantní a dokonale ladí s ostatními kusy a tvoří dokonalý celek. Ten předchozí anonym snad slyší i trávu růst, když " se jí zdá vytahaný". Hold si asi budeme ještě mnoho měsíců , možna i pár let počkat na to, až tady ženy pochopí, že univerzální sako platilo v minulém století za nezbytný kousek společenského " kompletu", schválně používám slovo z minulého století.
      A ještě detail - nádherné hohy a boty !

      Delete
  • Mně se hrozne libi ten cardigan. :)

    ReplyDelete
  • hezký :) na promoce? no nevím, když si tedy sundáš cardigan, tak na mě vyskočí uplá sukně a v ní nakasané triko!?
    ještě by to chtělo fotku přímo z promoce kde nemáš oblečený cardigan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hodně doufám, že ty šaty nejsou tyhle: http://www.lindex.com/cz/%C5%BEeny/vrchn%C3%AD-%C4%8D%C3%A1st-od%C4%9Bvu/%C5%A1aty/7173796/%C5%A0aty- jestli jo tak bez toho svetru to musí být ještě horší.
      Jestli si dobře pamatuju Pavlíny školu, tak bysme to mohli zjistit brzo tady: http://www.zitnansky.cz/shop.php?gal=232

      Delete
    2. To aby jste mohly rýpat a urážet ještě víc? Nechcete jí rovnou zlinčovat v tom svetru?

      Delete
    3. Nikdo neuráží, jen tu konstatujeme, že tohle není outfit, který by splňoval dress code promoce. Spousta kritiků tu i uznala, že jí to sluší, ale na promoci to prostě vhodné není.

      Delete
    4. taky neurážím, ale píší pravdu!! šaty se nehodily. ať teda její outfit zhodnotí Františka z Blesku! Vždyť Pavlína pracuje pro Blesk sport a zrovna hodnotila dresy
      http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/215240/jagrova-hodnoti-dresy-nejhezci-ma-litvinov-propadl-zlin-a-olomouc.html

      Delete
    5. Vy že konstatujete? Vy povyšujete svůj názor na dogma, které vyžadujete od všech! A běda tomu, kdo se nepodřídí. Toho ulinčujete svými názory, které jaj jinak považujete za jediné pravdivé.

      Delete
    6. A ještě tady povytahujte spustu jiných nesouvisejících věcí, ....

      Delete
    7. tady někdo něco nepochopil! dobře tedy odmyslím si cardigan, natáhnu šaty pod kolena a ejhle vidím dlouhé šaty s náhrdelníkem, lodičky. takhle asi šla pro diplom. nevím!
      jinak když si otevřu blog a vyskočí na mě nadpis "promoce" a kouknu na fotky...to není outfit na promoce.

      Delete
  • Sorry, ale nelibi. Nechapu ty hole nohy, svetr a pak i kabelku. Ja bych na ty saty hodila cerne sako, je to univerzalni, elegantni kousek. Svetr bych nechala doma. A oblekla bych silonky, coz je taky univerzalni kousek, ktery muze celkovemu dojmu dodat potrebnou eleganci. A do rukou bych dala psanicko v burgundske barve, pusobilo by to na me vic sexy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tenhle postoj mi přijde totálně trapný.

      Delete
  • krásna slečna, vždy ma udivoval tvoj vycibrený vkus ale toto je celé zlé..môžete tu písať, že celkovo je krásny ale v žiadnom prípade nie na promócie..sú určité veci, ktoré sa majú dodržiavať, tak ako dress code, svadby, pohreby či spoločenské udalosti a sem promócie patria..silónky ani nehovorím a sveter..hmm, určite nie..mala si byť za ,dámu, v tak pre teba významný deň..nepáči sa mi to a je to môj názor..

    ReplyDelete
  • Great look, the colors are so cold and dark and sexy. I love the cardigan on top of the dress and the big necklace is perfect for this simple dress, and most of all the shoes are just amazing, both the color and the shape!

    ReplyDelete
  • Proc ti muj nazor prijde trapny? Pavlina je hezka holka, ma skvelou postavu a krasne nohy. Jeji leisure style je vetsinou velmi povedeny. Na tomto outfitu se mi libi kombinace tmave cervenych bot a sedych satu. Naopak mi tam vadi svetr, hole nohy a kabelka. Nekdy je nudna klasika - sako, silonky - nenahraditelna. Ja obleceni na promoci obcas srovnavam s pohovorem do velke firmy v zahranici. Opravdu bych se pozastavila nad tim, co si vezmu na sebe a nechtela bych byt cool za kazdou cenu.

    ReplyDelete
  • PAVLÍNO, TY PRACUJEŠ PRO BLESK? TAK TO JSI TEDY U MĚ HODNĚ KLESLA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nějaký problém? kde pracuješ ty?

      Delete
    2. nepracuju pro Blesk

      Delete
  • Ahoj Pavlínko, moc se omlouvám, že ti to píšu sem, ale už nevím jak jinak bych to mohla zjistit. Mám na tebe velkou prosbu. Až budeš příště mluvit se strýcem, mohla by jsi se zeptat, jestli na Zlatém utkání po druhé třetině dostal obálku? Pokud by jsi se zeptala a mohla mi třeba tady odpovědět, tak bych ti byla opravdu moc vděčná. Pokud ne, za zlé ti to mít taky nebudu. Díky ať už cokoliv. :)

    ReplyDelete
  • Ty jsi naprosto ÚŽASNÁ! Každý tvůj outfit mi doslova vyrazí dech. Fotky, styl, ty= dokonalost. :) Jsi nejlepší!

    ReplyDelete
  • Naprosto krásný cardigan, ten asi není kupovaný letos, že? Aspoň jsem takový neviděla..Jinak ti to moc sluší, a jestli je vhodný outfit na promoci? Myslím, že to je tvoje věc, podstatné je že si tu školu dokončila :) Gratuluji :)

    ReplyDelete
  • Shodou okolností jsem každý rok na všech promocích VŠ Finanční a správní. A musím říct, že hodně slečen už ví jak. Jak nebýt usedlá a zároveň být vhodně oblečená na promoce. Základ je DOBŘE padnoucí oblečení precizního zpracování a z kvalitního matriálu. Teplákovina je nepřípustná. Sukně nad kolena je faux pas. O svetru nemluvím, ten si slečna sundala. I tak je to ale vyjímečná, slavnostní příležitost, která vyžaduje odpovídající oblečení. Řeči o tom, jaká je průkopnice mladé módy, jsou trapné a svědčí o slabším rozumu pisatelek. Dress code má své opodstatnění nejen při audienci u královny Alžběty. Tam by jí takto vůbec nepustili :-)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Talary jsou desne, tento outfit je hezky, ale typ latky je zvlastni pro takovou prilezitost. Je to spise lezerne elegantni outfit. Nemam dojem, ze VS financni a spravni je ten spravny priklad dress kodu, protoze se jedna o soukromou skolu a tam je dovoleno dost veci. Spousta slecen se uci za pochodu, kdyz jde poprve do prace, protoze banky a jine instituce zadaji urcite obleceni. Kralovnu Alzbetu bych sem netahala, to je jina kultura a zeme. Zenske musi mit klobouky na audienci jen pro zahradni slavnost, zakryta ramena pri veceri. Kazdy je lustrovany, zadne pochybne existence se k ni nedostanou. Tam nehrozi, ze nejaka Jana Nagyova, i kdyz oblecena od Diora od hlavy k pate a s VS rychlokursem z Plzne:]] Nebo ze by Pavlinin stryc vzal ke kralovne Veresovou, to by davno anglicke lustracni oddeleni naslo jeji fotky bez outfitu:]] anebo co by vedla Inna za rozhovor s Alzbetou II ohledne toho, co dela - sportovni redaktorku? Jak dlouho? Ehm,5 mesicu, Madam, ja jsem byla pritelkyne slavneho Jardy Jagra, takze by tam asi sla Pavlina a fakt by mela desne prace na premysleni jak nevypadat jako stara matrona, ale oblect se tak, ze ramena a dalsi casti musi byt zakryta. Svetr na promoce a inagurace nepatri, to je fakt.

      Delete
    2. Co to meles? Absolutne to nedava smysl

      Delete
    3. Komentář č. 96 ----- sorry, ale ty drogy bych být tebou rači nebrala.. Píšeš děsný srance..

      Delete
  • Tak tohle si může vzít na vlastní (!) promoci fakt jen Češka... Úplně mimo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pure fashionista

      Delete
  • dost by mě zajímalo, jaký outfit jsi měla připravený a myslím si, že jsi měla zůstat u něj..

    ReplyDelete
  • Jestli se můžu zeptat, jaký obor si studovala? :)

    ReplyDelete
  • Hezký, určitě to má něco do sebe, ale na promoce bez silonek mi přijde jako faux pas. :))

    ReplyDelete
  • Mně se Váš styl velice líbí, vpodstatě jsem zatím neviděla nic, co by se mi nelíbilo.
    Bohužel tu promoci (ne ty promoce) jste nevychytala. O silonkách už bylo psáno, to bylo faux pas a ostatní kousky chtěly také pečlivější výběr.

    ReplyDelete
  • Dámy, ženy a dívky, noste silonky co nejčastěji. Vaše nohy v nich vypadají nádherně, i když máte třeba zrovna modřinu nebo nedokonalou pleť. Noste silonky, je to hezčí, než holé nohy, hlavně k lodičkám, ale i v normálních běžných botech. Noste silonky a nemyslete si, že jsou "z minulého století"

    ReplyDelete
  • ravens jerseys
    michael kors outlet
    oakley sunglasses
    ray ban sunglasses
    carolina panthers jersey
    boston celtics jersey
    nike huarache
    louis vuitton pas cher
    air force 1 shoes
    seattle seahawks jerseys

    ReplyDelete
  • http://www.kobeshoes.uk
    longchamp outlet
    tory burch shoes
    adidas nmd
    air jordan shoes
    prada glasses
    michael kors factory outlet
    kyrie 3
    michael jordan shoes
    adidas stan smith

    ReplyDelete
  • And it turned out it was; Best Yeezys from a collection of poems Nike Air Force 1 Cheap Outlet called The Rubaiyat of Omar Khayyam. And not just any Rubaiyat, but Coach Outlet Clearance Sale a MK Outlet Online specific translation, and an extremely rare one at thatThis was pointed out after police did an Australia wide search Coach Outlet Online as if the book was the ark of the goddamn covenant, presumably braving Indiana Jones esque temples and solving Jordan Shoes For Sale ancient aboriginal riddles before some dude mentioned he found a copy of that exact book in the back seat of his car right around the time and location of deathSure enough, "Tamam Shud" was missing from the books pages. Instead of a library card with the dead man's name printed on it or something even a little bit helpful, the book contained the Ray Ban Outlet clue that would take the Cheap Michael Kors Handbags mystery from "spooky" to "officially starting to piss us off."..

    ReplyDelete
  • Add comment

    Newer Post Older Post Home