September 19, 2014

burgundy shopper bag



V Lindexu mají právě teď úžasné shopper bags. Jsou sice koženkové, ale na první pohled to na nich vůbec není znát, jsou za skvělou cenu a mají je v několika barvách (link). Já si tam před pár dny koupila tuhle vínovou a toto je první outfit, ke kterému jsem si ji vzala - černý rolák F&F, starší vzorované kalhoty z H&M, které jsem už dlouhou dobu neměla na sobě, a loafers. 
Tento víkend se chystám na takový pracovní výlet na Slovensko, budu porotkyní v jedné soutěži krásy. Už se na to celkem těším, ale zároveň jsem i napjatá, protože jsem nikdy nic podobného zatím nedělala. Tak mi držte palce, ať to zvládnu :). 







F&F sweater.
H&M pants.
PULL&BEAR loafers.
LINDEX bag.
MICHAEL KORS watch.
ASOS cuff bracelet.
CÉLINE sunnies.

photos by Tess Kratochvílová

37 comments:

  1. Skvělé! Máš vždycky nejlepší rtěnky :).

    ReplyDelete
  2. Super nohavice! :)

    ReplyDelete
  3. uzasne botky, uzasny outfit..:),

    ReplyDelete
  4. Práve takéto nohavice som si na tebe nevedela predstaviť, ale teraz ako vidím, už môžem premýšľať ako v nich vyzeráš - fantasticky. Dúfam, že sa ti bude dobre porotcovať. :)

    ReplyDelete
  5. kolik te prosim stala ta kabelka?:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.lindex.com/cz/ženy/doplňky/kabelky/7142298/Nákupn%C3%AD-taška-/?styleId=58368873 599 Kč

      Delete
    2. Cože, kabelka ? 599,- koženková nákupní taška, to si děláš legraci. Když se to pojmenuje anglicky (shopper bags) hned cena nadskočí. A to se najdou hlupky, co to koupí. Takovou nákupní tašku koupíte i trhovců za "kilo". Mám krásnou (ještě totalitní) tašku, skládací (vejde se do kabelky) ze skotské kostky, lemovaná pravou kůží a s koženýma ušima. Nadčasová.

      Delete
    3. Myslim, ze jsi trochu vedle. Pochybuju ze s takovou kabelkou se chodi pro brambory chleba a mliko. Shopper bag se ji rika kvuli tomu tvaru. Mimochodem 600 je krasna cena. Jdi se podivat do zary, manga kde ji maj treba za litra a vys a to je to opravdu jen sesita kozenka.

      Delete