April 25, 2013

khaki and black




Také jeden outfit do chladnějšího počasí, který jsem měla na sobě minulý týden. Tenhle by mi v kožešince a svetru bylo asi docela horko :). Kvůli zkouškám jsem neměla čas vyfotit žádný aktuální a navíc jsem si v úterý zlomila prst na noze, takže nemůžu pořádně chodit a už třetí den raději nechávám nohu v klidu. Nejsem vůbec zvyklá trávit tolik času doma, mé dny bývají dost hektické a když mám volno, jsem nejraději někde venku a s přáteli. Ale aspoň jsem stihla vyfotit a napsat článek, který už nějakou chvíli slibuju, takže ten se tu během zítřka objeví. Bude to o mých vlasech a oblíbených produktech které na ně používám :). Co se týče outfitu na fotkách, měla jsem na sobě khaki svetr z New Yorkeru, který je asi tím nejlepším, co jsem si v tomhle obchodě kdy koupila. Dá se nosit zastrčený do džínů a je i dost dlouhý, že nahradí šaty, ale pro jistotu jsem si pod něj vzala ještě bodycon sukni a řekla bych, že s ní to dokonce vypadá mnohem lépe.

Ještě připomínám zítřejší otevíračku nové prodejny Bershka Na Příkopech od 16:00, já tam určitě budu a doufám, že se tam potkám i s některými z vás :).

This time a warmer outfit from last week. It's too hot this week to wear a sweater and a faux fur vest. Recently, I didn't have time to take any new photos of my outfits. I have exams and in addition, I broke my toe. I can barely walk and therefore I'm resting at home for about three days now. I'm not used to spending so much time at home, my days are usually quite busy and when I have free time I prefer to spend it with my friends outside. But at least I managed to take some photos for an article about my hair, hair care routine and the hair care products I use that I keep promising to post for ages now. It will be up tomorrow. What concerns the actual outfit, I was wearing a khaki sweater from New Yorker, which has been so far the best item I had ever bought in this store. You can wear it with pants but because of its length you can also wear it like a dress. Just to be sure, I decided to put a bodycon skirt under it and I'd say that it even looks better with it.






ROMWE faux fur vest. NEW YORKER sweater. TOPSHOP shoes. MICHAEL KORS watch. 3.1 PHILLIP LIM bag.

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

121 comments:

  1. Bezvadné vlasy!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlas!

      Delete
    2. :DDDDDDDD vubec

      Delete
    3. Vlasy jsou fajn, chtěla bych vidět tvoje anonyme!

      Delete
    4. měli byste si zajít k očnímu, lidi :D :D :D

      Delete
    5. Vypadáš jak jeden z tvých oblíbených zpěváku. Ty vlasy jsou prostě strašné.

      Delete
    6. pavlinajavurkovaApril 25, 2013 at 6:25 PM

      mně se taky moc nelíbí :-//

      Delete
    7. Madelain a Mia: to jenom kvuli tomu, ze se mi nelibi pavliny uces musim mit taky hrozny vlasy? :DD aha ..

      Delete
  • Super outfit a moc se mi líbí účes. A ať máš prst brzy v pořádku! :)

    ReplyDelete
  • super kabelka

    ReplyDelete
  • Takhle ty vlasy nos častěji, je to perfektní změna! Jinak ti to sluší a já se velice těším na něco barevného, když už se blíží teplo. Jsem zvědavá jestli nás něčím co bychom nečekali překvapíš... :))

    ReplyDelete
  • Moc pěkné, hezké vlasy.

    ReplyDelete
  • Ten lehký úsměv je krásný. Účes z tebe dělá roztomilou nevinnou holčičku a sladěná jsi perfektně jako vždy.

    Click to visit my blog - Maya Fox with love

    ReplyDelete
  • Vyzeráš krásne Pavli, vemi ti to pristane a aj tie zemité farby ti pristanú, no a o vlasoch ani nehovorím, super zmena :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Dobrý, ale moc nechápu proč po dloooouhé době dobrý outfit a HLAVNĚ vlasy sem dáváš se zpožděním, to jako kdybys nebyla nemocná tak ho sem nedáš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. samozřejmě, že bych ho sem dala. ale bohužel mi to teď nevycházelo s časem, takže jsem outfity přidávala s malým zpožděním od toho co jsem je měla na sobě. nevidím v tom žádný problém, tím textem jsem se jen chtěla vyhnout komentářům typu: "nebylo ti v tom dneska vedro?" nebo "proč nosíš kožešinu, když je venku 30 stupňů?" proto jsem radši rovnou poznamenala, že je z minulého týdne.

      Delete
    2. Panebože to je strašné, Pavlo neodpovídej na ty jejich hloupé otázky neplýtvej časem pro chudáčky co stále kritizují.Jsi krásná slečna a je vidět že to co děláš děláš dobře to dokazují závistivé anonymy čím lepší tím víc tě napadají.Já vždy chodím nakouknout a už když vidím že se ti to povedlo a sluší ti to tak hned kokám koho jsi tím zase naštvala a kdo zase vzteky buší kraviny do klávesnice a závistí se u toho dusí. Je vidět že se chytají každé kraviny a nemá cenu jim vysvětlovat proč je to vložené ted a né potom oni stejně budou rýpat. Dneska se mi moc líbí tvůj účes myslím že jsi ty kritiky zase přesvědčila že máš čím překvapit a vůbec nejsi nudná a máš krásný styl který nekopíruješ podle jiných.I když nejsem odborník tak v každém outfitu si vždy něco najdu.Na celí otfit bych kolikrát neměla odvahu a taky nerada kopíruji ostatní ale v každém se najde pokaždé něco co se mi líbí. líbí se mi že to moc nepřeháníš a je to i pohodlné alespoň na tobě to vypadá moc hezky,a líbí se mi i sladěné detaily to mám taky ráda.A jsi krásná a proto tu máš i plno těch sebestředných křiklounů. Ten komentář co se týkal zpoždění já to pochopila hned proč jsi to tam psala jak jsem to četla ale ten dotyčný(á) potvrdil že potrefená hus vždy za kejhá prostě husy nechápou :)

      Delete
    3. Na mnohých blozích vidím veci stejné někdo si něco ojená a vyfotí se v tom a pak po pár dnech to vidím na jiných blozích u tebe je to originalní a své a né jako zjenoho e-shopu.

      Delete
    4. boze baby uz ste jak tie decka co napisu dve strany o tom ako videli za 30metrov bibra na koncerte a palcu doma ze ich zivot je od tej doby iny a lepsi
      to neznamena ze pavline zavidim alebo co, normalna pekne oblecena baba, ale nemam za to jej plagat na stene

      Delete
    5. Potrefená husa se ozvala *****AnonymousApril 25, 2013 at 6:57 PM boze baby uz ste jak tie decka co napisu dve strany o tom ako videli za 30metrov bibra na koncerte a palcu doma ze ich zivot je od tej doby iny a lepsi
      to neznamena ze pavline zavidim alebo co, normalna pekne oblecena baba, ale nemam za to jej plagat na stene***** a cotě tedy pohání k tomu aby jsi kritizovala za každou cenu, stačí napsat nelíbí a hotovo a nehledat a nechta tu Pavlu zakaždé napsané slovo v článku

      Delete
  • Tie vlasy ti moc pristanú <3
    paulabubniakova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  • Prosim Ta, spamataj sa :D Isto kazde dievca followuje Pavlinin blog a hned si vsetky daju take vlasy, nie? :D Cela SR a CR, co doteraz mala pekne vlasy, hned po Pavlininom clanku zmeni svoje navyky a bude opakovat po Pavline :DDD PREBOHA. Vlasy nema vobec nekvalitne, ani znicene, neviem, kde si na to prisla. Ked sa Ti nepaci, nemusis to citat, staraj sa o svoje vlasy po svojom a zi si svoj zivot. Vyhoviet tu kazdej slepici je ozaj nemozne, obdivujem Pavlinu za pevne nervy ozaj...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toto patri k 16. anonymu..

      Delete
    2. neber to tak vazne vsak zivot ide dalej
      tak ja neviem ja vlasy ako ona teda fakt nechce a to ze sa mi nepacia hned nie som slepica slepica by som bola ak by som sa tu teraz hadzala o zem aby som ju obranovala ake ma krasne vlasy
      asi ten dojem nekvalitnych a znicenych robi ten lak ze vlasy vyzeraju jak helma
      a ano cudovala by si sa kolko dievcat si ide kupit satku lebo ju ma jagrova

      Delete
    3. Nikde nepisem, ze ich ma krasne a ze ich chcem mat ako ona. Ze si sa nasla v pomenovani slepica je Tvoj problem :D Mne nadhlad nechyba, Ty by si mohla trosku na tom popracovat ;)

      Delete
    4. asi ten dojem nekvalitnych a znicenych robi ten lak ze vlasy vyzeraju jak helma // souhlasim..a to jsem si ten lak koupila, ja blbka :X

      Delete
    5. eve ty potřebuješvíc jak lak jsem mrkla u tebe potřebuješ něco pro větší objem

      Delete
    6. nvm kde co vidis, ale s jemnyma vlasama holt objem neudelas, leda neco jako Pavlina a to radsi budu mit hladke hezke vlasy nez to co ona na hlave ;)

      Delete
  • Že by se konečně vracela ta Pavlína, kterou jsem před rokem začala obdivovat? Tleskám ;)

    ReplyDelete
  • Pavli, dej si ty vlasy do copu všechny,a nech si to takto natupírovaný bude ti to slušet víc, ale tenhle styl oblíkání prosím už ne, ty jsi holka panenka a prostě tohle ti nesluší je to suchý nemastný, průměr, nic ve zlym :-)

    ReplyDelete
  • usmivej se na nas casteji,to ti slusi nejvic ;-)

    ReplyDelete
  • Pavli máš pekné vlasy, hlavne farbu, presne takúto chcem, lebo je prirodzená, účes sa mi už páči menej, lebo ťa zostaruje, no veľmi by som ťa chcela vidieť s kučeravými vlasmi :)

    ReplyDelete
  • vypadaš jak víla,maji takový obličej jemný jako ty:-)

    ReplyDelete
  • celý tento blog je len spŕška hlúpych kritík od anonymov.. a najmä kritizujete všetko čo si oblieka.. nič sa vám NIKDY nepáči.... okey, váš názor.. ale, možete to napísať aj normálne, miernejšie a nie ju totálne zhadzovať. ja by som ani tak nekritizovala to čo si oblieka- každý má svoj vkus, 100 ľudí 100 chutí. Ale skôr by ma zaujímalo či pavlíne nepríde hlúpe nakupovať si stále tolko vecí keď niektorí ludia na Slovensku a v čechách nemajú ani čo dať do úst.. nie je to trochu márnotratné? a najmä materialistické? stále mať niečo nové, a stále po niečom novom túžiť a utrácať na to len peniaze? fakt ti to robí radosť pavlína? ty v šatníku 100 párov topánok a bezdomovec vonku sediaci na studenej zemi.. ja proti tebe nič nemám ale naozaj ma táto otázka zaujíma.. aký máš k tomu postoj? nebudem ťa tu kritizovať a znášať ťa pod čiernu zem ale seriózne sa ťa pýtam. tak dúfam, že aj seriózne odpovieš.

    ReplyDelete
    Replies
    1. si trocha sereš do huby nie? :D :D
      inak to, že si niekto vyjadrí názor že sa mi niečo nepáči je hádam normálne a nič tu nie je nejako extra zle napísane, neviem ako chceš pozitívne napísať negatívnu kritiku :D
      najskôr všetci kritizujú a potom kritizuješ ty jej sociálnu triedu. no vo svete je veľa ľudí čo majú viac peňazí, ešte viac, menej a sú ľudia ktorí makajú 12 hodín na tri smeny v robote a majú za to 250€ (krutá realita). a nechodte tu na mňa s tým, že každý má ako si zariadi, je veľa šikovných báb,ale bohužiaľ....ale ani tento môj názor ma neoprávňuje riešiť kto za čo dáva peniaze. ani koľko pavlína minie za handry, je to jej vec.

      Delete
    2. Aha,takže ty máš taky v šatníku jen jeden pár kalhot,bot,dvě trika,jeden kabát,protože jiní třeba nemají ani to? Tohle opravdu miluju,tyhle alá aktivistické kecy bys měla mířit na politiky,na gigantické společnosti,které z lidí dřou kůži,ničí planetu.To,že Pavlína nemusí řešit peníze neznamená,že bude chodit v jedněch věcech a nic si nebude kupovat s tím,že by si to třeba další tisícovka lidí nemohla dovolit.Vydělávej peníze a budeš moct mít taky šatník plný věcí,které třeba ani nikdy neunosíš.Tyhle pokrytecké kázání fakt miluju.Odstěhuj se pokud to máš na Slovensku,tak těžký,plno lidí jezdí na práci mimo a plno jich zase jezdí k nám.Třeba se jinde budeš mít líp a nebudeš muset stále myslet na to,že nepatříš k těm,kteří si můžou kupovat nové věci několikrát do týdne a pokud tě to tak žere a máš mindrák,tak neseď na prdeli u PC,když máš pak depku.

      Delete
  • Ty vlasy takhle fakt nee :-(, natupírované až hrůza!

    ReplyDelete
  • Mám tento svetr v pudrově růžové barvě ze slev za 120,- a je naprosto perfektní, souhlasím s tebou. Vypadá super i k legínám, ale takhle k té sukni je taky dobrý.

    ReplyDelete
  • s tima vlasama jsi roztomilá!

    ReplyDelete
  • http://www.kobeshoes.uk
    longchamp outlet
    tory burch shoes
    adidas nmd
    air jordan shoes
    prada glasses
    michael kors factory outlet
    kyrie 3
    michael jordan shoes
    adidas stan smith

    ReplyDelete

  • شركة تنظيف شمال الرياض شركة نظافة شرق الرياض شركة تنظيف بشرق الرياض شركة نظافة شرق الرياض شركة تنظيف شرق الرياض
    ارخص شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض رخيصة ارخص شركة تنظيف بيوت بالرياض شركات تنظيف المنازل بالرياض رخيصة
    شركة تنظيف منازل بالرياض مجربة شركات تنظيف منازل مجربه شركات نظافة منازل مجربة مين جربت شركات تنظيف المنازل بالرياض
    شركة تنظيف منازل بشرق الرياض شركة تنظيف منازل شمال الرياض شركة نظافة منازل شرق الرياض شركة تنظيف بيوت شرق الرياض

    افضل شركة تنظيف كنب بالمدينة المنورة

    ReplyDelete
  • 20181121lck
    coach factory outlet
    ugg boots
    nike blazer pas cher
    van cleef & arpels jewelry
    michael kors outlet
    uggs outlet
    cleveland cavaliers jersey
    michael kors outlet
    true religion jeans
    knicks jerseys

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home