April 23, 2013

beige suede jacket



Tenhle outfit jsem měla na sobě už v pátek, ale neměla jsem čas ho sem přidat dřív. Poslední tři dny jsem strávila nad učením, začalo mi zkouškové. Dnes už mám úspěšně za sebou dvě zkoušky a doufám že i ty další zvládnu co nejrychleji. Chtěla bych v blízké době zase někam vyrazit :). Co se týče outfitu, měla jsem na sobě semišový křivák z Manga, jsem ráda, že jsem si koupila tenhle béžový, teď na jaře a i v létě se mi bude hodit také ke světlým oufitům. Na krku mám můj oblíbený šátek, k večeru bylo trochu chladněji, a na nohou po nějaké době wedge sneakers ze Zary.

I had worn this outfit on friday but I didn't have time to post it. I spent last three days studying because of my exams. I can proudly say I passed 2 exams already and I hope I'll pass the other ones as soon as possible. I would love to travel somewhere again. Talking about the outfit, I had my suede biker jacket on and I'm really happy I had chosen the beige one, because it matches my light outfits for spring and summer. I was also wearing my favorite shawl because it got little bit colder in the late afternoon and on my feet I was was wearing wedge sneakers from Zara.






MANGO jacket. ZARA shoes. TOPSHOP jeans. LOUIS VUITTON scarf. MICHAEL KORS watch. PRADA bag.

photos by Nika Chic


119 comments:

  1. úžasný! tyhle tvoje jarní outfity jsou mnohem lepší než ty v zimě ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty zimní vás už asi nebavily taky proto, že zima byla šíleně dlouhááá. ani mě už nebavilo nosit furt jen kožichy, ale jinak to bohužel nešlo :)

      Delete
    2. Nie, tie zimne nas uz nebavili preto, ze to bola jedna velka nuda.

      Delete