January 22, 2013

new in



Dnes jsem se po nějaké době dostala na chvíli do obchodů a řekla si, že bych mohla udělat "new in" článek. Tyhle boty si to totiž zaslouží. Vyhlédla jsem si je už při představování jarní kolekce H&M, těšila se, až se objeví v obchodech, a konečně jsem se toho dočkala. Jsou sice koženkové, takže toho nejspíš moc nevydrží, zvlášť pokud je budu nosit často, ale u těchto bot a za tu cenu jsem ochotná to překousnout. Zbožňuji ty stříbrné detaily a celkově tenhle styl bot, na jaře je tu nejspíš uvidíte velmi často. Koupila jsem je v Palladiu za 999 Kč.

Druhou věcí, kterou jsem si pořídila, je šála, jejíž detail můžete vidět pod botami. Je obrovská, superteplá a stála jen 200 Kč ve slevách v C&A. Kromě toho, že je skvělá sama o sobě, se taky perfektně hodí k novým botám. Ještě tenhle týden vám ji tu na blogu ukážu v outfitu, pomůže mi přežít ty mrazivé dny.




Co jste si naposledy koupili vy? Nakupujete ještě ve slevách nebo už koukáte po jarních kolekcích? :)

70 comments:

  1. nádherný..:)

    ReplyDelete
  2. Naposledy jsem si koupila tyhle stejný boty, aby mohly děcka hejtovat, že všichni nosí to samý (na bložínkách, ale hlavně teda na ulici) a jaká je to koncentrovaná nuda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No vidíš a pěkně sis zahejtovala sama, ne? Usnadnilas děckám práci. ;)

      Delete
    2. Nika - opravdu velice "dospělý" komentář..

      Delete
    3. teta zabila

      Delete
    4. Jojo, sem nedospělá teta, jak jinak.)

      Delete
    5. To si nás dobře uzemnila, jak jinak.)

      Delete
    6. Teta je asi ukomplexovana, ze riesi co si myslia a hejtuju ostatni...A sama nosi tie iste veci dookola, tak nech sa vyhejtuje :D

      Delete
    7. Nika obliekaš sa pekne ale radšej k tomu žiadne komentáre, lebo vtedy pokazíš celý dojem.

      Delete
    8. že vás to vůbec překvapuje - Nika je duší stále punkerka a dává to okatě najevo, kde jen může :) vždycky se směju, když něco někam napíše, ve stylu, jo já vim že to někdo bude hejtovat, tak to radši řeknu předem :D:D

      Delete
  • ty jsou skvělé, jak z Pelíšků! :) přesně takovéto bych si přála já, ale nikde jsem neviděla takové, které by splňovaly mé představy. tyhle jsou fakt super, akorát by mi vadily ty stříbrné detaily, nosím víceméně už jen zlaté. těším se na outfit s nima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. když jsem si je zkoušela, taky se mi vybavily Pelíšky :D :)

      Delete
  • vždy ma dostane ta otazka na konci članku, ktorou sa akože zaujimaš o nazory a zvyky čitatelov, ale aj tak je to iba kvoli tomu aby članok nebol len o tebe. keby si na naše komentáre odpovedaala, tak ano, ale ty položiš otazku a odpovede máš hlboko v pi*i.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, kolikrát já sem tady měla otazku a vždy bez odpovedia to sem si jeste projela komentáře, jestli tu tech dotazu je tolik, ze treba nestíháš odpovídat, ale nebylo. Ta komunikace se čtenáři by vážně chtěla trochu zlepšit. A nebo alespon nedavat jako posledni otazku, když tě evidentne nezajímá. (např.holky z Czech Chicks se taky často tázají, ale jak můžeš vidět v jejich komentářích, vždycky tam nějaká odezva je). Prosím, neber to jako hejt, jenom poznatek.

      Delete
    2. pokud velmi stojis o odpoved, je tu od toho formspring nebo ask me

      otazku pavlina nepoklada protoze by ji to strasne zajimalo, ale pokud v komentarich reagujete a odpovidate, mohou to projizdet marketingovi sberaci dat, kterym uzitecne spotrebitelske udaje takto cpete az do nosiku. Jak jednoduche...

      Delete