January 23, 2013

patterned scarf



Nechtělo se mi čekat až do jara a boty z minulého new in postu jsem si vzala už dnes. Koupila jsem si do nich alespoň teplé vložky, aby mi nebyla zima od nohou. Šála je jedním z nejlepších úlovků z letošních slev, je krásně teplá a líbí se mi, jak je obrovská. Kabát jsem si přivezla na podzim z New Yorku, je vlněný, takže i v něm mi bylo příjemně. Zjistila jsem, že letos v zimě nosím černé kabáty jen minimálně, spíš dávám přednost vínovému nebo mým oblíbeným kožichům.

Btw chtěli byste giveaway u mě na blogu o tyhle Casio hodinky? :)






UNIQLO coat. TOPSHOP jeans. H&M boots. BALENCIAGA bag. C&A scarf. CASIO watch via hodinky-365.cz

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

105 comments:

  1. mas hrozne hezky udelany ty oci:)

    ReplyDelete
  2. enormous to mělo být :D :D :D

    ReplyDelete
  3. jsi krásná a ta šála!♥

    ReplyDelete
  4. Krásná :)

    ReplyDelete
  5. Ta šála je krásná :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. culík + linky ti sluší nejvíc! dělá to z tebe takovou porcelánovou panenku :) jinak hodinky jsou super, takže giveaway určitě udělej :)

    ReplyDelete
  7. Oči, vlasy a taška super. Kabát mi přijde moc velký v ramenou, šálu bych uvázala jinak, kalhoty a boty úplně mimo, bohužel. Jestli někoho zajímá můj názor :) Přeji pěkný večer.

    ReplyDelete
  8. Šála i boty jsou skvělý, akorát mi to trošku kazí ty plísňáče, ale ty jsem neměla ráda nikdy.
    A abych nezapomněla, jsi krásně namalovaná!

    ReplyDelete
  9. The Fashion ManiacsJanuary 23, 2013 at 10:56 PM

    Šála vypadá nádherně a boty také. Jeden z tvých úžasných outfitu! :) V.

    ReplyDelete
  10. Tie topánky sú božské! :)

    ReplyDelete
  11. Krásny šál :)

    ReplyDelete
  12. aaa tak tá je :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ty boty jsou hrozny, vypada to, jako kdyz mas vel. 45.. :-) ale sala super, vypada teploucce a to mam rada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doby, kdy musela mít dívka nohy jako Popelka, jsou snad už pryč. Ty boty jsem si taky pořídila a protože bydlím tam, kde je dost sněhu, mají jednu vynikající přednost. Jsou nepromokavé a tím pádem se na nich nedělají skvrny. Stačí otřít a jsou zas jako nové.

      Delete
    2. každý prostě nemá to štěstí že má malou nohu ;)navíc vysoký člověk určitě nikdy nemá malou nohu a já bych určitě nechtěla být malá,sama mám 41 a v každých botech mám obří nohu,s tím se nedá nic dělat..

      Delete
  • Musím tak trochu navázat na jeden z předchozích příspěvků... Tvůj blog sleduju už delší dobu, prakticky od začítku. A od té doby se podle mě tvůj způsob blogování dost změnil, přijde mi, že máš hrozně neosobní přístup ke čtenářům, protože s prominutím, k fotce by si každý dokázal napsat "tričko mám z H&M a na tohle léto se stalo mým oblíbeným" a podobně... Přijde mi, že se tu opakuje to samé stále dokola, skinny a kožich, chelsea boots. Kam se poděla tvoje originalita, tvůj přístup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. naprosto souhlasím!

      Delete
    2. ale no tak, Pavlína přece nikdy nebyla originální. Její blog znám od začátku, a byla vlastně nudná vždycky, a nechtějte mi tvrdit, že kombinace dlouhá sukně, triko s kapelou a klobouk je něco originálního, když to nosí každá druhá teenagerka...

      Delete
    3. Anonymous January 25, 2013 at 10:12 AM : Ach, kdyby to tak nosila každá druhá teenagerka. Když jsem v létě byla s kamarádkou venku, prošly jsme václavákem a potkaly 15 slečen, který na sobě měly kalhoty, kabelku a tričko s anglickou nebo americkou vlajkou. Nebo nejlíp obě. A když nenosí tohle, tak je to milion neonovejch barev v jednom outfitu. Takže jo, já si myslim, že to svým způsobem originální bylo.
      G.

      Delete