December 19, 2012

chain necklace



Včera mi dorazil balíček s novým náhrdelníkem, který jsem si na konci listopadu objednávala z ebay. Někteří si určitě budou pamatovat, jak jsem si před časem chtěla koupit tento náhrdelník z nelly.com. Nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala, byl opravdu drahý a na ebay jsem našla velmi podobný za zlomek ceny. Jsem z něj tak nadšená, že jsem si okamžitě objednala ten stejný ještě ve zlatém provedení. Jestli se líbí i vám, TADY máte přímý odkaz. Ostatní kousky jste na blogu už viděli. Mikina s tygrem se barevně skvěle hodí k tomuto kabátu, který byl rozhodně jednou z mých nejlepších investicí pro tuhle zimu.





[coat - H&M TREND / jeans - TOPSHOP / shirt, jumper - ZARA / shoes - VAGABOND / necklace - EBAY / bag - CELINE]

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

65 comments:

  1. Mikinu jsem si zkoušela, ale nesedla mi :) Nevadí. :) Moc se mi outfit líbí, ale třeba vínový kožich se mi líbí víc než tenhle kabát, ten je prostě bezchybný:))

    ReplyDelete
  2. Vyzerá to super, ten kabát je nádherný :)

    Giveaway

    ReplyDelete
  3. tento strih kabátov sa mi začína páčiť viac a viac, pôsobí to trochu ako vrece, ale tak sa mi páči. niečo také veľké v čom môže byť teplo.
    a čo sa týka toho náhrdelníka, tiež som niečo také chcela, ale tá suma na nelly..fú. nakoniec som podobný našla v new yorkeri za 6€.
    a moc fajn foto!

    ReplyDelete
  4. Strašně hezká kombinace té mikiny a kabátu!

    ReplyDelete
  5. milujem na tebe pánsky štýl! <33

    ReplyDelete
  6. Tenhle outfit se mi vůbec nelíbí - všechno je na něm takové moc mužské.. Podle mě jsi krásná slečna a měla by jsi ukázat svou ženskost a ne ji takto zabít..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já si naopak myslím, že je hrozně fajn pohrávat si s různými styly. Jednou je to v pánském stylu a podruhé to může být ženský glamour, v tom je kouzlo dnešní módy :)

      Delete