October 14, 2012

the perfect parka

Často mi na formspring chodí otázka, kde sehnat nějakou parku na zimu, tak konečně jsem ji objevila a můžu vám na ni dát tip :). Sama jsem dlouho žádnou, co by se mi líbila, nemohla objevit. Hledala jsem na eshopech i v obchodech po Praze. Většinou byly všechny parky buď moc drahé nebo jen lehké podzimní. Nakonec jsem tu úplně nejlepší objevila v Topshopu, splňuje všechno, co jsem si představovala - má hezký odstín khaki barvy, stříbrné detaily, kožíšek, kapuci a je opravdu teplá, takže zahřeje i v chladnějších dnech. Co je ale úplně perfektní, že se ta vnitřní zateplená část s kožíškem dá odepnout, takže parku mohu nosit nejen v zimě, ale i na podzim nebo na jaře. Dá se objednat z eshopu (link) nebo koupit v pražském Topshopu, kde stojí 3280 Kč, po uplatnění studentské slevy jsem ji měla za 2950 Kč. Cena je sice vyšší, ale za takovou 2v1 parku se to podle mého názoru vyplatí :).

I often get asked via formspring where to find a parka for winter. Well, I've finally found it so there's my tip I couldn't find one I'd like myself. I was searching in all stores in Prague, eshops as well. Usually all parkas were either too expensive or too thin, made for autumn. But eventually I found the best parka in Topshop. It has everything my dream parka should have - good shade of khaki color, silver details, fur, hoodie and it really is thick, so it will keep you warm in colder days. But the best part is yet to come - the warm part of parka with the fur detail can be taken off, so you can wear the parka in autumn or spring as well. You can order it from their eshop (link) or buy it in Topshop in Prague, where it costs 3280kč (131 euros). After my student discount, it was only 2950kč (118 euros). I have to admit the price is higher, but in my opinion it pays off for parka like this one :).




translated by Gabriela Podgorná

85 comments:

  1. Vyzerá dobre a je super, že sa dá tá vnútorná časť aj odopnúť :)

    ReplyDelete
  2. No... V tomhle chodíme na chatě do lesa, zkusím to taky prodat za 3000 Kč :)) Ale proti gustu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DDD

      Delete
    2. zabila :D:D:D

      Delete
    3. tak z tohohle jsem si uchcala :D

      Delete
    4. tovíš to je móda :D

      Delete
    5. pobavilo :DDDDDDDDDDDD

      Delete
    6. jenom čekam kdy se ozve: "vy tomu vůbec nerozumíte!"

      Delete
    7. :-D přesně vím, co myslíš :-D :-D :-D

      Delete
    8. Asi nesleduješ módu co? ;-)

      Delete
    9. Pavlína javůrková: za to ty jí sleduješ jako svině ty strašidlo:D:D

      Delete
    10. Počkat kdyby bylo v módě nosit kalhoty na rukou a trička na nohách tak stačí, že to je v módě(ať to vypadá jak to vypadá) ? :DD

      Delete
    11. A pak Pavlíně vyčítejte,že je rozmazlená a kupuje si děsně drahý věci,tady slečna/paní si v parce za 3000 chodí do lesa.

      Delete
    12. móda nemóda, každý kto sa v móde vyzná, je na nejakej úrovní a nepodlieha módnym trendom si ju oblečie tak na hory. ok, podlieha, ale vie stále čo je dobré. videli ste niekedy miroslavu dumu na fashion weeku v tomto? alebo oliviu palermo? chiaru z the blonde salad? ja nie, na prechádzky prírodou super, zohreje a nevyzerá až tak najhoršie, ale na nosenie niekde po meste, večer na rande je to podla mňa krok vedľa.

      Delete
    13. ehm, že Chiara nikdy neměla parku? :D
      http://www.theblondesalad.com/2012/04/los-angeles-day-1.html
      http://www.theblondesalad.com/2011/12/best-parka-in-the-world.html
      http://farm6.static.flickr.com/5099/5439699491_cf67e3abcf_o.jpg

      a tady třeba ještě Andy ze StyleScrapbook v parce:
      http://i486.photobucket.com/albums/rr225/stylescrapbook/StyleScrapbook%204/IMG_8562.jpg

      Delete
    14. ale ani jedna z toho nevyzerá ako po dedovi na hory, v tom je ten rozdiel
      no táto určite pozná všetky vianocen zazitky z vojny na ktorých boli naši otcovia v devedesiatych rokoch

      Delete
    15. Prosím vás, zažeňte někam pryč to Javurkovou:D

      Delete
    16. terezka: myslíš třeba do lesa? v parce samozřejmě

      na druhou stranu, ještě jsme v tom pavlínu neviděli, třeba taky nebude vypadat, že jde do lesa...

      Delete
    17. Milá Pavlíno Javůrková, že je něco módní ještě neznamená, že se mi to bude líbit. Nejsem tupá ovce :) Někomu se to líbit může a proto jsem koment pojala spíš vtipně, než urážlivě.

      AnonymousOctober 15, 2012 7:16 PM Tak to mě fakt rozesmálo ! :D

      Ale tak možná je to tím, že pokaždé, když přijde do módy nějaký chatařský prvek, tak se mi orosí čelo - parka, gumáky, maskáčové kalhoty,... Možná za chvíli nebudem toužit po M.Kors tote, ale pořádnym proutěným koši. A pláštěnky, ze kterých smrděl plat na 3 metry daleko už se vrátily? :)

      S pozdravem autorka komentáře

      Delete
    18. *plast. Plat se na pláštěnce zrovna neodrážel :D

      Delete
    19. Fakt je že vněčem takovém chodíme na houby:D alle zase je to Styl Pavlíny, její věc, jí se to líbí, tak nám to může byt jedno, smaozřejmě každý má svůj názor ,můj názor na tuhle bundu je negativní,ale to je taky pouze můj názor. Pavlína má super vkus,ale zrovna tohle bych si třeba já nepořídila. :)
      přeji pěkný den,
      Andrea.

      Delete