August 16, 2012

my new love


V tomto článku vám chci nejen představit mojí novou kabelku Balenciaga, ale hlavně vám prozradit, odkud jsem si ji objednala a jak to celé probíhalo. Některým z vás by se tyhle informace mohly třeba někdy v budoucnu hodit, pokud byste si chtěli od téhle značky také něco objednat. Existuje celá řada webů, na kterých se dají designérské kousky koupit, ale raději si vždy objednávám z těch oficiálních, pokud to jde. Balenciaga má naštěstí eshop, ze kterého zasílá zboží i do ČR (www.balenciaga.com).

In this article I'd like to introduce to you my new Balenciaga handbag, but mainly tell you where I ordered it and how it went. If you plan to purchase something from this brand as well, you might find this information useful. You can buy this handbag on many websites but I always prefer the official ones, if available. Luckily, Balenciaga has an eshop and they ship to many countries (www.balenciaga.com).






O tom, který typ si koupím, jsem se rozhodovala asi 14 dní, zvažovala jsem Giant 12 City a Giant 12 Work, obě ve stříbrném provedení. Jsem tolik zvyklá na velké kabelky, že jsem nakonec vybrala tu druhou a musím říct, že jsem s velikostí naprosto spokojená. Kabelku jsem objednávala ve čtvrtek večer, hned v pátek mi přišel email s povrzením, že byla odeslána a v pondělí odpoledne už mi volal kurýr, že má pro mě zásilku. Balík samozřejmě přišel naprosto v pořádku a perfektně zabalený.

I was doubting for about fourteen days which type to buy. I was considering Giant 12 City and Giant 12 Work, both in silver. I'm so used to big handbags that eventually I chose the second one and I have to say that I'm very satisfied with the size. I ordered the handbag on Thursday evening, on Friday I got the confirmation email that my handbag was shipped and on Monday I got a call that my order is ready to be delivered. The handbag was perfectly packed and of course arrived without damage.

(Balenciaga Giant 12 Silver Work)


Poštovné bylo 8 eur, kromě něj a částky za kabelku jsem nic dalšího neplatila. DPH už je započítáno v ceně, která je uvedena na webu, a clo se v rámci EU neplatí. A co se týče samotné kabelky, tak ta je úplně dokonalá a mám z ní obrovskou radost. Brzy ji uvidíte na fotkách jako součást outfitu :).

Shipping cost 8 euros and apart from the price of the bag and the shipping, I didn't have to pay anything. Tax was included in the price listed on the website, and within the EU you don't have to pay custom duty. Concerning the handbag itself, it's absolutely perfect and I'm very happy with it. You will see it very soon as a part of my outfits :).

281 comments:

  1. ta kabelka vypadá hodně dobře! :)

    ReplyDelete
  2. páni , ta je krásná :)

    ReplyDelete
  3. balenciaga prostě! ♥

    ReplyDelete
  4. no a je to tu... to chvastanie.. ach pavlina pavlina..

    ReplyDelete
  5. Ta nemá chybu!

    ReplyDelete
  6. je úžasná těším se až nám ji ukážeš v outfitu!
    mě se líbí i ta trošku vyšší :)

    ReplyDelete
  7. gratulujem je krásna ,pripomína mi Samanthu zo Sex and The City :D dobrý výber :))

    ReplyDelete
  8. Je krásna a nič v zlom ale :D:D Ja nechápem na čo ti je taká drahá kabelka, aj tak málo ľudí spozná, že stále viac ako 1000€, nikto si to ani nevšimne, no je naozaj krásna! Congrats :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já si jí ale nekoupila kvůli tomu, aby lidi na ulici poznávali značku nebo věděli, jak byla drahá ;).

      Delete
    2. Veď to nie, ale potom na čo ti je keď si na ňu musíš šetriť (povedzme) rok ? :) Keby si mala na to, aby si si ju kúpila z mesačného vreckového, držím hubu, ale podľa mňa je to zbytočné, keď si to v podstate nemôžeš dovoliť inak, len dlhodobým šetrením. Nie že by som na tom bola inak, to nie som, len konštatujem ;)

      Delete
    3. Ale chápeš, že z kabelky za litra budes nadsena chvilku? Zato radost z takove modni klasiky bude uplne jina. Ja mam treba rada kosmetiku a kdyz si koupim nejakou high end tvarenku treba, tak z ni mam mnohem vetsi radost, vic si ji vazim, je pro me proste vyjimecna. A zvlast u kabelek nechapu, co je na tom pro tebe nepochopitelneho:)

      Delete
  • kabelka vypadá opravdu skvěle

    Na mém blogu právě probíhá giveaway o kableku Guess, třeba se budete chtít vy a vaše čtenářky zúčastnit :-)
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2012/07/soutez.html

    ReplyDelete
  • Asi sa neulozil komentar , tak pisem este raz :D Mne sa kabelky tejto znacky nejak nepacia, pripadaju mi prilis obycajne za tuto cenu.. Ale to je moj nazor, ako vidim, vacsine sa pacia no :)

    Giveaway http://berylka.blogspot.sk/2012/08/giveaway-ii.html

    ReplyDelete
  • mne osobne sa kabelky Balenciaga veľmi páčia, rada by som aj ja nejakú v budúcnosti vlastnila, ale za tú cenu by som si rozhodne nekúpila čiernu, lebo vyzerá veľmi obyčajne a pritom majú veľa iných krásnych farieb.

    ReplyDelete
  • no , ta je ♥

    ReplyDelete
  • Je hezká. :)

    Ale přemýšlím zda bych tolik investovala do kabelky... Jak psala Daniela, moc lidí to v republice neocení protože drtivá většina tuhle značku ani nezná a nejsem si jistá jestli cena/kvalita bude v dobrém poměru (jistě vydrží asi dýl než kabelky z H&M a bude i z kvalitnějšího materiálu a lépe ušitá, ale myslím že každá kabelka/věc po nějaký době podlehne "korozi" tak jako všechno důsledkem času. (i když se o ni budeme dobře starat, je to stejné jako s lidským tělem.) :)

    Ale každý máme priority někde jinde, což plně respektuju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butercupie, nejde o kvalitu šitia, podľa mňa je rovnaká kvalita ako pri H&M alebo carpise napríklad, ide len o značku :)) o nič viac...

      Delete
    2. Tak pochybuju že domy jako H&M které vyrábí davově a masově ve velkém jeden typ jedný kabelky bude mít stejný materiál jako Balenciaga která jich prodá oproti H&M pár řádových kusů... :) Samozřejmě že tam bude přirážka i za značku ale pochybuju že kabelka která stojí víc jak 30 tisíc, bude mít základ téhle hodnoty jen na značce... To bych zase tak nedramatizovala, určitý podíl na kvalitě tam bude...

      Delete
    3. Nemyslím si :) Čo potom napr. taká Birkinka alebo Kelly Bag? stojí 17.000€, čaká sa na ňu dva roky, a šije sa ručne... tá je určite kvalitnejšia, vzhľadom na typ šitia (ručné), ale inak pochybujem, že pri tejto značke sa dopláca aj za niečo iné ako za značku ... však ale nehádajme sa , v podstate by nás to nemalo trápiť keď ani jedna si ju nemožeme dovoliť :D :D :D

      Delete
    4. Já jsem pouze vyjádřila svůj názor, s nikým se nehádám. :)

      na to ostatní řeknu jen *facepalm* :)))

      Delete
    5. No rozdíl v kvalitě, když porovnáš H&M a Balenciaga je rozhodně velký.

      Delete
    6. taky si myslím že přece jen kvalitnější určitě bude, protože proč by to jinak byla taková značka? jak by si vybudovala jméno a mohla mít takové ceny když by nebyla kvalitní nebo na ní nebylo něco speciálního. už jen to že to třeba bude pravá kůže, pevnější, bez kazů a tak.

      ale teda závidím, že si můžeš dovolit tak drahou věc ve tvém věku. moje nejdražší věc jsou Melissky za 3 000 a ty opatruju jako oko v hlavě, aby se nezničily, takže je pořádně ani nenosím. Winnie

      Delete
    7. daniela,na to že máš stránku o móde na fcb,o značkách a kvalite vieš veľké hovno (prepáčte za výraz) :D tá kabelka vydrží Pavlíne rdlhéé roky,pričom taška z háemka vydrží rok,možno dva..

      Delete
    8. já osobně bych měla doma radši několik různě velkých a všelijak barevných kabelek, s různými barvami zipů a tak, abych si mohla vybrat přesně to, co se mi na daný den hodí a abych se nezhroutila z toho, že jsem si ji někde odřela nebo mi do ní vyteklo pití :)... kvalita by asi nebyla taková, jako u Balenciagy a podobných značek, ale to by mi vůbec nevadilo.. až by to bylo potřeba, prostě bych si koupila jinou a udělala si radost, ta předchozí už by mě mezitím třeba stejně nebavila.. :) samozřejmě neříkám, že každý se zhroutí z toho, že si zničil kabelku za 25000, ale mě by asi trefilo. J.

      Delete
    9. haha pastelka to si zabila :) ja viem o móde dosť, práveže to asi vy neviete, že v móde sa platí len a len za značku.. H&M.ko bol len príklad, ak si si nevšimla.. a áno, je rozdiel v kvalite ale asi taký, že keby to nebola balenciaga, možno by stála 50 eur, ostatné výdavky sú len a len za značku :) mám o tom dosť prečítaného, ;) skús si pastelka niekedy prečítať výrok jednej šičky zo slovenskej fabriky, kde sa šije Versace :) potom sa s tebou môžem baviť na serióznej úrovni ;))

      Delete
    10. Citujem Marketu Salacovou niekoľko desiatok komentárov podo mnou:

      " mam dve tasky od marca jacobse cca 15.000kc za kus,tasky jsou prave, jsou krasne a zdaly se i kvalitni,ale jsou z tak jemne kuze, ze se po dvou letech zacaly v miste,kde se me na boku dotykaji,odirat,oderka zatim neni velka, ale je tam a bude se s dalsim nosenim zvetsovat, na druhou stranu,pokud se jich dotknete jsou tak jemne jako vlastni kuze a velice lehke.

      ALE..............."

      NAOZAJ SA EŠTE CHCETE BAVIŤ ŽE JE TO VŠETKO LEN O KVALITE?
      Ste úbohí... máte to ako s autami, určite je Porsche alebo Rolls Royce kvalitnejšie ako Peugeuot (pardon za chyby v názvoch, nevyznám sa v tom), ale určite nie toľkonásobne viac, ako je vyššia cena. V móde sa skrátka platí len a len za značku, celé je to skrátka o luxuse a o tom, kto si to môže dovoliť.
      Skončila som, môžete sa do mňa pustiť :)

      Delete
    11. áno ten článok som čítala,bol v Emme myslím,alebo v Eve
      mám doma silonky Lanvin..NEDAJU sa porovnavat s obycajnymi..mamina ma D&G nohavice,má ich 2 roky a su ako nove..
      nevravim,ze cena je dobra,produkt je drahy vdaka znacke,lenze kvalita je ovela ovela lepsia ako haem..povedala by som,ze kvalita je kusok nad urovnou Topshopu a zary
      a este jedno..to,ze citas o mode a snazis sa posobit ako modna expertka,neznamena ze to tak aj je..clanky si viem vyhladat aj ja a tvarit sa ako keby som vsetku mudrost sveta zjedla..opytaj sa hocikoho(myraspberry life,czech cichs sa myslím volaju)..ony maju veľa znackovych veci a budu ti vediet povedat svoj nazor na vyrobky :)
      ja sa nehadam a nesnazim sa ukazat ze mam pravdu..len aby bolo jasno

      Delete
  • Jéé, ta je nádherná :)

    ReplyDelete
  • Milujem túto kabelku, je krásna :D :D

    ReplyDelete
  • Taky o ní uvažuji, buď v černé, nebo v modré barvě. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude nosit a jak na tom bude s kvalitou po čase. Je super!.)

    ReplyDelete
  • Jedno nechápem. Ku čomu Pavlíne niektorí gratulujete? K úplne zbytočnej kúpe kabelky vzhľadom na to, že ich má desiatky? Gratulovať sa podľa mňa má k nejakému úspechu, ku ktorému sa človek sám dopracoval a nie ku kúpe niečoho za horibilné peniaze, ktoré si evidentne nezarobila sama. Viem, že je to jej vec a jej peniaze, len si myslím, že gratulovať v tomto prípade je trochu od veci ba priam smiešne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja zase nechapu, jak ty muzes vedet, jestli ty penize vydelala sama nebo ne. A koukam, ze to neni jen ceska vlastnost resit penize, penize a dokola jenom penize.

      Delete
    2. Toto je asi typicka ceskoslovenska vlastnost :)

      Michaela.

      Delete
    3. To som čakala, že sa niekto ozve " jak ty muzes vedet, jestli ty penize vydelala sama nebo ne " . Samozrejme, že to neviem, ale sama Pavlína niekoľkokrát napísala, že na brigády nechodí a myslím, že každý súdny človek pochopí, že takú sumu si ešte nemohla zarobiť. Každý, okrem takých vtierok ako si ty, ktoré potrebujú svoj idol za každú cenu brániť a spochybňovať niečo čo je každému na prvý pohľad jasné. Napísala som len, že nie je dôvod na gratuláciu ku kúpe niečoho, veď je to choré.

      Delete
    4. přesně tak, souhlasím... říkala, že na brigády nikdy nechodila, což znamená, že má asi fajn kapesný od maminky, a nebo taťky..
      a ano, je to pravda, závidim a asi ze mě mluví to, že jsem socka, a všechny prachy, co jsem kdy měla, jsem si poctivě vydřela na brigádách, abych je potom mohla investovat do něčeho, jako je kvalitní zrcadlovka, nebo noutbuk.. a i tak jsem to považovala za dosti závratné částky a přišlo by mi jako nereálná věc to investovat do kabelku... ale každá se holt pohybujeme v jiných dimenzích no.. někdo dostane kapesný 3000na jídlo.. někdo 50 korun, ále tak.. .) přej a bude ti přáno..

      Delete
    5. to Kris: panebože přestan uz tej pavlíně lízt do prdele je to fakt trapný!!! A je pravda že tady na tom nic ke gratulování není, že někdo musí dřít aby měl co do huby a někdo nehne ani prstem a zběsile utrácí za nesmysly, a pak se tím chvástá na internetu

      Delete
    6. lidi sorry ale věta "na brigády nechodím" můža (ale nemusí) zmanemat taky to, že chodí do práce, třeba na VPP, nebo klidně i na HPP.. A i kdyby si Pavlína našetřila peníze z kapesného, tak co je komu po tom? Někdo kapesný prokalí, někdo si koupí třicet triček v NY a někdo šetří a čas od času si koupí něco drahého.

      Delete
  • Mě se tenhle typ kabelek moc líbí :). Je opravdu krásná a jen by mě zajímalo, jak se bude nosit a jak je na tom s váhou ?

    ReplyDelete
  • Mila de IllusoireAugust 16, 2012 at 8:01 PM

    Kabelka je fakt luxusní, taky by se mi líbila!:-)

    Bourjois & L'Oreal GIVEAWAY
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/08/bourjois-loreal-giveaway.html

    ReplyDelete
  • no jo prostě perfektní kabelečka ♥♥

    ReplyDelete
  • změnila jsem názor... myslim, že k tobě půjde ! :) je fakt hezká

    http://fallspringanything.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • Oh my gosh, I wish I could afford this beauty! Can't wait to see it in your looks!

    ReplyDelete
  • ze "my new love" - akoze kabelka :D kolko malo staci cloveku ku stastiu. tak si to uzi pavlína,nezabudni kazdemu poukazovat tento "skvost". teda, tebe ani chlapa netreba, stacia tvoje lasky - kabelky :D ale uz nech je to hocijaka znacka, vsetko je to pominutelne...uz ci je to z cinaku alebo z toho najdrahsieho obchodu :D nezabudaj ze su aj dolezitejsie veci ako chvastanie sa. prajem vela stastnych rokov po boku tvojej "new love" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano, ano to je pravda

      Delete
    2. :) jak dlouho vydrží taková radost? Do další kabelky? Nakonec taková věc zůstane sama a nahradí jí další lepší, skvělejší... čímž nechci říct, že nestojí za hřích... ona ta chvilka vzrušení (ne štěstí!) může někomu za to stát... štěstí a lásku máme všichni v sobě, jen většina z nás ji zaměńuje za chvilková potěšení. A většina ji ani za celý život nepozná..protože spí.

      Delete
    3. Pěkně řečeno... Mě se ta kabelka líbí, ale ikdyž jsem starší a vydělávám, nepořídím si ji. Na botách tedy nešětřím :), ale tady by mi bylo líto financí.

      Delete
  • Je krásná, už se těším na outfit s ní! A závidějící anonymy neřeš ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. závidějící anonymy .. ? Veď preboha vôbec nie je čo závidieť, tak prečo tu plácáš o závisti?

      Delete
    2. uprimny clovek napise svoj nazor, a hned musi byt zavidiaci ..myslim si, ze skor maju cit pre skutocne hodnoty v zivote a vobec to nema nic spolocne so zavistou ...ale to nikdy nepochopia ti, ktorym robia radost v zivote prachy a drahe kabelky. anonym musi byt automaticky ten ktory zavidi, za to ze nenapise svoje meno ? takze ak si vymyslim meno Eleonóra, a napisem ze kabelka je hnusna ..tak to bude ok ..? ach ..prachy, materialisticky a konzumny svet.

      Delete
    3. ja stále vravím, že česko a slovensko prišlo na nové slovíčko závisť a používa ho pri každej príležitosti, keď sa niekomu nepáči, keď niekto nesúhlasí s názormi a s životom druhého, proste stále dokola. taška je neforemný mech, nedala by som za nu určite tie peniaze, nepríde mi ničím neobvyklá. ale zasa to nie je až taký mech ako tá celine :D :D :D, to sa musí nechať.
      myslím, že ju uvidíme v prevedení čierne boty, čierny skinny a nejaký top, alebo aa svetrík...alebooo, niečo iné čo nám bude všetkým pripomínať už tvojich xxxyyy outfitov.

      Delete
    4. Neviem prečo ich všetci odsudzujete, za to, že si nechcú zbytočne zakladať nejaký zbytočný účet na blogspot keď neblogujú? Moja zlatá kebyže si pravidelne čítaš, čo píšu, tak zistíš, že majú naozaj pravdu. Aspoň sa za každú cenu nepchajú do zadku tým všetkým bohatým "blogerom" ktorý si svoj úspech medzi plebsom postavili na peniazoch.
      Čo sa týka tej kabelky, nemám nič proti drahým kúskom, ale toľko peňazí za takú obyčajnú tašku je podľa mňa to isté ako keby ste ich vyhodili do kontajnera. Sú aj oveľa krajšie a cennejšie veci, ktoré majú hodnotu aj po 50 rokoch a predstavujú dobrú investíciu. A táto kabelka ňou podľa mňa nie je.

      Delete
  • Iveta PisingerovaAugust 16, 2012 at 8:50 PM

    je uzasna, vazne :)

    ReplyDelete
  • Je moc krásná Pavlínko. Trochu Ti jí závidím, ale samozřejmě v dobrém :)

    ReplyDelete
  • krásá! těším se na outfit:)

    ReplyDelete
  • *krásná

    ReplyDelete
  • je moc hezká, o tom žádná :)

    ReplyDelete
  • no to je nádhera:)

    ReplyDelete
  • podle me se vyplatí investovat do klasiky, cerna kozena taska se stribrnymi detaily, ale nejakych 33 000, kolik priblizne na strankach stoji, mi pripada hodne, kazdopadne, kdyz na to nekdo ma, proc ne :)

    ReplyDelete
  • Pavlína, už choď naozaj do haje s tím večným "pozrite co som si kupila". Chapem, že sa ti páči, keď to tu ludia rozebiraju, ale naozaj si myslíš, že to má ještě úroveň?

    ReplyDelete
  • kabelka se mi moc nelibi, ale nemuze se nam libit vsem to samy, ze jo. libi se mi ale, ze pokud by si ji chtel nekdo objednat, ze pridavas i tip na to, jak to udelat a jak si sama byla s objednanim spokojena.

    ReplyDelete
  • Ježiš, některé komentáře mě fakt rozesmívají. Chápu, že některým se to může zdát moc peněz, beru to, ale takhle to prostě chodí. Lidi pro které je móda důležitá, a baví je, se radují z takových věcí. I já si občas pořídím něco za vyšší cenu a mám z toho radost, a neznamená to, že mi dělají v životě radost prachy. To je to samé například u sběratelů, kteří koupí zbytečně předražené, já nevím co, třeba víno, a taky z toho mají radost. Každého z nás těší něco jiného, bez ohledu na to, co to zrovna je a kolik to stálo. A to že P. udělá radost Balenciaga za 30.000, tak ať! Proč by takové věci jinak vyráběli? Takhle to prostě chodí. Pochopím, když někdo napíše, že mu kabelka příjde drahá, ale některé komentáře, jak se P. chvástá apod. jsou prostě zbytečné. Pavlína vede blog o módě, a co byste chtěli? Aby kabelku schovávala? Je samozřejmost, že se každý pochlubí něčím, z čeho má radost. A nechápu jak někdo může říct, že kabelka z H&M je stejně kvalitní, jako tahle. Tohle není postavené jen na značce. A kdyby nebylo takových značek, a takových návrhařů, kteří pro tyhle domy pracují, kde by dnes bylo jen to H&M? Já už nevím, jak jinak se k tomu vyjádřit. Prostě někoho baví móda, někoho něco jiného. A teď se do mě pusťte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. souhalsím s tim, že když vede blog o módě, tak proč by se o tom nezmínila.. kdyby vedla blog o historických autech, taky by se zmínila o tom, že si pořídila novou tatru, nebo nový zpětný zrcátko já nevim k čemu..., ale myslím si, že by to nebylo takovým trnem v oku, jako když je to ta móda.. protože lidský oblíkání se hodně řeší.. když je někdo blbě oblečenej..je socka, když dobře a draze, je to pracháč a snob, a kdesi, cosi.. ta móda je opravdu větším trnem v oku, než kdyby chovala afgánský chrty, a pořídila si osmýho psa za šedesát táců, nebo kdyby sbírala známky.. ta móda je běžným lidem tak nějak nejblíž a nejvíc je to žere...
      jinak s tim, že bez těchto značek, kde že by háemko bylo.. je to pravda.. přední návrháři a značky něco vymyslí, představí na svých přehlídkách, a pak jdou ty běžný řetězce a čerpají z těch trendů, co byli jimi nastaveny...
      takže, já s komentářem částečně souhlasím, objektivní a racionální...
      nicméně, stejně si říkám, že já bych těch třicet tisíc použila jinak, a jinde, ...

      Delete
  • Přesně moje řeč-k čemu Pavlíně gratulovat?Maminčiny penízky umí utrácet každý,moje mamka vydělává třeba přibližně 13 000 měsíčně hrubého a nekoupila by mi kabelku ani za tisícovku.Balenciaga neBalenciaga,ta kabelka není hezká,mám mnohem hezčí kabelku ze slev z HM za 3 stovky a OPRAVDU mi přijde rozežranost kupovat si kabelku za 30 000 CZK, když je člověk takto mladý,myslím že v takovém věku ještě nikdo nemá vyhraněný vkus aby si mohl pořídit takovýto kousek na celý život-nebo si snad za rok koupíš další kabelku za 30 000?Bohužel čím dál víc se mi protivíš,dřív sem tě měla velmi ráda,nejspíš tě brzy přestanu číst...A že závidím?Asi ano,určitě s tolika penězmi to musí být velmi jednoduchý a pohodlný život,ale já budu raděj skromná a radovat se z maličkostí,z trička ze sekáče za stovku,člověk si pak víc věcí váží.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co jste to za followery? Že budete Pavlínu upozorňovat, že jí přestanete číst, když si koupila tuhle kabelku. Co by to bylo za bloggery, kdyby měl každý hadry jen z H&M?! Takových bloggerů, kteří mají takové kousky ve skříni, je opavdu málo. Když na to má, tak proč ne? I kdyby měla miliony na kontě, má se oblíkat ze sekáče, aby vám to nebylo pro srsti? Chápu, že je to je prostě moc peněz pro některé, ale to není důvod hned kritizovat a být nepříjemný. Achjo, končím.

      Delete
    2. *proti

      Delete
    3. už mě takový lidi fakt unavujou, každej by si měl začít hledět svýho, ať si každej kupuje to, na co má a nesrovnává se s ostatníma. nechápu tvoje odůvodnění, že tvoje maminka vydělává 13 000,-, já si myslim, že Pavlína si na tuhle kabelku našetřila sama a mam takovej pocit, že to tu i několikrát psala. a kdyby jí na ní maminka dala, tak to znamená, že si jí nemůže koupit jenom proto, že ty na ní nemáš? welcome to reality, co. starej se o svojí kabelku za tři stovky a nezáviď. já sama na ní taky nemam a radši držim hubu a přeju jí to. třeba si na takovou tak jednou našetříš. :)

      Delete
    4. tohle je fakt komedie...co to je za úroveň řešit tady něčí peníze?? tohle je už fakt moc, vypisovat, jak jsem na tom špatně a ty si hrozná, protože se máš líp...

      Delete
    5. I kdyz penize mate,stesti si nekoupite,jsou to sice klise, ja jsem po financni strance spokojena,ale zase jsem uz letos byla dva mesice v nemocnici a kazdy rok je to tak, takze ani tato kabelka by mi nepomohla.

      Pavline ji ale preju,at si udela radost zpusobem,ktery ji tesi, vsichni bysme to tak meli delat a brat ji jako inspiraci,ze si muzeme delat radost po svem.

      Chapu i zavist,taky zavidim vsem,co si uzivali leto venku nebo dokonce u more. A jak!!! To chci.

      Delete
    6. Myslím si, že i kdyby tu kabelku Pavlíně koupila maminka, tak nám všem to může být jedno. Holt je její rodina úspěšná a má peníze, může si dovolit takovou kabelku koupit. Přijde mi ubohý tahat sem plat svých vlastních rodičů a říkat Pavlíně, co si může a nemůže koupit jenom proto, že moji rodiče na to nemají. Příležitosti máme všichni stejné, záleží jen a jen na nás jak s nimi naložíme.
      Ale jinak k tématu - Kabelka se mi moc líbí, teď ale šetřím na jinou věc, tak pak třeba v budoucnu. Myslím si, že do jednoduché a nadčasové kabelky se investovat vyplatí. Článek oceňuji, aspoň hned budu vědět na jakou stránku jít a nebudu muset dlouho hledat nějaký slušný eshop, kde neprodávají faky. Díky :)

      Delete
    7. J: víš, mně je úplně v píči, kolik tvoje maminka vydělává a kolik peněz ti dává, protože nás to tady nikoho nezajímá :-*

      Delete
    8. to posledni anonym: mluv laskavě za sebe a ne za ostatní, dík

      Delete
    9. Tobě doma neříkali, že o platech rodičů a vůbec nikoho se takhle veřejně nemluví? Achjo. A nechci být zlá, ale kabelka z HM za 300,- ti rozhodně moc dlouho nevydrží. Neříkám, že si někdy hodlám koupit kabelku za 30 tisíc, ale některé věci se prostě vyplatí koupit dráž. Jak se říká ,,nemůžu si kupovat levné věci, protože nejsem boháč" (parafrázuji).

      Delete
  • komentáře opravdu pobavily:) jak můžete vědět, že tu kabelku Pavlíně zaplatila její mamka? pokud vím, tak Pavlína vede blog o módě a ne o tom, kde přišla k penězům na věci, které se módy týkají. vážně netuším, co je komu do toho. začněte si vydělávat a kupujte si za ty peníze věci, které Vám přijdou užitečné.. též bych nikdy nedala takové peníze za kabelku, ale proboha, je to Pavlíny věc, ne vaše.

    ReplyDelete
  • Nelíbí se mi (a to nejsem anonym), ale je každého věc, za co utrácí.

    ReplyDelete
  • Je hrozná.:D .. Nesnášim tenhle styl kabelek co vypadá jak nákupní taška.. Ať stojí 3o litrů, nebo stovku, mam to v kozách.:) .. Ale Pavlíno samozřejmě gratuluji, užívej si svoji novou kabelku, uvidíme za jak dlouho tě přestane bavit.. Co k tomu ještě dodat.. Jsi k smíchu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. prosim? :D
      ta její Celine vypadá jako nákupní taška (však se jim taky řiká shopper bag), ale tahle teda v žádnym případě

      Delete
    2. Pavlína je fakt k smíchu, chvástavá, namyšlená krá.a

      Delete
    3. koupit si novou kabelku a napsat o tom na svym modnim blogu - jo to je vážně děsný chvástání.. a ty musíš Pavlinu asi strašně dobře znát, když o ní tvrdíš jak je namyšlená. Bože, proberte se! to vám doopravdy tak strašně vadí, když má někdo něco, co vy si nemůžete dovolit .. vadí vám to, že má někdo více peněz než vy? Tak to fakt nechápu, jak tady chcete žít, protože vždycky tady budou lidi, kteří maj prostě víc než vy! jEstli vám to vadí, tak s tím něco dělejte a nestěžujte denně na Pavlíninym blogu.

      Delete
  • To je ale životní úspěch, dokázat si koupit za peníze od rodičů takovou předraženou zbytečnost :DD a sedmsedát tupejch ovcí úspěšný rodičce kabelky gratuluje k životnímu vítězství.
    Neřeknu, když si na ní někdo vydělá sám, ale u rozmazlenýho fakana sponzorovanýho z kapesnýho jako jsi ty je to nesmysl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokud na to jeji rodice maji,at ji koupi,co chteji,je to preci jejich dite!

      mnozstvi penez je prece relativni,co je pro jednu rodinu castka,ze ktere by zili tri mesice,je pro jinou rodinu castka,za kterou si kupuji darky, jsou rodiny,kde kupuji detem byty a auta,tak co

      je to jejich vec,nevim,jestli bych diteti takovou vec koupila, sve veci si platim sama a ano obcas si koupim neco drahe,pokud bych tolik penez mela a dite vzorne studovalo a i jinak mi delalo radost,mozna ano

      Delete
    2. No přesně, nechápu, co na něčem takovém kdo chválí, jen to jen zozežranost, pro holku v jejím věku úplně nepatřičná.

      Delete
  • Neda mi to, fakt jsem se tu pobavila. Proc proboha teda Pavlinu sledujete a chodite k ni na blog, kdyz pak ji tady musite hloupe kritizovat. Typicka ceskoslovenska vlastnost! A to, ze nekdo prirovnana kabelku Balenciaga ci LV ke kabelkam z HM.. hm, tak to me pobavilo uplne nejvic :) doporucovala bych zavist schovat nekam daleko do subliku a nevypoustet z pusy zbytecne jedy.

    ReplyDelete
  • Je krasna super kupa, a preco nie, ked clovek na to ma ma si robit radost a do kvality sa oplati investovat PALEC HORE

    ReplyDelete
  • Je naozaj nádherná.Aj keď ja by som za ňu asi takú sumu nedala.Ale máš pravdu, za kvalitu sa oplatí priplatiť. Je naozaj pekná. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nechápem tie komentáre.
      Ano, aj ja som napísala, že je drahá. Lenže ja som nepísala hlúposti, ako že prestanem sledovať Pavlí blog, za to, že si kúpila niečo drahšie. Nenapísala som, že si tú kabelku nemala kúpiť. Napísala som len, že ja by som si ju nekúpila.
      Určite by som mala iný postoj, keby som staršia, zarábam a mám dostatok peňazí. Keď Pavlínka zarába a má na to peniaze, keď si ich na tú kabelku šetrila, nevidím dôvod, aby si ju nekúpila. Je naozaj veľmi pekná a určite aj kvalita odpovedá cene. Ak sa Pavlí páči, nie je nič zlé na tom, že ju má.
      Pavlínka, pevné nervy na všetky tieto komentáre.
      <3

      Delete
    2. Jo jasne, chudinka pavlínka...

      Delete
    3. Ano chudinka, trpieť hlúpe komentáre :)

      Delete
  • No gratulace mi taky přijdou dost přehnané, stačí přeci říct "hezká, doře si koupila" a je to! Mně osobně se teda dost dlouho tahle značka nelíbila, ale asi před měsícem jsem jí viděla na jedné bloggerce a začala se mi líbit, ale asi bych si jí nekoupila.

    ReplyDelete
  • Ja mám lacnejšiu verziu od Steva Maddena, o dosť lacnejšiu:) Ale naozaj ju nosím stále a ku všetkému. Inak niektoré komentáre nechápem, na zahraničných blogoch by im taká kabelka vôbec nebila do očí a cena by im absolútne nevadila...

    ReplyDelete
  • Steve Madden má super věci, hlavně boty. Rozdíl je v tom, že zahraniční blogerky si na ty věci vydělávají samy a většinou i řeknou jak. A nebo je to očividné...jsou to stylistky, podnikají a nebo jsou třeba z bohatých rodin. Ale určitě s tím nedělají takový tajnosti, jako Pavlína. Tajnosti prostě podněcují otázky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sleduju hodně zahraničních blogerek, ale u žádné jsem si nevšimla, že by psala články, kde na své věci bere peníze a svým čtenářům to jakkoliv vysvětlovala.

      Delete
    2. souhlas s Lenkou! Je to blog o módě!!!!!! Ne o tom, kde bere pavlína jágrova prachy na svoje hadry.

      Delete
    3. Chiara na to odpovídala v jednom videau, Andy o tom psala, Victoria, která se tu nedávno tak strašně propírala taky psala, že pracuje v časopise, když se jí lidi ptali, kde na to bere. Elin Kling je asi jasná....blog, práce modelky, Bryanboy začínal s rodinýma penězama, Rumi z fashiontoastu měla obchod na ebay nejprve...taky to říkala v rozhovorech....chcete ještě další blogerky a blogery nebo stačí? A když vezmu Ejvi, Pavlinu kamarádku, tak ta pracuje stejně jako třeba Nika z pleasureseeker.

      Delete
  • Tak já taky musím říct, že ty gratulace jsou prostě směšné:) Gratulujte Pavlíně za měsíc, až udělá státnice. To je ale blbost tady některých komentujících, Pavlína žádné gratulace nechtěla:D Kabelku ti přeju a ať ti z ní radost vydrží co nejdýl! Každý má přece právo utratit svoje peníze způsobem, jakým chce!!!

    ReplyDelete
  • je skvělá! :)

    ReplyDelete
  • tohle by te nmohlo zajimat) diskuze o tobe.aspon at vis,v cem se mas zmenit)
    http://www.votocvohoz.cz/forum/off-topic/32288-co-rikate-na-blogerku-pavlinu-jagrovou?page=1

    ReplyDelete
  • Pobavila jsem se Pavlínko, na těmi komentáři :D Kabelka je to nádherná, každý by jí bral, ale nikdo z nás na to nemá, to je pravda, kterou nikdo nepřizná :) Závidím ti jí, ale nikdy, nikdy bych si jí nekoupila. A pokud na to máš, tak proč tu rozebírat kde si na to vzala peníze, prostě ji máš a tím to hasne. Je krásná! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každý by ji určitě nebral, i kdyby stála třeba milion.

      Delete
  • hlavní je, že se ti líbí a máš radost :) těším se na ni v outfitu!

    ReplyDelete
  • takto sa mi nepaci, ale to sa mi nepacila ani Celine, mozno postupne ako ju uvidim v outfitoch sa mi zacne pacit

    a o tych peniazoch, ano samozrejme ze nieco si pavlinka sama zarobi, ale tipla by som ze aspon polovicu si nasetrila od rodiny .. pokial je ta taska ovela kvalitnejsia ako normalne tak by som si ju kupila, inak mi to prijde mrhanie, ale to z obrazku aj tak tazko posudime

    ReplyDelete
  • Inkoustová tečkaAugust 17, 2012 at 11:57 AM

    bože, fakt nechápu lidi, co musí jen dokolečka řešit peníze, jestli by si danou věc koupili nebo ne a kde jsi na to vůbec vzala prachy. kdyby se každý jednou staral jen o sebe, jak by bylo na světě krááásně :))
    kabelka je skvělá!

    ReplyDelete
  • Sabinka si koupila drahou kabelku, tak pavlínka musí hned taky... Aby náhodou neměl někdo něco lepšího než ona... Bože...

    ReplyDelete
  • Kabelka je pěkná ale já osobně bych si ji nevybrala :)
    Přijde mi docela smutný jak se tady rozebírá cena apod.Vždyt zahraniční bloggerky mají tolik drahých kousků od návrhářů a nikdo jim nenapíše ani půl slova .Ano každý at si napíše svůj názor ale řešit platy a peníze ostatních mi příjde jako hodně velká drzost .
    Já osobně ti ji přeji ,užívej si jí a měj z ní radost :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdoví jestli to zahraniční bloggerky necenzurují. Myslím že lidská povaha je všude stejná...a pokud je to tady opravdu horší tak si myslím že to je tím, že tady je široká střední a nižší třída, v zahraničí bývá přece jen ten životní standart někde jinde.

      Delete
  • Ty negativní komentáře tady jsou, protože majitelka blogu působí strašně namyšleně a nesympaticky, články jsou jen o tom, co si kde koupila a co dostala zadamo od sponzorů, je to jen prázdná nuda odpovídající tomu, jaká je ona sama duševně prázdná nádoba.
    A potom tady ještě bude někomu vyprávět, jak si na tuhle kabelku našetřila. Šetří ten, kdo si třeba půl roku nebo rok nic drahého (za tisíce) nekoupí, ne ten, kdo každých 14 dní protočí na oblečení klidně 10 tisíc. Podobnými řečmi akorát provokuje 90 % lidí, takže se není vůbec co divit. Vsadím se, že pochvalné komentáře tady padají jen od lidí tak pod 16, protože těm ta její povrchnost a trapnost ještě nedochází.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sem nechoď, dráždí-li Tě to!:) easy peasy. přece připadá-li mi někdo jako snob, kdo protočí deset litrů každých čtrnáct dní, jak Ty zmiňuješ, a beru ho jako dráždilo, tak k němu nechodím a nezasírám mu blog negativními komentáři, pod které se neumím ani podepsat. hele, taky si takovou kabelku nekoupím, protože potřebuju zaplatit každý měsíc nájem a účty,a šetřím na jiné věci, na druhou stranu je mi opravdu jedno, co si kdo kde koupí, za jaký peníz a kde k tomu přijde. proč neumíš být přející?

      Delete
    2. souhlasím s anonymem, já jsem si ale vůbec nevšimla že by Pavlína šetřila, stačí jen kolik roztočila v tom Německu, např. za hodinky, to teda musela na tu brašnu sakra šetřit

      Delete
    3. a nějak Ti to rve žíly?:)

      Delete
    4. ne, je že si může ušetřit nějaký keci o šetření a nedráždit tím tady lidi v době krize:)

      Delete
    5. tady přeci nejde o krizi. 99% čtenářek si to nemůže dovolit ani když krize není. jak říkáš, dráždí vás, protože to mít nemůžete a chtěly byste. říká se tomu závist?;) pocházet z rodiny, která má vyšší standard je v dnešní době hřích, který se neodpouští. a nedejbože, že si jedna slečna ze vyšší třídy, která má ráda módu, zřídí blog a pak tam ukazuje i něco jiného, než to, co je normálně dostupné v řetězcích. kdyby neustále zveřejňovala jen věci v cenové relaci dvou značkových kabelek, tak pak se třeba čilte, ale ona nosí klasické řetězcové věci, které občas vyšperkuje nějakým drahým kouskem. jenže mít peníze se v Čechách neodpouští.

      Delete
    6. taky na její blog nechodím, jsem tady poprvé z vohozu a takový dojem to na mě zanechalo, takže mám i právo ho tady napsat, aniž by mě nějaká vtěrka musela hned osočovat
      a jo, budu to psát anonymně a ne nebudu si kvůli jednomu komentáři zakládat email na googlu, jen kvůli tomu, aby nějaká vlezlá píča měla dojem, že se podepisuju, "téro" - to je podpis jak prase a velmi hodnotnej :D bavíš :D

      Delete
    7. docházej slušné argumenty, tak útočíš. normální.

      Delete
    8. ne to není závist, dráždí tím, jak se nechutně vytahuje a povyšuje nad ostatní, a přitom nedokázala NIC

      Delete
    9. téra vopchaj sa niekde inkde, pavlina ti aj tak nič nekúpi a najlepšie kamaradky tiež nebudete. bububu!!!!
      takých ako ty máme všetci plne zadky a na dalsie uz nie su miesta.

      Delete
    10. a sakra. takže se snažím zbytečně? jsem myslela, že jednu balenciagu za to dostanu a že spojíme krev jako nejlepší kámošky. // btw Ty nemůžeš mít se svým projevem nikoho v zadku.

      Delete
  • podle mě je to celkem zbytečnost ale tyhle vaše komentáře že je to namyšlená kráva atd. to je fakt trapárna . akorát jen závidíte, závidíte a závidíte. je to JEJÍ VĚC TAK SE PROBERTE !

    ReplyDelete
  • nevím, proč všichni řešíte peníze a odsuzujete člověka za to, že si koupí dražší věc, z toho plyne jen závist. vždyť je to dobře, když si pár lidí může dovolit kupovat si luxusní oblečení a doplňk a podporovat tak módní průmysl, jinak by módní gura jako LV, Dolce Gabbana a další vůbec neexistovali a svět by byl zahlcenej nekvalitníma hadrama z Číny. A to že nechodí na brigády?? a co? nemusí, tak jí nezáviďte, po studiích se napracuje až až:))
    Jinak kabelka je nádherna, jsem zastánce toho, že má mít ženská alespon jednu luxusní kabelku ve sbírce:)

    ReplyDelete
  • všude je plno "new in" článků atd... a to je ok, dokud se v nich ovšem neobjeví např. Balenciaga. To je totiž pak všechno špatně. Myslím, že český národ opět nezklamal :D. Jděte třeba na blog Chiary a obohaťte ho o nějaký ten typický český komentář :D at ví, co si může dovolit, protože vy to víte určo líp. :) Ta kabelka je skvělá a k tobě skvěle jde <3 Z

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně! To by Chiara koukala :-D U Chiary je to samý wow, gorgeous, amazing, awesome, stunning a beautiful...a když si krásná česká blogující dívka "dovolí" koupit Balenciagu, tak tu na ní nejmíň polovina komentárorů akorát prská a vrčí. Ta kabelka je skvělá, a komu se nelíbí, může si to nechat pro sebe nebo to sdělit alespoň slušně. Doufám, že si Pavlína koupí ještě taky nějakej fakt pěknej křivák od Balenciagy a náš český blogující národ pukne vzteky.
      P.S. Srovnávat věci od Balenciagy, Burberry nebo Celine s HMkem je jako srovnávat Favorita s Mercedesem, účel to splní, ale požitek je uplně jinej! :-D
      Mějte se

      Delete
    2. a porovnávať Chiaru s Pavlínou je to isté ako porovnávať Belenciagu s H&Mkom:D

      Delete
    3. Jde vidět, že tu ty komentáře píšou opravdu inteligentní lidi...každej tupan co třeba jen kouká na obrázky (víc tu toho asi neumí někteří, text je přece tuuuze složitej) si všimne, že Chiara nejenže vydělává blogem, ale má i kolekce bot a je tváří různých módních značek. Ona na jednu balenciagu nešetří rok a nechlubí se s ní jako s největčí láskou.

      Delete
    4. a pavlina na nu myslíš šetrila rok ? :)
      a keď už sme pri tom Chiara komentáre triedi, na FB pod jednou fotkou raz mala niekoľko desiatok nenavistných komentárov aká je rozmaznaná, že má samé drahé veci a pod. takže závisť, alebo posudzovanie ľudí podľa vecí nie je len v čechách a na slovensku, dokonca aj v taliansku. akurát taliansko ma iný počet obyvateľov ako česko, alebo slovensko, takže preto nás to tak veľmi poburuje.
      pravda je aj v tom, že pri tom malom množstve obyvateľov a stále prevldádajucím a v niektorých ľudoch pocity z bývalej dobe, kde ten čo vyniká z radu je odhodený za mreže a ten čo zapadá je správny, stále prevažuje v našich štátoch, akokoľvek chceme byť západný,len a len poukazujeme na trapnosť, neoriginalitu a priitivitu národa. nevravím, že sme zlí, alebo niesom spokojná so životom u nás, len ešte stále máme čo zdokonalovať. ale zdokonalenie je už len to, že napr. móda sa dostáva na iné priečky u nás, myslím, že naše krajiny mali vždy blízko k odevnému priemyslu, tak prečo sa takto správať.u nás nieje ešte tak fashion blog rozbehnutý, preto drahšie veci poburujú, nie sme zvyknutí, že niekto tak mladistvý ako pavlina si môže dovoliť takú kabelku, pretože, niekedy dávno bolo u nás pravidlom, že si každý musel tvrdo odmakať aby si niečo vôbec môhol kúpiť a keď niekto niečo mal drahšie bolo jasné, že ma niekoho zahranicami kto mu to tam kúpi a ledvaj, ledvaj sem na čsr dostane :) :)
      ale o čom ja vlastne trepem, väčšina dievčat je tu pod 16 rokov a ani nevie že nejaká doba čsr existovala, pretože ich jediný problém a zaujem je sa zaoberať tým koľko pavlina utratila za kabelku.
      keby ste rozmyslali aj nad niecim inym tak aj vy si mozete nasetrit a potom sami zvazit ci si kupite jnusnu, alebo peknu kabelku.
      jea, jea!amen!!!ospravedlnujem sa za gramatické chyby, ale tlačí ma čas a technika.

      Delete
  • Jednoduchá, elegantní a nadčasová kabelka. Bohužel se takové klasické kousky nedají sehnat v běžných obchodech a člověk si opravdu musí připlatit. Mě osobně se kabelka velmi líbí a nemyslím si, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. Kromě toho mi je zcela jedno, kde na ni slečna Pavlína vzala. Od toho ten blog není. A jak bylo několikrát zmiňováno výše, na zahraničním blogu by se nikdo vůbec nepozastavil nad tím, kolik ta kabelka stála, ale spíše by komentovali to, zda je pěkná, zda se vyplatí do takové kabelky investovat, ale rozhodně by neřešili, kde na ni slečna vzala peníze. Osobně mě spíše zajímá, kdy se dočkáme outfitu s touto kabelkou.
    A.

    ReplyDelete
  • Upřímě, já bych tu kabelku nechtěla ani zadarmo, vypadá jako z tržnice. Ale je to tvoje věc co si kupuješ a nosíš. Lucie

    ReplyDelete
  • A protože kdyby vám byly nabídnuty takové finanční prostředky, tak byste si nekoupili to, co opravdu chcete, ale věnovali to charitě, jistě ;)...
    Líbí se mi Tvůj styl, jasný příklad toho, že méně je více.

    ReplyDelete
  • Úprimne sa tu zabávam. Fakt! Závisť je typická vlastnosť Čechov aj Slovákov a darmo sa tu vyhovárate, že nezávidíte, keď to priam kričí z vašich príspevkov. Pre niekoho zbytočnosť, pre niekoho nie, ja jej tú kabelku úprimne prajem, ona nemôže za to, že niekto to jednoducho nevie prehltnúť a hľadieť si svojho. Pavli len tak ďalej, podľa mňa máš blog na úrovni tých zahraničných a svedčí o tom aj počet neprajných anonymných komentárov ;)
    Meggie

    ReplyDelete
    Replies
    1. ľudí ako ty by som najradšej nakopala do zadku.
      ja jej tu kabelku prajem, nepáči sa mi, ale každý ma právo na to mať čo chce a keď na to má, prečo nie. Aj keď ja by som si radšej kúpila za tú sumu viac kabeliek, lacnejších, ale to je len moja šetrnosť a nedokážem takú sumu minúť na jednu vec, ani keby som chcela. veľa krát som išla za tým že tamto si kúpim a keď som sa pred to dostal, držala som to v rukách, povedala som si, že veru nie, radšej niečo iné.
      mne je úplne jedno ako sa dostala k tým peniazom. Aj keby to dostala od rodičov, ja sama keby nemám tých mojich si ani neškrtnem, študujem a moje raz za čas ušetrené peniaze z brigád a pod. by nikdy nevystačili na to čo by som chcela. pravdaže, nemíňam kade-tade, všetko s rodičmi konzultujem. veľa krát pomáha vo firme rodičov.
      každý by sa mal starať o to čo má doma a správať sa tak aby sa mal lepšie. je veľa spôsobov ako na to.

      Delete
    2. Ešte raz si poriadne prečítaj čo som napísala.Nikde nie je zmienka o tom, že odsudzujem niekoho, kto nechce investovať do niečoho podobného, odsudzujem tých, ktorí sem píšu, že je Pavlína k smiechu.Nabudúce si, prosím, nechaj tieto reakcie pre seba, keď ani poriadne nevieš, k čomu sa vyjadruješ.

      Delete
    3. mňa len sere to ako tu každý ohadzuje každého tým debilným slovom závisť, lebo zapadám do tej kopy anonymov, ktorý povedal, že kabelka je hnusná a stojím si za slovom. tak práve preto jej musím podla teba a takých ako si ty závidieť.
      a viem presne k čomu sa vyjadrujem, k tomu slovu závisť.

      Delete
    4. Osobne som myslela skôr komentáre typu (citujem) :
      ,,Pavlína je fakt k smíchu, chvástavá, namyšlená krá.a "
      Keď niekto napíše normálny názor, že sa mu tá kabelka nepáči, ja nemám nič proti, 100 ľudí, 100 chutí, ale kvôli tomu netreba hneď písať hnusné komentáre. Niekto na to má, niekto sa musí snažiť aby si na to zarobil a niekedy ani to nestačí, to ale nikomu nedáva právo obúvať sa do nej.

      Delete
  • podľa mňa je super:) a obdivujem ťa že si si nanu dokázala našetriť:) ja si dokážem ledva našetriť 50e:D:D:))

    ReplyDelete
  • Už dajte Pavlíne pokoj. Veď ona, chudera, ani nevie, že blogovanie nie je o nákupoch drahých vecí ale o vytvorení zaujímavých outfitov trebárs aj zo sekáčových vecí.

    ReplyDelete
  • Děláte jako kdybyste jí na tu kabelku dali prachy vy!Může Vám být naprosto u prdele,kde na ní vzala peníze.Než jí vyfotila,tak jste žadonili,aby jí už konečně vyfotila a když to udělá,tak tady pomalu spustíte hon na čarodejnice,nechápu,že Vás baví řešit cizí životy do tak trapných detailů a nimrat se v nečem do čeho vám vůbec nic není!!

    ReplyDelete
  • Už to vybočilo z témy. Pôvodný koment bol, že je smiešne niekomu gratulovať k nákupu hoci aj drahej kabelky. A tí, ktorí si myslia, že ten dôvod gratulovať Pavlíne je, sú povrchní tínedžeri, ktorí ešte ani netušia o čo život je...

    ReplyDelete
  • Tohle je akorát další příklad toho, jaký jsme národ závistivců. Když chce, ať si koupí klidně deset kabelek, je to její blog a nemyslím si, že by to bylo nějaké vychloubání. Naopak, mi ty informace přijdou celkem vhod. A zrovna Balenciaga je typ kabelky, jakou nemá každý druhý a přijde mi to jako dobrá investice. Já zase šetřím na Hamilton od Michaela Korse, tu bych brala všema deseti. :)

    ReplyDelete
  • vítej v Česku, tady se musíš lidem omlouvat za to, že se máš dobře a můžeš si dovolit věci, co většina z nás ne, a pořád všem jen vysvětlovat, odkud ty peníze máš...

    já bych si tu kabelku taky nekoupila, ani kdybych na ni ty peníze měla, zdá se mi to příliš moc za kabelku, ale každý má priority jinde - někdo za 30 000 pojede někam na zájezd, někdo si radši koupí kabelku ( a někdo má na oboje ), tak nechápu, proč to pořád dokola všichni řeší a starají se o to, jako by to bylo za jejich peníze :D

    ReplyDelete
  • závist a kritika není špatná vlastnost, ale jen úplně normální a přirozená reakce na situaci, kdy nějaká blbka má něco, co si ani trochu nezaslouží, Pavlínka je ukázkový případ

    ReplyDelete
    Replies
    1. a to si zaslouží kdy? až zachrání 30 děti v africe a vymyslí lék na rakovinu, jinak nemá na drahou kabelku nárok? :D

      Delete
    2. třeba tehdy, kdy si na ni vydělá poctivou prací (jak její rodiče získali takové peníze je taky otázka; a že její strejda si poctivou prací nevydělává, to je bez debat, takové peníze by měli mít lékaři a vědci, inteligentní lidi, co něčím pomáhají světu, ne vytlemenej pablb, kterej se umí akorát tak udržet na bruslích a držet v ruce kus dřeva)

      Delete
    3. Anonymous August 17, 2012 8:48 PM - dobře ty :DD, ale v podstatě s tebou souhlasím

      Delete
    4. já taky... je to pravda, líp bych to neřekla

      Delete
  • Z tveho fs - "vždyť běžně nakupuju v obchodech jako vy všichni a jednou za čas si našetřím na něco takhle dražšího" - tvuj blog jsem kdysi měla docela ráda, ale tady si mě fakt rozesmála :D. Děláš si srandu nebo si opravdu myslíš, že je pro všechny běžné nakupovat snad každý den (jak to prezentuješ u sebe na blogu) a o kouscích s cenou 599,- říkat jak jsou levné??? A s tím šetřením – ono je to fakt rozdíl našetřit si z peněz svých (vydělaných) a z peněz jiných, jako ty...Prober se a bud ráda, že se máš tak dobře a nemusíš makat! Ono by sis tech peněz a hader možná pak vážila víc!

    ReplyDelete
  • Ja by som si tuto kabelku nikdy nekupila,aj ked na nu mam. Podla mna je jednoducho hnusna,ale to je otazka vkusu samozrejme. Len nechapem pointu tohto clanku,radsej si s nou mala dat outfit,pretoze toto su zakladne veci,ktore kazdemu asi dojdu,kedmsi chce nieco objednat z offic stranky. Nie sme zas uplne dementni.

    ReplyDelete
  • kabelka je hnusná a ty jsi kráva, co si myslí, že na netu umí nakupovat jediná v Čechách a ostatním je k tomu potřeba dát obrázkovej návod

    ReplyDelete
  • :DDDDD Tady se jenom ukazuje povaha většiny Čechů. Zavidějící a nic nepřející. Kdyby jste P. přestali sledovat jenom kvůli tomu, že má pár drahých kousků v šatníku, tak by jste museli přestat sledovat všechny zahraniční blogy, kde je to úplně normální a kde jim to vůbec nepřijde tak strašně hrozný. Běžte radši na brigádu a nepište tady takový nesmyslný kecy.

    ReplyDelete
  • To je vážně nechutný co tady plácáte.. Spíš se zamyslete Vy nad sebou a co jste kdy dokazaly :-)) i kdyby těch kabelek sto tak je to v pořádku. Holt těžko nesete, že se někdo má líp.. Protože u nás se úspěšnej človek = zloděj, co? Vážně miluju tyhle socanský žvásty.. Vždycky je to tak že "přej a bude Ti přáno" a proto Vy milé dámy zůstanete u toho, že Vám svetr za 599,- připadá nesmírně drahý, neboť jediné co dokážete jsou anonymní projevy závisti, ubohosti, malosti atp. ..

    Dál taky nechápu co očekáváte že Pavlína bude publikovat na fashion blogu? Je absolutně nemístné tu řešit jestli to je vychloubání se.. Opravdu nevim proč by tu neměla mít to že si koupila takovouhle kabelku. A jestli Vás to tak tíží tak sem nechoďte, nikdo Vás nenutí a myslim že ani nejste cílová skupina. Běžte si přehrabovat sekáče a klidně si o tom založte blog..

    Hlavně že když je giveaway tak se můžete přetrhnout v komentářích jen abyste měli neco ZADARMO..

    erika

    ReplyDelete
  • Dokázali? :D panebože....koupit si drahou kabelku znamená něco dokázat :D Žiješ v zajímavým světě Eriko!

    ReplyDelete
  • Myslím samozřejmě ty narážky na to jestli Jágr něco dokázal nebo ne a na to z čeho Pavlíny rodina žije což by ti při průměrný inteligenci mohlo dojít :) Vůbec nechápu jak si to můžete dovolit tady řešit.. ale to socky dělaj co :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, tak jestli to podle tebe není pravda a všechny tyhle tupý hokejky a míče si ve tvým světě zasloužej svý platy, tak jsi úplně ztraceně debilní :D

      Delete
  • Proč tu všeci žvaníte o tom jestli si to pička Pvlínka můůže nebo nemůže dovolit. Tu kabelku bych jí přála, ať si ji koupí když na ni má, ale ať tu do prdele nemele nic o šetření. Dyť ta kráva ani neví, co too znamená!

    ReplyDelete
  • Každej šetříme v jinem měřítku :)

    ReplyDelete
  • Všichni kdo tady Pavlínku kritizujete jste blbí závistiví socky!!!! Vůbec tenhle blog nečtěte, stejně ho nepochopíte!!!!

    Pavli nenech se znechutit, já tě chápu, mně taky ve škole všichni záviděj a pomlouvají mně, ale snažím se to neřešit, rodiče říkají, že to je tím, že nám zavidí, že jsme bohatí a narozdíl od nich lidé na úrovni a oni nejsou!!! U tebe je to stejné!!!

    ReplyDelete
  • Add comment

    Newer Post Older Post Home