August 26, 2015

red dress



Další jednoduchý outfit do horkých letních dnů. Konečně na mně můžete vidět nějakou výraznější barvu, než jaké nosím obvykle. Tohle léto je pro mě tak celkově šatové. Asi jsem si je oblíbila i kvůli těm vedrům, protože v tu dobu jsem měla lehké šaty jako jediné přijatelné oblečení, abych venku nějak přežila. Tyhle světle červené mám od značky Vila z eshopu answear.cz (link). Zkombinovala jsem je s shopper bag od Céline, sandálky Gucci a z vlasů udělala drdol.

Na answear.cz jinak probíhá zajímavá soutěž Bitva stylistů, kde můžete vyhrát super ceny! Určitě se podívejte a pošlete do ní své outfity. Já jsem jedním z porotců, který bude vybírat vítěze, takže neváhejte a přihlaste se, už se těším na vaše looky :).






VILA dress (via Answear.cz).
CÉLINE bag and sunnies.
GUCCI shoes.
MICHAEL KORS watch.
MANGO bracelet.
BECHICK bracelet.

photos by Ev Pavlišová

23 comments:

  1. Jednoduché a krásné, moc ti to sluší ;)

    ReplyDelete
  2. V každom poste, kde máš šaty píšeš iba o tom, ako si si obľúbila šaty, ako ich nosíš viac než kedykoľvek predtým a aké sú ľahké atd..buď píš o niečom inom alebo radšej nepíš vôbec, pretože blog aký vedieš ty, jeden z tých najznámejších v ČR/SR, by mal byt na úrovni aj ohľadom písania. Inak outfit pekný, drdol ti pristane.

    ReplyDelete
  3. A different color for you. It looks good.

    /Avy

    http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nos podobne barvy casteji, moc ti slusi. :)

    ReplyDelete
  5. Jednoduché, letní a hezké :-)

    ReplyDelete
  6. Pavli koukala jsem na pravidla té soutěže - Bitva stylistů a je tam bod 1.5, že účastník může být pouze ten, který má trvalý pobyt na území Polska. Tak to je docela škoda :-( nebo tam mají chybku?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to tam asi bude chyba. raději to ověřím, ale myslím, že se můžete bez obav přihlašovat :)

      Delete