August 13, 2015

black dress



Na mé facebookové stránce jsem se před pár týdny zmiňovala, že můj oblíbený eshop answear.cz zahájil prodej oblečení značky Mango (link). Hned jsem si pár věcí objednala a tyto černé šaty jsou jednou z nich. Zjistila jsem, že mi takové klasické, co se hodí na denní nošení nebo večer na nějakou akci a párty chybí. Tyhle byly ve slevě za super cenu, tak jsem neváhala a hned je objednala. Velkým rozdílem oproti Mango eshopu je doba doručení, z answear.cz vám zboží přijde do druhého dne, z mango.com za dlouhých 10-15 dní. Outfit byl focen ještě v době, kdy nebylo takové nesnesitelné horko, teď bych si ho vzala určitě bez trenčkotu, ale může pro vás být inspirací po víkendu, kdy se prý má ochladit. Upřímně, já už se nemůžu dočkat.

Jinak tuto sobotu, 15. 8. chystáme další Výprodej šatníků blogerek! Budete tam moct nakoupit kousky ode mě, Czech Chicks a také VeronikyD. Proběhne od 10:00 do 16:00 na adrese Václavské náměstí 43, Praha 1. Více o akci ZDE. Moc se na vás těšíme :).






FRONTROWSHOP trenchcoat.
MANGO dress (via Answear.cz).
ZARA clutch.
H&M shoes.
ORSAY earrings.
DANIEL WELLINGTON watch (link).
CÉLINE sunnies.

photos by Hana Drozdová

27 comments:

  1. Z mango.com vše přijde za 3-5 dní.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednou mi balíček z manga přišel taky hned třetí den ;)

      Delete
  • To by mě zajímalo kdy je to focený když i v noci je vedro jak kráva a brzy ráno třicítky :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem si říkala, že Pavlína žije asi v jiném časoprostoru než já, jinak si to nedovedu úplně vysvětlit. Mám teda ještě jednu teorii, ale to pro Pavlínino dobro raději ani nebudu vytahovat :)))

      Delete
    2. Damy, mozna by stacilo precist si ten text a ne jen koukat na fotky...a dozvedely byste se, ze ten outfit nebyl foceny v tech vedrech, ktera ted panovala a tyhle zbytecne reci jste si mohly usetrit ;D

      Delete