February 20, 2015

fur coat



Minulý týden jsem navštívila několik sekáčů po Praze a nakoupila si spoustu super věcí. Jednou z nich je i tenhle kožich. Několik let jsem toužila po nějakém světlém, ale až teď jsem našla ten pravý. Je ze sekáče H&B na Ruzyni. Zkombinovala jsem ho s hnědým pánským svetrem F&F, černými skinny, chelsea boots Eye ze Slevomatu, které jsou momentálně mými nejoblíbenějšími, a kabelkou Sophie Hulme. Po dlouhé době na mně můžete vidět klobouk, který jsem si půjčila od Elišky. Sama žádný nemám, ale uvažuji, že si pořídím nějaký podobný. Co myslíte? Chtěli byste ho na mně vidět častěji? 







VINTAGE fur coat.
F&F sweater.
TOPSHOP jeans.
EYE shoes (via Slevomat).
SOPHIE HULME bag.
H&M bracelet.
MICHAEL KORS watch.

photos by Elisa Line

85 comments:

  1. Konečne na tebe vidím klobúk! <3 Dokonalosť! Veľmi ti to pristane!!

    ReplyDelete
  2. <3 to je perfektni!

    ReplyDelete
  3. TOP! Vypadáš skvěle! <3 A ta kabelka!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Ten klobouk ti tak moc sluší! Určitě si nějaký pořiď!:))

    ReplyDelete
  5. ty jsi tak hubenoucka, za chvili se ztratis :O <3

    ReplyDelete
  6. vypadá to skvěle, ale nevím, jestli stojí mrtvá kráva za tvojí kabelku a několik desítek polárních lišek (hádám) za tvůj kožich.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maso z tý krávy sežrali v hambáčích a pokud by z té kůže neudělali kabelku, dali by jí třeba do psích konzerv. Je lepší, když se zužitkuje na takovou krásnou kabelku. Jinak se snad domníváš, že tu krávu zabili jen kvůli kůži ? Asi patříš mezi ty lidi, kteří snědí trávu a zrní úbohým zvířátkům a ty ze sebe v zoufalství nechají udělat tašku.

      Delete
    2. prosim te, kravy na maso a kravy na kuzi se vetsinou chovaj jinde ty chytracko.

      Delete
    3. navic, pokud kuzi z tyhle kravy nedali do konzervy a udelali z ni kabelku, tak zabili dalsi kravu a dali jeji kuzi do konzervy. ty asi moc chytra nebudes.

      Delete
    4. Ať už se zabile kráva nebo prase, musí se odevzdat krupon (to je kůže ze hřbetu) a ten se dál zpracovává v kožedělném průmyslu. Nevím, kdo je tu chytračka, když si myslíš, že se chovají zvlášť krávy na maso a zvlášť na kůži.A to jako podle tebe se jejich maso vyhazuje ? Pracuju v oboru, vím o čem mluvím. Pokud už, tak se chovají krávy na mléko a potom na maso. Jsi opravdu Biomasa.

      Delete
    5. Takze jestli je to prave kožešina, tak bych se asi stydel a soupal nohana. Doporucuju se podivat, jak vypada chov kozesinovych zvirat.
      Ze kravu taky sežereme - však ano. Lisku sezere? Lisku chovate v kleci v zime, stahujete ji často za polovedomi atp?
      Ja teda doufal, ze dnesni mlady uz pravy kozesiny nenosi. Ale 21 stoleti asi holt stále je ve zmani utrpeni.
      Tak snad pristi generace.

      Delete
  • Moc hezké.

    ReplyDelete
  • Kožich je parádní úlovek a klobouk bych si být tebou koupila! :) Moc ti sluší!

    ReplyDelete
  • Kožúšok je super a klobúk sa ti strašne hodí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  • lovely look :)

    ReplyDelete
  • trošku kolotočářka :/

    ReplyDelete
  • Pekne je to s tim kloboukem. Jen ten kozich bych sundala. Neni ti v nem teplo?

    ReplyDelete
  • Ano, klobouk je pěkný!
    A kožich taky, jen doufám, že žádná umelotina, ale pravý!

    ReplyDelete
  • Je vidět, že je to pravý kožíšek, ale to je přeci jedno. Sluší to a bez klobouku by to nebylo ono. Teprve s tím kloboukem je to dokonalé. Jen houšť.

    ReplyDelete
  • hezký :) kolik stál kožíšek?

    ReplyDelete
  • :D na takové kostřičce tento kožich vypadá hrozně masivně, seš jako robokop, mně osobně to přijde spíše vtipné než stylové, promiň. Navíc pravé kožichy neuznávám, protože vraždění zvířat za to prostě nestojí, doufám, že to jednou pochopí všechny slečny a dámy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já věřím, že pořád zůstaneš se svými názory jen menšinovou skupinou. Přes vypělost nových technologii je pořád v pravé kožešině teplo a ve všech umělinách zima. :)

      Delete
    2. kvuli teplu se tyhle kozichy nosej tak max v rusku. u nas nema zadnej smysl, maximalne to, ze si chce pavlina na rusku hodne hrat. celou zimu chodi s holejma kotnikama a najednou ma kozich, trapny.

      Delete
    3. Zkus třeba použít teplé svetry, mikiny,... a pak si vzít i umělý kožich. Je jasné, že ti bude zima, když si vezmeš tričko a na to hodíš kabát, parku nebo umělý kožich. Chápu, že pravé kožichy a kožené boty/kabelky jsou fajn, ale za vraždění zvířat to nestojí. Nikdy jsem na sobě neměla nic z pravé kůže nebo kožich a zimu přežívám v pohodě. Holt když někomu víc záleží na tom, jestli mu to sluší a jestli je dost cool, tak pak bude mrznout a nebo si koupí pravý kožich a bude mít hloupý názory jak ty ;) Opravdu by vás to zabilo, kdybyste nosili něco, co neubližuje zvířatům, že jo..

      Delete
    4. Pro A40 -Nevidím důvod natahovat ne sebe teplé svetry a na to kabát z uměliny, když všude v místnostech kde se pohybuji mám teplo, jen venku je zima. Proto mi vyhovuje nosit kvalitní kožené kabáty, bundy, kožichy. Zkusila jsi si třeba jen v obchodě na sebe obléknout bundu z kvalitní teletiny? Nebo víš jak reaguje kožená kabelka v zimě když jsi venku? Určitě máš zkušenosti , že umělé najednou ztvrdnou, někdy až popraskají, zato kůže je vždy příjemní na dotek.
      Tak to je můj názor a říkám ho bez toho, abych druhé urážela. Ty máš zatím jiný názor, ale bohužel ho prosazuješ za cenu toho, že urážíš druhé. Zamysli se na sebou.

      Delete
    5. Promiň, ale kolik těch kabátu/kabelek apod. z umělotiny/pravé kůže máš?

      Vždyt tohle už dávno není pravda.

      Já mám pravé/umělé kožichy i jiné oblečení a pokud zvolíš KVALITNÍ, to kvalitní zvýraznuji a 3x podtrhuji umělý materiál ve správném zpracování, tak rozdíl není prakticky žádný. A v míře zahřátí už vůbec ne.

      Mám, třeba polyesterovou halenku u které ještě nikdo nikdy neuhod, že není z pravého hedvání, jak je jemná, dobře zpracovaná a materiál kvalitní.

      A z mých třech kožichů ( 2 pravé a 1 umělý) mě nejvíce hřeje ten umělý ze Zary, navíc vypadá po x letech nošení jako nový.

      A to jsem si ho koupila jen jako doplněk k těm pravým a dnes ho nosím raději než ty pravé..

      Ano kvalitní věc z umělého materiálu fakt musíš vybírat ( i v té ne extra kvalitní Zaře se dá vybrat) a nekupovat šunty z Terranovy apod.

      A také mám vícero ( podotýkám značkových) nekožených kabelek, které mám x let a rozhodně nějaké tvrdnutí materiálu, popraskání absolutně nepozoruji.

      Jiný názor mít můžeš, ale ty tu vysloveně píšeš matoucí nesmysly.

      Delete
    6. Přitom jak se rozčiluješ, utekla jsi od tématu. Sčítáš hrušky s jablky.
      Takže znovu - zamysli se nad sebou, neurážej, nevnucuj svůj názor jiným. Každý má právo na ten svůj - názor, styl oblékání, právo na své místo na této planetě...i způsob stravování ....:) Dnes mám mňamimňamimňamózní roastbeef. :)

      Delete
    7. PVC aka polyester halenka je vzdy umelina, vzdy. To muze vypadat jako super falesne hedvabi, vzdy se v horkem lete zapotis a v zime pod vrstvami taky, proto mi vyhovuje bavlnene tricko, svetr z prave vlny a pak nejaky PVC kabat, ale vlneny kabat te hreje nejlepe. To kdyz odbocim od tematu pravych kozichu. Chapu, ze v CR je vyber maly, je to odpadak pro odpadky, protoze bohuzel par blogerek a take nakupcich obchodu to propaguje. Nakoupi PVC smejdy a namarzuji to jako superznacku. Vsimni si, ze chlapi maji pulku levnych tricek, pulku lepsich, poradne dzinsy, tenisky, jedny poradne boty a hodne casto poradne kvadro dobreho strihu, kozenou bundu atd..jo, obcas blbe namixovane, ale skoro zadneho chlapa neuvidis v 10 hadracnickych kabatek s krivym svem a PVC materialem a la Sheinside...typicke u blogerek. Kozich ze sekace? Proc ne? Stejne to nebylo za hubicku, je to recyclace nez zanaseni skladek levnymi hadrami, zahreje ji to, ma to na dalsich x let, asi tedy bez toho hippie, hippie shake. Jinak inspirace asi ze zahranici a tak 2-3 roky zpet, ze? Ale hezke.

      Delete
  • Skvělý outfit.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  • Krásné!! Kabelka super, klobouk, kožíšek, boty, přesně můj nejoblíbenější styl, pohodlný a přitom elegantní :)

    ReplyDelete
  • Poslední fotka je krásná, ostatní jsou o ničem. Těšila jsem se na post s tímto outfitem, že budou úžasné fotky, když máš tak super outfit (zaregistrovala jsem fotku na tvém instagramu, ještě než si post přidala). Ale opak je pravdou. :-/ Všude si zase vyfocená z boku. JSEM V ŠOKU! Možná to zbytečně hrotím, já se focení věnuji, ale tohle se bije s mým estetickým cítěním. Mohlo to být profi, ale promiň, není. Přitom Ty máš rozhodně na víc!! Už si mě o tom nespočetněkrát přesvědčila. Tak kde to je… a nemyslím si, že je to fotografem.
    Možná nějaká blbá konstelace světla, že si vybrala tento výběr fotek.
    Jediná fotka kde jsi přímo na nás zaměřená je fotka detailu (velká chyba), vlastně je to především post o fotkách s detaily na nich.
    Klobouk ti rozhodně sluší a myslím si, že pořídit si ho do šatníku se ti vyplatí. Pro různé tvé outfitové kombinace.

    ReplyDelete
  • Doufám že ten kožich není pravý, jenom proto aby si nějaká nána připadala děsně in musí umírat zvířata, hnus styd se.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten kožich je pravý, to si piš (!) Já mám na každěm zimním kožichu nebo kabátu alespoň lem na kapuci , nebo límec z lišky. Je to úžasně - krásné , příjemné, teplé, no, jiné bych ani nechtěla. A že proto zemřely lišky, no vždyť proto byly chovány. Líto je mi akorát dětí, které jsou týrané, zanedbávané, hladující, umírající.

      Delete
    2. No, ty to máš v hlavě srovnané, to je síla... Zvířata nejsou týrané, zanedbávané, hladové a umírající? Zamysli se prosímtě, než příště vypustíš nějakou další velkou myšlenku na internetu. Tyhle úvahy si nechávej radši pro sebe. Zadej si někdy týraná zvířata na googlu a projeď si pěkně obrázky, třeba se ten tvůj jednostranný úhel pohledu trochu změní!

      Delete
    3. Lišky pro to začaly být chovány kvůli blbkám jako jsi ty. Dřív tu byla zvířata a pak až my, na to bys měla myslet. Zvířata nikomu neubližují a ty si asi myslíš, že je správné chovat je v těch otřesných podmínkám kvůli kůži? Jsou tady z úplně jiných důvodů - to akorát člověk idiot si to takhle přivlastnil, zařídil a dementně odůvodnil.

      Delete
    4. A že proto zemřely lišky, no vždyť proto byly chovány. - holka, ty máš dost. Přesně kvůli takovýmhle hlupákům budou ty masakry pokračovat. Když už to nosíš najdi si alespon na netu jak se ty tvoje kožichy vyrábějí, ať víš na čem se podílíš. Je to i tvoje zásluha.

      Delete
    5. A jak tomu zabranis, aby ty masakry stoply? Jenom tady trapne rves, ale co by jsi proti tomu udelala v hlave nemas.

      Delete
    6. I když se ve světě říká, že je to na spoustě místech ilegální, myslím, že se pořád nad tím dost zavírají oči a tresty jsou mírné. Více to hlídat, posílat za pytláctví lidi do vězení, dávat sankce za podporování - tzn nakupování - nemyslím, lidem, kteří si koupí kabelku, ale obchodním řetězcům, postupně by to nebylo na trhu a lidi by to nemohli kupovat.
      V Asii se masově vyvražďují velryby a delfíni, chudí lidé v tom byznysu pracují, protože v jejich zemích je málo práce a velká chudoba, tak jsou zaměstnáni tady, v Japonsku je lovení velryb pořád povolené, to je všechno špatně - zakázat a zaměstnat ty lidi nějak jinak, mají tam spoustu plantáží, i kdyby se dělo cokoliv, normální člověk a ne sadista by si tady práci snad nemohl najít. Ty zvířata u toho tak trpí, že si to nikdo nedovedeme představit, bohužel my můžeme podepsat nějakou petici, to je tak vše, ale aby se s tím globálně něco dělalo, musí vymyslet zákonodárci a podobní.
      A PS: reagovalo se na to, že anonym číslo 50 tu napsal úplnou blbost.

      Delete
    7. oprava - anonym číslo 49.

      Delete
    8. Tak se stan zakonodarcem...

      Delete
    9. To nejmenší co může udělat každý je nekupovat to.

      Delete
    10. A to s tou nanou si psala taky ty - anonym 48 - to je pekna domluva?! Jen zasnu...

      Delete
    11. Já jsem psala 50, 51 a 54 a bylo to reakce na a.49... Protože napsala pěknou hloupost

      Delete
  • KURVA LIDI VZPAMATUJTE SE, JESTLIZE JITE ZIVOCISNE PRODUKTY A MASO, PODILITE SE NA TYRANI ZVIRAT TAK I TAK, TOHLE UZ JE HREBICEK DO RAKVE

    ReplyDelete
  • kabelky Sophie Hulme mě fakt baví, krásný kousek!

    ReplyDelete
  • vyzeráš perfektne!! <3

    Michellee's kingdom

    ReplyDelete
  • Brutááálna si!!!

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    ReplyDelete
  • zd0810

    mont blanc pens
    bottega veneta handbags
    mlb jerseys
    true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com
    christian louboutin shoes
    ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org
    barcelona football shirts
    michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
    hermes belt
    air max 90
    cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
    moncler coats
    chanel sunglasses
    denver broncos jerseys
    canada goose jackets
    louboutin uk
    nike air max
    vans shoes
    jeremy maclin jersey,jamaal charles jersey,joe montana jersey,justin houston jersey,dontari poe jersey,eric berry jersey
    tory burch outlet
    north face outlet
    mont blanc
    mulberry handbags
    real madrid soccer jersey
    mbt shoes outlet
    cheap football shirts
    michael wilhoite jersey,y.a. tittle 49ers jersey,justin smith jersey,nike 49ers jersey
    true religion jeans, http://www.truereligionjeanscanada.com
    toms shoes
    soccer shoes
    custom mlb jerseys
    coach outlet store
    soccer jerseys,cheap soccer jerseys,cheap soccer jerseys for sale,soccer jersey,usa soccer jersey,football jerseys
    dansko clogs

    ReplyDelete
  • tiffany and co uk
    http://www.chromehearts.us.com
    ralph lauren online
    oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
    adidas tubular
    air jordan shoes
    nike huarache
    cheap jordan shoes
    cheap oakley sunglasses
    adidas tubular UK
    air jordan
    tiffany and co
    michael kors outlet store
    air jordan shoes
    http://www.cheapbasketballshoes.us.com
    yeezy
    chrome hearts online
    http://www.raybanglasses.in.net
    tiffany and co uk
    tiffany online
    tiffany and co outlet
    nike huarache
    kobe byrant shoes
    air jordan retro
    cheap uggs

    ReplyDelete
  • 20161115 junda
    ray ban sunglasses
    longchamp pas cher
    moncler jackets
    michael kors outlet
    ferragamo shoes
    oakley sunglasses wholesale
    canada goose outlet online
    longchamp handbags
    football shirts
    mulberry bags

    ReplyDelete
  • vhxy2.23
    yeezy boost 350
    ray ban sunglasses
    ray ban sunglasses wholesale
    nba jerseys
    cheap nba jerseys
    versace sunglasses
    versace sunglasses on sale
    vans shoes
    vans outlet
    valentino shoes
    valentino outlet
    uggs outlet
    ugg outlet
    ugg uk

    ReplyDelete
  • cardinals jerseys
    fitflops sale clearance
    ralph lauren
    cheap oakley sunglasses
    longchamp soldes
    coach outlet store online
    oakley sunglasses outlet
    ralph lauren
    michael kors uk
    michael kors outlet store
    20170320shizhong

    ReplyDelete
  • cowboys jerseys
    steelers jerseys
    reebok shoes
    nike huarache
    ralph lauren outlet
    polo ralph lauren
    nike shoes
    ray ban sunglasses
    michael kors handbags
    fitflops

    ReplyDelete
  • It is terribly simple to finding United States as we generally tend to rectangular measure at your city or nearest locations.
    check cashing places near me

    ReplyDelete
  • Red Bottom Shoes For Women
    Adidas Yeezy
    Air Max 270
    Jordan 11 For Sale
    Air Jordan 11
    Pandora Outlet
    Pandora Jewelry Official Site
    Jordan 9
    Kyrie 3 Shoes
    Jordan 4
    Nicole20180911

    ReplyDelete