February 6, 2015

current skincare routine



Zase tu nějakou chvíli nebyl článek o kosmetice, tak pro vás jeden mám. V poslední době jsem tak trochu obměnila některé produkty, které jsem dlouhé roky používala. Asi 7 let byly mým favoritem v čištění pleti 3 kroky od Clinique. Přišlo mi, že už u mě nemají na pleť takový učinek, jaký by mít mohly a cítila jsem, že už to chce menší změnu. Objevila jsem něco podobného u značky Kiehl's, konkrétně jde o produkty z řady Ultra Facial. Nejprve si vždy pleť vyčistím gelem Ultra Facial Cleanser, většinou společně s Clarisonic Mia 2. Stačí ho opravdu malé množství a pokožka je pak krásně hebká. Stahuje dost póry a pleť je lehce napjatá, takže hned po něm použiji pleťovou vodu Ultra Facial Toner, který ji zklidní a hydratuje. Nakonec si obličej namažu krémem Ultra Facial Cream. Ihned se vstřebá, pleť po něm není mastná, ale vypadá rozjasněně a je perfektním podkladem pod makeup. A posledním produktem, který bych vám ráda představila, je emulze Ultra Light Daily UV Defense. Chrání pokožku před UV zářením, sjednocuje pleť a zanechává ji matnou. To je poslední krok v péči o pleť, potom přichází na řadu makeup a dekorativní kosmetika. Výhodou této řady je, že je vhodná pro všechny typy pleti. Všechny produkty od Kiehl's koupíte v OC Nový Smíchov v Praze. Co jste si v poslední době oblíbili vy? Máte s Kiehls zkušenosti? :)


34 comments:

  1. Já mám od Kiehl's ten druhý krém v modrém balení a je super, jen mi trochu vadí, že z něj jde dost cítit alkohol. A taky mám masku a ta je úplně nejlepší! Měla jsem i vzorek toho čistícího gelu a byl docela fajn, ale tam mám jiné oblíbence :).

    ReplyDelete
  2. Ja jsem nedávno dostala pár vzorků a jsem úplně nadšená!

    ReplyDelete
  3. a cena kiehls prosím?

    ReplyDelete
  • Presne tuhle radu ted taky mam.Koupila jsem si zatim jen ty travel baleni, protoze se mi na zkousku nechtela davat hned plna cena, ale jsem maximalne spokojena.Hlavne s tim cleanserem, jak rikas saci vazne jen hodne male mnozstvi a plet je krasne cista.Dalsi veci kterou bych rada vyzkousela je to nocni serum.
    Travel notes

    ReplyDelete
  • Ja som sa tak strašne tešila keď Kiehl's došlo do ČR. Rada investujem do pleťovej kozmetiky a tak som si od toho veľa sľubovala. Midnight Recovery Serum ma ale strašne sklamalo, po dvoch nociach škaredé vyrážky akoby som mala akné a to mám inak úplne normálnu pleť. Avokádový krém na oči tiež nenadchol, ale dopoužívam celý kalíšok. Popravde viac produktov už nemám chuť skúšať, ale je super ak ti to sadlo. Ja teraz obkukávam First Aid Beauty ako značku.

    ReplyDelete
  • S Kiehls zadne zkusenosti nemam. Tvuj clanek zni ale velmi zajimave. Ja jsem si oblibila kosmetiku od Biodermy. Nejaky oblibeny produkt v posledni dobe ani nemam. Jen jsem byla v BodyShopu a tam jsem se ptala na nejaky krem na zimu, ve Wien sice neni snih, ale je tu mraz. Mam zatim vzorecek masky na plet s psenicnimi klicky a jeste jeden od Declare. Tak jsem zvedava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. proč píšeš o počasí ve wien? a jaký je počasí v london a co teplota vzduchu v paris? mimochodem, nezní ti to trochu divně používat anglický názvy měst v českym jazyce? .)

      Delete
    2. Protoze jsem hledala krem na zimu, nauc se pozorne cist. Ani mi to nepripada divne. Proc by melo? Aspon si trosku namuzes hlavu s prekladem...

      Delete
    3. ach jo, Anjo, nebo jak si rikas, kdy uz konecne pochopis, ze ty tvoje kecy ze zivota a z uzasnych mest kde jsi/bylas/budes nikoho nezajima a cpes to tu uplne zbytecne?

      Delete
    4. A proc potom na to reagujes? Je to jenom skryta zavist? Jo, jmenuji se Anja, je to moje prave jmeno.

      Delete
    5. Já bych se teda taky připojila, mě ty tvé nadřazené komentáře taky nezajímají, pokud chceš někomu říct co máš nebo kde jsi, zalozž si vlastní blog, my tady nejsme zvědaví na to, co tvrdí, že má/dělá, nějaká Líza z Horních Kotěhůlek.

      Delete
  • Ja mam Clarisonic od Vanoc, zatim moc zadny nevidim. Koupila jsem si kvuli akne a plet dela sice jemnejsi a hladsi a lepe se nanasi makeup, ale s akne zaitm nepomohl, tak snad se to zlepsi. Set od Clinic mi naopak vubec nevyhovoval, mela jsem jen vzorecky, ale byly na me moc parfemovane a celkove mi nevyhovovaly, ted pouzivam vse od La roche-posay a super :))

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  • Na Kiehls slyším jen samou chválu, musím od nich už konečně něco vyzkoušet :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Taky bych ráda vyzkoušela, ale Praha je pro mě daleko :-)

    ReplyDelete
  • There is nothing complimentary in this world, but confirm that you Buy facebook reviews only from reliable sources for prosperous recognition on the web. buy facebook reviews

    ReplyDelete
  • The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    Checkout my site: SoundCloud Podcast

    ReplyDelete
  • I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    Checkout my site to Facebook Marketing

    ReplyDelete
  • These medications paralyze the tapeworms, which let go of the intestine, dissolve, and pass from your body with bowel movements. If worms are large, you may have cramping when they pass. Your doctor will recheck stool samples at one and three months after you finish treatment.

    Hyperactivity. People who Coach Outlet Clearance Sale are hyperactive always seem to be in motion. They can't sit Coach Outlet Online still and may dash around or Best Yeezys talk incessantly. It all started with my friend Ed. He once told me to make a list called "101 Goals for 2005." That's a lot, I thought. It certainly puts those New Years Resolutions to shame! But coming up with 101 of anything is a lot.

    At times I am much MK Outlet Online more talkative or speak much faster than usual. Not at allVery much2. There have been times when Jordan Shoes For Sale I was much more active or did many more Nike Air Force 1 Cheap Outlet things than usual. I am at times ashamed of my fellow Christians who think as this Pastor does and Cheap Michael Kors Handbags as that one Pastor that said that gays should die, be put to death. NOT to only a few , a selected group. He didnt say You Ray Ban Outlet SINNED so there for get away from me..

    ReplyDelete
  • Psychology Assignment HelpMay 25, 2022 at 12:24 PM

    Our tutors and our writers are certified professionals having years of experience in the field of academics. We value quality and originality, thus we ensure that all the work which is submitted by us not only matches your requirements but also will be an asset for your academic career.

    ReplyDelete
  • Tasks are finished over the course of your time in college and are utilized by guides to research paper pay someone gauge your advancement and comprehension of a course or module.

    ReplyDelete
  • Leather jackets for menMay 26, 2022 at 9:13 AM

    The straightforward response is you ought to claim at least 3 coats. An easygoing coat for ordinary wear, a shrewd coat and a colder time of year coat.

    ReplyDelete
  • CEMENT TREATED BASE services in HoustonDecember 17, 2022 at 11:56 AM

    Another benefit of CBT is that it is a more environmentally-friendly option than other conventional roadCEMENT TREATED BASE services in Houston materials, making it a sustainable building method.

    ReplyDelete
  • seo services dubaiDecember 18, 2022 at 9:50 AM

    Businesses to stand out in this digital world by providing world-class websites and web applications. Our webseo services dubai developers are specialized in delivering cutting edge web solutions, within your budget.

    ReplyDelete
  • Martial arts classes for all ages in DubaiDecember 18, 2022 at 5:27 PM

    basics of the main four distances of combat. The main distances of combat are: striking range, trapping range, grappling range & weapons range. The main martial arts styles that helpsMartial arts classes for all ages in Dubai us perform effectively in those distances include: Striking Arts, Grappling Arts, Filipino Martial Arts and Jeet Kune Do concepts. A blend of these four martial arts

    ReplyDelete
  • electra ceiling fan price in dubaiDecember 19, 2022 at 9:08 AM

    a straightforward, expandable, and comprehensive code compliance system. Simple adjustments can be electra ceiling fan price in dubaimade to colour temperature and intensity to suit tenant preferences and demands.

    ReplyDelete
  • chemical injection pumps in DubaiDecember 19, 2022 at 9:21 PM

    Its mechanism allows it to be used in almost any environment. needs of our clients. Through our specialchemical injection pumps in Dubai designed and manufactured pump systems, Combined Pumps provides a one-of-a-kind pumping solution.

    ReplyDelete
  • electra legrand products abu dhabiDecember 22, 2022 at 9:57 PM

    mart lighting and technology to fit the twenty-first century. LED technology has undergone numerouselectra legrand products abu dhabi advancements, including new production methods and the practical incorporation of interior lighting in your new smart home.

    ReplyDelete
  • We are a chemical and raw material supplier based in Houston, Texas.

    ReplyDelete
  • The primary martial arts genres that Princess Diana Philadelphia Eagles Jacket aid us in performing efficiently over those distances are Martial arts classes for all ages in Dubai. To accommodate a tenant's preferences and needs, simple modifications can be made to the color temperature and intensity of the electro ceiling fan price in Dubai.

    ReplyDelete
  • There is nothing complimentary in this world, but to get successful recognition online, make sure you only buy Facebook reviews from reputable sources. purchasing Facebook reviews. Resident Evil 4 Jacket

    ReplyDelete
  • There is nothing complimentary in this world, but Digital Marketing Agency For Small Businesses to get successful recognition online, make sure you only buy Facebook reviews from reputable sources.

    ReplyDelete
  • new evolution inter decoMay 23, 2023 at 11:38 PM

    New Evolution Inter deco is a company that specializes in RENOVATION commercial renovation companies dubai If you're looking for an experienced partner to help you renovate your office space New Evolution Inter decor is always there to help you :)

    ReplyDelete
  • Hasten Cleanse we highly specialized in heavy detergent cleaning .

    ReplyDelete