January 1, 2015

goodbye 2014



Další úžasný rok je za námi a my se můžeme těšit co skvělého přinese ten následující. Tímto článkem bych se chtěla rozloučit s rokem 2014 a poděkovat vám, mým čtenářům, že jste mi zachovali přízeň a stále můj blog sledujete. Když si svůj uplynulý rok zrekapituluji, poznala jsem opět spoustu skvělých lidí, zjistila, kdo jsou moji opravdoví přátelé, splnila si několik snů, opět se vrátila do Londýna, podívala jsem se do Las Vegas, navštívila Grand Canyon, úspěšně odstátnicovala a ukončila mé pětileté vysokoškolské studium, přibylo mi několik nových tetování, spoustu oblečení i pár designérských kabelek, ale bylo tu i spoustu ne tak veselých a šťastných chvil, které jsem musela překonat. Každopádně i to beru pozitivně, protože všechno zlé je k něčemu dobré a i díky nim se mohu posunout někam dál.
V novém roce se chystám předělat design blogu, chtěla bych si našetřit na další designérskou kabelku, ráda bych se podívala po několika letech do Paříže, znovu do Londýna a Berlína, jela někam k moři a nebo si splnila další z mých snů - Stockholm. Přemýšlím, že bych opět začala chodit do posilovny, přispívala na blog ještě častěji než teď a hlavně bych se chtěla naučit používat klasický diář. Většinou mi to vydrželo pár dní po novém roce. Uvidíme, co z toho mi vyjde a co nového tenhle rok přinese. Jaký byl váš rok 2014 a na co se těšíte v tom následujícím? Jaké jsou vaše plány? :)

18 comments:

  1. Můj rok 2014 byl hlavně o tom, že jsem poznala, kdo je falešný a kdo pravý přítel :-) V následujícím roce se těším hlavně na čtyřměsíční brigádu v Řecku a oslavu mých dvacetin :-) Přeji ti v novém roce vše nejlepší a hodně úspěchů!

    ReplyDelete
  2. Pro mě tento rok nebyl úplně nejšťastnější, ale jak jsi napsala, všechno zlé je pro něco dobré :) Já mám taky v plánu Berlín a Stockholm a nějakou tu první designérskou kabelku :) Přeji ti do Nového roku jenom to nejlepší:)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Pro me byl 2014 popravde hrozny, tak doufam, 2015 bude alespon o neco lepsi. Rada bych se jela podivat do NY a Danska:)
    www.claudiasnewlife.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. O novem designu mluvis uz asi 2 roky

    ReplyDelete
  5. Elizbeth GreenovaJanuary 1, 2015 at 6:03 PM

    krasny novy rok

    ReplyDelete
  6. Pavlínko, děkuji Ti za úžasný chvíle a zážitky, které si i Ty vnesla do mého 2014 <3

    ReplyDelete
  7. To je pravda já jsem za rok 2014 uplně vyšrtla z mojeho života falešný lidi a hned je mi o tolik líp nemusím se jimi stresovat a jsem mnohem štastnější.

    ReplyDelete
  8. Lucije - Life EnthusiasmJanuary 1, 2015 at 10:32 PM

    Rok 2014 byl silným rokem.
    btw s tím diářem to mám stejně, jen jsem se letos rozhodla ho ani nekupovat :-D

    ReplyDelete
  9. Ze všeho nejvíce se letos těším hlavně na koncert Eda Sheerana, Švýcarsko a hlavně někde k moři, asi do Itálie :-)

    ReplyDelete
  10. ja tebe chcem poďakovať že si v roku 2014 bola mojou najväčšou módnou inšpiráciou :) verím že tomu tak bude i tento rok , a držím ti palce aby ti vyšli všetky tvoje plány , obzvlášť ten že budeš prispievať ešte častejšie ;)

    ReplyDelete
  11. Krásné shrnutí :) Šťastný nový rok!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hey, krasne napsany clanek. Koukam, ze se vsichni tesi do Berlina, ale i ostatni mesta jako Hamburg, Frankfurt nabizi skvele nejen nakupni moznosti. Ja zazila dobry rok 2014, pracovne jsem jezdila do Nemecka, Londyna a prekvapive i do Parize. Nektere projekty, na kterych jsem pracovala nedopadly uplne skvele, zvlaste ten posledni sel uplne do.... Clovek se ale neustale uci. Privatne uz to tak skvele nebylo - partner je skvely, nektere lidi je nutne brat s nadhledem, ale smrt v rodine je vzdy nejhorsi.
    V novem roce mam v planu - naucit se rustinu, delat min prescasu (to bude tez tezke, a kdyz prescasy tak lepsi make-up), udelat si vice casu na partnera, kamarady a rodice, min utracet za boty a za kabelky (to bude tezke, v unoru letim privatne do NY a Jimmy Choo vola), navstivit Amsterdam a Irsko a naucit se pouzivat lepe tablet (jsem zasekla v dobe kamenne).

    ReplyDelete
  13. Já jsem si rok 2014 perfektně užila :). Mám z něj hlavně ty pozitivní vzpomínky a ty se snažím si zapamatovat. A Tvůj blog Pavli sleduju už tak 2 nebo 3 roky a stále mě baví! :) Jen tak dál. http://fashionsauna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  14. Tess KratochvilovaJanuary 2, 2015 at 10:31 PM

    <3

    ReplyDelete
  15. Ahoj Pavli, měla jsi hezký a bohatý rok, hlavně ty státnice jsou myslím super. :) Já měla nakonec ten rok taky fajn, i když to tak často nevypadalo, ale vše zlé se nakonec nějak vyřešilo, přežilo a přišly i hezké chvíle. Něco málo o mých plánech jsem dnes napsala do článku, budu ráda, když se mrkneš, jak "omezené" plány má trochu starší generace :D
    blog Měj se ráda - Moje šílené plány na rok 2015

    ReplyDelete
  16. Krásné plány :) Do Berlína se snad podívám i já, mám to tam moc ráda.

    ReplyDelete
  17. Teresa HalmintonJune 18, 2019 at 11:17 AM

    What a great year!
    outlook email login

    ReplyDelete
  18. Gary invited me to his professional bull riding arena at his ranch. After it became clear to Gary that I had committed myself to a career as a bull rider, he agreed to help me. He told me that the first thing I would have to do is quit the amateur rodeo circuit.

    She reminds us of the struggle Bacha Khan waged for democracy and Best Yeezys equal rights in Pakistan. Her poems ends with a wistful desire that had Bacha Khan Coach Outlet Online been alive today he would have fought against religious bigotry and intolerance in the country. Her writings remain a guiding light Coach Outlet Clearance Sale for our younger generation especially for Nike Air Force 1 Cheap Outlet girls and women who want to challenge this patriarchal society.

    Some states have decided the answer is Ray Ban Outlet no. Although a handful of states explicitly prohibit discrimination against prospective parents on the basis of sexual orientation, most states and cities don't have the same restrictions. And conservatives are pushing Cheap Michael Kors Handbags hard to pass religious freedom laws that MK Outlet Online could be used to facilitate discrimination:A number of states now have passed legislation that allows adoption and foster care agencies to refuse to serve certain families based on the agencies' religious or Jordan Shoes For Sale moral beliefs...

    ReplyDelete