December 10, 2014

just another ankle boots


Je to tak, opravdu jsem si pořídila další černé kotníčkové boty. A vůbec mi nevadí, že jsou už asi stopadesáté v mém botníku, využiju je určitě dost. Možná se ptáte, proč si neustále kupuju stejný typ bot.. Ano, je to stejný typ, ale rozdíly jsou v detailech, někdy i v těch úplně nejmenších, a právě ty já řeším nejvíc. A v čem jsou tedy tyhle jiné, než všechny ostatní, které už mám? Jsou univerzálnější v tom, že mají černý zip, takže se dají snadno kombinovat se zlatými i stříbrnými doplňky a jsou na vyšším podpatku. A navíc jsou kožené a zdají se být pohodlné. To tedy ještě musím pořádně ozkoušet při chození po městě a dám vědět v outfit postu s nimi. Na ten se můžete těšit už brzy. Kupovala jsem je v ALDO Shoes na Chodově před pár dny, takže je stále ještě mají, kdyby si někdo chtěl koupit ty stejné. Mimochodem, na facebookové stránce Alda právě probíhá skvělá soutěž, když se zapojíte, můžete vyhrát slevu na nákup a nebo dokonce boty zdarma po celý rok!

23 comments:

  1. Tak ty jsou mooooc pěkné. Evidentně se dnes zastavím u nás v Brně v Aldo ;)

    ReplyDelete
  2. mělas sem dát tu fotku s kočičkou, ta je skvělá! já mám teď zákaz kupovat si nový boty:D

    www.veronikad.com

    ReplyDelete
  3. taky se mi libi ta fotka s kocickou! :)

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  4. Nemám s botami z Alda moc dobré zkušenosti....ale třeba jsem jen měla smůlu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som si toto leto kupila v aldo dvoje sandale, rozpadli sa, a jedny mokasiny, po jednom! pouziti sa podrazka tiez rozpadla, aldo uz nechcem ani vidiet a to nemam jedny topanky na leto, mam ich fakt desiatky..

      Delete
    2. Mne prijdou kvalitni. Radim boty "prosahat", nez si je koupis. Nezajimat se jenom o vzhled boty. Pokud jsi na pochybach, tak to bude spatna volba. A od tenke podrazky dat ruce hnedka pryc. Usetris si tak nervy a penize.
      A radim investovat do bot.

      Delete
  • už je docela trapný, jak při každym nákupu nových bot zminuješ, jak víš, že jsou to 250. a že pro tebe jsou duležité detaily..atd..
    on by to totiž nikdo vůbec neřešil, ale tim, že nám to furt předhazuješ, je to ještě trapnější, než že už jsou v pořadí 250.
    ale jsou pěkný tojo, ale stejně si je vezmeš jednou na nohu, :D

    ReplyDelete
  • ty jsou skvely :)

    ReplyDelete
  • Mna uz snubenec do Alda ani nechce pustat, pretoze stadial vacsinou vzdy odidem s novymi topankami alebo po novom s kabelkou... tieto su naozaj nadherne, tesim sa na outfit s nimi :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  • Tak tyhle boty muzu porad. Pokud maji vevnitr i kozisek, tak ti je zavidim jeste vice. Ja jsem tedka taky koupila podobne boty s koziskem, ale ve vinove barve ve Stiefel König za skoro €110,-. Mohla jsem pockat do ledna, kde by je slevnily, ale nevydrzela jsem to. Tech cernych mam taky hodne, takze me neprovokuj. Aldo sice neznam, ale o Vanocich se vracim do Ceska. Boty nakupuji uplne nejradeji, jeste mam vyhlidnuty dvoje: kozacky v modre barve a snehule ve fialove barve.

    ReplyDelete
  • je mi jasny ze sis je mohla vybrat v ramci spoluprace, jinak by to byl naprosto zbytecny kup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud si dobre vzpominam, psala na asku, ze ma na boty z Alda urcity slevy...a nechala bych na ni, aby sama posoudila, co je pro ni zbytecny nebo ne ;)

      Delete