November 12, 2014

black cap



Dneska jsem s hrůzou zjistila, že už je to týden, co jsem nepřidala nový post. Nějak to uteklo, ani nevím jak. Takže se omlouvám, že jsem vás takovou dobu zanedbávala a jsem tu s novým outfitem. Ten je pro mě celkem typický - můj oblíbený leopardí kabát ze Zary, dlouhý khaki svetr, černé skinny a kotníčkové boty značky Eye ze Slevomatu. Abych ho trochu ozvláštnila, vzala jsem si tuhle čepici z H&M. Je mi jasné, že ne každému se to bude líbit, ale aspoň je to něco zase trochu jiného, než tu vídáte obvykle. A třeba tím někoho inspiruji :). Co říkáte na kšiltovky vy? Nosíte je?







ZARA coat.
NEW YORKER sweater.
TOPSHOP jeans.
EYE shoes (via Slevomat).
MICHAEL KORS watch.
MARC by MARC JACOBS bag.
COACH chain bracelet.
LINDEX cuff bracelet.

photos by Elisa Line

41 comments:

  1. Pavli, kšiltovky kvituj s povděkemi... rozhodně super kousek na ozvláštnění outfitu a když někoho inspirují tím lépe :). Osobně nedám dopustit na kožené/koženkové kousky :)

    ReplyDelete
  2. První fotka je naprosto TOP!

    ReplyDelete
  3. Mně se nejvíc líbí druhá fotka! Sluší ti to :-)

    ReplyDelete
  4. Kristina and TonieeNovember 13, 2014 at 2:14 AM

    Prvni fotka je skvela, moc se mi libi taky boty! Na zvireci vzory jsem nikdy moc nebyla, ale tobe kabat uplne pasuje :)

    ReplyDelete
  5. to je super! ta cepice to uplne ozivila :)

    ReplyDelete
  6. super, krásná !!!
    vyfoť nám tvoje vlasy zezadu.
    Máš je už krásně dlouhé...

    ReplyDelete
  7. Stale na kokainu? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Závidíš? :D

      Delete
    2. ja aj ano ;)

      Delete
  • Sluší ti to Pavli :)

    ReplyDelete
  • Patricia loves fashionNovember 13, 2014 at 8:38 AM

    Moc se mi líbí ten svetr, jsem překvapená, že je z NY :))

    ReplyDelete
  • Super, jsem ráda, že jsi outfit něčím takhle ozvláštnila, hned dostává jiný rozměr:)

    ReplyDelete
  • WOW! tenhle outfit se mi moc libi !

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  • Ten kabát zbožňuju a říkám to porad, ale k tomuhle mi nějak nejde a myslím, že je to tou kšiltovkou. Jinak vypadáš úžasne.

    ReplyDelete
  • Nádherný kabát a čepice :) podobnou jsem si koupila v pánském H&M a nemůžu si ji vynachválit! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Čepice byla super volbou, vypadá k tomu vážně dobře :) Jinak tenhle kabát obdivuju vždycky, ale ani tentokrát mi to nedá... je prostě geniální.

    ReplyDelete
  • Tezko rici. Rozhodne to zaujme vice nez kdyby jsi byla bez te ksiltovky. Ale muj styl to rozhodne neni. Jak uz jsem psala v ostatnich komentarich, ty se bojis proste barev a vrstveni. Podle me je zima a podzim pro modni blogerku to nejlepsi obdobi k tomu, aby ukazala, zda to v mode umi ci nikoliv - muzes vrstvit (kosile, svetr, vesticka, barevny puncochace, sukne etc). Tve kotnickove boty (v x stejne variaci) a cerne skiny jsem videla uz hodnekrat. To opravdu uz najdu vice inspirace v ulicich Vidne, Berlina a v posledni dobe i Londyna.
    Zalet nekdy za strejdou do Ameriky a nech se trosku inspirovat. Ty jednou totalne prekvapis super kabatem, ale pak si koupis ksiltovku a myslis, ze je to cool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg běžte už do pr... s těma barvama

      Delete
    2. o barvy nejde, klidně může být černo-šedo-bílá kombinace. Ale tím pádem je to pak opravdu nuda, kotníčkové boty, které má Pavlína jsou všechny na jedno brdo, černé skinny má také skoro pokaždé, takže inspirace to sice být může, ale stačí se podívat na jeden outfit - protože jsou si velmi podobné. Nicméně je to její styl a kdo má rád barvy, nechť se inspiruje jinde :-)

      Delete
    3. Pro anonym 15 ( v této chvíli ) - čeho chceš dosáhnout větou, ve které se odvoláváš na ..."Jak už jsem psala v ostatnich komentařích..." když se neumíš podepsat. Takže ty jsi psala všechny ty anonymní komentáře? To ne, ty píšeš bez diakritiky. Takže si máme vyhledat anonymy bez diakritiky a nastudovat tvoje rady. Jo, vlastně ne, ty poučuješ jen Pavlínu, že jo? Ty jsi super nadblogerka , která radí blogerkam, kam si odletět, protože ty to máš v malíčku. Proč o tobě teda nevíme? Nechceš poslat link na svoji tvorbu? Nechceš, protože jsi jenom ubohá anonymní rejpalka.

      Františka

      Delete