October 11, 2014

zippers


Před pár dny jsem se zmiňovala, že jsem naprosto nadšená z podzimní kolekce Lindexu. Opět jsem se tam zašla podívat a odnesla si nové kožené kalhoty, které mají skvělou délku a jsou dostatečně skinny, stříbrný náramek a tenhle bílý svetr se zipy. Všechny tyhle kousky jsem zkombinovala s Nike Air Max 90 z Queens.cz, které teď nosím každý den a snad ke všemu. A na rtech mám jasně červenou rtěnku od NARS, odstín Jungle red.







LINDEX sweater, pants and bracelet.
NIKE shoes (via Queens.cz).
H&M top and bracelet.
MICHAEL KORS watch.
CÉLINE sunnies.


photos by Elisa Line

48 comments:

  1. Skvělá délka, hlavně na blížící se zimu no :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neni problém si je vzit v zime s kotnickovyma botama :)

      Delete
    2. trefa, Anonymous 1 :D

      Delete
  • Always Stunning !!!
    charisfelicity.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  • Vypada to hezky. Ma ten svetr vubec stejnou delku? Uprimne me mrzi, ze se trosku barevne v obleceni neodvazes. Vim, ze chces zustat verna svemu stylu. Ale cerno-bila klasika, doplnena treba o zajimavy zip, rozparek, nikoho neurazi ale ani prilis neoslovi. Od modni blogerky bych cekala vice.
    Rada jsem se inspirovala tvymi leisure outfity, ale v posledni dobou a blizicim se pochmurnym podzimem, vsazim na barvy. Pokud znas znacku Desiqual a je v Praze, jdi se tam podivat, ze srandy si neco kup a treba te barvy zacnou bavit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pavlína a cirkus z Desigual? Hezký aprílový žertík :D

      Delete
    2. já nevím teda, ale mě třeba Desigual vůbec neoslovil, jejich obchodem sem procházela a nebyla sem tam schopná najít jediný kousek, který by mě zaujal..... myslím, že na barvy můžeš do jiných obchodů a rozhodně to nemusí být takhle divoké;-)

      Delete
    3. Desigual je naprosto priserny nechapu lidi, kterym se to libi nektere kousky mi přijdou az nevkusne no proste fakt cirkus jak psal anonym nade mnou. Takze fakt blbej priklad.

      Delete
    4. Paneboze, Desigual? Tak to si delas prdel, ne? :D Neznam vetsi kyc a hnus. Nejhorsi rada ever. :D

      Delete
    5. Anonymous 6 : prosím Tě, jsem, ne sem ! ve škole jste neměli češtinu ?

      Delete
    6. desigual :-D no to me podrz. Moc hezoucke vecicky, opravdu.
      Nechapu co je tak zajimaveho na tom se oblikat barevne. Ale pokud hledas nekoho kdo je vice barevny je to ok, jen to nehledej tu nebo nechtej po nekom jako je pavlina aby se menil. A ze to neni dost zajimavy na to ze je blogerka? Kabatem s obri kytkou pres bricho ve vykriceny barve by to zajimavejsi bylo jo?

      Delete