June 5, 2014

new leather shorts



Asi před měsícem jsem si koupila nové koženkové šortky. Jedny podobné už mám ze Zary z minulého léta, ty jsou ale elegantnější a já teď chtěla trochu víc sporty - nějaké, které se mi budou hodit k teniskám a slip on botám a přesně takové jsem našla v Topshopu. Bílý svetřík, který vidíte na fotkách, mám ze Slevomatu, kde poslední dobou nakupuji ráda a celkem často. Asi vás překvapí, že je pánský od značky Blažek, u které se většině vybaví pánský obchod s obleky. Na stránkách se mi líbil a tak jsem si ho zkusila objednat, vždycky je možnost věc do měsíce vrátit. Byl sice trošku dražší, ale musím říct, že je neuvěřitelně kvalitní a hodí se snad ke všemu. Nakonec jsem za tuhle investici do univerzálního kousku vážně ráda. Opět jsem si vzala můj oblíbený trenčkot z frontrowshop.com, který v podstatě nesundavám, a hadí slip on boty. Outfit jsem doplnila stříbrnými doplňky, Céline kabelkou a rudou rtěnku Rimmel Kate Moss, odstín 111 v matné verzi.







TOPSHOP shorts.
BLAŽEK sweater (via Slevomat).
FRONTROWSHOP.COM trench coat.
H&M shoes and bracelet.
CÉLINE bag.
MICHAEL KORS watch.

photos by Elisa Line
photo edit Nika Chic

30 comments:

  1. Kožené šortky také plánuji koupit. :)

    http://majachann.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. perfektní!

    ReplyDelete
  3. Ten drcek ti strašně sluší! :)

    ReplyDelete
  4. Aj ja by som si už mohla kúpiť kožené šortky :) a milujem tvoje botky :3

    ReplyDelete
  5. skvely skvely skvely! uz z fotek ten svetr vypada kvalitne a bude urcite prijemnej:) mega se mi libi kombinace tech sortek s trench coatem :)

    ReplyDelete
  6. Moc ti to sluší, pls dej postup na drdol na hlavě.. Je úžasný !

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pomoci ty donut vycpavky, ja si ji udelala z ponozky ( ustrihnes konec na prsty aa motas) udelas culik, ''donut'' provliknes culikem a nechas ho nahore a vlasy rozprostres po ty vycpavce az to budes mit tak nejak vsude tak das zase gumicku kterou nasadis na to aby si vlasy pripleskla k tomu donutu.. zustanou ti trcet konce vlasu a ty jednoduse omotas kolem dokola - ja mam treba vlasu dost a drdol mi to pak zahryvalo tak si muzes i z tech koncu udelat copanky a ty obtocit :-) :-) http://www.google.cz/search?q=donut+bun&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XOGSU4ueO-6Q4gSZhIC4Aw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=800.

      Delete
    2. ten můj pomocí té vycpávky není, možná někdy nějaký tutorial udělám :)

      Delete