February 5, 2014

February wishlist

Únor je tu a já už pomalu začínám vybírat kousky, kterými vylepším svůj šatník pro tohle jaro. Jak jsem slíbila, na začátku každého měsíce se tu bude objevovat wishlist a tak se můžete podívat, po čem momentálně toužím. Z toho minulého jsem si pořídila témař všechno, jen chelsea boots stále zůstávají jako jedna z hlavních položek, které si chci pořídit. Černobílá MK Selma se přesunula na neurčito, je ze staré kolekce, takže jedinou možností jak ji sehnat je ebay nebo outlet, do kterého se v blízké době nedostanu. 

Asi vás nepřekvapí, že wishlist je opět laděn do černé, bílé a šedé. Právě kousky v těchto barvách nakupuji nejraději, je to přesně můj styl a také mi přijde nejrozumější nejvíce peněz investovat právě do univerzálních věcí v neutrálních barvách, protože právě ty se nejlépe a nejsnadněji kombinují.



Naušnice (link)
Tyhle falešné roztahováky patří k mým nejoblíbenějším naušnicím vůbec. Mám je už ve zlatém provedení, ale momentálně u mě vedou stříbrné doplňky, takže si chci pořídit ještě tyhle z Manga. V žádné prodejně jsem je bohužel nenašla, tak jsem si je objednala z jejich eshopu.

Fujifilm Instax Mini 7S (link)
Po polaroidu jsem vždycky toužila. Nikde jsem doteď bohužel nenašla starý, který by zároveň i fungoval a byl za přijatelnou cenu a tak jsem se rozhodla pro novou verzi polaroidu od Fujifilm. Navíc mě baví to bílé provedení a i snímky se do něj dají snadno sehnat. Už ho mám doma a nemůžu se dočkat až s ním vyfotím první fotky. Pokud se povedou, určitě vám některé ukážu i na blogu.

Černá a bílá blůza (link, link)
Klasická černá a bílá blůza v mém šatníku chybí. Vždycky jsem nosívala spíš obyčejné topy nebo košile, ale tyhle halenky vypadají v outfitech podle mě lépe. Objevila jsem perfektní v Mangu a také za dobrou cenu, takže si tam pro ně co nejdříve zajdu.

Černé kožené boty (link)
Tyhle boty mi na webu Zary vybral můj přítel a já se do nich úplně zamilovala. Vypadají jako ideální obuví na jaro, mají i přijatelně vysoký podpatek, jen se trochu bojím, že budou nepohodlné. V prodejnách je bohužel zatím nemají, takže jsem neměla možnost si je vyzkoušet. Jestli do nich opravdu půjdu se rozhodnu až pak.

Transparentní psaníčko
Podobné průhledné psaníčko chci už pár let, ale přišlo mi, že ve všech obchodech i eshopech, kde se objevilo, ho měli za přemršťenou cenu. Za takovou malou plastovou věc, kterou navíc nebudu nosit až tak často, jsem byla ochotná dát maximálně 200 Kč. A nakonec jsem ho našla! Podobné tomu na obrázku mají teď v Mangu Na Příkopě v několika barvách. Já si pořídila s lehkým nádechem do černa. Na webu jsem ho bohužel nenašla, ale určitě ho brzy uvidíte v některém z outfitů.

Kostkovaný kabátek (link)
To jsem tak jednou prohlížela web H&M a když jsem uviděla tenhle kostkovaný kabátek, hned bylo jasné, že ho musím mít. Je to podle mě naprosto úžasný kousek, lehce oversized, který se bude perfektně hodit snad ke všemu. Díky svému vzoru oživí jakýkoliv jednoduchý outfit a také se dá snadno kombinovat s barevnými věcmi. Bude perfektní k podpatkům a elegantním outfitům, ale i ke creepers nebo converskám.

Šaty
Právě šaty jsou kouskem, kterého je v mém šatníku asi nejméně. Mnohem raději nosím spíš kalhoty nebo šortky a v šatech mě tedy můžete vidět spíš výjimečně. To jsem se rozhodla trochu změnit a plánuji si pro novou sezónu pořídit nějaké nové. Zalíbily se mi kožené z Manga (link), košilové z H&M (link) a také ještě další dvoje z Manga, šedé (link) a bílé (link).

Bílé loafers (link)
V mém botníku se objevuje převážně černá, což mě v poslední době začíná trochu mrzet a pro tuhle sezónu bych si ráda koupila boty i v jiné barvě. Momentálně jsou mými favority bílé loafers z Manga, zatím je nemají v prodejně a z eshopu je objednávat nechci, ale hned jak se tu objeví, jsou mé :).


Jaké jsou top položky ve vašem wishlistu? :)

29 comments:

  1. Instax od Fujifilmu jsem chtěla taky, ale čím dýl jsem ho prohlížela, tím víc mi to přišlo jako kýč :D No, ještě uvidím, protože fotky, které dělá se mi moc líbí:)

    ReplyDelete
  2. Ty šedé šaty z Manga jsou moc hezké! Já si nic moc momentálně nepřeju, alespoň co se týče módy, z kosmetiky by se ale něco našlo :) Každopádně bych nepohrdla nad nějakým novým svetrem, těch podle mě není nikdy dost!

    ReplyDelete
  3. Polaroid! Chci ho taky! :3

    ReplyDelete
  4. nechcem rýpať ale to budeš na jar nosiť už holé nohy keď píšeš že tie topánky sú vhodné na jar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemusí, dajú sa kúpiť aj silónky s otvorom len na palce a pätu napr v M&S.

      Delete
    2. A proč by měla mít holé nohy?

      Delete
    3. a prečo by ako nemohola mať holé nohy ?

      Delete
    4. vždyť holé nohy mívá pořád i v zimě :)

      Delete
  • Black and gray and white. Perfect.

    / Avy
    http://MyMotherFuckedMickJagger.blogspot.com



    ReplyDelete
  • Uvitala bych hojne pouzivani ceskeho jazyka nez anglickeho vyrazu oversized, pridano ke kabatu. Tak reknu kabat volnejsiho strihu, zejmena v pripade, ze blog je psan v cestine a urcen pro ceske publikum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bohužel jsou termíny co v češtině tak nevyzní ač je to smutné.. prostě pod slovem "oversized kabát" si představím něco jiného než "kabát volnějšho střihu" stejně tak mokasíny/loafers, u mnoho z nich se mi ani české názvy nevybavují (biker boots, chelsea boots, wesges..) je to blbý, ale je to tak ))

      Delete
    2. takze pre slovenske publikum urcene nie je? :( what a pity..

      Delete