November 6, 2013

Isabel Marant pour H&M giveaway



Mnozí z vás jistě ví i z mého blogu, že 14. 11. se dostane do prodeje nová exkluzivní kolekce, kterou pro H&M navrhla Isabel Marant. Tahle francouzská návhrářka patří mezi mé oblíbené, proto mám velkou radost, že můžu na svém blogu uspořádat giveaway o jeden kousek z této kolekce. Vybrala jsem pro vás můj nejoblíbenější, který bych si i já sama ráda pořídila - vlněný šedý kabát ve 36. Protože je lehce oversized, určitě perfektně sedne menším i větším velikostem. Bude se soutěžit od dnešního dne do 13. 11. 2013, hned další den bude vítězce výhra odeslána.

A co pro výhru musíte udělat?

Na [email protected] mi pošlete koláž s outfitem, vytvořenou třeba na polyvore.com, jak byste kabát zkombinovaly vy. Všechny budu postupně zveřejňovat na facebookové stránce mého blogu (tady). Vyhraje outfit, který bude nejoriginálnější a který se mi bude líbit nejvíce. Tak se do toho dejte a já se budu těšit na vaše výtvory :).

Dodatek: kabát jsem na polyvore přidala pod Isabel Marant HM coat, případně ho najdete pod TÍMTO odkazem. Pokud jste přihlášeni, stačí kliknout na tlačítko CREATE.



18 comments:

  1. vynimocne pekna kolekcia. Samotne veci sa mi zvycajne od I. Marant nepacia, ale teraz sa tam da najst par peknych kuskov.

    Pozyvam na narodeninovu giveaway o Gucci Rush 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    ReplyDelete
  2. to je skvelý nápad! :-) určite to vyskúšam, vyzerá bezchybne!
    A páči sa mi, že nejde o "klasickú" giveaway a takisto, že nejde o žiadne lajky na fb. Dúfam, že sa ti moja koláž bude páčiť :-)

    that-nat.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ten kabát je dokonalý má ho moja kamarátka a na postave vyzerá krásne :) :)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DDD ako ho može mať keď sa do predaja dostane 14.11. ?

      Delete
    2. To slecne trochu nevyslo :Dd

      Delete
  • Pavli posilala jsem Ti svoji kolaz, ale mail se mi vratil, ze mas plny mailbox, mam to poslat jinam nebo co s tim?

    ReplyDelete
  • Pavli, dokdy můžeme soutěžit? :-)

    ReplyDelete
  • Jsem slepá, už vidím dokdy soutěž běží :-) Nějak jsem to přehlédla :-)

    ReplyDelete
  • This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  • Ten kabát je skvělý! :)

    ReplyDelete
  • شركة مكافحة حشرات
    شركة مكافحة حشرات بالاحساء
    شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء
    شركة رش مبيدات بالاحساء

    ReplyDelete
  • الآمنة في أوقات الأزمات والكوارث. من خلال مواد الحملة والدعاية والتوعية الإعلامية ، تلبي الاحتياجات التي يحتاجونها ، وتعوض الخسائر التي تكبدوها ، وتثقيف كبار السن حول طرق حماية أنفسهم في الأزمات والكوارث.

    كما تضمنت هذه الحقوق تسهيل إنشاء مؤسسات الرعاية كيف بدأت في عالم الفن ومن اكتشفك؟
    الشخص الذي اكتشفني البيان نيوز في التمثيل هو زوجي القنوات الناقلة والمخرج والمنتج كمال الدين صلاح. مشاهدة مباراة بقلم ابراهيم عمارة عندما جاء المخرج كمال الدين صلاح لزيارة والدتي قال لها: هذه الفتاة المجنونة تذهب كل يوم الى مراكز التصوير وتريد التمثيل. نحن بصدد إجراء اختبار له في الميدان وكان يستعد لفيلم بعنوان "يوم القيامة" بطولة سميرة أحمد وعماد السعودية حمدي وسميحة أيوب وكمال صلاح الدين ، وكان من الصعب على والدتي الحضور. ذهبت من الإسكندرية إلى القاهرة مصر اليوم ، لكن استعجالي أحضر معي واختبرته حقًا وحصلت على دور في هذا الفيلم ومن هناك كانت البداية ، وكاد أن يعجبني كمال صلاح الدين ، لذلك جاء. قال لي وقال لأمي: ما رأيك أن أعزيك منه وأتزوج منه؟الاجتماعية للمسنين على مختلف المستويات الاقتصادية من خلال الوزارة المختصة والجمعيات والمنظمات غير الحكومية وغيرها من الأشخاص الطبيعيين أو الاعتباريين العامين أو الخاصين ، والإعفاء الجزئي

    ReplyDelete