August 22, 2013

cream embellished top



Jak už jsem se tu jednou zmiňovala, tahle mikina byla mým nejoblíbenějším kouskem z kolekce H&M pro letošní jaro/léto. Pořídila jsem si jí hned ve dvou provedení, černém a krémovém. Černou jste na blogu ještě neviděli, ale brzy se vám ukážu i v té. Celkově tohle léto u mě vedly hlavně kousky s nějakým zdobením nebo výšivkou. Teď už se těším na podzim, v nejbližší době se tu objeví wishlist nebo podobný článek, ve kterém vám prozradím, co budu nosit nebo si chci pořídit na příští sezonu :)






H&M TREND top. H&M shirt and bracelet. TOPSHOP shoes and jeans. CELINE bag.

photos by Elisa Line
photos edit by František 

85 comments:

  1. krasny outfit jako vzdy ))

    ReplyDelete
  2. Bože to ke zase nuda :'(( pavli čo sa to deje

    ReplyDelete
    Replies
    1. právě že se neděje nic :)))

      Delete
  • Karolina HavlíkováAugust 23, 2013 at 7:20 AM

    velmi zajímavá kombinace, ale moc ti sluší.

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  • Karolína BenkovaAugust 23, 2013 at 7:56 AM

    Mikina je pěkná ale nelíbí se mi okraj toho vzoru. :) Jinak ti to sluší

    ReplyDelete
  • Moc hezké!Líbí se mi jak límeček od košile,skvělý jako doplněk :).

    ReplyDelete
  • Moc pěkné :-) S tou košilí je to super kombinace :-)

    ReplyDelete
  • Ta mikina je skvělá!
    Kdybych ji měla, tak bych ji nosila v jednoduché černobílé kombinace a možná s nějakým výrazným náhrdelníkem.

    ReplyDelete
  • Pavlino moc se mi to líbí, je to prostě tvůj styl!
    A to nejsou bradavky, ale kapsičky od té jeans košile...!

    ReplyDelete
  • zajímavý svetr/mikina!:)

    ReplyDelete
  • Přesně dle mého gusta! Zbožňuju denim košile, přes ni mikinu a k tomu černé skinny! Vypadá to hrozně uvolněně. Akorát ten přišitý vzor na mikině se mi moc nelíbí. :)

    ReplyDelete
  • vršok je naozaj krásny ,a kombinácia s košelou je úúúžasná :)

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  • Tenhle outfit se mi dost líbí :-)

    ReplyDelete
  • Krásná mikina :) Takové boty zrovna sháním, ale TOPSHOP mám hodně daleko.

    ReplyDelete
  • i love your blog,wow awesome !!,here is my loved blog,i think maybe you are love too:http://www.shopyart.com,Keep in touch,best wish for you.

    ReplyDelete
  • Ahoj Pavlíno, můžu se zeptat v jakým městě, případně státě bydlíš? Promiň za blbou otázku, ale tvůj blog se mi nelíbí a nijak mě nezaujal, takže ho pravidelně nečtu a proto to nevím. Párkrát jsem se sem zašla podívat a pokaždé mě zaujalo, že celý léto nosíš dlouhý rukávy nebo dlouhý kalhoty, případně několik vrstev a dokonce podzimní boty. Z show Jana Krause jsem měla pocit, že jsi v ČR a zaujalo mě, že letošní tropický léto někdo může přežít v takovém oblečení.
    (nabízí se mi několik možností - nejsi v ČR, je ti pořád zima, chceš být zajímavá, stydíš se za sebe...)
    Díky za odpověď.

    Lenka Neuwirthová

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chytré :D
      řekla bych, že moc dobře víš kde Pavlína bydlí a že tento blog pravidelně navštěvuješ, jen jsi ji potřebovala zkritizovat, ale tak aby to vypadalo slušně, nemýlím se? :)

      Delete
    2. Zrovna to jsem chtěla napsat :D přes měsíc a půl je mi horko tak, že pomalu na sobě nesnesu ani plavky a z toho všeho, co jsem viděla postech za toto léto u tebe Pavlíno mám pocit, jak kdyby byl chladný podzim... Abych neškodila tak, 2x byl o něco teplejší podzim. Promiń, ale to není normální a hlavně se nevymlouvej na to, že bydlíš v Praze. Mám tam blízkou kamarádku a tedy vím, že počasí jak na podzim rozhodně v Praze nebylo celé léto :).

      Delete
    3. naprosto souhlasím

      Delete
    4. Pavlína je z Prahy a už několikrát tu zmiňovala, že outfity jsou přizpůsobený aktuální teplotě, tzn. zrovna je fotí když venku nejsou tropy nebo je už je chladnější večer. Není padlá na hlavu aby se pekla v mikině když je 40 stupňů, ne? Jak si můžeš všimnout, nefotí se každý den a zrovna když má na sobě letní oblečení, kombinace se jí nemusí zdát natolik zajímavá, aby ji vyfotila, nebo u sebe nikoho kdo by jí vyfotil nemá. Vrstvený outfity jsou prostě zajímavější, vzít si kratasy a triko umí každej, proto se všichni těšíme na podzim :)

      Delete
    5. Adélka:
      A není od toho právě fashion blog, aby ukázal jak i s jednoduchého trika a kraťasů udělat zajímavý outfit? Některé blogerky žijí na místech, kde je teplo celý rok - a přitom mají někdy jednoduché a přesto velmi originální nebo přinejmenším zajímavé outfity ;)

      Delete
    6. Jojo, v tomhle máš pravdu. Nicméně Pavlína asi preferuje ty jarní/podzimní, vrstvené. A na svém blogu si může fotit outfity jaké ona chce, žejo :)

      Delete
    7. Evo, jak jsem už psala, blog Pavlíny navštěvuju občas, dohromady jsem tu byla asi 4x :) Pokud vím, tak jsem nezkritizovala nic. Na tomto outfitu se mi mikina dokonce hodně líbí, stejně jako boty. Ale nepochopím, proč se mám na takové oblečení dívat v tropickém vedru, kdy jsou skoro čtyřicítky ve stínu. Slušně jsem se zeptala, jak to je, protože to opravdu nevím. Kdybych chtěla kritizovat, tak napíšu, že je to hnus a dál se nevyjadřuju, ale tady mě skutečně zajímá, jak to Pavlína má, protože pokaždé, když jsem blog otevřela, bylo to, jakoby se zastavil čas někde v podzimu, tak mi to nedalo a zeptala jsem se.

      Adelko, díky za objasnění, docela to dává smysl, pokud je to její styl, vést blog tímto způsobem, tak to chápu. Takže jedna z mých variant byla správná - je to pro to, aby měla zajímavější outfity. Ale nesouhlasím s tím, že vzít si kraťasy a tričko umí každej. Já v tom třeba vypadám naprosto nezajímavě a tuctově, ale blogerky, které sleduju to umí jinak a každý den toto léto dávají jeden nový outfit složený z topu a sukně/topu a šortek/šatů a rozhodně vypadají dobře a mají obrovskou sledovanost. A na podzim se rozhodně netěším :-D

      Delete
  • štve ma tvoja popularita.."popularita"
    nie, nie preto, že závidím..preto, že existuje XY lepších blogov s kreatívnejšími majiteľkami, ktoré by si túto pozornosť zaslúžili 1000x viac, sú priateľskejšie, ochotnejšie a skromnejšie. Nie je umenie ovešať sa Jacobsom a zobrať do ruky Pradu, keď celkový dojem je na figu. tuším si u Krausa dokonca spomínala, že chceš ukázať mladým babám že super obliecť sa dá aj za nižšiu sumu. ale nehovor.
    proste ma hnevá tá celá preumelkovaná blogerská sféra založená len na peniazoch. a nech mi tu anonymovia nevypisujú niečo typu nech sem prestanem chodiť, Pavla bola super v jej úplných začiatkoch keď ešte nebola "pokazená" jej materialistickým JA, preto sem ešte občas zabehnem. no neteší ma, čo vidím.

    Petra

    ReplyDelete
    Replies
    1. ámen!

      Delete
    2. Naprosto souhlasim

      Delete
    3. Nemuzu nesouhlasit.

      Delete
    4. Přesně!! Kéž by se ta stará Pavlína zase vrátila. Je čím dál tím míň inspirativní a čím dál tím víc na jedno brdo a to je nuda.

      Delete
    5. ale ona už se nevrátí, protože tohle je její business.. je pravda že mi také přijde, že jsou přátelštější a milejší blogerky, stačí se Pavlině podívat na ask jak odpovídá, někdy mi na otázku ani neodpoví a ta její soutěž? dobrá finta jak si získat návštěvnost a přitom to ještě ani nebyla schopná vyhlásit..

      Delete
    6. Slečno Petro, já s vámi absolutně nesouhlasím. Znáte se snad s Pavlínou osobně, že si dovolíte tvrdit, že je málo přátelská,málo ochotná, nebo není skromná? Nebo jste k tomu dospěla po návštěve blogu?!!Nebude spíš problém v tom, že v začátcích blogu jste vy nevěděla její příjmení a teď s tím máte problémy? Co se týče blogu,
      ten se mění, je lepší, protože i Pavlína se mění - již není teeneger, zraje do mladé dámy se svým vyhraněným stylem a má i nemalé zkušenosti s blogem. Mě se líbí její blog a obdivuji ji i jako člověka.
      Kendzo

      Delete
    7. souhlas, bohuzel

      Delete
    8. Naprosty souhlas! Taky me stve neustala vlezlost ctenarek, jak je uzasna, protoze tohle si ona se svym pristupem a vsim opravdu nezaslouzi.

      Delete
  • tak toto vyzerá pekne :)

    ReplyDelete
  • velmi ti to pristane :)
    http://exactlylikeme.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  • super makeup - ale ten mas ty vzdy dokonaly! Zvu vas na Marc Jacobs Givaway: http://bit.ly/15nczsu

    ReplyDelete
  • uprava <3

    ReplyDelete
  • Mikina je super zvlast s tou kosili to vypada super:) celkove moc pekny outfit:)

    ReplyDelete
  • úžasný outfit! štýlový, jednoduchý a presne podľa môjho gusta..! :)

    ReplyDelete
  • boze,tie topanky uz vyhoood

    ReplyDelete
  • krásná kombinace, podobnou mikču si chci určitě na podzim pořídit..:)

    ReplyDelete
  • وخلال زيارة سلطنة عمان ، سيتم إطلاق عدد من المشاريع المشتركة ، بما في ذلك الاستثمارات في مشروع إنشاء منطقة صناعية في المنطقة الاقتصادية الخاصة بالدقم ، والتعاون في تركيا ، بما في ذلك مجالات التعاون الرئيسية. بالإضافة إلى الشراكة في مجال الطاقة والأمن كيف بدأت في عالم الفن ومن اكتشفك؟
    الشخص الذي اكتشفني البيان نيوز في التمثيل هو زوجي القنوات الناقلة والمخرج والمنتج كمال الدين صلاح. مشاهدة مباراة بقلم ابراهيم عمارة عندما جاء المخرج كمال الدين صلاح لزيارة والدتي قال لها: هذه الفتاة المجنونة تذهب كل يوم الى مراكز التصوير وتريد التمثيل. نحن بصدد إجراء اختبار له في الميدان وكان يستعد لفيلم بعنوان "يوم القيامة" بطولة سميرة أحمد وعماد السعودية حمدي وسميحة أيوب وكمال صلاح الدين ، وكان من الصعب على والدتي الحضور. ذهبت من الإسكندرية إلى القاهرة مصر اليوم ، لكن استعجالي أحضر معي واختبرته حقًا وحصلت على دور في هذا الفيلم ومن هناك كانت البداية ، وكاد أن يعجبني كمال صلاح الدين ، لذلك جاء. قال لي وقال لأمي: ما رأيك أن أعزيك منه وأتزوج منه؟الغذائي والتعاون في الأنشطة الثقافية والرياضية والسياحية.

    ومن المنتظر أن تشهد الزيارة افتتاح الربع الخالي ، وهو أول معبر حدودي بري مباشر بطول 800 كيلومتر بين البلدين.

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home