June 3, 2013

notched heel shoes



Dnes se mi konečně po pár dnech podařilo vyfotit outfit. Několik dní v kuse prší, spousta míst, kudy chodím nejčastěji a také mých oblíbených, je v Praze zaplavených. Doufám, že vše bude co nejdřív zase ok a že vy, moji čtenáři, jste všichni v pořádku a letošní povodně v rámci možností zvládáte. Kromě událostí z posledních dní se na mě také navalilo víc povinností než obvykle, takže jsem nestíhala přispívat úplně pravidelně, ale v následujících dnech se to snad zase zlepší :). Co se týče mého outfitu, měla jsem na sobě po dlouhé době flanelovou košili, které mě zase začaly bavit, kožený křivák Pull&Bear, šedé tílko ze Zary, černé skinny a nové boty z eshopu Choies (link), které mi trochu připomínají jedny od Wanga.






TOPSHOP jeans and shirt. PULL&BEAR jacket. ZARA top. CHOIES shoes. CELINE bag.

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

185 comments:

  1. Přesně takovou košili jsem dnes měla na sobě:) Tu košilovou náladu má asi na svědomí to počasí myslím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne Luci to si taky myslím! Mám úplne stejny košilovy období ted

      Delete
  • Ty botky jsou úžasné, jednoduché a mají nápaditý detaily.Ale i celkový outfit se mi moc líbí.
    A od Asku si dej pohov, sice odioti budou spamovat tady. Ask je podle mě zbytečnost, stejně si dostávala otázky, které google vyjeden za vteřinu.

    ReplyDelete
  • Asi bys potrebovala o cislo vetši kalhoty.tohle "vlnkovani" se dela kdyz kalhoty nesedi a jsou napasovany

    ReplyDelete
    Replies
    1. To uz pisu viaceri, su to nekvalitne site gate konfekcne, co uz. Ale Pavline su srdecne ukradnuti citatelia, takze nic.

      Delete
  • Hroza Pavlina, je to bez farieb, nudne a sede, ta kosela je priserne neforemna a k tomu tie nohavice v ktorych si uplne napchata. A to nehovorim o tych topankach v ktorych mas navyse hole clenky, pritom hore mas tri vrstvy! Toto je jedna z najhorsich kombinacii ake som tu videla!

    ReplyDelete
  • Skinny mají sice být uplé, ale ne tak že se nacpeš do o číslo menších. Vím, že si poslední dobou zakládáš na postavě a na tom jak jsi hubená, ale tohle ucpávání tepen ti nesluší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen ju nech ať si ty tepny ucpe

      Delete
  • Tohle je přesně můj styl! Moc se mi to líbí :-)

    ReplyDelete
  • Tento oblecek sa nevydaril.
    1. Topanky su preplacane, nepekne a podla mna sa nehodia skoro k nicomu. A ak uz, tak by som ich dala k sortkam, aby sa to nebilo s dlhymi nohavicami.
    2. Nohavice zasa nemozne, nekvalitne, primale. (Nekvalitu vidno podla krutiaceho sa bocneho svu a ze su primale, nam Pavlina ukazuje na fotkach, ktore zobrazuju "originalny" sposob pchania cohokolvek do nohavic.)
    3. Flanelky u nas nosia chlapi na stavbach, teda aspon flanelky tohto strihu. Rovnako ako spodne tielka, ako ma Pavlina.
    4. Bundicka krasna, ale jednoducho mi to nesedi dokopy.
    Shopper bag sme videli, potapacske hodinky od Bedu-zivocichara tiez, unaveny vyraz bez usmevu sa tiez opakuje, rovnako ako absencia akejkolvek zenskosti, tak to je asi vsetko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne! A este ako bonus su tu aj pokrutene pozy aby posobila Pavlina co najchudsie.

      Delete
    2. najviac vidno, ze tie nohavice su male, je ze sa jej robia ciary od rozkroku...vyzera to fakt hrozne...

      Delete
  • Ale Dukaj je trapnejsi.

    ReplyDelete
  • Topanky sú skvelé a flanelová košeľa tiež môže byť :)

    DAILY FABRIC blog

    ReplyDelete
  • The Limett StyleJune 4, 2013 at 9:11 AM

    to je zajímavý, že se do Pavlíny serete jen anonymně, když se vám něco nelíbí, tak si alespoň za svým názorem stůjte!
    mně se třeba tenhle outfit líbí víc než elegantní modely, protože mám ráda pohodovou, trochu rock'n'roll módu a do počasí co bylo a asi i situace ideální

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, a ty se jmenujes Limett, a na blogu mas napsane bydlisko a predvedenou vlastni tvaricku, ze jo? Anonymove ze si nestojej za svym? Haha.
      Pomeranc stajl

      Delete
    2. Anonymy jej tu pisu to co si naozaj myslia, pretoze vlezdoprdelkovia typu Carol si nedovolia povedat pravdu.

      Delete
    3. Nezlob se na me, ale google nepouzivam, o ostatnich moznostech nemam sajn co jsou a kvuli jednomu komentari se registrovat nebudu. A i kdyby, tak to jako necemu pomuze ? Ze si hodim nick treba "shnila okurka styl" ?

      Delete
    4. The Limett StyleJune 4, 2013 at 10:06 AM

      tak se pod to alespon podepisu treba, pak je tady 50 anonymu a jeden rika, ze nepsal tamto ale tamto a ze neni anonym z postu xy ale z postu zq..
      a na blogu bydliste napsane mam, recenzovala jsem kosmetiku tak nevim, proc bych tam mela mit fotky jak vypadam a jmenuju se Veronika, kdyz te to tak zajima

      Delete
    5. Nezajima, fakt ne. Ani nikoho jineho.

      Delete
    6. The Limett StyleJune 4, 2013 at 10:35 AM

      stejne 90% negativnich komentaru pise jeden a ten samy anonym, co se trese na nove posty, at ma zase pres den co delat..

      Delete
    7. A ty se netreses, Limeto? Nedej se vysmat. Jooo, vsichni anonymove se tresou na posty a vsichni neanonymove chvalici se netresou. Jupi, to je postreh!

      Delete
    8. Aha, jasne, napisem sem svoje krstne meno a tym sa ako nieco zmeni? :D

      Delete
    9. The Limett StyleJune 4, 2013 at 11:19 AM

      a pak že to nikoho nezajímá :D :D

      Delete
    10. Nie, nezaujima ma to Limette, prave preto som napisala, ze tym menom sa nic nezmeni.

      Delete
    11. Ja jsem Máňa Vožubradová z Hrdlovic nad Mmiletníkem, pomohlo to jo? Mám teď větší hodnotu, silnější osobnost a stojím si za svým názorem jak v betonových botách jo? Tak hele koukej Alexi, jak se vyčůrám do tý vany.

      Delete
  • vršek je bezva, ale ty boty na mě působí jak hobití boty :/

    ReplyDelete
  • Prišla som sem len napísať, že tie boty sú Pavli veľmi štýlové, že sa mi outfit páči, od koženky, cez košielku až po skinny a cestou som prečítala pár komentov a nedá mi nenapísať, že NIKDY NEPOCHOPÍM na čo pre boha príde človek, ktorý napíše, že flanelové košele nosia chlapi na stavbách, na fashion blog, lebo takú perlo vypustiť na módnom blogu je dobrý dezert. Tiež som zhnusená z neinteligentných komentov o "uplých gaťkach" ... vám by mali zakázať brázdiť po nete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cti pozorneji, trdlo. Ten anonym psal o flanelkach tohoto strihu. Flanelka muze byt hezka, pokud ma dobry strih a ne jak na chlapa, velika a neforemna. Takze az taka "perlo" to neni. A o "uplych gatkach" mas pravdu.

      Delete
    2. Nápodobně, jsem také z hnusena, nechápu co se to děje. To jsou opravdu všichni tak závistíví a nepřejícní? Vám může být úplně jedno jaká je Pavlína, s kým chodí a jak se chová ke čtenářům. To že vám tady neodepíše na ty vaše hnusný komenty se jí vůbec nedivím, ale vy jste všichni natřepaní aby vám na to odepisovala a ještě se s váma hádala ne? Můžete být rádi že je tady uveřejní. Radši zvedněte prdele, když vám tak vadí cizí úspěch a běžte něco dokazovat světu!

      Delete
    3. Nepásla som s tebou húsky, drahý anonym, aby si ma oslovoval trdlo :) Prepáč, že som to neodcitovala celé, ale napravím to : "Flanelky u nas nosia chlapi na stavbach, teda aspon flanelky tohto strihu." - toto nepatrí na fashion blog ani v tomto znení. Keby mal ten človek prehľad, tak vie, že oversized a boyfriend style nie je záležitosťou stavbárov na dedeine, stojím si za tým.

      Delete
    4. Ale toto je diskusia, ludia tu maju vyjadrit svoj nazor, nielen ochkat a pchat sa do zadku Pavline. Pokial niekto nieco napise slusne, bez vulgarizmov, preco nie. Btw, ani mne sa ta kosela nepaci, strihovo je podla mna zla a tie topanky ma tiez nezaujali.

      Delete
    5. kosela je super, aj ked sa nosia take na stavbach, ak nie je zavalena litrami potu, trochu betonu a pavlina pouziva deodorant tak mi to nevadi, ak to zladi dobre tak ok.
      ale co mi skor vadi, su vykriky 14 rocnych babeniek, ktore sa nemozu zmierit s tym, ze niekomu s anieco nepaci, ok, polovica komentar tu nema co robit, ale aj vy holky, ved si uvedomte, ze niekomu to pride ako zo stavby a nedal by si to na seba, tak ako vy by ste si nedali co ja viem co.

      Delete
    6. Michaela Kovalčíková
      mala by si začať menej spajať život s trendami, tak ano teraz su stavbary silne trendy.
      treba sa trošku preniest nad modou, ona je super, al ak s aniekomu nehodi tak sa to nehodi.
      ano hodi sa to an modny blog!!!
      to ako keby si pisala, ze sa nehodi aby niekto porovnaval baseballovu siltovku z tym ze ju nosia baseballisti, lebo toto je modny blog, to ze nike su sprotove tenisky, lebo pochadzaju zo sportu, tak s abude vsetci iba tavrit co je trend a nie co aky ma povod.
      ak by si sa len trosku zaujimalau o tie trendy co mas v hlave, modu, tak by si riesila aj vznik a povod, lebo ano kosela je povodom "robotnicka", tenisky pochadzaju zo sportu, dzinsy pochadzaju tiez od robotnikov...a moze pokracovat kludne dalej.
      takze ak niekomu pripomina niektory odev nieco tak sa to do mody hodi.

      Delete
  • Tohle teda nic moc :-(

    ReplyDelete
  • Ty boty jsou dost podobné těm od Wanga, ale jsou fakt pěkné a outfit taky :)

    ReplyDelete
  • Oceňuji, že se aspoň snažíš psát ty delší texty. Možná ti tví čtenáři nakonec nejsou až tak ukradení, jak to vypadá...

    ReplyDelete
  • Pavlíno, měla by sis ty komentáře ž fakt moderovat nebo je pročistit - proste něco! Je to tu čím dál horší... Ale asi to je jen další výkřik do tmy, každopadně, upřímně jde tvůj blog od deísti k pěti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty si myslíš, že Pavlínu Tvůj názor zajímá? Dřív tady nebylo tolik anonymním komentátorů, vyrojili se až po tom, co Pavína Jágrová prokázala, že ji vůbec, ale vůbec DOBŘE MÍNĚNÉ tipy nebo rady, nebo jak to popsat, nezajímají. No tak když nezajímají, tak ať se pak nediví, jaká sorta se tady chodí pobavit, protože jí je stejně jedno kdo a jak se na jejím blogu projevuje. Jde jen o návštěvnost a myslím si, že tu má teď z velké části díky anonymním komentářům vysokou, což může vést k dalšému výletu. Akorát by se management firem mohl podívat někdy nejen na návštěvnost, ale na to, že NĚKTEŘÍ komentátoři píšou smysluplné poznámky.
      PS: ne nejsem jeden z těch anonymních komentátorů píšících urážky nebo něco, ale jak už tady někdo zmiňoval, pro jeden komentář se nebudu registrovat bůhvíkam, čili podpis: Erika.

      Delete
    2. navzdory tomu ze vicemene souhlasim, nemuzu si odpustit rypnuti: kdyz se nekdo podepise jako erika, porad je anonym :)

      Delete
    3. Podepsala jsem se protoze nekdo vys si stezoval, ze nejsme silne osobnosti kvuli tomu ze se my anonymove nedokazem podepsat, cimz jsem chtela naznacit, ze i kdyz tady placnu jmeno, ktere mozna je a nebo taky mozna neni moje, nijak to muj komentar neudela silnejsi nebo duveryhodnejsi:-) Takze Tve rypnuti neni na miste.

      Delete
  • Krásný outfit :)

    ReplyDelete
  • Není to vůbec špatný, trochu smutný, ale do tohoto pošasí ideální. Akorát ty hodinky...to co je????!!!!

    ReplyDelete
  • Martina BierováJune 4, 2013 at 11:22 AM

    skvělý outfit :) je skvělé, že si se zase ozvala a navíc tak stylově :) líbí se mi ta flanelka, taky si musím nějakou pořídit. Boty sice nejsou můj styl, ale vcelku se mi líbí :)

    ReplyDelete
  • Pěkné :) ale do těchto dnů bych raději zvolila nějaké kotníčkové boty! k outfitu se mi líbí i volba prostředí

    ReplyDelete
  • boží, boží, boží! absolutne skvělá košile, nejlepsí boty!

    k.

    ReplyDelete
  • Na ask.fm místo Pavlíny odpovídal Martin Ducai, který lidem buď nadával nebo si z nich dělal srandu. Je dobře, že to Pavlína zrušila. Doufám, že to bylo proto, že si uvědomila, jak hloupý to bylo a že některý z těch lidí i urazila. Chápu, že jí tam chodí trapný a otravný dotazy, ale s tím musela od začátku počítat a hlavně na ně nemusí odpovídat. Takhle si to vybít na čtenářích, kteří se ptají normálně je trošku mimo..
    Jinak k outfitu, boty se mně osobně líbí a i tak nějak celkově celý outfit mi nepřijde špatný. Všichni, kteří tu nadávají, že je to nuda, to jste si nikdy nevšimli, že Pavlína se oblíká jednoduše a nepotrpí si na nějaké zářivé barvy a vzory?? U nás v ČR se 90% lidí obléká strašně. Pak se někdo z těch zbylých 10% rozhodne založit blog a má úspěch, protože se sice oblíká obyčejně, ale umí to sladit a nosit tak, aby to vypadalo dobře. A dostane akorát nadávky od závistivců.
    Taky mi přijde, že se Pavlína poslední dobou chová jinak, ale koho by nezměnila taková ta zamilovanost, která je na začátku každého vztahu? Je jasné, že nebude přidávat denně, když se má zase s kým smát a užívat si volné chvíle. Časem to trošku opadne a Pavlína zase začne více přidávat a chovat se lépe ke svým čtenářům. Nikdo přece není dokonalý, ani Pavlína ne.

    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. to hadam enmyslis vazne ze 90 percent sa oblieka zle a zostavajucich 10 si zalozi blog :D :D
      ja teda stretávam urcite viac ako 10% dobre oblecenych, min. 45% a z toho tak 5% si zalozi blog, ani to nie mozno tak 1,5%. pozri sa na svet realnymi ocami.
      na slovensku, ale i v cehcach som vzdy prekvapena z toho ako ludia dokazu nist krasne jednoduche veci, dobre kombinovat. je jasne ze vzdy sa najde neikto to si da cierne sietkovane tricko a pod to neonovu ruzovu podprsenku, pripady s gycovou kabelkou a pod., ale celkovo mladsie rocniky, stredne i starsie sa obliekaju dobre. a urcite pavlinka nie je priekopnik jednoducheho, vkusneho stylu v CR-SR. neoblieka sa zle, ale povedala si to akokeby mozme dakovat tomu ze objavila ameriku.

      Delete
    2. Tak já zase hádám, že jsi absolutně nepochopila, co jsem myslela:D Nikde jsem nenapsala, že si všech těch 10% založí blog a ani, že Pavlína je úžasná. Reagovala jsem jenom na to, jak jí tady všichni nadávají a přitom sami určitě nejsou dokonalí. Většina lidí, co se v Čechách dobře obléká jsou cizinci a samozřejmě pokud soudíš Čechy podle Prahy, tak tam je to úplně jinak, než ve zbytku republiky. Pavlína není žádný překopník, ale je jedna z mála, kteří umí dobře kombinovat obyčejné kousky s něčím zajímavým, ale zase neříkám, že každý její outfit je dokonalý, tak to tady nerozváděj do extrémů, ty Ameriko:D

      Veronika

      Delete
    3. minis, ze v praze se obleka vic lidi dobre jo? aha aha aha:D ty musis byt stopro prazacka, kdyz mas takovy nazor.. mozna by neskocilo vyjet si nekam dal nez na okraj prahy.

      Delete
    4. je jasné, že v Praze bude spousta dobře oblečených lidí, protože je to hlavní město a je hodně oblíbené. !jenže! nejen Praha je plná stylových lidí. ,, Většina lidí, co se v Čechách dobře obléká jsou cizinci a samozřejmě pokud soudíš Čechy podle Prahy, tak tam je to úplně jinak, než ve zbytku republiky. '' chápu, že to nemyslíš tak vážně, že píšeš 'většina' , ale jen chci abys věděla, že v Čechách má taky hodně lidí dobrý styl. já třeba při procházení našeho malého městěčka stále narážím na nové a nové lidi, kteří mají na dobré oblékání tzv. cítění. no a nestačím se divit! takže ano, Praha má dobré styláky, ale jiné kouty Čech též. :)
      K.

      Delete
    5. ale ved ja som nenapislaa ze v prahe sa vsetci dobr eobliekaju, beriem to vseobecne ze vsetci tu pisu akokeby vsetci chodili ako zrduciky :D ale ved ludia sa obliekaju pekne, upravene, teda nie len 10percent!
      ale ved to som aj pisala ze stale narazam na ludi ktroy su fakt vkusne obleceny, nie som z velkeho mesta, a ani sa tak necitim...a urcite nesudim narod podla hlavneho mesta, praveze to beriem dost vseobecne, vela cestujem po oboch statoch, ale aj inych s otvorenymi ocami a vela krat s amozme rovan aj inym. pravdaze je rzdiel ked ma stat 5mil obyvatelov a ine mesto 10.
      ale neriesim moc trendy, viac ma zaujima osobytny styl a vkus a to je aj to co sa mi napr. paci u Pavliny, ide si svojou cestou, nikomu sa to zda nudne, obycajne (aj to je), ale je to jej, hodi sa jej to tak preco nie! ale ty to riesis akoby to bolo nieco prevratne a uplne ine.
      K. ms uplnu pravdu suhlasim! ale s Veronikou teda vobec nie

      Delete
  • Outfit pohodovy, lezerni. Jen jsem myslela, ze tyhle botky uz mas dlouho, to jsou jine nez z tohoto clanku http://pavlinajagrova.com/2012/04/today.html ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsou to skoro ty stejné, jen ty z článku pod odkazem se zničily po prvním nošení a navíc mi byly malé. teď jsem si je objednala jinde a větší velikost.

      Delete
    2. A muzu se zeptat, zda tady velikost sedi? Chci si je tez objednat, ale nevim jakou velikost :) Moc dekuji za odpoved, ty boty jsou uzasny! Misa

      Delete
  • MY MAGIC FASHIONJune 4, 2013 at 3:10 PM

    Ty boty jsou naprosto výborné!:) Moc se mi líbí!

    ReplyDelete
  • Tohle se mi na tobě strašně líbí, hlavně jsem si říkala, že se mi k tobě prostě tohle hodí daleko víc než elegantnější outfity, vzpomněla jsem si na takové ty rockovější co jsi měla na začátku a je skvělé, že se k tomu pořád vracíš!
    Jinak jsi moc hezká i když jsi takhle jemně nalíčená :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. s tím uplně souhlasím! taky se mi na tobě Pavlí nejvíc líbí tyhle simple rockové outfity. vím, že se člověk vyvíjí i co se stylu týče a nedá se to nosit všude, ale je to styl co se líbí mě a co tobě sedne :)
      Petra

      Delete
    2. Zbožňuju lidi, co si připadají skvělí, když v textu použijí anglické slovo, hned si myslí jak jsou světoví

      Delete
  • tie boty sú perfektnééé len mi trochu vadia tie zahnuté nohavice, skús ich niekedy zahnúť smerom dovnútra:))

    http://yn-spire.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takhle jsou ty kalhoty dělaný, je to přišitý, mám je doma taky.

      Delete
  • krásné

    ReplyDelete
  • Pot tilkem mas podprsenkovy pas cerny nebo je to cas tilka? Diky

    ReplyDelete
    Replies
    1. O co ze ti neodpovi

      Delete
    2. tady se odpovedi nedockas

      Delete
    3. je to černý podprsenkový pás :)

      Delete
  • Oblečení krása ale ty boty nelíbí.

    ReplyDelete
  • Dobrý boty!

    ReplyDelete
  • Promiň, ale ty boty jsou jak do cirkusu pro principála ..
    Tyhle divně vytahaný šedý tílka nosím na doma a potom s nima vytřu podlahu ..
    Košile mi evokuje mého dědu ..
    Džíny jsou pěkný, klasický černý džíny nikdy neurazí
    Bundička taky, mám ráda kožené i koženkové typy těchto bund
    Tento typ kabelek se mi nikdy nelíbil, je to pro mě jak nákupní taška do lidlu

    Jindy máš rozhodně hezčí, barevnější, kreativnější outfity, z kterých si i něco odnesu, ale tohle je fakt o ničem. Chápu, že není někdy nálada ani počasí se fintit, ale to už bych radši na ten blog nepřidávala nic než takovýto typ outfitu.
    Toť můj názor.. a rejpalové, vidíte? nejsem anonym.
    Michaela

    ReplyDelete
  • Super outfit, Pavli! Moc se mi líbí ty boty a košile:) Jo a ty jsi zase zpátky přibrala, viď? To je dobře!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takove veci se anorektickam nerika a nepise(viz eliska buckova)..uz tak pavlina za den sezere bagetu a 3platky syra...ted uz bude jist jen ten syr..

      Delete
    2. já teda nevim, ale mně pavlína přijde postavou uplně normální.. anorektička vypadá jinak

      Delete
  • Amazing shoes!

    xo Jennifer

    http://seekingstyleblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  • Uz jsem ti chtela driv napsat, ze bych casteji brala pohled na outfity i zezadu ;).

    ReplyDelete
  • Hodne dobry jsou ty boty! Cely je to uplne perfektni:)

    ReplyDelete
  • Na techto fotkách na mě působíš extrémně nevlídně.

    ReplyDelete
  • Ty boty jsou parádní!! ;) A pro anonymy: jak jinak chcete nosit uzký kalhoty jinak než uplne uplý? Jinak by to nemelo vubec cenu se jim tak říkat že jo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. je rozdíl mezi uplé a napresované

      Delete
  • Super! Skvělý outfit!Příjemná změna od elegantní dámy, sluší ti to :)

    ReplyDelete
  • A je, komentáře jsou moderované, odteď bude povolena už jen chvála... No to jde vážně do kytek ))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. spíš si myslím že je to kvůli nadávkám, ne kvůli kritice - uvidíš že tu bude Pavlína povolovat

      Delete
    2. Me by zajimalo, jak je to se shvalovanim, psala jsem pochvalu uvolneneho outfitu a pak jsem pripojila otazku, zda tyhle boty jsou ty stejne, co z nejakeho rok stareho clanku nebo ne? A co se stalo s temi puvodnimi a nic :-D A tam je snad uplna absence urazek!

      Delete
    3. tvůj komentář zveřejněný byl a už jsem ti na něj i odpověděla :)

      Delete
    4. Diky, asi se mi to nezobrazilo :-)

      Delete
  • pekny outfit, ty boty jsou skvely, podobny chci :)

    ReplyDelete
  • neco blizke memu stylu, huraaaaaaa, moc se mi to libi slusi ti to!!!

    ReplyDelete
  • Mě se nelíbí jak košile trčí vzadu, jinak je to outfit úplně na pohodu. :)

    ReplyDelete
  • kraskááá!

    ReplyDelete
  • nic svetovyho

    ReplyDelete
  • These boots are so strange, but I love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, such an international name, that you gotta speak english.

      Delete
    2. oh my gosh xD

      Delete
  • :)) krásna

    ReplyDelete
  • Kdybyste někdo toužili po čísle na Pavlínu...725649859 funguje ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kdyby nekdo chtel cislo do Bohnic, 284 016 111- funguje taky

      Delete
    2. Páááni, tak teď nevím, kam volat dřív :DD

      Delete
  • Děvko zasraná!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nevim, kdyz uz je tady ta moderace teda, tak treba tohle je tu zbytecny... Pavli ja vim, ze chces ukazat, ze zverejnujes vsechny komentare, nebo tak neco, ale zas kvuli tomuhle jsi tu moderaci zvolila, ne? Nereknu, poustet treba slusne vyjadrenou kritiku, ano, ale tady ty vyplody chorych mozku, kteri od mladi umi tak mozna pet slov, z toho tri sproste...

      Delete
    2. Nápodobně ;)

      Delete
  • Ty pičo jedna rozmazlená

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tak, troška slušného vyjadřování by ti neuškodila... a Tvému okolí taky ne.

      Delete
  • Nevíš náhodou kdy KONEČNĚ začne zase zveřejňovat příspěvky Pleštilová? Myslim konkrétně lost in closet.. -_- Díky předem za odpověď...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A Sabča má nějakou POVINNOST vůči Tobě začít znovu blogovat?????

      Delete
  • To jak ti čouhá ta košile z křiváku myslíš vážně? Panebože, to už si můžeš rovnout vzít leopardí legíny a pruhovanej svetr a bude to lepší.. Kdyby sis nechala jen to tílko, udělala bys stokrát líp.. a na druhé fotce vypadáš, jako 5 minut před smrtí.. dělej se sebou něco! L.

    ReplyDelete
  • TY BOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

    ReplyDelete
  • skúšam či ch moderuješ :D

    ReplyDelete
  • Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. moc ti děkuju! :)

      Delete
  • Hey sorry, ale vsechny tvoje outfity jsou uplne uboze nudne. Vypadas jako jedna z tisicu v cechach. Nevidim zadnou originalitu, zandou vlastni invenci. Vzit si na sebe karovanou kosili, kozenkovou budnu a skinny dziny neni zadna vyhra.. nuda, nuda, nuda. K tomu jeste navic tvoje stale ty stejne ucesy. Byt tebou, tak si radeji uploaduju fotky na fb. Dostala bys vice liku. Tady muzes inspirovat mozna tak ty trinactilete.

    ReplyDelete
  • Chudáku všichni po Tobě jdou :-( ach jo...svět je holt plný závistivců...
    Na fotkách Ti to moc sluší! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petul, muj komentar,, ktery visi prave nad tvojim, neni zavistivy. Jedna se jenom o konstatovani toho, ze vkus Pavliny neni nicim zajimavy nebo novy. Kdyz ma clovek trochu nacestovano, zjisti, ze takhle se oblika spousta, spousta, spousta mladych holek a nikdo se za nimi ani neohledne, neb jedna vypada jak ta druha. Pavlina ma krasnou postavu, o tom zadna. Ale nebala bych se byt trochu odvaznejsi. Magi.

      Delete
    2. Vždyť já nepsala reakci na Tebe, ale neodpustím si...znáš to o té potrefené huse? :D

      Delete
    3. To je zajímavé, že jakmile se objeví nějaký nesouhlasný, byť slušně napsaný, komentář, hned se nějaká teenage-fanynka ozve s argumentem ,,Nelíbí se Ti to = závidíš"

      Kdyby kuchař uvařil hnusné přesolené jídlo a já vyjádřila svůj nesouhlas, znamená to, že mu závidím, že odkáže uvařit prvotřídní blaf?

      Samozřejmě tento komentář není mířen na nikoho konkrétního ;) ;)

      - (jiný anonym než anonym z 11:34 a 7:45, aby bylo jasno)

      Delete
  • No dokonalý outfit :) jen možná tu košili bych pod to nedala a trochu to oživila třeba tmavě červenou, nebo vínovou :)) jinak notched heel jsou úžasné :)

    ReplyDelete
  • Ahoj Pavli, ty boty jsou strasne zajimavy, jak se v nich chodi? Ja bych se bala, ze kdyz blbe slapnu, tak se ten podpatek ulomi... Ale jsou fakt pekny. A proc jsi zrusila ask? :-(

    ReplyDelete
  • Po hrozně dloubé době jsem zavítala na tvůj blog (dřív jsem byla pravidelný čtenář) a jak pročítám diskuzi, udělala jsem dobře a už sem ani chodit nebudu. Líbí se mi tvůj styl, ale jde vidět, že ti na tvých pravidelných čtenářích vůbec nezáleží, když nejsi schopna ty příspěvky nějak moderovat.. Je to opravdu velká škoda :/

    ReplyDelete
  • Tohle je už třetí koment a všechny si pohřbila. Ačkoliv jsem nepsala nic urážlivého, fakt naprd se ti snažit vůbec napsat reakci na outfit :-(

    ReplyDelete
  • Tenhle outfit na mě působí celkově nějak smutně..ale musím uznat, že ty boty ač jsou neobyvklé, tak tobě padnou jak ulité:)

    ReplyDelete
  • krásný outfit do takového počasí! ;)

    ReplyDelete
  • The Fashion ManiacsJune 9, 2013 at 3:26 PM

    Ta poslední fotka je nádherná, moc Ti to tam sluší.
    M.

    ReplyDelete
  • A mně se ty boty naopak hrozně líbí!

    ReplyDelete
  • Ty tady máš teda zajímavé komentáře.. boty se mi líbí jsou originální a zajímavé, proč ne:)

    ReplyDelete
  • fakt skvele boty!

    ReplyDelete
  • Moc ti to sluší

    ReplyDelete
  • "This is the only project I've ever really fallen in love with," said Walker, 72. It's also the first one he hasn't seen as a business decision or moneymaker. Instead, Kokomo Private Island Fiji is a passion project, pure and simple. So on that "normal" morning, Robert cleaned up the kitchen after finishing baking his wife the banana bread. Then he drove himself to the parking lot of the bank where he had worked all those years. After carefully parking and locking his car, he walked into a local store and handed a note to the clerk behind the counter.

    Instead,fitted the RSW with Jordan Shoes For Sale balloon Nike Air Force 1 Cheap Outlet tyres, which effectively smoothed the ride but at the cost of Coach Outlet Clearance Sale increased Ray Ban Outlet rolling resistance. Nevertheless, the MK Outlet Online RSW was pleasant to ride, and 's extensive retail Best Yeezys network ensured its success.The Cheap Michael Kors Handbags success of the RSW took sales away from theand Coach Outlet Online put the maker into financial difficulties.then bought outand produced both bikes until 1974..

    ReplyDelete
  • Add comment

    Newer Post Older Post Home