May 16, 2013

off to London



Právě teď čekám na letišti, na dva dny odlétám do Londýna. Dnes večer se v Somerset House koná módní přehlídka F&F, na kterou jsem byla pozvána, takže v příštích dnech se můžete těšit na články právě o této akci a také nějaký random nebo outfit z Londýna :).

128 comments:

  1. :D:D:D tak preto ten post s františkom :DDD
    ale nie, uži si to tam, som zvedavá na fotky, Londýn je krásne mesto a strašne by som tam chcela žiť:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no já taky jsem nadsenej ze jedes tak az sem si z toho trochu usral do kalhot

      Delete
    2. já tam z toho mám bobek jak se už třesu na random outfity z londýna. určitě to bude krása.

      Delete
    3. hlavne aby ty outfity byly dost random, pac jinak by to nebylo ono. jakoze random kotnickovy boty, random cerna kabelka...ted jen jaky zvoli detaily? stribrny nebo zlaty? to je pomerne zavazna otazka. jsem ted z toho uprimne zmatena... nasledne random skinny, random loafers treba no uvidime, kazdopadne se nesmirne tesim az to uvidim. Ema

      Delete
    4. Pobavila :D taky se těším :))

      Delete
    5. Pobavila :D taky se těším :))

      Delete
    6. Upřímně? Nechtěla bych Pavlíně křivdit, ale přesně to mě taky napadlo....

      Delete
    7. Ja chci pochopit propojenost tohodle clanku a Frantiska, vysvetlete mi to, jsem mimo :D

      Delete
    8. Jo no taky jsem to nepochopila:D

      Delete
    9. No post s Františkem proto, že naše super slečna potřebovala větší návštěvnost aby ji vybrali, takže dala post, který ji zvýšil na den návštěvnost :-D

      Delete
    10. Sa vsetci neposerte! Preco sledujete jej blog, ked sa vam nieco nepaci? Odchod!

      Delete
    11. Anonym 1-7 +10 Vy jste prostě slepice nevídaný! No přesně proto si sem dala post s F., aby jí sem lezlo víc takových slepic jako jste vy.... Ách bože.. Dala to sem pro své věrné návštěníky hlavně vděčné, né pro slepice, kterým se nikdy nezavděčí a ani proto, aby měla super vysokou návštěvnost ;)

      Delete
    12. AnonymousMay 16, 2013 at 8:22 PM
      ví se o slepici, že má pod čepicí, že má pod čepicí nadání... víš, baby? :D

      Delete
    13. nechcu se ji zastavat, ale podle odpovedi na asku vedela o tom, ze pojede do londyna driv nez pustila to ze je s Ferou.

      Delete
    14. Do Londýna jely i jiné blogerky, které nemají takové kvantum debilních závistivých slepic (ať mi slepice odpustí).

      Delete
    15. koukal sem, že tam jely zas jedny a ty samý ksichty-lucinka, pavlínka a samozřejmě taky ty dvě třicítky/pětatřicítky...je škoda, že nedaj šanci i jinejm, šikovnejm holkám/klukům.

      Delete
    16. Já nechápu co každý vidí na tý nico. Chápu, že každý nemůže být krásný, ale její pusa je fascinující a taky nic extra není. jen trochu líp oblečená mamina.

      Delete
    17. no jo i nika chic, tam to bude o tom ze keby nika mala povolene komentare od anonymov...fu to by bolo, lebo jej inteligencia nema hranic

      Delete
    18. spíš jen zazobaná mamina xDD

      Delete
    19. Fakt? A to díky těm jejím "profi" fotkám?

      Delete
  • teším sa na články :))

    ReplyDelete
  • FloSii McCartneyMay 16, 2013 at 12:41 PM

    těšim se. :3

    ReplyDelete
  • Upřímně, nechápu ty firmy. Opravdu nechápu, proč zvou zrovna tebe, na blog poslední dobou kašleš (píšeš, jak jsi vytížená, přitom si jezdíš s partou na chatu-příjemné časové vytížení :D), outfity máš opravdu někdy jak na 35, 40letou ženskou atd. Je tu 150 dalších blogerek, které by si to za svůj vkus, nápad, vtip a kreativitu zasloužily mnohem více, a nepodívají se nikam, protože tebe anonymové ženou pořád kupředu. Navíc tvé příjmení-no co si budeme povídat-dost to přispívá, Aničku Novákovou je stěží pozvou do 5* hotelu do NY nebo Londýna, že, ať si říká, kdo chce, co chce, tak to prostě je. Abych to shrnul, je to ostuda a ty firmy, které tě s vřelou náručí každou chvíli vítají a někam zvou, by se měly zamyslet, stačí kdyby projely pár blogů, které mají ostatní holky v oblíbených a vsadím se, že po projití prvních 5 blogů by natrefily na originálnější, zábavnější a kreativnější blog, než je tenhle tvůj. Amen. PS. nemluví ze mě zívist, jsem chlap, nemám co závidět :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobře ty :)

      Delete
    2. A proč to píšeš sem a ne těm firmám? Čemu jsi timhle komentářem pomohl? ;)

      Delete
    3. Protoze prave tyhle komentare jsou vec, kterou zastupci te firmy procitaji a diky kterym Pavlina je na techto akcich.

      Delete
    4. ček čiks

      Delete
    5. Ano ty blbecku ducai, CZECH CHICKS jsou naprosto jiny level blogereg.Jsou uzasne!!!!

      Delete
    6. Alberte, vždyť sis sám na svou otázku odpověděl. Určitě Pavle její příjmení hodně pomáhá a no a co? To kvůli tomu má sedět doma a nic nedělat jen kvůli tomu,aby jí někdo nevyčetl její jméno? Ty a nejen ty bys taky toho využil a neříkej, že ne, protože by to byla kravina, všichni bychom toho alespoň trochu využili.
      A když neumíte vydýchat, že Pavlu někam pořád tvou, tak si taky založte blog a možná obletíte celý svět se svým skvostem.

      Delete
    7. *Zvou

      Delete
    8. AnonymousMay 16, 2013 at 7:03 PM: To je blbost, cos napsala. Já blog mám, hodně se mu věnuji, mám i dost pravidelných čtenářů a všichni si blog chválí, ale firmy mě takto prostě neoslovují. Jak tedy můžu obletět celý svět, jak píšeš, když se jmenuji "pouze" dvořáková, mám brigády "pouze" v buticích s hadrama a můj strejda je "pouze" učitel?!

      Delete
    9. A proto píšeš jako anonym? To teda moc na svůj blog pyšná nejsi. Kdybys měla blog na úrovni jako holky ze Skandinávie, tak bys možná pozývaná byla.
      A vždyť jsem psala, že Pavle určitě i pomáhá jméno...

      Delete
    10. Nevidím na tom nic špatného, spousta anonymů jsou blogerky, někteří lidé prostě nemají potřebu házet ke každému článku na každém blogu odkaz na svůj vlastní blog společně s "zvu tě k sobě na giveaway" nebo "ježiši ty seš tak nádherná" či "ten křivák je boží," přijde mi to trapné a ubohé. Btw srovnávat čr a skandinávské země je trochu (hodně) mimo mísu ne? :D

      Delete
    11. Proč mimo mísu? Obchody máme stejné a eshopy můžeš taky používat zahraniční.

      Delete
    12. Alberte, úpřimně, Pavlíny blog není tak špatný, když jej sledují i muži, kteří nezávidí . . .

      Delete
    13. Anonyme 56, taky bych řekla, že tvůj koment je mimo mísu, všichni vědí, že v zahraničí (skandinávie, itálie, švýcary,...) se dá blogováním i živit, zde se to daří pouze těm zprofanovaným, tedy ehm "vyvoleným". dále platy ve skandiníávii či švýcarskou jsou jaksi na jiné úrovni, sleduješ někdy ekonomické zprávy nebo jsi tam byla a viděla tu životní úroveň? tam není problém už pro 13,14leté holky objednávat kvanta hader z topshopu či asosu, protože jeich kapesné je minimálně desetinásobně vyšší než českejch děcek. takže bych opravdu nesrovnávala.

      Delete
    14. Albert,

      ono to nie je o tom, ako velmi sa snazis a ako vela casu davas do blogovania, ale kolko mas klikov za tyzden, kolko mas unique klikov, followerow a je to najma o navstevnosti blogu. Ak sa blogerka oblieka do F&F od hlavy po paty, ale ma velmi nizku navstevnost, F&F ju maximalne pozve do showroomu, ale nikdy nie na prehliadku do Londyna. Tak to zial je. Tuto sancu dostanu najma blogerky, ktore maju vysoku navstevnost, aj ked si od F&F nikdy nic nekupili. Je to cisto marketing. Ak ich reklama nema zasiahnut velke mnozstvo uzivatelov, preco ju potom vobec robit? V tomto by som nevynila Pavlinu, ked tak anonymov, ktori jej robia reklamu (aj zla reklama je reklama) a nieco ich tu musi drzat, ked sa stale vracaju spat. Ci uz je to zavist alebo moznost si rypnut a tym si ulavit, alebo ublizit, nieco ich sem zenie. Rovnako to funguje aj na zahranicnych blogoch. Su miliony blogeriek, ktore si siju vlastne veci, navrhuju, ale zial, Chiara Ferragni, ktora nosi najma znackove veci, ma bohatych rodicov a priatela zlizne vsetok krem :) Mat blog je na dlhe lakte a dlhe trate a nie kazdy uspeje.

      Delete
    15. AnonymousMay 18, 2013 at 7:36 AM
      s názorem na Chiaru souhlasím...každý ji má za bohyni a módní guru, ale to co ona dělá, by vlastně zvládl každý-každý z nás by se dokázal na každotýdenní sponzorované dovolené nechat přítelem/přítelkyní/kamarádkou vyfotit v luxusním oblečení, které veškeré dostal darem, každý z nás by dokázal navrhnout nějaký ten kousek oblečení, obuvi či doplňku atd., ale bohužel peníze vládnou světem.

      Delete
    16. Chiaru nesleduji, nejsou pro mne inspirací holky, které mají v oblečení statisíce.Ale nějak docílit musela, že teď jen jezdí po světě a je za to placená, těžko asi někoho podplácí, aby jí dávali drahé designerské oblečení. Já spíš nechápu jak Mariannan může mít vlastní kolekci svetrů, když je to obyč holčička.

      Delete
  • Vždyť od FF máš leda tak silonky a možná řasenku, tak proč tě kurňa zrovna tahle firma pozvala?? To je pro mě teda big unknown 0_o

    ReplyDelete
    Replies
    1. práve som to chcela napísat :)

      Delete
    2. Nie je to o tom, co od F&F ma, ale kolko ma navstevnikov. Ich nezaujima, ze od nich nic nema, chcu vyuzit jej blog a navstevnost, aby sa spropagovali alebo pripomenuli. Ich Pavlina Jagrova ako taka nezaujima, vidia silu v jej blogu a vo vas, potencialnych buducich zakaznikoch.

      Delete
  • Alberte, možná nestačí jen napsat blog, ale umět udělat i marketing kolem a v tom možná bude Pavlína lepší než ostatní blogerky. Na fashion inspiraci bych šla jinam, ale baví mě Pavlínu pozorovat právě z toho profi pohledu a jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dál. Je super, když člověku jeho hobby nějak pomůže k zaměstnání. V cizině se dá blogováním i uživit. I u nás je hrstka takových. Fashion tolik neznám, tak nevím, jestli i v této oblasti. Inspirativně tento blog na to asi moc nemá, ale jinak, dobrá práce. Tak to, bohužel, chodí a hlavně v ČR. V cizině mě blogy profi blogerek opravdu baví a inspirují.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marketing kolem? Když byla Pavlína na přehlídce v Itálii, nedozvěděli jsme se nic moc a byl to prostě post jako z nějakého časopisu- přečteš, nic si z něj nevezmeš.

      Natož aby tam byl nějaký osobní dojem, nebo zážitek, který by utkvěl v hlavě a byl spojen s nějakými sympatiemi k značce, i blbá věta typu ,,A na úžasném rautu Calzedonie jsme ochutnali marinované pavoučí nožičky" by byla alespoň trochu nápomocná k tomu, abychom si nemysleli, že článek píše robot

      Delete
    2. AnonymousMay 16, 2013 at 2:39 PM
      konečně někdo s očima a mozkem! thumbs up!

      Delete
    3. tím jsem měla namysli samozřejmě AnonymousMay 16, 2013 at 2:39 PM

      Delete
  • Těším se na články :) V Anglii jsme byla minulý rok touhle dobou, užij si to tam !

    i-dove.blogspot.cz

    ReplyDelete
  • No jejej, uz se tesim na dalsi nicnerikajici neosobni clanek, s par nicnerikajicima fotkama, ktere nas informuji o ... Hm.. nicem, ponevadz my se na tu prehlidku nepodivame ani prostrednictvim jednoho z velmi obsahlych postu "kralovny cz blogeru". Jedine stesti je, ze na tu prehlidku protentokrát jedou i dalsi, tak snad mozna u nich se najde neco vyzivneho.

    ReplyDelete
  • Za co jako zrovna ty? Jsi nudná a blbá. Oblíkáš se jako padesátka. U F&F si za to už nikdy nic nekoupím, nehodlám je podporovat, aby pak na výlety posílaly takovýhle průměrný střeva.

    ReplyDelete
  • Doufám , že fotek bude hodně , já se totiž za hranice dostala jen dvakrát a to když mi bylo šest , takže si to moc nepamatuju. A tak ráda projíždím aspoň nějaký fotky. Těším se na ně!

    ReplyDelete
  • tak to ti upřímě závidím, musí to být super! :)

    ReplyDelete
  • Doufám, že se budeš dívat s očima doširoka otevřenýma a konečně začneš chodit dobře oblíkaná, experimentovat a být zábavná. černé skinny....a další tvoje kreace jsou vážně nuda k uzívání. Hurá k Czech chicks tam to aspon hýří barvama a optimismem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fashion bloggeři nemají povinnost experimentovat a hýřít barvama za každou cenu.

      Delete
    2. Možná že to u Czech Chicks hýří barvami a optimismem, ale vkus, kombinování vzorů a barev jim nic neříká :D

      Delete
    3. čikiny jsou namyšlený frndy

      Delete
    4. tak hlavně že pavlína není namyšlená frnda..

      Delete
    5. Vsichni uz davno vime ze czech chicks pavlinu davno prevalcovaly. :D vsichni uz chodej jenom k nim. Tad chodej pubertacky s mastnyma vlasama a uhrama :D

      Delete
    6. Taky je to třeba tím, že jsou dvě ,kdyby měly každý blog zvláš't, třeba by to taková sláva nebyla

      Delete
    7. Nechápu lidi, co sem chodí jen, aby kritizovali. Jo dobrý, dřív Pavlíny blog býval lepší, teď už mi začíná (pomalu ale jistě) připadat nudný (přesně jak píšete - stále dokola černé skinny) . Ale když vám tak moc vadí, proč sem pořád chodíte? Nepřijde vám to jako ztráta času? Některé komentáře jsou trefné a pravdivé, to uznávám, ale přijde mi na palici sledovat něčí blog jen proto, abych ho mohla v komentářích zkritizovat :)

      Delete
    8. anonymousMay 17, 2013 at 1:04 AM
      presne vystihnute ked si pozeram tento blog mam presne ten pocit ze navstevnicky su zakomplexovane dievcata ktore si obranuju pavlinku lebo je to ich "kamoska" tak nesahat!
      aj ked to CC par krat ide mimo mam ich ovela radsej, prirodzene, trochu afektu, ale ved kto nie je afektovany, a hlavne posobia dospelejsie a nie detinsky ze co si kupim kde si kupim co chcem a musim mat a mozno chcem ale budem to mat styl nuda a pointa tiez chyba

      Delete
    9. Tak myslím, že návštěvnost blogů mluví za vše Pavlína má jeste o polovinu větší návštěvnost než CC. Pavlína má možná občas trošku nudnější outfity, ale alespoň na sebe nenavleče x vzorů barev, vezme si k tomu brýle, přes celý obličej za 10 tisic a nemyslí si, že sežrala celej svět. Bože můj, viděli jste někdy videa na CC, jak se ty holky vyjadřují ? Na to, že jim je ještě o dost víc než pavlíne, tak se vyjadřují jak namyšlený vymrdaný pipiny, kterým rodiče všechno koupili a ony sami nic nedokázali a myslí si, že kdy provozují eshop s věcma, které ve skutečnosti v USA koupíte za pár šlupek a navlečou do těch hadrů nějakou rádoby modelku tk budou strašně slavný a oblíbený. Takže prosím ldii uvažujte trošku ...

      Delete
  • Hele, lidi, fanoušek je asi novým adminem pavlínky blogísku, protože dost komentů o něm je mazána, jak dětinské :DD

    ReplyDelete
  • Ahojky, moc ráda bych Tebe i tvé čtenářky pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá GIVEAWAY!:)
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/05/giveaway-02.html

    ReplyDelete
  • Ty jo, Pavli, tady působíš jako úplně jiný člověk
    http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/a00573ccba8f11e293fe22000a1fcb64_7.jpg

    ReplyDelete
  • Jé, zavidím ti Londýn!:) Užij si to tam

    ReplyDelete
  • jeej, v londyne som nikdy nebola, dufam, ze sa mi niekedy podari ho navstivit:)

    ReplyDelete
  • Podle mého názoru musím souhlasit i s některými anonymy, jelikož si také myslím, že chodíš (bez urážky) oblékaná jako žena, která má nanejmíň 35. Ale neber si to osobně. 100 lidí, 100 chutí. Na to, že máš teprve 22, tak ani nechci vědět, jak budeš chodit oblékaná ve 40. Ale to je jenom můj názor.

    ReplyDelete
  • Nevite, kdo vsechno jel do Londyna krome Pavliny, Lucie z A cup of style a Nikachic?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zo slovenskeho blogerskeho sveta jedine Patrik (http://madebyboy.blogspot.ca/)a Marika (http://tonbogirl.blogspot.ca/), z Ciech je to Nika (http://www.nikachic.com/), Pavlina (http://pavlinajagrova.com/), Adela (http://www.inadequatecliche.net/), Simona (http://www.stylecookbook.cz/), a Lucka (http://www.acupofstyle.com/).

      Delete

Newer Post Older Post Home