May 6, 2013

F ♥

Za poslední měsíc se v mém životě stalo spoustu věcí, dobrých i o něco horších. Blog jsem nikdy nechtěla vést jako deníček, kde bych se svěřovala se svým soukromím, ale je tu jedna speciální událost, o kterou bych se s vámi ráda podělila a tak vám představuji Františka. Je to člověk, který pro mě hodně znamená a odteď se tu u mě na blogu, ale i na instagramu bude objevovat asi docela často :). A kromě fotek jako jsou tyhle sem čas od času přidám i jeho outfity, je neuvěřitelně charismatický a obléká se superstylově, takže myslím, že se máte na co těšit :).

Many things happened in my life past month, some have been good, some not so much. I have never planned to write my blog like a diary and to write about my private life, but there is one special event that I'd like to share with you. I'd like to introduce you František. He means a lot to me and from now on you will see him here and on my instagram pretty often. Besides photos like these, I might sometimes add here his outfits. He is unbelievably charismatic and dresses very stylish, so I think you have something to look forward to :).



235 comments:

  1. drahousku*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musíme psát jen nadšený komentáře abychom nebyli smazáni? Mě se Fanouši zdáš tak trochu pozér

      Delete
    2. vsichni uz vime ze si nedavno mel/a travici potize. vsak neni potreba sirit hejt, ne prujem ale nenavist je to, co jde z lidi nejhur smejt ))

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Dekuji za povedeny rym, ja vim z kabelky ci bot se prujem lehce vymyje brzy i vycichne... za me to neni nenavist me se jen libi ta predstava prujmu v uplych kalhotech. trochu zvracene ja vim...

      Delete
    5. https://www.youtube.com/watch?v=jWY0X-w2Kl8

      Delete
    6. Trochu trapas Annie.Omylem napíšeš hejt pod svým jménem,pak to rychle smažeš a napíšeš to jako anonym .D

      Delete
    7. To jsem nepsala já...ale vlastně je to jedno. Jelikož mě ten anonym přijde zábavný.

      Delete
    8. *mně

      Delete
    9. Me taky anonym ma rad hovinka

      Delete
    10. Ne,nemá rád hovna,kdyby ano,musel by mít rád i vás.

      Delete
    11. Pavlina mrda rada mladý maso

      Delete
    12. Annie tvůj blog me bavi

      Delete
    13. Vzkaz pro tajemného charismatického F: zmiz ze života Pavlíny. Nejraději ihned. Nechci, abys jí a jejím blízkým ničil život.

      Delete
  • vam to sekne (ale to uz vies) :-) a rovnako sa tesim aj na tie dalsie prispevky...som strasne zvedava :-))) tak nech vam to dlho vydrzi!

    ReplyDelete
  • Krásné fotky , sluší vám to , ale nějak nemusím moc kluky co nosí naušnice... :D Ale samozřejmě podle toho nesoudím člověka ... ;)

    ReplyDelete
  • MY MAGIC FASHIONMay 6, 2013 at 4:07 PM

    Jé, to je super! Moc vám to přeju jste nádherný pár:) Určitě nejsem jediná, ale jsem strašně moc ráda, že jsi šťastná, sice tě neznám, ale je super pocit vědět, že je někdo moc šťastný a zamilovaný, to hned zlepší náladu:)

    ReplyDelete
  • panebože..franto mam pocit ze mas a vic,nez chodit s holkou ,ktera ma v hlave jenom hadry,docela si klesnul

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty ji znáš že víš že má v hlavě jenom hadry?
      G.

      Delete
    2. Nejsem si jistá, jestli tenhle chlapec má (vedle možná celkem dobrýho péra a oblečení), co nabídnout. Otázka teda je: kdo kam klesnul? Kara

      Delete
    3. když spolu chtějí bejt a jsou šťastní,tak rozhodně nebudou řešit,kdo kam klesá a jsou na stejný úrovni...a pochybuju,že někdo z Vás je zná oba dva,aby tohle napsal, kdybyste je znali,tak jim to budete přát a ne tady psát nějaký sra..y o tom,kdo je na jaký úrovni..a je úplně jedno,jestli je to blogerka a model(nebo co je F.zač);) nebo Pepa a Mařena z Horní Dolní.

      Delete
    4. co, tys viděla jeho mamuta? 0_0

      Delete
  • jste spolu tááák sladký :) moc vám to přeju, at vydrží :)

    ReplyDelete
  • Nech vám to vydrží :)

    ReplyDelete
  • Jste fakt krásný! Snad vám to dlouho vydrží:)

    ReplyDelete
  • Pristane vám to spolu! :) Prajem vám aby vám to dlho vydržalo :)

    ReplyDelete
  • myslím že závidím :)

    ReplyDelete
  • Těším se na obvzláštnění tvého blogu, budu na něj chodit ještě radši :)) Připrav Františka na "chytré" komentáře anonymů :))

    ReplyDelete
  • možná to bude znít divně, ale hrozně jsi tím omládla podle mě, teda ještě víc než jsi :D
    moc vám to přeju vypadáte spolu vážně skvěle a hodí te se k sobě :)

    ReplyDelete
  • K jaru patří láska. Přeju Ti, Pavlínko, ať si jí užíváte. Závist je "nesmrtelná teta", tak se nenech otrávit. Sleduju Tvůj blog a tolik zakomplexovaných a závistivých "odbornic" aby člověk pohledal. Co je to v dnešních mladých dívkách, že jsou tak plné zloby ? No, to je na psychologa. Tobě přeju jen to nej . . .

    ReplyDelete
  • A tento článek jsi zveřejnila, protože ses chtěla pochlubit, nebo ublížit Evgenymu? Vůbec mi to nesedí, jak ses najednou rozjela. "je neuvěřitelně charismatický a obléká se superstylově" vypovidá o tom, jak moc ti to je líto. Určitě svého bývalého přítele musíš pořád hodně milovat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ve zveřejnění tohohle článku vidíš asi opravdu něco,co tam vůbec není..jsi vědma??dej mi kontakt,taky bych se o sobě ráda něco dozvěděla:D..to,že někdo udělá kompliment na svýho partnera značí zamilovanost vůči svýmu ex??tak to pardon,asi ze svýho života tuhle zkušenost nemáš,že někdo kdo je pro tebe ten nej nahradí někoho,o kom sis to doposud myslela..třeba poznáš;)..z fotek září upřímnost a štěstí, moc Vám to přeju!

      Delete
    2. Nebo mají vypadat upřímně a šťastně ty fotky=)

      Delete
  • <3333

    ReplyDelete
  • najkrásnejší ste!! :O :)))

    ReplyDelete
  • Kejmy TatranskáMay 6, 2013 at 8:12 PM

    buďte spolu šťastní ;).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  • nechápu, tak když je Pavlína neosobní a nedává sem příspěvky ze svého života, ale jen popisky hadříků tak je to špatně a když ukáže něco osobního tak je to pomalu mrcha co odvrha ex-přítele...
    To se nemůže s někým rozejít a mít novej vztah ???? to jako všichni závistivci tady žijete s prvním chlapem nebo o vás nikdo nestojí ???
    je úplně normální, že s někým něco plánujete a pak to nevyjde ... takový je prostě život ...
    Já ti to přeju ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně tak!

      Delete
    2. Jo presne tak at jdou všichni ti zkurveni zavistivci do psi prdele

      Delete
    3. Já jsem tady nikdy nic nekomentovala ale tohle si neodpustím. Nejde tu o to, že najednou ukáže něco z osobního života, ale způsob jakým to udělala. To je to co tady asi někomu vadí. Mě je to osobně jedno, ale věc nad kterou jsem se zamyslela bylo, že po dosti krátkém čase co toho kluka zná, už pro ni něco znamená, a přítel se kterým strávila dost času asi pro ni moc neznamená, když musí "světu" hned ukázat přítele nového. Já osobně bych kvůli bývalému vztahu a úctě k bývalému příteli s něčím takovým počkala, proto si říkám, jestli to tu náhodou není naschvál, aby to "někdo" viděl. Nejsem hater, tohle je můj názor a reakce na někoho kdo tu Pavlínu brání, že je to její soukromí a její věc, pokud by chtěla aby to bylo pouze její soukromí a její věc, tak to sem nedá.

      Markéta

      Delete
    4. souhlas s Markétou.

      Delete
  • FloSii McCartneyMay 7, 2013 at 6:33 PM

    *o* *slint*

    ReplyDelete
  • fuha, fesak no, skoda ze uz tu ziadne foto nie su...

    ReplyDelete
  • No nevim, od Evgenyho k huličovi s tunelama.. O_o

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně...od vzdělanýho kluka v košili ke smažce s hrubijánským vyjadřováním, je to spíš tragédie než happy end.

      Delete
    2. Nezbývá mi nic jiného, než souhlasit. Pavlína jde z extrému do extrému. Hledá sama sebe a nenechá si poradit. Nechce slyšet, vidět, jen mluví, vlastně píše. Snad ten F zmizí tak rychle, jak se objevil. Jestli je tady mezi Vámi někdo, na koho dá, tak jí pomozte. Vlastně zbavte F.

      Delete
    3. A neni to náhodu pavlíny věc s kym chodí? Jestli je s nim šťastná tak ať s nim chodí ne? Nechápu proč jí to nepřejete. Fakt se proberte.
      G.

      Delete
  • povrchni jak blog o hadrech

    ReplyDelete
  • Pavlínko, víte, že je vědecky dokázané, že maminky dokáží poznat nejlépe vhodného partnera pro svého potomka? Zkuste prosím, ještě jednou zvážit tento vztah, než by mohly nastat nějaké komplikace, kvůli kterým by bylo už těžší takový neperspektivní vztah ukončit, zvlášť, když se nelíbí ani
    nikomu z vašich blízkých.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pavlínku nezajímá, co si myslí blízcí. Je sobecká a vidí jen sebe. Škoda, taková inteligentní, chytrá slečna, takhle se zakopat. Možná to individuum chce převychovat. Měla by ale energii směrovat trošku jiným směrem. Měla tolik cílů, co chtěla dělat, všichni ji podporovali. Takhle se na všechno vykašlala. Škoda slov. Pavlínko, nemysli si, blízcí to s tebou vždycky myslí nejlépe. Až na to přijdeš, bude pozdě.

      Delete
    2. Už vidím, jak si ve 22 letech, nebo kolik vlastně Pavlíně je, necháte do vztahu kecat od rodičů a dalších blízkých...

      Delete
    3. Anonymous 10:23 - Snad ani nemuzes myset vazne to co jsi o ni napsal/a.

      Delete
  • Tohle je ten nejsympatičtější článek na tvém blogu, vypadáš krásně a šťastně - moc ti to sluší!

    ReplyDelete
  • Nádherné fotky! Moc vám to spolu sluší, je vidět, že jsi šťastná :)
    Nikus

    ReplyDelete
  • Add comment

    Newer Post Older Post Home