March 17, 2013

white nails



Doufám, že minulý týden byl tím posledním, alespoň do listopadu, kdy jsem měla na sobě kožich. Ještě jeden outfit (ze soboty) se tu s tímhle kožíškem objeví, buď zítra nebo pozítří, a pak už jen samé jarní kousky, maximálně kožešinové vesty v těch chladnějších dnech. Tenhle outfit, který vidíte na fotkách, je focený myslím ve čtvrtek. Měla jsem na sobě šedý kožíšek z Manga, vínový svetr H&M Trend, který nějakým zázrakem přestal pouštět, černé skinny a po nějaké době také kabelku Hamilton od Michaela Korse. Za zmínku stojí boty, které jsou nové. Byla jsem si je vyzvednout v týdnu, jsou ze Slevomatu, ze sekce Móda a luxus. Je to značka Bluegenex, kterou jsem do té doby vůbec neznala. Měli je za skvělou cenu a vy co mě sledujete déle určitě víte, že já takové kotníčkové boty úplně zbožňuju a mám podobných už několik. Někdo si možná řekne, že jsou všechny stejné, tak proč jsem si koupila další, ale já jako detailista v nich ty rozdíly vidím. Poprvé na mně můžete vidět bílý lak, koupila jsem si ho na zkoušku už před několika měsíci, nejprve ten nejlevnější od značky She, nevěděla jsem, jestli se mi tahle barva bude na nehtech líbit. Zjistila jsem, že bílé nehty mi vyhovují, ale laky od She bohužel ne, špatně se s nimi lakuje a vůbec nevydrží, takže jsem si tenhle týden zašla pro nový Loreal.

Jakou barvou teď máte nehty nalakované vy? Jaké jsou vaše oblíbené laky v poslední době? :)






MANGO coat. H&M TREND sweater. MICHAEL KORS bag. MARC by MARC JACOBS watch. TOPSHOP jeans. BLUEGENEX shoes.

89 comments:

  1. Líbí se mi líčení.

    Anna

    ReplyDelete
  2. panebože..hrozný..čerstvá tricátnice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak se běž inspirovat jinam, nikdo tě nenutí sem chodit :D

      Delete
  • Mne sa biely lak na nechtoch veľmi nepáči a ani tento kožuch na tebe, príde mi, že ti veľmi rozširuje ramená :/ Inak musím pochváliť boty, jednoduché, krásne a vždy obdivujem, ako ti skvele sedia džínsy :)

    Stray Alley

    ReplyDelete
  • Miluju tvůj styl, úžasný outfit:)

    ReplyDelete
  • Mě se bílé nehty náhodou líbí :)) A taky doufám, že do podzimu zůstanou všechny kabáty ve skříni :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  • ten lak je veľmi pekný

    ReplyDelete
  • Já jsem teď bílý lak odlakovala :-). Už jsem ho měla týden, takže to chtělo vyměnit. Sehnala jsem zlevněný v Sephoře od OPI a je skvělý! Na boty ze Slevomatu pořád koukám, ale vzhledem k mému blbému tvaru nohy se bojím kupovat boty bez zkoušení. Vím, že je po vyzkoušení můžu hned vrátit, pokud mi nebudou, ale stejně...

    ReplyDelete
  • krásne :) http://janeblogposts.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  • tiež sa mi ten kožuch moc nepáči,je taký..príliš veľký,široký,ale inak krásny outfit ako vždy :) biele nechty sa mi páčia,ja som také mala nedávno a dosť sa mi zapáčili,len si musím kúpiť lepší lak

    ReplyDelete
  • SUPER ! to že si detailista je vidiet a lak chcem tiež skusit. Teším sa na tie jarne kreacie a vela svetla na fotkách :) zima nas už nebaví.

    ReplyDelete
  • obdivuju jak dokážeš všechno tak krásně sladit : Obzvlášt ty stříbrné doplňky :)

    ReplyDelete
  • Zima leze krkem už všem, takže doufám, že co nejdřív se dostaví jaro v plné síle! :)

    ReplyDelete
  • Ouch, ty bláho, tak tohle je děsný, vypadáš jako chlupatej podsaditej trpaslík. Ty zkrácený rukávy jsou možná trend a někomu sluší, tobě ale ne, dělají ti obrovský ramena, a ještě je to umocněný těma hnusnejma chlupama na kožichu. K tomu si narazíš čapku jak Lojza támhle ze stavby a huuu, outfit je tady. No, už jsem si zvykla, že tvoje outfity jsou nuda a chodím sem pouze ze setrvačnosti, ale tohle, to je vyloženě ošklivý.

    ReplyDelete
    Replies
    1. konečně někdo, kdo má oči otevřený, thumbs up!

      Delete
    2. Bohužel musím jedině souhlasit. Kožich děla obrovský ramena v porovnání s hubeňoučkejma nohoama, čepice zase malou hlavu, takže celek je ve finále docela (tragi)komickej. Ale musím uznat, že po takhle dlouhý zimně taky nevím co na sebe navlíct...
      M.

      Delete
    3. Souhlasím, připadá mi, že to k sobě nějakým způsobem nepasuje. Šperky moc hezké ale ta čepice... a nehty vypadají, jako kdyby byly namalované tím zmizíkem jak jsme používali na základce :-/

      Delete
    4. Presne suhlasim s Sellina Blacksun, nechty nalakovane ako s tym zmizikom, ci korektorom na papier, ci ako sa to vola. Keby si mala Pavli inak spravenu manikuru, bolo by to lepsie. Kratke nechty ti akosi uberaju na elegancii. Hodilo by sa ich inak vytvarovat a nosit vacsiu dlzku nechtov. Aj kozticku okolo nechtov mas zda sa taku neupravenu. Uz si to vsimam velmi dlho tie nechty, posobi to na mna rusivo. Outfit sa mi nepaci- ciapka a kozuch su dokopy hrozneee, deformuje ta to, ale to nie je odo mna moc konstruktivne, len moj nazor. E.

      Delete
    5. Laylo, tvoje kritika by šla vyjádřit i slušněji, nemusíš hned Pavlínu urážet ;)

      Delete
    6. Pokaždé žasnu, jací odborníci sem chodí. Vůbec nemáte předled, co se nosí, tato zima je ve znamení těchto čepiček. Přinesly do našich vod trochu oživení. Podívejte se na přehlídku z NY nebo Paříže a potom kritizujte. Vždyť vás nikdo nenutí nosit to samé. Kupte si slušivý modýlek na tržnici a vyfoťte se na svůj blog, odbornice.

      Delete
    7. Ten kožich se mi taky nelíbí.
      Čepice mi nevadí, ale beanie se podle mě nosí trošku jinak.
      Já osobně ji nosím se žlutým kabátem a legínama a martenskama, které mají žlutá detail a k tomu černé beanie. Dávam tomu tedy takový dnes by se řekl "hipster" look. Ale já tou říkám "inspirace Londýn".
      Ke kožichu prostě ne.
      Bílý lak na nehtech.. to je sporné buď to vypadá jako bělítko nebo v menším množství je krásný na decentní manikuru.
      Nové boty mi nevadí..k černým skinny jeans jsou fajn.
      Ale ne můj styl

      Delete
    8. Anonymous March 18, 2013 at 8:18 PM
      ale je ve znamení lidí, kterým ta čepice padne a sluší zároveň, navíc, jak už tu psala slečna přede mnou, tyto čepice se nosí jaksi jinak, než narvat si ja na hlavu jak dělník ze stavby, ale to by přeci taková módní expertka, za jakou se evidentně považuješ, měla vědět!

      Delete
    9. Já snad nikdy nepochopím, co sem píše za lidi. Přece když mi nějaká blogerka vadí, tak jí nesleduju, ne? Bílý lak taky nemusím, ale jinak Pavlíny styl mám docela ráda, proto čtu její blog. Až se mi líbit přestane, tak ho číst taky přestanu. A nebudu si na něm léčit komplexy psaním závistivých komentářů. Je mi vás upřímně líto.

      Delete
  • nelibi se mi kozich, dela te takovou hrozne nabusenou :/ achjo, prijde mi skoda ze se uz v tehdle letech oblikas takhle usedle, mohla bys ze sebe vytriskat vic:/ .. toto je zbytecne upjaty... treba takova eliska... tu si uplne uzivam, pokazde kdyz ji vidim, je takova vice odvazana... a to je sympaticky:) zatimco toto to je tak strasne vymereny a krecovity.. achjo.. no skoda, driv si se oblekala mnohem hraveji:)

    ReplyDelete
  • Tess KratochvilovaMarch 17, 2013 at 9:45 PM

    líbí se mi tvůj styl a sluší ti to, at už si vezmeš na sebe cokoli :)

    ReplyDelete
  • tři nehty mám nalakované růžovým lakem. :D Mně se bude po kožíškách stýskat, ale určitě se mi budou líbit i další outfity. :)) A vypadá to jako by si měla ještě delší nohy jsou jsou tvoje dlouhé nohy normálně dlouhé. :D

    ReplyDelete
  • hodne pekny, ty bily nehty jsou uzasny!

    ReplyDelete
  • Brr to jsem se lekla, vypadáš v té čepici jak trestanec

    ReplyDelete
  • Dost šikovný jsou laky od Essence a Rimmel. Mají široký štětečky, což usnadňuje nanášení a pokud člověk každý den nedrhne nádobí, tak docela i vydrží :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak,Rimmel jsem jednou měla v časopisu jako dárek a od té doby si jiné snad ani nekupuji,neloupe se,skvěle se nanáší a brzo zasychá +)

      Delete
  • Boty vypadají stejně, jako téměř všechny další. Kožich se mi nelíbí, strašně ti rozšiřuje ramena a čepice se mi k tomu absolutně nehodí. Plus tvůj výraz alá mouchy snězte si mě.. nic moc.

    ReplyDelete
  • Mně ty outfity připadají pořád stejné. Stejné barvy, střihy i konkrétní kousky. Jako sluší Ti to, ale chtělo by to změnu nebo nějaké oživení.

    ReplyDelete
  • kožich je možná trošku nelichotivě řešený v oblasti ramen a horní části zad, ale jinak je to příjemný, nepřeplácaný outfit. Nehty jsou fajn nápad.

    To, že se outfity jeví být pořád tak nějak na jedno brdo, lze vnímat i jako výhodu. Člověk může alespoň pracovat s pár kousky, které vlastní, a jen je vždy lehce něčím novým oživit nebo pozměnit. Já osobně s tím nemám problém.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ale tady jde spis o to, ze pavlina ma tech kousku za tri skrine, a stejne nosi porad to same, zadny napad, zadne prekvapeni, porad dokola cerne skinny, cerne kotnickove boty na podpatku a cerny/zeleny/vinovy vrsek (obcas to prohodi se zelenou/vinovou sukni, ou jee)... kozisek mi prijde nelichotivy cely - dlzka rukavu, mohutna ramena, moc kratky... k cepce se uz snad ani vyjadrovat nemusim, ta je fakt desna...

      Delete
    2. Je to tvůj názor, ale nikdo Tě sem chodit nenutí. Naopak si myslím, že to Pavlíně moc sluší. Tohle je prostě ona, její styl. Její blog sleduji již dlouho a pokaždé najdu něco nového, zajímavého a rozhodně mi nepřijdou její kousky oblečení stejné.
      :)

      Delete