March 22, 2013

bright patterned pants



Strašně se mi líbí kalhoty tohoto typu, ale bohužel mám často problém sehnat takové, které by mi opravdu dobře seděly. Měla jsem radost, když jsem tyhle objevila v H&M a navíc za velmi dobrou cenu. Navíc jsem na jaro chtěla nějaké výraznější. Nejvíc je asi budu nosit s lodičkami nebo sandály na podpatku, ale na ty je zatím zima, takže jsem si vzala kotníčkové boty, ke kterým podle mě vypadají také dobře. Doplnila jsem je jednoduchým černým svetříkem a mojí oblíbenou kožešinovou vestou. Přesně takovou bych chtěla ještě ve světlém provedení, tak možná na podzim si nějakou další pořídím. Spoustu jich mají na ebay a možná se nějaká objeví s podzimními kolekcemi i v obchodech :).






H&M pants. ROMWE faux fur vest. MICHAEL KORS bag. MARC by MARC JACOBS watch. BLUEGENEX shoes via Slevomat.

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

101 comments:

  1. Tohle se mi hrozně líbí, kalhoty jsou moc pěkné :)

    ReplyDelete
  2. tak ty kalhoty jsou fakt krásný! dneska jsem projížděla stránky háemka a koukala jsem na ně pěknou dobu, ale asi bych je neunosila :-)
    ale k tobě jdou fakt parádně!

    ReplyDelete
  3. Naprosto skvělý!

    ReplyDelete
  4. Ty ponožky jsou jediné, co to kazí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty ponožky jsou katastrofální

      Delete
    2. presne, ty boty jsou vyslovene elegantni jednoduchej kousek a ty si do nich navliknes ponozky jak nejakej humpolak, des...

      Delete
    3. Pridajte fotky, nech nahliadne módne oko aj na vás, vy humpoláci :*

      Delete
    4. souhlasím, s lodičkami to bude mnohem lepší, ale i takhle by to vypadalo dobře nebýt těch ponožek, které mohou vypadat stylově a dodat outfitu šmrnc, ale ne v tomhle případě. a právo na názor má myslím každý, i ten, kdo třeba nemá tolik peněz na to, aby chodil každý den jinak oblečený a originálně a lépe než fashion bloggeři-právě proto si takoví lidé přece žádný blog nezakládají a nikde své "outfity" nevystavují (když ví, že na to nemají);)

      Delete
    5. počkejte, pavlína si ty ponožky narve i do lodiček :DDDDDDD

      Delete
    6. všimla som si ,že Pavli ma tie nohavice vytiahnuté dosť vysoko,preto tie ponožky tak uderaju do oči ,stači keby si ich stiahla (nohavice)apotom by ponožky neudierali do oči... mne sa inak tie gate pačia a Pavli seknu

      Delete
  • Vic takovych kalhot!!!

    ReplyDelete
  • Tak ty jsou, hodně zajímavý kousek, já mám zase názor takový, že v nich huběnější slečny vypadají líp, než ty oplácanější jako já, to samé si myslím o boyfriend džínách :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Štíhlé postavy vypadají ve všem lépe,proto neskuhrej a dělej něco se sebou a budeš moct nosit i takový to typ kalhot.

      Delete
    2. A btw:Ty nejsi oplácaná,ale tlustá,tak nazývej věci pravým jménem.

      Delete
    3. není tlustá, mně se třeba moc líbí. navíc by sis mohl/a uvědomit, jak moc můžeš takovým komentářem někomu ublížit a jaký to může mít dopad

      Delete
    4. AnonymousMarch 23, 2013 at 2:36 AM
      AnonymousMarch 23, 2013 at 2:35 AM
      bože ty seš tragická, je mi z tvých komentářů zle, zavři se někam do brlohu a už nevylízej, uděláš tak světu radost!!!

      Delete
    5. AnonymousMarch 23, 2013 at 2:36 AM
      A btw:Ty nejsi oplácaná,ale tlustá,tak nazývej věci pravým jménem

      SI V PORIADKU?!?!?!?!?!

      http://3.bp.blogspot.com/-dk4ZQ4XbTW4/US9dUnxUXRI/AAAAAAAAAlc/JMq3mZLVt2k/s1600/IMG_2454.JPG
      > toto a tučná žena? si ty normálny človek? asi nie! normálne mam chuť ťa vyfackať! ok, nie je najchudšia a možno ani chudá, ale nie ej tučná! povedala by som že je trošku pri sebe, alebo krv a mlieko a na tom nie je nič zlé!
      okrem toho má pekné outfity, je krásna nielen v tvári a má krásny úsmev takže ja som si na jej blog určite neklikla poslednykrat.
      schovaj sa do špajze a už nikdy sa nevyjadruj k postave žiadnej skutočnej bytosti, urobíš si len problémy.

      PEKNÝ VEČER!

      Delete
    6. Maya Fox je prekrasna zena, pozri sa na jej tvar, ma dokonalu tvar... postava sa da zmenit, ale tvar nezmenis (jedine plastikou) a myslim si uprimne, ze postavu ma dokonalu. Tucna absolutne nie je, ale nie je ani vychudnuta. Zena ma mat prsia, zena ma mat zadok, a zena ma mat boky. To je to, co nas zeny lisi od chlapov. Anonymky sklapnite. Vy ste tak strasne skarede zvnutra, ze vam nepomoze ani tona make upu, miery 60-90-60 a vlasy ako Barbie. To skarede co vam vo vnutri bubla zatieni cokolvek pekne co sa vasej fyzickej krasy tyka. Nie Majka, ale vy makajte na vasom vnutri.

      Delete
  • Jela jsem od hlavy až k patě, boty mě usvědčily v tom, že dnes tě nemůžu 100% pochválit. Škoda, věřím, že s lodičkama to bude vypadat nádherně, fakt kromě těchto bot se mi líbí komplet celý outfit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, lebo tvoj blog 100%-ný :D ty chváliš? sledujem tvoj blog, ale o pochvale by som sa asi nezmienila.

      Dajana

      Delete

Newer Post Older Post Home