February 18, 2013

take the day off



Když jsem si před nedávnem byla v Clinique pro nový makeup, objevila jsem tuhle skvělou věc - Take the day off, odličovací balzám. Už ho zkouším několik dní a jsem s ním moc spokojená, tak bych vám ho ráda doporučila. Nikdy jsem nevyzkoušela nic, co by mi tak dokonale odlíčilo makeup, jako právě tenhle balzám. Aplikuje se na pleť i oči prsty, třeba ve sprše, a po chvíli ho jen důkladně smyjete teplou vodou. Já mám dost citlivé oči, takže kvůli většině odličovacích přípravků mě pálí nebo zarudnou a není to moc příjemné. Právě u Take the day off nic takového nehrozí, je vhodný na všechny typy pleti, nevysušuje, nemastí a je hypoalergenní. Je to sice trochu dražší záležitost, ale balení podle mě vydrží poměrně dlouho a při odličování a čištění pleti se podle mého názoru vyplatí investovat do kvalitních přípravků.

43 comments:

  1. reklama, že ?:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. prostě jen tip na něco, co jsem vyzkoušela a vyhovovalo mi :). ono na módním blogu je reklama vlastně v každém příspěvku, protože tu neustále na sobě prezentuji věci různých značek a je jedno jestli jsem si je sama koupila nebo něco z toho dostala. každopádně nikdy bych svým čtenářům nedoporučovala něco, co mi nevyhovuje, to opravdu není případ tohoto článku. možná na jiných blozích takové najdeš, ale u mě ne :).

      Delete
  • ja mam tiez velmi citlive oci a bolave, ale nasla som si aj v drogerii odlicovac oci, ktory mi velmi vyhovuje :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  • The Fashion ManiacsFebruary 18, 2013 at 10:19 AM

    I já mam citlivou pleť. Momentálně mi vyhovuje třeba nivea :)) V.

    ReplyDelete
  • Ahoj Pavlínko. Nemám ani tak komentář jako bych spíš něco chtěla říct. Před půl rokem se se mnou rozešel po šesti letech přítel, měli jsme společný byt, psa, plánovali budoucnost. Přišel s tím, že je konec, potkal jinou slečnu... To období pro mě bylo strašné. Nebylo dne kdy bych nebrečela, zhroutil sem i celý svět. Nemohla jsem spávat a tak jsem noci trávila na internetu, a tehdy jsem se při brouzdání dostala pořádně poprvé k módním blogům, a pamatuju si ten moment kdy jsem narazila na Tvůj. Aktuální byl post Cotton candy. Tehdy jsem procházela každý Tvůj článek a aniž si to uvědomovala, na rozchod nemyslela a věnovala se konečně něčemu jinému. Vím, že jsem začala hned po internetu pátrat po podobném svetru a od něj se dostávala na další a další věci. Druhý den mi to nedalo a šla jsem se podívat po obchodech, nikdy jsem ten svetr už nenašla, ale přinesla jsem si pár jiných nových kousků a víc začala přemýšlet, že mám příležitost pro ,,nový start" a v duchu si říkala, že se dám dohromady, a ukážu Jemu o co přišel. A začala na sobě makat, změnila jsem na sobě co šlo, ostříhala dlouhé vlasy, které miloval a změnila svůj do té doby sportovní styl oblékání za věci, které se přibližují Tvému stylu (jsi stále má velká inspirace) a ve kterých se cítím líp!
    Tohle píšu hlavně pro ty, co tady rýpou, že nedělá Pavlína nic jiného než že nakupuje apod. Nemyslím si, že by to tak bylo, ale i kdyby, mě tím slečna Jágrová neuvěřitelně pomohla. Ona byla moje první nakopnutí zpět do normálního života, díky ní jsem začala myslet na něco jiného a našla se v něčem co mě baví, módě, změnila jsem nejen vzhled, ale i bydliště a práci, začala jsem dělat asistentku módního časopisu, zatím tam tomu nešéfuju:-), ale ta práce mě baví a naplňuje mnohem mnohem víc. A bez Pavlíny bych nevěděla, že zrovna mě móda tak chytne. Blogy i móda jsou možná jakoby povrchní záležitost, ale někomu můžou dát nový smysl života, nebo mu obrátit ten dosavadní úplně naruby. Já jsem teď šťastná a spokojená a můžeš za to Ty!
    A přítel? Potkala jsem ho poprvé po půl roce i se slečnou... Byl dost zaskočený změnou a ještě ten večer mi psal jestli nepůjdeme na večeři. Dosáhla jsem čeho jsem toužila, mohla jsem cítit zadostiučinění, ale nebylo to tak. Protože tím co udělal už bych ho do svého nového světa nepustila... neladil by mi totiž ke kabelce ;)

    Pavli, děkuji za to, že děláš blog. Buď stále tak milá, profesionální a zachovej si svůj styl.. Jsi úžasná v tom co děláš a umíš prodat co umíš, přeji Ti od života vše nejlepší! Děkuji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pekne. Nikdy nevies co nebo kdo ta moze dostat zpet do zivota. good luck

      Delete
    2. wow tak toto je fakt parádny príbeh....držím palce :)

      Delete
    3. přečetla jsem to jedním dechem...snad se staneš "šéfem" toho časopisu ;)

      Delete
    4. skvělé! :)

      Delete
    5. tohle, kdyz nekdo napise, tak to musi hrozne potesit :)Slečnu, co to psala obdivuji :) "nový start" je totiz nejlepší možnost, jak se vypořádat s tím, že něco skončilo. a ještě s úsměvem :)

      Delete
    6. To bolo krasne napisane :)

      Delete
    7. panebože xDDDDDDDDD

      Delete
    8. Když je někdo labilní a pomůže mu v životě modní blog,proč ne =DDDD

      Delete
    9. Mě to přijde úžasné :)

      Delete
    10. Vau, pekne napísané! :) Aj ja som si to prečítala jedným dychom. :)

      Delete
    11. AnonymousFebruary 18, 2013 at 5:15 PM: Prave je uzasne ze muze pomoct takova banalita jako je blog. Doufej, ze se nikdy nedostanes do situace kdy Te i takova ,,blbost" dokaze povzbudit. Slecne preji hodne uspechu :o)

      Delete
    12. Martina PaulusováFebruary 18, 2013 at 7:31 PM

      zajímavý příběh :) a pavlínu určitě potěší! :)

      Delete
    13. člověk kolikrát neví, jaká "blbost" dokáže pomoct, sama to znám. ale to člověk, který si to nikdy nezažil, nemůže pochopit.

      Delete
    14. škoda že Pavlína tenhle koment nijak neokomentovala. No asi ji velmi nezajíma.

      Delete
    15. jen jsem se k tomu ještě nedostala poslední anonyme, nesedím 24h denně u blogu, nezlob se.

      slečně moc děkuju za takový komentář, udělal mi obrovskou radost. jsem vážně ráda, že ti můj blog pomohl a inspiroval tě :) taky ti přeju hodně úspěchů, stejně jako ostatní, kteří tvůj vzkaz okomentovali :)

      Delete
  • Proč jste všichni tak hrozně negativní? Přijde mi, že sem někteří chodí, jen aby si tu na Pavlíně vylili vztek. Vždyť vás nikdo nenutí si to kupovat. Já jsem ráda, že si můžu přečíst recenzi taky na něco jinýho, než drogerkový odličovač za třicet korun (protože ten si můžu koupit sama) ale u dražšího vždycky váhám a recenze mi to aspoň trošku usnadní. Jasně že nikdo není perfektní, taky mi přijde, že Pavlína trošku moc kouká na to, co je "módní" a už si nevšimne, že vypadá jako hastroš (občas :D ) ale to neznamená, že do ní budu pořád rejt...

    ReplyDelete
  • Ja som si kupila tento odlicovac minuly rok v USA, kde sa to vyplatilo viac a horsi odlicovac som nemala. Prislo mi to ako obycajna mast, ktora nic neodlici, ked som potom pouzila micelarku tak fakt akokeby som sa ani neodlicovala :D nikdy viac, este ze som za to nezaplatila cenu, za ktoru to ponukaju tu, to by ma porazilo :D

    ReplyDelete
  • Mám ho taky a jsem s ním na 100% spokojená))

    ReplyDelete
  • Já bych dala ruku do ohně za odličovač na oči od Mary Kay, tím chci říct že nejsem prodejce ani nic podobnýho:-),dostala jsem ho jako dárek a považovala Mary Kay kosmetiku za něco jako Avon, ale fakt klobouk dolů, odlíčí skvěle a i voděodolnou řasenku:) Pavla

    ReplyDelete
  • vypadá to jako dobrý výrobek, mám taky citlivé oči, asi by mi vyhovoval :)

    ReplyDelete
  • sama chemia, mala som par vyrobkov od clinique a ine znacky a bola som z nich nervozna:) nemala som bohvieaku plet za tie peniaze. odlicujem sa bio kokosovym olejom z dm-ka, tiez pouzivam olej weleda a od saloos. celu kozmetiku som vymenila za prirodnu a vidim aj vysledky, mam ovela hebkejsiu, nedrazdivu pokozku, celkovo ovela, ovela lepsiu plet a vlasy. tieto drahsie znacky mi uz vadia. nie ze by som na ne nemala, no po skusenostiach mam ozaj neprijemny pocit si davat na tvar, ci telo ropu a ine toxiny. preferujem uz len kontrolovanu, prirodnu kozmetiku. uz len ta predstava ako to prenika do jemnej pokozky..., nestoji mi to za to, urcite nie. staci, ze pouzivam parfemy, tak aspon trochu sa snazim eliminovat zasah do pokozky prave bio kozmetikou. Dada

    ReplyDelete
  • Super kosmetika a článek, i když já mám radši přípravky od Biodermy. :-)
    http://sharen-stouner.blogspot.cz/

    ReplyDelete