January 6, 2013

burgundy bag



Po dlouhé době jsem vytáhla tenhle můj krémový kabátek z Topshopu, ulovený v loňských slevách. Přesně se hodí do takového počasí, jaké teď venku je. Má zkrácené rukávy a je v mém oblíbeném pánském střihu. Svou barvou a materiálem mi alespoň trochu nahrazuje světlý kožich, po kterém už nějakou dobu toužím a stále nemůžu sehnat takový, který by úplně splňoval mé představy. Jinak všechny kousky z outfitu už znáte, černé skinny, šátek LV a kozačky, které jsem dostala letos k Vánocům. Vínovou koženou kabelku mám už několik let ze Zary, je to jedna z mála menších, které vlastním. Mnohem raději mám ty velké, do kterých se mi vejdou všechny potřebné věci, ale tahle i přesto patří mezi mé nejoblíbenější.






TOPSHOP coat, boots, jeans. LOUIS VUITTON scarf. ZARA bag. MICHAEL KORS watch.

photos by Martin Ducai

117 comments:

  1. Miluju ty hodinky:)

    ReplyDelete
  2. ta kabelka je příjemná..jako i celý outfit :)

    ReplyDelete
  3. zvolila bych jiné boty, třeba kotníčkové, ale jinak moc pěkný :)

    ReplyDelete
  4. uplne super to vyzerá :)

    ReplyDelete
  5. zbořnuju tyhle tvoje kozačky ! :) pořád sháním nějaké, coby byly orpavdu po kolena, ale bez podpatků, ale zřejmě nejsou :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som zase nachadzala same bez podpatkov ked som si hladala s opatkami :)) zakon schvalnosti

      Delete
  • Nádherný outfit, super sladěný!
    Mimochodem, Pavlínko, chtěla jsem se zeptat... Ty jsi studentka? Kde bereš peníze na všechno to krásné oblečení? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju! :). ano jsem studentka, ale i tak si zvládam nějaké peníze vydělat nebo ušetřit z kapesného/dárků k Vánocům a narozeninám, spoustu věcí také dostávam zdarma díky spolupracím a nebo prostě jen nosím své starší kousky, které jste na blogu ještě neviděli nebo viděli před dlouhou dobou, takže to může jen působit, že mám stále něco nového, ale ve skutečnosti to tak není :).

      Delete
    2. kolik dostáváš kapesné?

      Delete
    3. "kolik dostáváš kapesné?" /// to jako vážně?

      Delete
    4. tak opýtať sa koľko dostáva je poriadna drzosť, to je ten typ ľudí, kt. keď nastupujú do autobusu sa modlím aby si neprisadli a nepýtali sa ma len tak náhodou koľko že to zarábam...to je také československé

      Delete
    5. posledni anonym: ty nechápeš srandu????? Neber život tak vážně prosimtě:DDDDDDD

      Delete
    6. pro Anonymous January 8, 2013 11:44 AM:
      Sranda?
      A kolik kapesnýho dostáváš ty? Somruješ jenom u rodičů nebo i po příbuzenstvu? Bude tvym příjmem furt jenom to kapesný, nebo si taky někdy dokážeš vydělat ňáký prašule vlastnim úsilim?
      Chceš ještě víc srandy?

      Delete
    7. já žádné kapesné nedostávám jelikož u rodičů nežiju a peníze si poctivě vydělávám sama:) jestli to teda spíš nebyl dotaz pro Pavlínu, vypadá to tak

      Delete
    8. pro Anonymous January 8, 2013 8:13 PM:
      Pokud jsi ta milovnice srandy z příspěvku v 11:44 AM, pak to je určené tobě. Nauč se porozumět významu psaných textů.
      A neber svůj vlastní život tak vážně, prosím tě.

      Delete
    9. to posledni anonym: jsem tě nejak rozčílila:DDDD a neber to všechno tak vážně, moc to žereš:DDDDDDD

      Delete
    10. pro Anonymous January 9, 2013 2:51 PM:
      Taková loštomitoučtá, závistivoučtá, nasjaňoučtá dívenečta jako ty přece nemůže a ani nechce nikoho rozčílit, že ne?
      Tuli tuli bejby.

      Delete
  • Tento tvůj kabátek naprosto miluju, dlouho jsem ho na tobě neviděla a tak jsem doufala, že ho budeš prodávat:D Ale přesto jsem ráda, že ho máš zase na sobě, protože je dokonalý:))

    ReplyDelete
  • Natyy: má zazobaný rodiče, to bude tim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslím, že na tom není nic špatnýho, pokud si její rodiče můžou dovolit dávat jí větší kapesný, tak proč ne... Já dostávám taky od rodučů peníze, když si potřebuju nebo chci něco koupit :-) Je pravda že šátek Louis Vuitton nevlastním, ale stěžovat si nemůžu :-P

      Delete
  • jednoduché a krásné. :)

    ReplyDelete
  • Ten LV šátek se mi k tobě nehodí, celkově myslím že takové věci nemají nosit lidé kteří na to musí šetřit, ale spíš bohatí kteří si ho mohou koupit hned, každý holt svou cenovou kategorii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. copak pavlína musí šetřit na LV šátek?! řekne si o nejnovější iphone a druhej den ho má, tak proč by si proboha měla šetřit na šátek za 9 tisíc?!

      Delete
    2. iphone dostala k Vánocům, pokud si dobře pamatuju

      Delete
    3. a to ze ho dostala k vanocum neco meni na tom ze na nej nemusi setrit a koupila by si ho ikdyby ji ho maminka nekoupila? myslim ze ne. dostat dary k vanocum za 30 000kc je celkem psycho.

      Delete
    4. asi tak

      Delete
    5. Jděte se už s těma hloupýma komentářema zahrabat, vážně. Když si můžou dovolit koupit svý dceři k Vánocům iPhone, tak proč by nemohli? A co mají jako s těmi penězi dělat, když utrácet je podle vás nesmí? Mají si je vzít s sebou do hrobu?!?! Vážně mentalitu některých z vás nechápu, jde vidět, že jí prostě závidíte a ventilujete to tímhle způsobem. Ubohost. ;)

      Delete
    6. prosimte uklidni se. nemusis se hned rozcilovat. nikdo tu nepsal ze je nesmi utracet. vse je napsano slusne tak neni duvod ke vzteku a urazeni. nejspis ti to pomaha kdyz nekoho urazis. a ano zavidim ze ji vse jen tak spadlo do klina a ma vse jednodussi nez clovek ktery nema zazobane rodice.

      Delete
    7. Vám se zdá slušný pranýřovat Pavlínu za to, že má bohatý rodiče??? Bože, to je tak strašný, kolik závistivých lidí je tu.. Mně rodiče nedávali na oblečení od vuittona, ale taky sem si dříve z kapesného mohla pořídit spoustu značkových věcí, co někteří mí vrstevníci ne - to mají rodiče své děti oblékat ze sekáče, bez ohledu na to, jaké mají příjmy? Poněvadž pár závistivým anonymům se to nelíbí?? Pokud s tím máte problém, že Vaši rodiče na to nemají (opravdu málokteří ano), tak buď přestaňte na takové blogy lézt a vůbec nelezte nikam, nebo zvedněte prdel od klávesnice a začněte něco dělat proto, abyste na to měli vy samotní. Normální lidi, kteří nejsou vnitřně zakomplexovaní, to budou Pavlíně jenom přát!!

      Delete

Newer Post Older Post Home