December 16, 2012

white faux fur

Od minulé zimy jsem toužila po nějakém světlém kožichu, hledala jsem snad všude, v obchodech, na ebay i jiných intenetových bazarech. Nikde nebyl žádný podle mých představ a až minulý týden, při brouzdání po asosu, jsem na něj konečně narazila. Bude se skvěle hodit i k mým novým koženým kalhotám, které na mě čekají na poště a až mi přijde i kožich, tak tu takový outfit určitě uvidíte :). Kdyby ho někdo z vás taky chtěl, TADY je přímý odkaz na kožich, mají ho i ve vínové a černé barvě, ten je teď dokonce zlevněný.

Since last winter I wanted a light fur coat, I have been searching everywhere, in stores, on ebay and other internet stores. I couldn't find any to my liking, but last week I was browsing through ASOS and I finally found it. It will match my new leather pants perfectly and you will see this combination on me in a blog post soon If any of you likes it as much as I do, HERE is a direct link to the coat, they have it as well in burgundy and black, black one is in sales now.


56 comments:

  1. ten bílý je ÚŽASNÝ!!

    ReplyDelete
  2. bomba ♥ je super!!

    ReplyDelete
  3. k té černé kůži to bude dokonalé !

    ReplyDelete
  4. 25 000? No tak to potěš koště :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kde si vzala 25tis prosímtě? :) 1 euro je 25 kč, né 250.

      Delete
    2. 66 euro je podla teba 25 000 ? :DD no tak to poteš košte :D

      Delete
    3. debilita proste :D

      Delete
    4. :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Delete
    5. :D :D

      Delete
    6. chjoo :DDDD se poseru..

      Delete
    7. trapas..

      Delete
  • je to jak ze pštrosa, tohle bych si na sebe fakt nenavlíkla.

    ReplyDelete
  • Ježiši kriste, píše se KALHOTÁM!!!!! Nechápu jak můžeš mít VŠ, asi zas rodiče zařídili, věčně máš nějaké hrubky, a ani anglicky neumíš, to je v dnešní době úplný základ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A jaké hrubky Pavlína mívá? Já jsem si teda nevšimla, spíš naopak. A tu aj jí překládá kamarádka mimochodem;). Nestavěla bych něčí vzdělání na tom, že jinak/špatně vyskloňoval jedno slovo.

      Delete
    2. Já vím že jí to překládá kamarádka:DD proto píšu že neumí anglicky, když si to ani neumí přeložit sama, doufám že teď už chápeš... Na nějakou větší hrubku jí teď nedávno upozorńovali hned dvakrát ale teď se mi to fakt nechce hledat. A já bych na tom docela i vzdělání stavěla, když někdo neumí ani takové základy tak nemá na VŠ co dělat!

      Delete
    3. Omlouvám se za chybu, to se může stát každému. Jiných chyb si vědoma nejsem a ani mě na jiné nikdo neupozorňoval. Na napsání tohoto článku jsem měla pár minut, pospíchala jsem a neměla čas si ho po sobě přečíst. Tak nejspíš proto se tam ta chyba objevila. Z češtiny jsem měla vždy samé jedničky, odmaturovala jsem na státní škole za 1 a řekla bych, že gramatiku mám slušnou. Proto si příště prosím odpusť ty teorie, jak "rodiče někde něco zařídili". Co se týče angličtiny, ano nabídla se mi jedna slečna, že mi bude články překládat. Není to ovšem z toho důvodu, že bych já anglicky neuměla, ale už teď mi blog zabírá hodně času, takže mi tím jen ulehčuje práci. Stejné je to třeba i s fotkama, neupravuju si je sama, ale upravuje mi je kamarád, aby mi ušetřil čas :).

      Delete
    4. Pavlí,vůbec si toho nevšímej.Skloňovaní je jedna z nejmíň potřebných věcí.:) A ty anonyme,když chceš kritizovat Pavlínky pravopis,nauč se ,že před ALE se píše čárka.Miluju ty lidi,co hovno ví a rejpají.

      Delete
    5. k této diskusi bych dodala jen to, že pavlína asi těžko neumí anglicky, když nějakou dobu žila se strejdou v usa...

      Delete
    6. Ako vobec niekto moze povedat, ze sklonovanie je nedna z "nejmin potrebnych veci" ???..premna-zamna, nech nevies kde napisat i-y ale sklonovat, aj v beznom zivote, musis vediet :D

      Delete
    7. Myslím, že je teda větší hrubka poplést si y/i, než udělat chybu ve skloňování. Navíc se používá spousta nářečí po celém Česku, takže bych v tomto neviděla zas takovou chybu. Zajímavé je, že obecná čeština, která je příšerná, nevadí nikomu a jedna hloupá hrubka ve skloňování vadí :D.

      Delete
    8. řešíš hroznou blbost -.-"

      Delete