December 25, 2012

christmas presents

Jak jste si užili Štědrý den? Co jste dostali k Vánocům? Někteří z vás chtěli vidět mé dárky, takže jsem je pro vás dneska vyfotila. Není to úplně všechno, myslím si, že některé věci, třeba budík, ponožky nebo kabel do auta na přehrávání písniček z ipodu, by vás moc nezajímaly, takže tu máte hlavně to, co nějak souvisí s módou a kosmetikou :).



Do mé sbírky svetrů mi přibyly další 3. V poslední době jsem si oblíbila tmavě modrou barvu, ale nic jsem v šatníku neměla, takže mi udělal radost tenhle tmavomodrý svetr. Kromě něj jsem dostala ještě stejný černý, oba z New Yorkeru, a černobílý pruhovaný z H&M Trend.



Dál jsem dostala svůj oblíbený šampon Sebastian Volupt v maxi balení (link), který používám už nějaký čas a moc mi vyhovuje. Chtěla jsem také vyzkoušet nějaké nové přípravky na vlasy, vybrala jsem si Lee Stafford Volumizing Mousse, tužidlo na objem (link), Sebastian Volupt Spray, který funguje na podobném principu jako tužidlo (link), Schwarzkopf BlondeMe Volume Miracle cream, stylingový krém pro více objemu a zvýraznění blond barvy vlasů (link), a Schwarzkopf BlondeMe Blonde refreshing foam treatment, pěnová kůra pro oživení a rozjasnění blond odstínů (link). Už se těším, až všechny přípravky vyzkouším. Pokud mi budou vyhovovat, určitě se některé z nich objeví i v beauty tipech.



Z nového iPhonu 5 mám obrovskou radost, po několika letech jsem vyměnila svůj iPhone 4. Vyhovuje mi nový design, foťák, i to, jak je lehký, oproti starší verzi. Také jsem ráda za větší paměť, tenhle má 64GB, zjistila jsem, že 16 je pro mě nedostačující. Mimochodem, začala jsem teď zase víc přidávat na instagram, tak mě můžete sledovat i tam :).



Tahle kulma byla největším překvapením. Nikomu jsem se nezmiňovala, že bych nějakou chtěla, ale o to jsem měla větší radost, když jsem jí mezi dárky našla. Ještě s ní pořádně neumím pracovat, ale snad se to co nejdřív naučím, nespálím si prsty a možná na mně brzy uvidíte i vlny :).



Vysoké boty jsem donedávna vůbec nenosila a nakonec k těmto kozačkám přibyly další :). Jsou z Topshopu (link), teď je mají dokonce zlevněné. Líbí se mi že jsou jednoduché, černé, kožené bez jakýchkoliv detailů, takže je můžu kombinovat se zlatými i stříbrnými detaily. Brzy je na mně uvidíte v outfit postu.



Lodičky s kovovou špičkou se mi moc líbí a jedny, ve stříbrném provedením, už nějakou dobu mám a taky jste je často mohli vidět na blogu. K Vánocům jsem dostala letos dostala ještě jedny, tentokrát se zlatou špičkou, jsou z Asosu (link). Pod nimi můžete vidět detail bomber jacket z Topshopu (link). Obě věci teď můžete koupit zlevněné. A já už se moc těším na jaro, až si obě věci budu moc vzít na sebe.


Jaké dárky jste letos pod stromečkem našli vy? :)

82 comments:

  1. iPhone 6:)

    ReplyDelete
  2. krásné dárky:)

    ReplyDelete
  3. už se těšim na ty hejty od závistivejch čubek, hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. a první čubka se vyjádřila v 11:33

      Delete
    2. ta slecna pode mnou? :(

      Delete