September 5, 2012

wax coated pants



Před pár dny jsem vám tu v outfitu ukazovala černé skinny, které vypadají, jako by byly kožené. Nakonec jsem si takové pořídila ještě ve vínové barvě. Tentokrát ne v Zaře, ale jsou z H&M. To mě svou podzimní džínovou a kalhotovou kolekcí také mile překvapilo. I tam jsem sehnala džíny, které mi perfektně sedí, jsou dost dlouhé a na rozdíl od Zary o polovinu levnější :). Líbí se mi na nich také detail zlatého zipu na nohavicích, díky kterému se dobře oblékají i přesto, že jsou ultra skinny. Vzala jsem si k nim můj momentálně asi nejoblíbenější svetr a outfit doladila černozlatými doplňky.

Couple days ago I showed you these black skinnies that have this leather look. Eventually I bought them in wine color too. This time not in Zara but in H&M. I was very surprised by their autumn trousers collection, even there I found jeans that fit me well and are enough long, but for half a zara price. I love the golden zipper detail in the bottom, which makes even such ultra skinnies easy to put on. I complemented them with my at the moment favourite sweater and black/gold accessories.





[sweater - H&M TREND / jeans - H&M / shoes, clutch - ZARA / watch - MICHAEL KORS]

103 comments:

  1. Ty kalhoty jsou strašně moc super))
    A kabelka je taky hrozně fajn.

    ReplyDelete
  2. Toto je dokonalé :)

    ReplyDelete
  3. svetr je krásný, hned bych ho brala!

    ReplyDelete
  4. úžasné kalhoty, máš v nich krásné dlouhé
    a štíhlé nohy,
    celkově se mi tento outfit moc líbí!

    ReplyDelete
  5. Celý se mi to líbí :) Chtěla bych se dožít toho, že bych se do takhle uzoučkých kalhot vešla :)

    ReplyDelete
  6. Jednoduche a nicim zaujimave

    ReplyDelete
  7. Tak tohle se mi líbí moc! Ten svetr je skvělej a hrozně se mi teď líbí tahle "bordó" barva..včera jsem si zkoušela skoro identický džíny v Mangu, jenže já v nich zas vypadám jak liliputík s 10 cm nožičkama.. :D

    ReplyDelete
  8. toto je najlepsi outfit za poslednu dobu!

    ReplyDelete
  9. awesome outfit, great jumper




    - ordaining serendipity

    ReplyDelete
  10. Ty svetry se mi na tobě vůbec nepáčí :-(((

    ReplyDelete
  11. Pekné, aj keď jednoduché :)

    ReplyDelete
  12. aaa ty kalhoty chci!
    Ady.

    ReplyDelete
  13. No, aspoň už sme sundali rtěnku!

    ReplyDelete
  14. odkud máš ty brýle ? :-)

    ReplyDelete
  • Martina PaulusováSeptember 5, 2012 at 8:06 PM

    moc se mi na Tobě líbí tyhle brýle :)

    ReplyDelete
  • Víte co mě baví?:DD že veškerá kritika pochází pouze od anonymů...je smutné, že nedokáží vyjádřit svůj názor, aniž by se museli schovávat za anonymní ikonku...jinak kalhoty a doplňky jsou úžasné a krásně by se mi k nim hodila právě ona anonymem zatracovaná rtěnka v nějakém podobném vínovém odstínu. Svetřík bych já osobně zvolila raději pískový nebo smetanový:))ale když je holt oblíbený:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alebo naopak, slečny ktoré sa snažia "preraziť" blogom si väčšinou netrúfnu kritizovať jednu z naj blogeriek. A ak si náhodou trúfnu, spustí sa vlna nadávok na ich vlastný blog. Možno sa len boja.

      Na to, aby som občas vyjadrila svoj nesúhlas (a samozrejme aj obdiv a pochvalu ak sa mi príspevok páči) sa nebudem registrovať na ďalšej sieti, hlavne ak ju nevyužívam.

      Anonym

      Delete
    2. Jo já chápu důvody některých pro to proč se neregistrují apod, spíš mám na mysli to, že (tedy alespoň podle mě)spousta lidí, i registrovaných, když chce psát kritiku, tak se prostě odhlásí z účtu a napíše to pod anonymem:D možná přesně z těch důvodů co popisuješ, ono by i stačilo se třeba pod anonym podepsat, klidně přezdívkou, pořád to zní lépe:))a ještě - konstruktivní kritika je potřeba odlišovat od nějakého bezmyšlenkovitého plivání špíny, že jo:)) když se to napíše slušně, myslím si, že i samotná blogerka to může vzít pozitivně a třeba ji tato kritika posune dál:)) A jestli v této zemi člověk nemůže vyjádřit svůj názor (byť je to něco negativního vuči "velké" blogerce)aniž by se na něj nesnesla pohroma,tak je to taky smutné. Věční tleskači - to není reálný svět:))

      Delete
    3. Přesně na to samé jsem myslela, když jsem četla komentáře. Já jsem taky anonym, ale svůj názor dokáži prezentovat slušně a zdvořile a když se mi to opravdu nelíbí, tak prostě z té stránky odejdu a hotovo. Každý má jiný styl a myslím, že by bylo špatné, kdyby jej Pavlínka měla pořád stejný. Prostě se její styl rozvíjí a komu ne?! Myslím, že kdyby měla pořád stejný styl, tak byste jí tohle zase vyčítali, hledáte pořád něco, za co byste jí zkritizovaly, ale člověk by měl napřed začít u sebe, ne?!.

      Delete
    4. Jo souhlas!:)))

      Delete
    5. Nie je to celkom tak. Aj od anonymov sa najdu pozitivne komenty. Tiez si myslim, ze proste anonymovia nie su registrovani, ale napriek tomu maju pravo vyjadrit svoj nazor. Tak isto ako pochlebovaci. Tak uz to proste pochopte, ze Pavlina nie je nijaky zazrak a nemusi sa pacit kazdemu. A je to normalne, netreba si mysliet, ze si niekto dava namahu a odhlasuje sa z uctu a pise anonymne.

      Delete
    6. Neříkám VŠICHNI anonymové. Někteří tu nejsou od toho aby jen kritizovali, jen jsem tím chtěla říct, že né všichni dokáži svůj názor reprezentovat natolik slušně, aby se nad tím člověk zamyslel. Když člověk čte ty komentáře, nevěří ani svým očím, co všechno lidé dokážou napsat. Neříkám, že Pavlínka je zazrák a nikdy jsem nic takového neřekla, její styl je mi docela blízký a myslím, že i více lidem. Každý má jiný styl, když se mi nějaký outfit nelíbí, tak nekomentuji, ale když vidím něco, za co bych chtěla napsat pochvalu, tak proč ne?!

      Delete
    7. A mě by zase zajímalo, kde se vzal mýtus, že fešnblogerky oceňují konstruktivní kritiku. Některý možná jo, ale spousta z nich ne. Na většině fešnblogů (včetně tohohle) se trollové a kritici hází do jednoho pytle a zatímco se trollové baví nad srdceryvnýma reakcema tleskajících přikyvovačů, kritici se nad nima maximálně tak můžou znechutit, protože jim každá slintající, tleskající věrná followerka řekne, že oni tomu nerozumí, určitě nosí celej život jedno a to samý oblečení od Vietnamců a vůbec nemaj právo kecat, dokud sami sebe neukážou (tenhle argument je moje oblíbenost, kdo nemá fešnblog, nesmí kritizovat - podle týhle logiky by mě museli vyhodit třeba od voleb, nejsem v žádný straně, tak tomu nemůžu rozumět).
      No, a tragédie tohohle blogu je ta, že nejen tleskačky nedokážou rozlišit mezi trollem a kritikem, ale ona i samotná autorka...

      Delete