September 26, 2012

Anna Dello Russo at H&M



Další kolaborace H&M s módním návrhářem či slavnou osobností je tu, tentokrát pro ně navrhla kolekci šperků a doplňků módní ikona Anna Dello Russo. Začne se prodávat 4. října. V úterý proběhla v pražském showroomu prezentace, kde jsem pro vás vyfotila pár fotek, jinak si celou kolekci můžete prohlédnout i s cenami TADY.

Mně osobně se několik šperků z kolekce moc líbí, na konci článku najdete které to jsou. Co vy na tuhle spolupráci říkáte? Co z kolekce se líbí nejvíc vám?

H&M collaborates with another designer/celebrity again, this time it is with Anna Dello Russo. She designed for H&M a collection of jewellery and accessories which will be in stores from 4th October. Yesterday was in H&M showroom a presentation of the collection, so I took some photos for you. Entire collection can be seen HERE

I personally like some jewellery, in the end of the article you can find out which. What do you think about this collaboration? Do you have any favorite?




Bára a Beáta


A mým největším favoritem je tahle oranžová sada, alespoň ten náhrdelník musím mít :)

55 comments:

  1. Nádherné kousky!

    ReplyDelete
  2. a nechcela si tie zelene naušky? ci si si to rozmyslela, ked si ich videla nazivo? :D mne sa niektore kusky pacili nazivo viac ako na fotkach ale aj naopak

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ty bych brala taky :D ale naživo se mi ještě víc zalíbila právě tahle oranžová sada :)

      Delete
    2. inac aj mne sa tato oranzova nazivo zapacila velmi!

      Delete
  • mne sa tiez ta oranzova sada najviac paci

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  • mnam, macaroons! :D
    jinak si nemyslim ze si toho moc koupim, jelikoz je to uplne jiny styl. ale urcite si vezmu nejake nausnice!

    ReplyDelete
  • A co říkáš na oblečení? Mně většina připadá nevkusná:-/. Nejvíce se mi líbí ty kufry:D ty jsou sice taky hodně takový ruský, ale zároveň takové dámičkovské. A ten náhrdelník krokodýl je moc pěkný:). Z Tvé kolekce se mi líbí jen ty naušnice, ale věřím, že to skvěle nakombinuješ a bude to vypadat nakonec krásně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty boty a kufry nejsou úplně muj styl no :D takže do toho bych nešla. spíš jen některé ty šperky jsou super, ještě se mi moc líbí taková zelená sada naušnice+náhrdelník, co vypadají jako smaragdové :)

      Delete
    2. Jo pardon ona oblečení nenavrhla, myslela jsem boty:D A ten klobouk si nekoupíš? Slušel by Ti:D:D by mě zajímalo, jestli si ho někdo pořídí.

      Delete
    3. ja som si istá že si ho niekto kúpi. videla som pár žien, ktoré versace for h&m nakúpili všetko ani na to nepozreli :D

      Delete
  • Nesnášim oranžovou, takže pro tvé favority jsem se nenadchla :D Jinak ale moc hezké doplňky:)

    ReplyDelete
  • mě ta kolekce šperků baví už jen proto, že bych chtěla nějaké výrazné a štrasové šperky na zimu a mrzí mě, že jsou k dostání vlastně jen v háemku a to je má pak každý...raději obejdu pár ozkoušených sekáčů a lovím originálnější kousky (vlastně už jeden mám!!)juch! Ale když na mě zbyde nějakej krokodýlek na ruku a nebudu se muset s nikym tlačit v obchodě tak si ho určitě pořídím.

    ReplyDelete
  • některé kousky se mi zamlouvají :)

    ReplyDelete
  • já jsem si myslela, že to bude kýčovitější, ale je to tak na hranici, docela mně to překvapilo! už se těším!

    ReplyDelete
  • Jak tu někdo psal, že kdyby to byla anonymní kolekce, tak budou všichni nadávat - určitě ne na všechno. Nadávat se bude možná na boty a brýle, ale to se asi bude i tak. Jinak proti těm smaragdovým náušnicím snad nemůže mít nikdo nic :)

    ReplyDelete
  • nezlob se ale tohle vubec neni muj styl, nic z toho me nejak extra nenadchlo.

    ReplyDelete
  • Co se týče téhle kolekce, vybrala bych si to samé, co ty, oranžová sada je nádherná a smaragdovými naušnicemi bych také nepohrdla :) Ostatní věci mě neoslovily.

    Btw, co si myslíš o těchto naušnicích? -> http://www.hm.com/cz/product/04474?article=04474-A Nějakým způsobem mě lákají, ale nejsem si jistá, jestli jsou úplně nositelné a kombinovatelné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. konkrétně tyhle se mi moc nelíbí, ale k nějakým elegantnějším outfitům by se určitě hodily :)

      Delete