August 6, 2012

Berlin (day 2, day 3)

Včera večer jsme se z Berlína vrátily a já mám pro vás další várku fotek, tentokrát z víkendu. V sobotu jsme měly v plánu nákupy, obešly jsme dvě největší nákupní ulice Kurfürstendamm a Friedrichstrasse (o nich později v tipech z Berlína), zašly se podívat do KaDeWe a na Alexanderplatz. I počasí ten den bylo ideální. V neděli jsme vstaly brzy ráno a jely na známý berlínský blešák v Mauerpark a pak kolem druhé hodiny odpoledne už z Berlína odjížděly. Mám radost, že jsme stihly vše, co jsme plánovaly. Jen mě letos trochu zklamaly berlíňanky, čekala jsem přehlídku stylových outfitů a místo toho jsme za ty tři dny, strávené v tomhle městě, potkaly možná čtyři dobře oblečené lidi. Spíš se nám několikrát stalo, že si okolí prohlíželo naše outfity. To nás tak trochu překvapilo a zároveň potěšilo. Většinou v cizině to bývám já, kdo s otevřenou pusou obdivuje všechny kolem :).

KaDeWe

Jak už jsem zmínila, brzy se na blogu objeví nějaké berlínské tipy, hlavně na nákupy a ubytování, věřím, že by se některým z vás mohly v budoucnu hodit. Přidám také detailně vyfocený outfit, který jsem na sobě měla poslední den a pokud budete chtít, tak můžu i new in :).



snídaly jsme ve Starbucks, zimmtschnecke klassik a white chocolate mocca

outfit, který jste na blogu viděli včera a v pozadí Friedrichstrasse

Gina Tricot, jeden z obchodů, do kterých jsem se nejvíc těšila

Alexanderplatz

berlínská televizní věž

Tauentzienstrasse

na Wittenbergplatz

55 comments:

  1. tyjo úplně se mi vybavily ty místa, když jsem tam byla já :) byla jsem tam akorát před dvěma lety na stáži v umělecký škole na 3 týdny :) Moc hezký fotky! :))

    ReplyDelete
  2. moc pěkný fotky:)
    tyhle prázdniny tam taky jedu, a taky se těším na nákupy v Gina tricot:)) tipy na různá místa se určitě budou hodit:)

    ReplyDelete
  3. Do Berlína bych se chtěla podívat :)

    ReplyDelete
  4. Sluší vám to:)

    ReplyDelete
  5. povedení fotky! snad se do Berlína taky někdy dostanu, už kvůli těm nákupákům :D

    ReplyDelete
  6. do B sa chystám takže určite nejaké tipy potešia

    ReplyDelete
  7. MY MAGIC FASHIONAugust 6, 2012 at 9:04 AM

    Já tento rok do Berlína nejspíš pojedu, tak se těším na tipy:)!

    ReplyDelete
  8. předposlední fotka je skvělá to triko jsem si zamilovala :)

    ReplyDelete
  9. taky bych chtěla jít snídat do Starbucks :( :D možná až budu bydlet v Praze..

    ReplyDelete
  10. Těším se na New in, chuchůůů! :))

    ReplyDelete
  11. Ivets perspectiveAugust 6, 2012 at 9:31 AM

    Nemecko ani nemcinu nemam rada, ale Berlin asi jako jedine mesto tam me docela laka :)

    http://www.ivetsperspective.com/

    ReplyDelete
  12. uz se tesime na nakupy!!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  13. To je vidět,že trasa = omezenost na entou... snídat ve Starbucks?! :D... v Berlíně,... kdyby jste zavítali do určitých lokalit,tak tam ty lidi potkáte a spíše vy se budete stydět koičky.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za co by sa mali hanbit? Su to najmilsie, najkrajsie a najstylovejsie dievcata u nas. Berlincanky a ostatne nemky mohli len tisko zavidiet. ;)
      Jediny kto sa tu hanbi za seba si tu ty, ked nemas odvahu sem normalne napisat, iba ako anonym.

      Delete
    2. Kamil tebe o co ide ? Myslim ,ze anonym nenapisal nejaku hnusnu spravu s vulgarizmami. Slecna asi chcela poukazat na to,ze kebyze sa pozru inde,tak tam stylovych ludi uvidia a ti ludia by boli omnoho stylovejsi ako Pavlina. Tak tu prestan furt do niekoho rypat a utocit jak taky debil. A nezabudni mi tu teraz napisat,ze som anonym. Ja nemam potrebu si zakladat blog kvoli komentaru,ale ak ti to tak vadi,kludne ti dam meno,priezvisko aj email :* a ak je toto nejaky sposob podlizovania Pavline,ze budes v kuse mat s nejakym anonymom konflikty,tak to je ubohe. Hanbit by si sa mal ty ;)

      Delete
    3. Souhlas s 2.anonymem!

      Delete
    4. Pochybuju ze jsou nejstylovejsi holky v Cesku, to si asi slepej. Ja kdyz chodim po Praze tak vidim pekne obleceny holky. Nerikam ze vsechny, ale rikat ze oni jsou nejstylovejsi... si asi trochu veris no.

      Delete
    5. On to hovori preto,lebo sa chce silou mocou votriet Pavline alebo preto,lebo iny stat ako SR/CR nenavstivil. Moj zlaty,kebyze navstivis Londyn,New York alebo dokonca aj Berlin,tak styl tam a tu sa nemoze rovnat. Pochybujem,ze si tieto mesta navstivil,inak by si nepisal somariny ,ze Pavlina je nakstylovejsi clovek a nemky sa mozu schovat. :))

      Delete
    6. Asi tak, ty dvanáctiletej prominentní inteligente....:D To,že jí tohle napíšu,neznamená, že jí závidim?! já do Berlína,jezdim sama pravidelně a za sebe se teda vopravdu "nehambim" jen fakt nevim,k čemu to tady v tomhle virtual světě když napíšu,že jsem Veronika,Milada ,či Esmeralda bude? kup si latté ve starbucks a nemel sračky...:D schazuješ se sám hochu... PS: fakt ti nezávidim,jelikož bejt takovym natvrdlym mentálem snobskym,neni žádná výhra,čau. Božena Vomáčková peace! :-* PSS: nejsytlovější slečny v Čr? fakt ne,máš tu tuny zajímavějších lidí,co se nemaj potřebu se vystavovat,takže se uklidni a spíš otevři oči a nežij jen internetama,co je zde psaný,neni automatik tak danný...<3

      Delete
    7. Bohužel musím souhlasit s tím, že styl je o něčem zcela jiném, než co je prezentováno na tomto blogu. Chápu, že slečna Pavlína je studentka a penězi třeba neoplývá, ale i z levných kousků a "sekáčových" úlovků lze vytvořit mnohem neotřelejší a zajímavější kombinace. Vždyť Váš blog vůbec neinspiruje! (Snad nechcete nabádat mladé dívky, že káva a skořicový šnek jsou to pravé ke snídani?!) Mrkněte na některé ze zahraničních blogů:-) Rovněž Vám doporučuji více se zaměřit na zakrytí nedostatků Vaší postavy. Takové tipy by určitě přivítalo více dívek a žen. A Pavlíno úsměv, ten mi na Vašich fotkách chybí ze všeho nejvíce. Jste mladá, tak proč tak ztrápeně?!

      Delete
  • - angellovely-things -August 6, 2012 at 3:30 PM

    Na ty tipy se moc těším, proto že jak jsme psala minule ... s kámoškou plánujeme už delší dobu, že také do Berlína vyrazíme tak se to bude hodit :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  • Jane Hepburn ♦August 6, 2012 at 4:12 PM

    rada by som sa tam tiež niekedy pozrela :)

    ReplyDelete
  • Uá, mám uplně husí kůži když vidím Kurfürstendamm a v předminulém postu Bahnhof Zoo.. četla jsi knížku My děti ze stanice Zoo? Jestli ne, určitě to udělej, návštěva tehle míst se pro tebe určitě stane ještě větším zážitkem.

    ReplyDelete
  • prepáč, ale si strašne namyslená a zbytočne. nehnevaj sa, ale moc prežívaš to, že si za peniaze rodičov dokážeš nakúpiť oblečenie a vieš ho skombinovať okopirovanim outfitov z lookbooku. nie je nič, prečo by si si mala myslieť, že si lepšia ako my, že by sme ťa mali obdivovať. si len úbohé dievča, ktoré úprimne lutujem, pretože sa nevieš v ničom uplatniť len v rozhadzovaní penazí a chodenia do Berlína len kvoli nákupom, čo je uplne trápne. nehovorím, že nezunávam bloggerky, len nie také, ktoré sa nedokážu usmiať ani na jednej fotke za históriu blogu, alebo sa prestať chvastať tým kde boli, čo jedli, že pili v starbucks a panebože! spamataj sa Pavlínka, nie si riť sveta ;)

    - Pekný deň praje Miška

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlas. Hlavne to kopirovani z lookbooku...celkem mi pripomina stylem plno ostatnich bloggerek a i Victorie a Elin. Utracet penize za obleceni a cpat to na blog umi kazdej

      Delete
    2. ale chapeš keby sa aspon usmiala :DDD tvari sa ako keby ju k tomu nutili more :D

      Delete
    3. tojo, me to taky dycky zvedne ze zidle a zaroven rozesmeje, kdyz vidim ten stylovej poker face :D
      jako na pavlinu se obcas kouka dobre, ale vadi mi ty chytry kecy k tomu a ten maskovanej snobskej pohled na svet... :)

      Luna

      Delete
    4. Nechápu, kde se vzalo těch 2802 členů. Luno, nezbývá, než s Vámi souhlasit...

      Delete
  • no to na vás čuměli, protože jste vypadaly jako střeva :DD a možná i na ty tvoje křivý kostnatý kůly :D

    ReplyDelete
  • Sakra, co lidi obdivovali na džínách a topu?? :))
    Ano, sluš ti to, to jo, ale neni na tom co obdivovat :))
    Blog píšou lidi, kteří jsou ostatním inspirací, nevim, co je na tobě inspirativního.
    Promiň, ale je to můj názor.
    Hezký večer, Simona.

    ReplyDelete
  • Designer Exposure es un buen lugar para comprar su Bolsos Michael Kors original.
    The Woven Tote es también una selección impresionante en el Bolsos Michael Kors Baratos.
    Bolso de alta calidad que debe contemplar absolutamente un Bolsos Michael Kors Outlet.
    Du kommer att upptäcka en handfull detaljer som du kan förvänta dig att komma över på en vanlig Michael Kors Rea.
    Du kan hitta ett antal platser som ger Väska Michael Kors.
    Sortimentet är fantastiskt för alla som letar efter en MK Väska.
    Håll dina ögon öppna för den här säsongens val som kommer att presenteras under bara några månader och det kommer utan tvekan att bli spektakulärt.

    ReplyDelete