June 28, 2012

beauty tips 3

Po delší době opět pár tipů na produkty, které jsem v poslední době vyzkoušela a vyhovovaly mi. Tentokrát jsem se zaměřila spíš na péči o tělo a vlasy a mé tipy by se vám mohly hodit hlavně teď, když začalo léto. Brzy přidám nějaké další z dekorativní kosmetiky a možná i video tutorial :).




Žiletka Venus ProSkin Sensitive a pěna na holení Gillette Satin Care Pure&Delicate
Žiletka je podle mého názoru povinnou výbavou každé ženy celoročně a zvlášť pak v létě, kdy denně vystavujeme nohy v šortkách a sukních. Tahle od Venus je má nejoblíbenější, je navržena speciálně na citlivou pleť, takže pokožku nedráždí a holení s ní je mnohem příjemnější než s kteroukoliv jinou, kterou jsem vyzkoušela. Pěnu jsem začala používat až nedávno a tuhle vám můžu jedině doporučit. Nohy pak budete mít krásně hladké a bez nevzhledných pupínků, které se občas po holení tvoří. Obě věci koupíte v kterékoliv drogerii.



Krém na chodidla Ziaja
Před nedávnem jsem navštívila obchod Ziaja v Růžové ulici na Praze 1. Po tolika recenzích, které se na produkty Ziaja objevily na spoustě blozích jsem se chtěla přesvědčit, jestli jsou opravdu tak dobré, jak všichni píší. Koupila jsem si tam krém na nohy a po vyzkoušení ho i já musím pochválit. Krásně změkčuje pokožku na chodidlech, vyhlazuje jí a je dobrý proti rohovatění kůže na patách. Stojí kolem 50 Kč.


Krém na tělo Rituals Magic Touch
Můj úplně nejoblíbenější a nejvoňavější hydratační a zjemňující tělový krém, je od značky Rituals. O té jsem na blogu párkrát psala a všechny produkty od nich si nemůžu vynachválit. Je takový hutnější, chvíli trvá než se vsákne, takže je lepší používat ho na noc, ale kůže je po něm úplně sametová. Já si s ním mažu hlavně nohy po holení, kdy pokožku příjemně zklidní. Stojí 399 Kč. Koupit ho můžete v prodejnách Rituals, jejich seznam najdete TADY.


Krém na ruce Ziaja kozí mléko
Celoročně mám hodně suché ruce, takže vždy při sobě nosím nějaký krém. Tenhle od značky Ziaja mi vyhovuje hlavně proto, že není moc mastný a do pokožky se rychle vsákne. Posiluje a zlepšuje také kvalitu nehtů. Vejde se do každé kabelky a stojí pár korun. Pokud jste z Prahy, můžete si ho koupit, tak jako já, v obchodě Ziaja v Růžové ulici nebo objednat ze stránky www.ziaja.cz.



Matrix Biolage Sunsorials UV Sparkling lotion
Ochrané mléko na vlasy, které se neoplachuje, je s UV filtrem, takže vlasy chrání před slunečním zářením a dodává jim lesk. Bude se hodit hlavně k moři, kde ho přes léto také vyzkouším, ale občas ho v malém množství používám už teď v našich podmínkách, když jsou venku třicítky. Dá se koupit v kadeřnických salonech. Přes léto se na blogu určitě objeví i nějaký článek o dalších podobných přípravcích a také opalovacích krémech.

Pantene Pro V Heat defense gloss spray
Fénuji si vlasy téměř každý den a v poslední době jsem měla pocit, že je mám hodně vysušené, takže jsem si na vyzkoušení pořídila sprej na ochranu vlasů před horkým vzduchem. Pokud se jako já bez fénu neobejdete, můžu vám ho doporučit. Není moc drahý a seženete ho v drogeriích.


A co vy? Máte s některým z produktů zkušenosti? :)

33 comments:

  1. these sounds great!

    www.Tinacious.Me
    ~ GIVEAWAY! ~

    ReplyDelete
  2. supr článek)

    ReplyDelete
  3. dobré tipy :)

    ReplyDelete
  4. O té žiletce a pěně jsem přemýšlela, tak díky tobě už vím, že do ní půjdu! :) Místo Pantene mám Guardian angel, který myslím taky účel plní. A krém na chodidla?To je rozhodně povinná výbava, když ukazejeme nožky v sandálkách a pantoflíčkách. Skvělý článek!

    ReplyDelete
  5. Tu žiletku mám doma a jsem s ní velice spokojená.

    ReplyDelete
  6. Používám stejný gel na holení od Gilette a obecně nedám dopustit na gely od Gilette, jiné ani nepoužívám a holítko mám také od této značky, ale pětibříté a jiné bych už ani nechtěla. :) A ten krém od Rituals mi láká vyzkoušet.

    ReplyDelete
  7. Od ziaji jsem zatím zkoušela jen okurkový pleťový krém, ale byla jsem s ním spokojená, takže věřím že i ostatní výrobky na tom budou stejně :) Skvělé tipy, obzvlášť na léto!

    ReplyDelete
  8. ta žiletka s pěnou vypadá skvěle, podívám se po ní v drogerii :) Ziaja je super! :)

    ReplyDelete
  9. skvělé tipy, vyzkouším:)

    ReplyDelete
  10. Pekný článok, ten krém na chodidlá od Ziaja chcem tiež vyskúšať :)

    strayalley.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  11. Inkoustová tečkaJune 28, 2012 at 9:19 AM

    kozí mlíko od ziaji je skvělý :)

    ReplyDelete
  12. Žiletku mám stejnou, ale jinou barvu:) Hezký článek:)

    ReplyDelete
  13. Žehlím si vlasy každý den a tak by me zajimalo co používáš proti poškození ze žehličky?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JÉÉ počkej á mám sprej na vlasy musím jen podívat a dám ti na něj odkaz ...:d

      Delete
    2. http://www.google.cz/imgres?q=osis+schwarzkopf+sprej+na+%C5%BEehlen%C3%AD+vlas%C5%AF&um=1&hl=cs&biw=1280&bih=856&tbm=isch&tbnid=AtKlMa3DFMcf5M:&imgrefurl=http://onlinerecenze.cz/pece-o-ovlasy/osis-serum-pro-zehleni-vlasu-200-ml-1804/&docid=8jPn40jZmjbGPM&imgurl=http://onlinerecenze.cz/images/products/original/osis-serum-pro-zehleni-vlasu-200-ml-1308646397.jpg&w=350&h=500&ei=q4XtT_PcDYiAhQfRlJj1DA&zoom=1&iact=hc&vpx=347&vpy=474&dur=2049&hovh=268&hovw=188&tx=95&ty=196&sig=111485854428771614265&page=1&tbnh=158&tbnw=108&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:19,s:0,i:129
      Tak tady je odkaz jak vypadá jinak je to nejúžasnější sprej na žehlení vlasů můžu jen a jen doporučit..! Sice trochu smrdí jak ocet ale na žehlení je to špička! :) Je to Schwarzkopf..! :) Barun

      Delete