May 14, 2012

new in: jeans and sweater

Dvě nové věci, které mi přibyly do šatníku. Koupila jsem si toho za poslední dobu víc, ale to vám ukážu zase až jindy a třeba přímo v outfitu :). Tyhle tu mají speciální post z důvodu, že vlastně ani jedna z nich není úplně můj styl, barevně ani střihem, ale myslím si, že můj současný šatník hezky oživí. Svetr je z H&M Trend, není moc oversized, jak u většiny mých svetrů bývá zvykem a je neonově oranžovorůžový, líbí se mi na něm, že vypadá jako bílý svetr na který někdo vylil tuhle neonovou barvu. Džíny ze Zary jsou ve stylu boyfriend jeans. Nad těmi jsem dlouho přemýšlela a snažila se sehnat nějaké co nejvíc úzké a trochu roztrhané, i vás jsem se ptala na instagramu, jestli si je koupit nebo ne. Nakonec je tedy mám a brzy se vám v nich ukážu. Možná i v kombinaci právě s tímhle svetrem :).

Jak vám se líbí boyfriend jeans a neonové oblečení? Máte? Plánujete si pořídit?


[boyfriend jeans - ZARA / neon sweater - H&M TREND]

85 comments:

  1. clarissa-fashionMay 14, 2012 at 6:36 PM

    Obojí krásné :) Hned bych brala taky :)

    ReplyDelete
  2. ty džíny musí vypadat úžasně s obyčejným tílkem a balerínkama nebo converskama! .-)

    ReplyDelete
  3. Obojí krásný :) taky přemýšlím o boyfriend jeans ale nejsem si jistá jestli mi to sedí :/ těšim se na outfit s nimi! :))

    ReplyDelete
  4. Svetríík ♥

    ReplyDelete
  5. kolik stály ty jeany?

    ReplyDelete
  • sveter je krásny! :)

    ReplyDelete
  • na svetr jsem zvědavá :)
    a džíny bych chtěla přesně takové, jsou skvělé!!

    ReplyDelete
  • Skvělé kousky :-)
    Můžu se tě, prosím, zeptat, jak je to s velikostí u conversek? Chci si je objednat (http://www.converse.com/#/products/Shoes/ChuckTaylor/530158F) a nevím, zda je číslování normální, tj. když mám 7,5... Někde jsem četla, mylsím, že i tady u tebe na blogu, že se vyplatí koupit si menší číslo... Tak nevím... Předem moc děkuju za odpově´d :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to jsi u mě určitě nečetla, podle mě jsou conversky true to size, menší ani větší bych určitě nekupovala. ale jestli si nejsi jistá, zajdi třeba kouknout a vyzkoušet je do nějakého obchodu, kde je prodávají (Humanic) :)

      Delete
    2. Děkuju moc :-)

      Delete