December 15, 2014

black&white loafers



Dlouho jsem sháněla červený rolákový svetr, objevil se i v mém posledním wishlistu, a já konečně našla ten pravý. Minulý týden jsem se po dlouhé době zašla podívat do sekáče Textil House ve Štěpánské a hned na prvním stojanu tam visel tenhle perfektní rolák z merino vlny. Bez zkoušení jsem s ním zamířila k pokladně, zaplatila za něj necelých 200 Kč a dnes ho můžete vidět v mém outfitu. Oblékla jsem si k němu kožené kalhoty z Lindexu, kabát H&M Trend a kostkovanou černobílou šálu ze Zary. Tuhle kombinaci jsem na sobě měla v sobotu, kdy bylo v Praze okolo 11 stupňů a já se ten den vydala na nákup vánočních dárků do nákupního centra. Obula jsem tedy jen loafers, které jsem kupovala také před pár dny v F&F. Měli celkem velké slevy, takže mě vyšly asi na 250 Kč a hlavně na jaro budou super.







H&M TREND coat. 
SECONDHAND sweater.
ZARA scarf.
C&A bag.
LINDEX pants and bracelet.
F&F loafers.
CÉLINE sunnies.
MICHAEL KORS watch. 

photos by Martin Ducai


36 comments:

  1. Jednoduche a pekne. Rtenka a svetr ladi perfektne dohromady. Normalne by ti delka kalhot mela zakryt kotniky. Jiz delsi dobu si vsimam, ze ti vetsina kalhot k tem kotnikum nedosahuje. Pokud je to kvuli tomu, ze mas dlouhy nohy a nemuzes na sebe sehnat kalhoty, tak mame stejny Problem. Ja nakupuji kalhoty jenom ve trech obchodech: Turek, obcas Mango nebo Jones a taky Zara. Muzu ti je doporucit, treba se chytnes. Nevim, jaka je ale nabidka v Praze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nechci teda mluvit za autorku, ale proč by všechny kalhoty "měly zakrývat kotníky"...? Evidentně je tohle typ kalhot, které kotníky zakrývat nemají, takže je to přece v pořádku.

      Delete
    2. :D Osobne si myslim, ze "kratsi" kalhoty vypadaji lip. A pochybuju, ze by Pavlina mela problem sehnat dlouhe kalhoty, kdyby chtela, jde o to, ze je takhle rada nosi:)

      Delete
    3. V poradku? Ty kalhoty ji konci 5-8cm nad kotniky?! Vypada to, jako kdyby vyrostla z kalhot. A navic je ma na kolenou zkrabateny. Za me tedy do pasu skvely, od pasu je to potom horsi. Na jaro jsou ty boty opravdu pekne.

      Delete
    4. aha))) odborníci na módu :D některé kalhoty (zejména ty kratší :)))) jsou určené k tomu, aby se nosili v takovéhle délce.. někteří lidé (např můj bratr) si je za tímto účelem ohrnují :D

      Delete
    5. Mila Barco, diky za informaci. Jsem zase o neco chytrejsi, a kalhoty s kratkymi nohavicemi ponecham radeji na leto. Sic by na me bylo pohlizeno, jak na letniho blazna. Nevim sice, jak zvladnu 23.12. cestu a nasledne pobyt v CR, asi budu bez kratkych kalhot "out"., ale nastesti tam zustanu jenom dva dny a potom jedu za matkou do Bonnu.

      Delete
  • Sluší ti to a šála je super, ale vážně nikdy nepochopím kombinaci holých nohou, jarních bot, mega šály a kabátu :D Kort když vypadají, jako když ti ty nohy upadnou zimou, bílé až do fialova :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. asi tak :D

      Delete
    2. pavlina ma nohy vzdycky bile, i v lete. fialovou nevidim...dejte si pohov. je sice ZIMA podle rocniho obdobi, ale minimalne posledni dny ZIMA rozhodne neni na teplomeru...horkem ais nepadala, ale nic silenyho to neni. a takova sala a kabat to muzou uplne klidne vyrovnat, kdyz uz se tak divite :)

      Delete