May 11, 2013

loose fit pants



Už spoustu let nosím nejraději skinny jeans, čím užší, tím lepší. Ale v poslední době jsem si oblíbila i kalhoty v jiných střizích, kterým jsem ještě někdy před rokem nedávala šanci. Mezi ně patří i kalhoty jako jsou tyhle. Líbí se mi, že působí ležérně, jsou pohodlné a na léto úplně ideální. Jedny se vzorem jste tu viděli asi před dvěma týdny, před pár dny jsem si na Slevomatu koupila tyhle od francouzské značky By Zoé a ještě bych ráda černé, které půjdou kombinovat určitě nejlépe. K hnědým jsem si vzala bílý svetřík, lodičky s kovovou špičkou, Pashli bag od Phillipa Lima a zlaté doplňky.

Already for many years now I have prefered skinny jeans over other type of pants. Tighter they are, better. But recently I have been liking other cuts too, like these loose fit ones. A year ago they probably wouldn't even stand a chance. I like their casual look, they are comfortable and ideal for summer. You saw here similar patterned pants couple weeks ago, but these are from french brand By Zoé. I'd still like the black ones too, they will be easier to combine. To match the brown pair I chose to wear a white sweater, heels with metal tip, Phillip Lim Pashli bag and golden accessories.






LINDEX sweater. ASOS shoes. 3.1 PHILLIP LIM bag. MICHAEL KORS watch. BY ZOÉ pants via Slevomat. F&F Vixen lipstick.

photos by Elisa Line
photo edit Martin Ducai

116 comments:

  1. I love pants in this style, I bought it last all the time, and still I feel like for the next ;) you look perfect !

    ReplyDelete
  2. vypadáš nádherně!
    rozhodně jeden z nejlepších outfitů. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo moc dobry ta hnědá je dobre maskovaci

      Delete
    2. Kdyby víš co :)

      Delete
    3. ivana oravkinovaMay 11, 2013 at 6:21 PM

      This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. tož bobek pak pěkně vyklózne z nohavice, ne?

      Delete
  • mne by sa to viac páčilo s čiernym vrškom:) ale nohavice sú super, tiež zháňam nejaké v čiernom..

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  • Vím, že máš tyhle barvy ráda, ale vzhledem k tomu, že léto už klepe na dveře (tedy snad, teď mi za oknem leje jak z konve), moc ráda bych na tobě viděla nějaké zářivější barvy. Mám dojem, že tyhle béžové kalhoty zbytečně zvýrazňují, jaký jsi bledý typ - tvá světlá pokožka i vlasy a ta béžová... Na mne to působí trochu fádně, bezbarvě.
    Ale outfit jako takový je super a moc ti to tu sluší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenom proto,že existuje jaro a léto,tak v tom období musíme všichni chodit v pastelových barvách a černou nechat hluboko ve skříni?!OMG

      Delete
    2. Jsem Anonym č. 41
      Ne, vůbec netvrdím, že všichni musíme na jaře a v létě nosit pastelové barvy. Černá je moje oblíbená barva a je mi jedno, která část roku zrovna je, nosím ji možná až moc často.
      Mně šlo jen o to, že na Pavlíně bych moc ráda viděla nějakou barvičku na základním kousku oblečení, ne jen na doplňcích, která by ji "oživila". (Možná sem něco takového nedávno zveřejnila, nevím, nesleduju ji pravidelně.) A ano, máš pravdu, to jaro a léto k tomu asi nemám co plést, logicky to s tím nemá co společného.
      Tak klid a pozor na mezery. ;)

      Delete
    3. Jaký mezery zas?!

      Delete
    4. Za interpunkcí se píší mezery. ;)

      Delete
    5. Aha,zase nějaký internetový vynález puberťaček.Ok,mezery dále psát nebudu,není to totiž žádná hrubka,ale chápu,nemohla jsi mi vytknout nic z češtiny,tak alespoň ty mezery :DAle i tak díky,zas jsem se dozvěděla něco nedůležitého.

      Delete
    6. Internetový vynález puberťaček, jasně... To se učí i ve škole. A navíc, podívej se na ten text a řekni, co se ti zdá přehlednější... Už chápeš?

      Delete
    7. Mezera za interpunkcí (čárka, tečka...) je hrubka.
      Kdybych ti chtěla vytýkat češtinu, tak napíšu tohle:
      Cituji z tvého přípěvku: "Jenom proto,že existuje jaro a léto,tak v tom období..." Za "jenom proto" nepatří čárka. Správně napsaná věta: "Jenom proto že existuje jaro a léto, tak v tom období..."
      Tvoje nevrlost mě hodně baví. :D

      Delete
    8. Mezery za interpunkcí nejsou hrubka. LOOOL :D
      Fakt jsi mě pobavila :D

      Delete
  • Pro léto jsem objevila kolekci Amy Vermont a jsem nadšená. Tak nádherné kombinace např. leopardí a květinový vzor dohromady, i když to zní nesmysllně, to se jí moc povedlo. Taky krásné etno vzory. Celá kolekce je plná barev, už se těším, až si něco obléknu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo děsně zajimavy!

      Delete

Newer Post Older Post Home